-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Tι εγινε ρε παιδια συμφωνημενοι εισαστε
Πολλα 3008 βλεπωΝαι ναι ...
Αντε και εγω έπεσα θύμα του 3008 .
Μαύρο 150 PP με δέρμα και 18 ζάντες εργοστασιακές
Με διαβεβαιώσανε ότι θα το εχω εως τελος του μηνα
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ -
Ο χρήστης miatasgk έγραψε:
Ναι ναι ...
Αντε και εγω έπεσα θύμα του 3008 .
Μαύρο 150 PP με δέρμα και 18 ζάντες εργοστασιακές
Με διαβεβαιώσανε ότι θα το εχω εως τελος του μηνα
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑΜε δέρμα και 18 ζάντες; Το βρήκες ετοιμοπαράδοτο ή το έχεις παραγγείλει από πιο παλιά; Το δέρμα το σκεφτόμουνα κι εγώ (και ωραίο είναι βέβαια, αλλά κυρίως γιατί έχω ακούσει ότι καθαρίζει ευκολότερα όταν το λερώνουν τα παιδιά), αλλά μου είπαν ότι έπρεπε να είναι παραγγελία (3 μήνες αναμονή χωρίς να σου εγγυηθούν αν θα ισχύουν οι εκπτώσεις!)
Άντε να δούμε, και μένα μέσα στο μήνα μου είπαν θα το φέρουν.
Γιώργος
-
το δερμα θα μπει εδω 1.300€
οπως και η ζαντες η 18 αρες 2.300 €
με παραγγελια θα ερχότανε σε 4 μηνες (περιμένω τη γυναίκα μου να γεννήσει μέσα Μαρτίου )
δερμα 1.000€
ζαντες 18΄' 600€
Τη να κανω ομως η πληρώνεται -
:iconcool: το δερμα θα μπει εδω 1.300€
οπως και η ζαντες η 18 αρες 2.300 €
με παραγγελια θα ερχότανε σε 4 μηνες (περιμένω τη γυναίκα μου να γεννήσει μέσα Μαρτίου )
δερμα 1.000€
ζαντες 18΄' 600€
Τη να κανω ομως η πληρώνεταιΑχ αυτές οι παραγγελίες. Δηλαδή αναγκάζεσαι και δίνεις παραπάνω για να μην περιμένεις 4 μήνες (που μπορεί στο τέλος να βγουν και παραπάνω). Και πολλές φορές δεν παίρνεις και το χρώμα που θες για να μην περιμένεις. Ευτυχώς εγώ βρήκα ένα από τα χρώματα που ήθελα στα ετοιμοπαράδοτα
Γιώργος
-
Αυξάνονται και πληθύνονται τα 3008. Ήδη στο δρόμο έχουν αρχίσει και σκάνε με την παρουσία τους
-
Παλι καλα. Γιατι δεν εβλεπα κανενα και νομιζα οτι με επιασαν κοροιδο.
-
Ο χρήστης stavroula έγραψε:
Παλι καλα. Γιατι δεν εβλεπα κανενα και νομιζα οτι με επιασαν κοροιδο.ετσι νομιζα και εγω.........
-
Για τα φωτα ημερα το βιβλιο λεει HP24-24W
ψαχνω να βρω ποια λαμπα ειναι
για να την παραγγείλω σε LED αλλα δεν τη βρίσκω σαν κωδικο μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καμια άλλη ονομασια -
Γιεά σας και απο εμένα.
Παράγγειλα το3008 μέ 120 ίππους,και θα το παραλάβω στο τέλος τού μήνα.
Απλή ερώτηση:Η ρεζέρβα οταν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί μου φάνηκε λίγο μαρτύριο,κανω λάθος?Καμμία σχέση μέ το 306 πού είχα(10 χρόνια-167000 χλμ) -
Παλι καλα. Γιατι δεν εβλεπα κανενα και νομιζα οτι με επιασαν κοροιδο.
ετσι νομιζα και εγω.........
Κι εγώ αναρωτιόμουνα. Ίσως επειδή σε κάποιους δεν αρέσει η εμφάνιση (εμένα μου αρέσει πάντως!) να μειώνει τις πωλήσεις. Πάντως σύμφωνα με τον κατάλογο του συνδέσμου εισαγωγέων, πουλήθηκαν 770 3008 μέχρι και το δεκέμβριο (το link το είδα σε κάποιο άλλο thread):
http://www.seaa.gr/data/segments/2009-12-seg.pdfΕνδιαφέρον ότι το 3008 το έχουν στην κατηγορία 4χ4 SUV
Γιώργος
-
Ο χρήστης billis100 έγραψε:
Η ρεζέρβα οταν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί μου φάνηκε λίγο μαρτύριο,κανω λάθος?Στο τι? Στο να την βγαλεις απο τη....φωλια της? Να σου πω. Με κλειστο το κατω μερος της πορτας δεν την φτανεις με τιποτα, αν το ανοιξεις παλι δεν την φτανεις γιατι απομακρυνεσαι αλλα αν εισαι μεχρι 200 κιλα μπορεις να καθησεις πανω στο πορτακι και να σκυψεις να την παρεις.
-
Η ρεζέρβα οταν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί μου φάνηκε λίγο μαρτύριο,κανω λάθος?
Στο τι? Στο να την βγαλεις απο τη....φωλια της? Να σου πω. Με κλειστο το κατω μερος της πορτας δεν την φτανεις με τιποτα, αν το ανοιξεις παλι δεν την φτανεις γιατι απομακρυνεσαι αλλα αν εισαι μεχρι 200 κιλα μπορεις να καθησεις πανω στο πορτακι και να σκυψεις να την παρεις.
Μη προβληματίζεστε με την ρεζέρβα. Μια χαρά είναι εκεί που είναι. Βγαίνει άνετα και χωρίς ζόρι. Την έβγαλα με κλειστή την κάτω πόρτα του πορτμπαγκάζ χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Φαντάζομαι με ανοιχτή την κάτω πόρτα είναι πιό δύσκολο να βγεί γιατί αυξάνεται η απόσταση του σώματος από την θέση της ρεζέρβας.
Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη πιό βολική θέση από αυτήν που είναι τώρα. Φαντάζεσθε να ήταν τοποθετημένη στην πίσω πόρτα ή κάτω από το αυτοκίνητο; Ακόμη χειρότερα, φαντάζεσθε να μή είχαμε καθόλου ρεζέρβα όπως πολλά καινούρια αυτοκίνητα?
Ο μόνος μπελάς για εμένα είναι ότι πρέπει να αδειάσω το πορτμπαγκάζ για να ανοίξουν και τα δύο καπάκια, δεδομένου ότι τον χώρο ανάμεσα στα δυο καπάκια (με το επάνω καπάκι στην κάτω-δεύτερη θέση) τον έχω γεμίσει με ένα σωρό πράγματα για ώρα ανάγκης, (εργαλεία, πυροσβεστήρα, αλυσίδες, φαρμακείο, συρματόσχοινο ρυμούλκησης, χάρτες, ιμάντες στερέωσης, καλώδια ρεύματος, ηλεκτρικό κομπρεσέρ και άλλα πολλά). Γι' αυτό όμως δεν φταίνε οι Γάλλοι αλλά η ιδιοτροπία μου να κουβαλάω πράγματα που ίσως δεν χρησιμοποιήσω ποτέ...
-
Εσυ εισαι 1.90 ομως, εγω η φουκαριαρα που ειμαι 1.65 τι να πω?
-
Εσυ εισαι 1.90 ομως, εγω η φουκαριαρα που ειμαι 1.65 τι να πω?Μη στενοχωριέσαι! Υπάρχουν λύσεις:
- Εφαρμόζεις την τακτική της συζύγου μου: Σε κάθε πρόβλημα χτυπάει τηλέφωνο...
- Προσθέτεις αέρα με ηλεκτρικό κομπρεσέρ μέχρι το πλησιέστερο βουλκανιζατέρ.
- Καλείς οδική βοήθεια.
- Ζητάς από κάποιον οδηγό να σταματήσει για να σε βοηθήσει. Πάω στοίχημα ότι όχι μόνο θα στην αντικαταστήσει, αλλά θα προθυμοποιηθεί να σε συνοδεύσει και στο πλησιέστερο βουλκανιζατέρ.
Εσείς οι γυναίκες έχετε πλεονεκτήματα που δεν έχουμε εμείς. Εμείς και έμφραγμα να πάθουμε στο δρόμο, κανείς δεν θα σταματήσει...
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Εσείς οι γυναίκες έχετε πλεονεκτήματα που δεν έχουμε εμείς. Εμείς και έμφραγμα να πάθουμε στο δρόμο, κανείς δεν θα σταματήσει...
βουνο το δικιο σου φιλε μου!!!!
-
Μπα δεν εχω τετοιο προβλημα. Εχω αλλαξει πολλες φορες λαστιχο μονη μου. Μια λακουβα σε 10 στρεμματα να υπαρχει εγω θα την βαλω σημαδι.
-
Θυμήθηκα μια ερώτηση ακόμη.
Αυτό το 'σύστημα μέτρησης του διαθέσιμου χώρου' που αναφέρεται για την υποβοήθηση παρκαρίσματος στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Premium Pack (στο site της peugeot και στο φυλλάδιο που μου δώσαν) να υποθέσω ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά το ότι με τα μπιπ-μπιπ μπορεί κάποιος να υπολογίσει στο περίπου πόσο είναι ο χώρος ενώ έχει ήδη αρχίσει να παρκάρει; (τίποτα το σημαντικό δηλαδή)
Γιώργος
-
Σχετικά με το παιδικό κάθισμα να αναφέρω ότι τοποθέτησα ένα καλό παιδικό κάθισμα της bebecomfort με τον παραδοσιακό τρόπο - ζώνη όχι isofit και το αμάξι αυτομάτως έγινε τριθέσιο, δηλαδή χωράει πίσω μόνο ένας επιβάτης
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Θυμήθηκα μια ερώτηση ακόμη.Αυτό το 'σύστημα μέτρησης του διαθέσιμου χώρου' που αναφέρεται για την υποβοήθηση παρκαρίσματος στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Premium Pack (στο site της peugeot και στο φυλλάδιο που μου δώσαν) να υποθέσω ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά το ότι με τα μπιπ-μπιπ μπορεί κάποιος να υπολογίσει στο περίπου πόσο είναι ο χώρος ενώ έχει ήδη αρχίσει να παρκάρει; (τίποτα το σημαντικό δηλαδή)
Γιώργος
Ακριβώς. Αν και μέσα στο display βλέπεις από ποια πλευρά πλησιάζεις ποιο πολύ σε γραμμική απεικόνιση. Το αυτοκίνητο είναι αρκετά μεγάλο με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο στην αρχή να εξοικειωθείς με τον όγκο του σε τυφλά σημεία.
-
φιλοι μου 3008αρηδες την τριτη με το καλο παιρνω στα χερια μου το 'τουτου μου' PP 150 σε μαυρο χρωμα
εχετε καμια παρατηρηση,συμβουλη που πρεπει να προσεξω κατα την παραλαβη;;διοτι οι αντιπροσωπειες καμια φορα κανουν διαφορες μαιμουδιες
ευχαριστω...
Peugeot 3008 '08