-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
ρυθμίσεις-ρυθμίσεις λογαριασμού-απενεργοποίηση λογαριασμού
Αυτό απλά απενεργοποιεί τον λογαριασμό και μου δίνει την δυνατότητα να ξαναμπω κανονικά. Το προφίλ μου παραμένει στους servers του Zuckerberg... Μου φαίνεται πως άπαξ και αυτοφακελωθούμε, δεν μπορούμε να αποφακελωθούμε.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Αυτό απλά απενεργοποιεί τον λογαριασμό και μου δίνει την δυνατότητα να ξαναμπω κανονικά. Το προφίλ μου παραμένει στους servers του Zuckerberg... Μου φαίνεται πως άπαξ και αυτοφακελωθούμε, δεν μπορούμε να αποφακελωθούμε.
Καλά σου φαίνεται. Για αυτό ούτε απέξω δεν περνάω από αυτό το χαφιεδοsite.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Απλο, αλλαξε τα στοιχεια σου ειδικα ονοματεπωνυμο και βγαλε τη φωτογραφια αν εχεις και πατα απενεργοποιηση προφιλ , αν θελεις αλλαξε και mail.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Ξέρει κανείς πως μπορώ να καταργήσω τελείως τον λογαριασμό μου στο φάτσαbook;
Έχει αρχίσει να μου την δίνει παρόλο που έχω να μπω δυο μήνες, συνέχεια μου έρχονται email ότι άφησα τους φίλους μου και με θέλουν πίσω και τέτοια χαζά.Μπορείς πολύ απλά να αποκλείσεις τα email από το facebook από τις ρυθμίσεις σου.
Πας Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις λογαριασμού > Ειδοποιήσεις (και ξετσεκάρεις τα κουτάκια εκεί που λέει μέιλ) > Αποθήκευση αλλαγών. -
Αληθεια εχετε κανει και αποκλεισμο προς το φατσοπουκ ωστε να παιρνει διαφορες φωτο σας, ωστε να μην τις χρησιμοποιει για διαφημιστικους σκοπους?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Απλο, αλλαξε τα στοιχεια σου ειδικα ονοματεπωνυμο και βγαλε τη φωτογραφια αν εχεις και πατα απενεργοποιηση προφιλ , αν θελεις αλλαξε και mail.
Αν είναι να τον απενεργοποιήσεις τελείως, καλύτερα πρώτα να σβήσεις ό,τι έχεις μέσα, δηλαδή εκτός από όνομα και φωτό, να σβήσεις και τις εφαρμογές σου, όλα τα στάτους και τα βίντεο που έχεις δημοσιεύσει και ό,τι έχεις δημοσιεύσει σε τυχόν γκρουπ και τοίχους των φίλων σου, να βγεις από μέλος στα γκρουπ και τις σελίδες που έχεις γραφτεί φαν, να σβήσεις τους φίλους σου όλους και μετά να ρυθμίσεις από τις ρυθμίσεις το προφίλ σου να μπορούν να το δουν μόνο φίλοι (δηλαδή κανείς, αφού δε θα 'χεις κανένα φίλο στο προφίλ) και να μπορουν μεσω της αναζήτησης παλι μονο φιλοι, δηλαδη παλι κανεις.
Έτσι πάπαλα και τα ε-μέιλ... -
Αληθεια εχετε κανει και αποκλεισμο προς το φατσοπουκ ωστε να παιρνει διαφορες φωτο σας, ωστε να μην τις χρησιμοποιει για διαφημιστικους σκοπους?Ναι. Εγώ το 'χω. Το καλύτερο βέβαια είναι να μην βάζει κανείς καμιά φωτό, οπότε και η φατσογκεστάμπο δε θα βρει φωτογραφίες για να τις δημοσιεύσει σε διαφημίσεις.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Έχω δύο φίλους που αποφάσισαν να διαγράψουν το profile τους από το φατσοβιβλίο. Έστειλαν email στη διαχείριση του facebook και ζήτησαν τη διαγραφή (και όχι απενεργοποίηση) του profile τους, κάτι που έγινε.
-
Απο φωτο μιας και ειμαι ολιγον ψωνιο εχω ανεβασες μερικες κυριως των ενδιαφεροντων μου, πιο πολλες φωτο με λεωφορεια θα βρειτε παρα εμενα και φυσικα το αμαξι ετσι για να πουλησουμε και λιγο τρελλα Που να δειτε τι εχει κανει ο Giwrgosfocus .........
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Τσάμπα ήλπιζα οτι μπορώ να απαλλαγώ τόσο εύκολα απο το fb..
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έχω δύο φίλους που αποφάσισαν να διαγράψουν το profile τους από το φατσοβιβλίο. Έστειλαν email στη διαχείριση του facebook και ζήτησαν τη διαγραφή (και όχι απενεργοποίηση) του profile τους, κάτι που έγινε.
Πώς μπορούμε να βρούμε το διαχειριστή και να ζητήσουμε κάτι τέτοιο; Εγώ προσωπικά δεν ξέρω ποιος είναι διαχειριστής.
-
Κάπου είχα διαβάσει σ' ένα περιοδικό πως γίνεται η οριστική διαγραφή. Αν το βρω θα σας ενημερώσω. Πάντως νομίζω πως αν μείνει ανενεργός, μετά το κλείσιμο, για κάποιο καιρό ο λογαριασμός τον διαγράφουν.
-
Εδώ έχει κάποιες οδηγίες.. http://www.wikihow.com/Permanently-Delete-a-Facebook-Account
γενικά με μία αναζήτηση βρίσκεις πολύ υλικό..
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Κάπου είχα διαβάσει σ' ένα περιοδικό πως γίνεται η οριστική διαγραφή. Αν το βρω θα σας ενημερώσω. Πάντως νομίζω πως αν μείνει ανενεργός, μετά το κλείσιμο, για κάποιο καιρό ο λογαριασμός τον διαγράφουν.Νομίζω πως δε διαγράφεται ποτέ.
-
Αληθεια εχετε κανει και αποκλεισμο προς το φατσοπουκ ωστε να παιρνει διαφορες φωτο σας, ωστε να μην τις χρησιμοποιει για διαφημιστικους σκοπους?Απο που γινεται αυτο??
-
Σημειωση για απορια προηγουμενης σελιδας (alexel νομιζω) :
Ειτε αλλαξετε ονοματα και info, είτε διαγραψετε λογαριαμο,
τα στοιχεια και οι προτιμησεις σας θα ειναι αξιοποιησημα απο το facebook. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εδώ έχει κάποιες οδηγίες.. http://www.wikihow.com/Permanently-Delete-a-Facebook-Accountγενικά με μία αναζήτηση βρίσκεις πολύ υλικό..
Το ΄χεις κάνει αυτό; Πέτυχε;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Σημειωση για απορια προηγουμενης σελιδας (alexel νομιζω) :Ειτε αλλαξετε ονοματα και info, είτε διαγραψετε λογαριαμο,
τα στοιχεια και οι προτιμησεις σας θα ειναι αξιοποιησημα απο το facebook.Και γω αυτό φοβάμαι... Ξαναμπήκα και έσβησα φωτο (την μία που είχα) και λοιπά στοιχεία. Όμως δεν με αφήνει να αλλάξω όνομα/επώνυμο Ό,τι άλλο και να βάλω μου λέει δεν γίνεται δεκτό. Στο email το ίδιο. Για να σβήσω το τρέχων email πρέπει να βάλω ένα άλλο που να είναι αληθινό
-
Μην φοβασαι. Καν' το βεβαιοτητα.
Το ονομα αλλαζει δυσκολα, συνηθως δεν το δεχονται.
Επεμενε με ενδιαμεσες αλλαγες (ξερω θα 'νει σπαστικο) και ισως κατι γινει.
Παντως, παιρνει καποιο χρονικο διαστημα η αλλαγη. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μην φοβασαι. Καν' το βεβαιοτητα.Το ονομα αλλαζει δυσκολα, συνηθως δεν το δεχονται.
Επεμενε με ενδιαμεσες αλλαγες (ξερω θα 'νει σπαστικο) και ισως κατι γινει.
Παντως, παιρνει καποιο χρονικο διαστημα η αλλαγη.Έχω αλλάξει το όνομά μου δύο φορές χωρίς κανένα πρόβλημα... Μου το άλλαξαν σχεδόν αμέσως.
Facebook: κοινωνικη ή αντικοινωνική δικτυωση?