-
Να'μαι κι εγώ αλήτες μου...
Καλά βρε παλιόπαιδο, εσύ πάλι κόντρες έβαζες; Οικογένεια ετοιμάζεις πότε θα βάλεις μυαλό; Ε, για πες μου, πότε;
Πες του κουμπάρου σου πάντως να αλλάξει κάμερα φίλε, τέτοιες μάχες πρέπει να τις βλέπουμε εμείς με τα 100 άλογα σε HQ μόνο...Γιώργο από Πάτρα, καλήμερα και σε εσένα φίλε μου! Ευχαριστώ για την υποστήριξη σχετικά με τον ζετεκ μου αλλά εγω θα επιμένω!
Φίλε Γιάννη, το βιντεάκι το θυμάσαι; Τι να μου πουν τα παραπάνω κιλά, εγώ με 210 πήγα! Και αν δεν πείστηκες από αυτό έχω και άλλο με 220 στην ΕΟ. Λεπτομέρειες από κοντά!
Αναφορικά με τη συνάντηση Σάββατο εγώ μέσα όπως σας είπα! Ο Ηλίας όμως μου είπε ότι δουλεύει και μάλλον δε θα μπορέσει να έρθει! Ας επιβεβαιώσει πάντως...
Λοιπόν ανακεφαλαίωση:
Jim_C30
VolvoZeus
Johnkyr
Dikastis????
Sprsk????
Vrestas????
Το ραντεβού μας πού θα είναι; -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Λοιπον το Σαββατο εχει Meet Me Day....
-Jim_C30
-DIKASTIS
-johnkyr
-vrestas???
-sprsk???
-αλλος κανεις?Αντε να συντονιστουμε
Scandinavian άμα πάμε βελμαρ δεν έρχεσαι μία βόλτα να γνωριστούμε κιόλας;
-
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
Πες του κουμπάρου σου πάντως να αλλάξει κάμερα φίλε, τέτοιες μάχες πρέπει να τις βλέπουμε εμείς με τα 100 άλογα σε HQ μόνο...Αυτη με το Octavia stock δεν την εχεις δει....μονο που δεν φαινετε το Octavia
Ειχαμε καλη onboard να το τραβηξουμε οπως αυτο μεταξυ των προαναφερθεντων φτιαγμενων RS/GTi αλλα ο μακακας ξεχασε ενα καλωδιοΑναφορικά με τη συνάντηση Σάββατο εγώ μέσα όπως σας είπα! Ο Ηλίας όμως μου είπε ότι δουλεύει και μάλλον δε θα μπορέσει να έρθει! Ας επιβεβαιώσει πάντως...
Λοιπόν ανακεφαλαίωση:
Jim_C30
VolvoZeus
Johnkyr
Dikastis????
Sprsk????
Vrestas????
Το ραντεβού μας πού θα είναι;Σε ποια Volvo λετε να παμε? Βελμαρ? Πειτε εσεις απο τα βορεια το που και την ωρα (πρωινη θα ελεγα) που σας βολευει.
-
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
Να'μαι κι εγώ αλήτες μου...Καλά βρε παλιόπαιδο, εσύ πάλι κόντρες έβαζες; Οικογένεια ετοιμάζεις πότε θα βάλεις μυαλό; Ε, για πες μου, πότε;
Πες του κουμπάρου σου πάντως να αλλάξει κάμερα φίλε, τέτοιες μάχες πρέπει να τις βλέπουμε εμείς με τα 100 άλογα σε HQ μόνο...Γιώργο από Πάτρα, καλήμερα και σε εσένα φίλε μου! Ευχαριστώ για την υποστήριξη σχετικά με τον ζετεκ μου αλλά εγω θα επιμένω!
Φίλε Γιάννη, το βιντεάκι το θυμάσαι; Τι να μου πουν τα παραπάνω κιλά, εγώ με 210 πήγα! Και αν δεν πείστηκες από αυτό έχω και άλλο με 220 στην ΕΟ. Λεπτομέρειες από κοντά!
Αναφορικά με τη συνάντηση Σάββατο εγώ μέσα όπως σας είπα! Ο Ηλίας όμως μου είπε ότι δουλεύει και μάλλον δε θα μπορέσει να έρθει! Ας επιβεβαιώσει πάντως...
Λοιπόν ανακεφαλαίωση:
Jim_C30
VolvoZeus
Johnkyr
Dikastis????
Sprsk????
Vrestas????
Το ραντεβού μας πού θα είναι;jim, κοντερίσια το έχω πάει μέχρι 200χαω (επίσης το κοντέρ μας δεν κλέβει πάρα πολύ, μετά την δοκιμή με το GPS). Με το στήσιμο και την ταχύτητα του V50, γενικά δεν έχω πρόβλημα, έτσι κι αλλιώς εγώ όλα τα αυτοκίνητα δεν τα πιέζω στην Ε.Ο αλλά σε στροφιλίκι. Εκεί που θα ήθελα περισσότερη δύναμη, είναι στα ρεπρίζ 120+, αφού τυχαίνει να συναντάς στην Ε.Ο διάφορους κουλούς, που πάνε αργά και αριστερά, κάνουν τρενάκια αφήνοντας απόσταση 2μ από τον μπροστινό τους, είναι αναποφάσιστοι για το αν θα περάσουν ή όχι την νταλίκα κλτ. Ε εκεί κατεβάζω 4η, (η τρίτη τελειώνει πολύ νωρίς στα 120χαω) μέχρι τα 160 που τερματίζει ... και πάλι όμως η επιτάχυνση δεν μου φτάνει, θα ήθελα να ξεμπερδεύω ένα sec γρηγορότερα . Δεν θα ξεχάσω τις εποχές που με το Rallye από τα 100χαω+ προσπερνούσα ταυτόχρονα, και αυτόν που προσπερνούσε την νταλίκα σε dt, κι ας ήταν πιο κουραστικό στα 120+ λόγω του θορύβου. Σκέφτομαι το V50, να το κρατήσουμε για τα ταξίδια και να είναι το καθημερινό της γυναίκας μου, για να πηγαίνει στην δουλεία και να πάρω με 10Κ ένα μτχ Clio182Cup.
Σχετικά με το Σάββατο τώρα, μπορώ πολύ εύκολα, να είμαι στην Βελμαρ βαρυμπόπη, στον Σφακιανάκη κηφισίας ή στην Αutopoint αθηνών. Όπου σας βολεύει ....
-
Παιδιά,
το ραντεβού των Βορείων (όχι Προαστείων) ισχύει;
Άντε, να οργανωνόμαστε! Πέμπτη έχουμε.
Που θα βρεθούμε, σε ποια volvo από τις 3 (Σφακιανάκη, Αutopoint Θέρμης, Αutopoint Μενεμένης), ποια ώρα, ποιοι θα έρθουν.
Μετά βόλτα για καφεδάκι και κουβεντούλα ή φαγητό (για εμάς που φλερτάρουμε με την άνω μπάντα των FM σε κιλά).
Ας αλλάξουμε και κανένα τηλέφωνο με πμ... -
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Τα άλογα του 1.6 κινητήρα δεν είναι 100 αλλά 110
Από που και ως που; 100 ψοφίμια έχει και πολλά λέω... (Το ξέρω γιατί κι εγώ τον ίδιο κινητήρα έχω... ).
Μια χαρά είναι το μοτέρ με το 100 επίσημα άλογα για απλούς ανθρώπους που δεν θέλουν να κάνουν υπερβολές στον δρόμο. Με το συγκεκριμένο μοτέρ έχω διανύσει 49.000 χλμ με το Focus που είχα και κινούμουν αξιοπρεπέστατα και με ασφάλεια. Βαλε και το γεγονός των πιο κοντών σχέσεων στο Volvo και θα δεις ότι τα πράγματα είναι μια χαρά. Το μοτέρ στο Focus το έπνιγαν οι αραιές σχέσεις.
Μετά από 140.000 χιλιόμετρα με Focus Mk1 1600 λοιπόν έρχομαι να συμφωνήσω για τις πολύ μακριές σχέσεις που πνίγουν το μοτέρ, το οποίο όμως παραμένει μέτριο στην καλύτερη περίπτωση! Ροπάτο χαμηλά αλλά αδύναμο ψηλά. Πρέπει να υπολογίζεις αρκετά τις προσπεράσεις σου και μερικές φορές (οι δύσκολες ) πραγματοποιούνται με την ψυχή στο στόμα και εσένα να βρίζεις τα γερμανικά ψοφάλογα. Και αυτό όταν είσαι άδειος, όταν είσαι πολύ φορτωμένος η προσπέραση απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό και κατέβασμα τουλάχιστον δύο σχέσεων. Αλλά τότε μπαίνεις στα κόκκινα και εκεί δεν υπάρχει δύναμη (ειδικά σε σχέση με καλά 1600άρια απο Ιαπωνία και Ιταλία μεριά)! Για ανηφορικό στροφιλίκι δεν το συζητώ. Να θέλεις να φέρεις το πλαίσιο στα όριά του και να μην μπορείς... μένεις από δύναμη και ενώ το αυτοκίνητο μπορεί να στρίψει πολύ ταχύτερα, δεν μπορεί να ανεβάσει ταχύτητα και εσύ μένεις με 2α-3η και το μοτέρ να αγκομαχά στις ψηλές! Πολύ οικονομικό πάντως αλλά δεν κάνει για ψυχωμένη οδήγηση σε καμία περίπτωση.
-
Λοιπόν, 10:00 στη ΒΕΛΜΑΡ Βαρυμπόμπης έκλεισε; Και μετά καφεδάκι στην καφετέρεια του Τάσου του Πάντου (του γνωστού) στον Αγ. Στέφανο! Τι λέτε φίλοι μου;
@VolvoZeus
Το πρώτο βίντεο το έχω δει και πολλές φόρες μάλιστα! Ποιός νομίζεις κύριε kospa60 σου έχει κάνει τόσα views; Το δεύτερο η αλήθεια δεν το είχα δει...@Johnkyr
Ρε Γιάννη μήπως τα έχεις υπολογίσει κάπου λάθος; Το δικό μου αν και 1.6 τερματίζει την 3η στα 140 χλμ/ω και την 4η στα 170 χλμ/ω! Άμα θέλεις μπορώ να το κάνω βιντεοσκόπηση να το δεις κι εσύ...Πώς εξηγείται αυτό; έχω 100 έχεις 125 και να τερματίζουν οι δικές μου στον κόφτη σε περισσότερα χλμ/ω; -
jim στις 6.000σαλ ? ή το πας και πιο πάνω ?
οκ εγώ για τις 10.00 είμαι ΟΚ.
-
Εδω ειμαι κι εγω! Λοιπον για το θεμα του meet-me-day:Ειναι μεχρι τις 4 το απογευμα στη βελμαρ!Εγω βεβαια δεν μπορω πριν τις 3 ,αλλα αν κανονισετε καποια αλλη ωρα και τυχει να ειναι στο σχολασμα μου θα περασω εννοειται!Και να σας πω θελω πολυ να παω να δω τι θα πουνε και θα πεσει πολυ γελιο!Ειχα περιστατικο τωρα που πηρα τηλ να ρωτησω!Κλαιω ακομα απο τα γελια!Θα σας πω απο κοντα!Κανονιστε και βλεπουμε!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
@DIKASTIS
Ηλια ανεβασε αν σου ειναι ευκολο εκεινη την δυναμομετρηση που ειχες κανει.@VolvoZeus
Κωνσταντινε,τωρα την εψαχνα,δεν την βρισκω.Μαλλον πρεπει καπου να ξεμεινε στο συνεργειο τωρα που πηγα για σερβις.Εκτος αυτου δεν ξερω γιατι αλλα δε με αφηνει το σαιτ να ανεβασω.Μπορεις να βοηθησεις? -
Ο χρήστης vrestas έγραψε:
Εδώ αναφέρει τις τιμές 14/12/2006, jim έπεσε στον πόντο,ο άλλος φίλος έπεσε 2χιλίαρικα έξω αλλά η τιμή αυτή δεν αναφέρει έξοδα προετοιμασίας και τον εξοπλισμό που αναφέρει.
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=267
anyway, εμένα η γνώμη μου είναι πως το c30 είναι ενα αυτοκίνητο που πρέπει να κάνεις ''παραχωρήσεις''!
έχουν δίκιο οι αμερικάνοι που το συγκρίνιυν με το μίνι!όποιος αγοράζει c30 σαφώς δεν πολυενδιαφέρεται για χώρους στο πορτπαγκαζ και στους πίσω.το πορτπαγκαζ είναι το μικρότερο της κατηγορίας του και αυτό οφείλεται στην ΄΄άνορθοδοξη΄΄ σχεδίαση στο πίσω μέρος.όσοι το αγοράζουν λογικά το κάνουν για την ποιότητα κατασκευής και για το ξεχωριστό design.εκεί ποντάραν οι σουηδοί και για αυτο δεν είναι άμμεσα συγκρίσημο με a3 bmw 1.16 κλπ.η κατηγρορία αυτη περιλαμβανει αυτοκινητα οπως auris gkolf bmw 1.16, a3 focus κλπ κλπ που είναι άμμεσα συγκρίσημα απλά το bmw και το a3 παίζουν σε ΄΄άλλες τιμές΄΄ και γκλαμουριά ενώ το scirocco και το c30 και λιγότερο το mini είναι αυτοκίνητα που δέν είναι για μαζικές πωλήσεις διότι κανουν καποιες παραχωρήσεις και απευθυνονται σε λιγότερο κοινο. πχ με ενα auris, ενα golf η ενα a3 μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ένα απο εμάς, ενώ τα υπολοιπα κάποιοι απο εμάς θα τα απορρίπταμε επειδή είναι ΄΄περίεργα΄΄.αυτή είναι όμως και η ομορφία τους,το c30 είναι μπάνικο μικρό και το scirocco πχ είναι μάγκικο αμάξι,είναι δηλαδή αμάξια με υφος!κατά την γνώμη μου όμως το c30 με τα 100 άλογα δεν έχει τον κατάλληλο κινητήρα, όπως και το α3 1,6 102 άλογα. ο κάθε 1,6 κινητήρας συγχρονος θα πρέπει να αποδίδει 110-120 αλογα,βλέπε auris και τον καινουργιο κινητηρα της bmw 120ιπποι(παλία είχε με 102).έπρεπε να βάζαν τουλάχιστον τον κινητήρα του focus με 115 άλογα. εγώ αν αγόραζα το c30 θα το έπερνα επειδή έχει καλή τιμή πλέον και επειδή θα γούσταρα να έχω κάτι το διαφορετικό,είναι ιδιαίτερο.ααα Ηλία φρόντησε να βάψεις τα μαύρα πλαστικά,είναι καλή ιδέα, κουκλί θα γίνει!Ασε,ασε το σκεφτομαι και τρεχουν δακρυα!!!
-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
Εδω ειμαι κι εγω! Λοιπον για το θεμα του meet-me-day:Ειναι μεχρι τις 4 το απογευμα στη βελμαρ!Εγω βεβαια δεν μπορω πριν τις 3 ,αλλα αν κανονισετε καποια αλλη ωρα και τυχει να ειναι στο σχολασμα μου θα περασω εννοειται!Και να σας πω θελω πολυ να παω να δω τι θα πουνε και θα πεσει πολυ γελιο!Ειχα περιστατικο τωρα που πηρα τηλ να ρωτησω!Κλαιω ακομα απο τα γελια!Θα σας πω απο κοντα!Κανονιστε και βλεπουμε!να περιμένουμε και τον dikasti .... κάπου εκεί ανάμεσα στο φαγητό και στις μπύρες !!!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
......
...... Άλλωστε λάδια είναι φουλ και το χρώμα τους όπως στην αρχή ....
τα δικά μου είναι μαύρα μετά από 2.500χλμ
Πως τα καταφερες???Ρε καινουργιος Δικαστης μας βγηκες?Τι του κανεις του αυτοκινητου και ειναι και ατμοσφαιρικο?
-
Εδω ειμαι κι εγω! Λοιπον για το θεμα του meet-me-day:Ειναι μεχρι τις 4 το απογευμα στη βελμαρ!Εγω βεβαια δεν μπορω πριν τις 3 ,αλλα αν κανονισετε καποια αλλη ωρα και τυχει να ειναι στο σχολασμα μου θα περασω εννοειται!Και να σας πω θελω πολυ να παω να δω τι θα πουνε και θα πεσει πολυ γελιο!Ειχα περιστατικο τωρα που πηρα τηλ να ρωτησω!Κλαιω ακομα απο τα γελια!Θα σας πω απο κοντα!Κανονιστε και βλεπουμε!
να περιμένουμε και τον dikasti .... κάπου εκεί ανάμεσα στο φαγητό και στις μπύρες !!!!
Δεν το αξιζω????
-
......
Πως τα καταφερες???Ρε καινουργιος Δικαστης μας βγηκες?Τι του κανεις του αυτοκινητου και ειναι και ατμοσφαιρικο?
με Τ5 .... Εισαγγελέας θα ήμουν ! !!!! .......
-
......
με Τ5 .... Εισαγγελέας θα ήμουν ! !!!! .......[/quo
Αμαν!Για να δουμε!Σου προσφερω εγω Τ5!!! Μη πεις τωρα να ειναι και AWD και φρικαρει ο Διας! -
......
με Τ5 .... Εισαγγελέας θα ήμουν ! !!!! .......[/quo
Αμαν!Για να δουμε!Σου προσφερω εγω Τ5!!! Μη πεις τωρα να ειναι και AWD και φρικαρει ο Διας!Α!Και κανενας εισαγγελεας δε δικαζει.....Απλα κανει οτι ερευνα υποθεσεις(στην Ελλαδα τουλαχιστον)!
-
δεν θέλω extra τριβές ..... να πηγαίνουν ¨χαμένα¨ τα άλογα ....
http://el.wikipedia.org/wiki/Ε�% ... E%B1%CF%82
-
Γιάννη εγώ εννοώ στον κόφτη, δηλαδή στις 6750 σ.α.λ! Τα νούμερα που σου έγραψα αναφέρονται σε ταχύτητες στον κόφτη δλδ όταν η βελόνα μου χτυπάει στο κόκκινο!
Λοιπόν μέσα για 10 το πρωί στη ΒΕΛΜΑΡ; Εγώ μεσημεράκι δουλεύω 4 η ώρα οπότε πρέπει να έχω φύγει γύρω στις 2:30 από τη συνάντηση!
Johnkyr μέσα
VolvoZeus απάντηση αναμμένεται
Dikastis βρες κενό και έλα
Οκ λοιπόν; -
αν είναι να δω τον dikasti/jim, κάθομαι από το πρωί μέχρι το απόγευμα, αρκεί η βελμαρ να έχει να μου δίνει αρκετά αυτοκίνητα για testdrive !!!!!
μετά τις 6000σαλ δεν το πάω αφού δεν έχει νόημα ... αντίθετα η ιπποδύναμη πέφτει
VOLVO FORUM