-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου βρει όλα αυτά στην παραπάνω τιμή και φυσικά με την κορυφαία αξιοπιστία των γιαπωνέζων?
Δύσκολο...
Και ακόμα πιο δύσκολο να έχουν την κορυφαία αξιοπιστία του Σ
Μην κακολογείτε τον τιτάνα Σ
αυτό το κάνω μόνο εγώ
-
Ο χρήστης fnwokke έγραψε:
Εμ με αυτά που λες δεν θα γελάμε?
Καλημέρα, πάω για ύπνο...
Τελικά δε μας είπες.
Τα turbo της Mitsubishi σπάνε και αυτά ή μόνο των ευρωπαϊκών εταιρειών έχουν αυτή την ιδιότητα;
-
Χαχαχα Τι έγινε...βλέπω κουβάλησε τα φιλαράκια ο παραπάνω φίλος για να 'θάψει' και καλά την άποψη μου! Anyway, αυτά που είχα να πω τα είπα και τεκμηριωμένα μάλιστα...τώρα περί ορέξεως ....
Όσο για τον πίνακα πωλήσεων ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν με επηρέασε όπως και κάθε 'σκεπτόμενο' άτομο πιστεύω ο γνώμονας για το πόσο πουλάει κάτι (η λογική της αγέλης π.χ. αντίστοιχα ψηφίζουμε ή που όλοι σχεδόν καπνίζουν...άρα δηλαδή το τσιγάρο είναι καλό? τι σημαίνει ότι πρέπει να καπνίσω και εγώ...?) Άλλωστε όπως είχε πει και ένας συντάκτης περιοδικού, για να δείτε ποια πραγματικά είναι καλά αυτοκίνητα...γυρίστε ανάποδα τον πίνακα πωλήσεων...και δείτε τα!
Άραγε...η ferrari που μάλλον πρέπει να είναι στις τελευταίες θέσεις στον πίνακα...δεν πουλάει παναθεμάτην ..είναι χειρότερη από ένα golf...??
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου βρει όλα αυτά στην παραπάνω τιμή και φυσικά με την κορυφαία αξιοπιστία των γιαπωνέζων?
Δύσκολο...
Και ακόμα πιο δύσκολο να έχουν την κορυφαία αξιοπιστία του Σ
Μην τα μπερδεύεις! Αξιοπιστία έχει η κατασκευάστρια εταιρεία...άσε που δεν θα τον χρειαστείς και πολύ...σε αντιθέση με άλλους 'αξιόπιστους' αντιπροσώπους που θα τύχει να έχεις παρτίδες πάρααααα πολύ συχνά! Βλέπε vag όμιλο κλπ...Και αν θες και αποδείξεις δες π.χ. εδώ: http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewfo ... 23bcb581e9 Δεν τα έγραψα εγώ, αυτά...και άλλα πολλά αν ψάξεις και αλλού...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εμ με αυτά που λες δεν θα γελάμε?
Καλημέρα, πάω για ύπνο...
Τελικά δε μας είπες.
Τα turbo της Mitsubishi σπάνε και αυτά ή μόνο των ευρωπαϊκών εταιρειών έχουν αυτή την ιδιότητα;
¨Οσο και να θες να το ακούσεις θα σε απογοητεύσω, η νούμερο ένα χώρα στην τεχνολογία στον πλανήτη (μήπως αμφισβητείται και αυτό? ) ακόμα και εκεί τα καταφέρνει πολύ καλύτερα από όλους τους άλλους! Αν και κατά γενικό κανόνα δύσκολα οι Ιάπωνες βάζουν turbo! Γιατί άραγε...? Δεν μπορούν ή δεν ξέρουν? Ποιος δεν ξέρει? Η πιο προηγμένη χώρα τεχνολογικά? (εκτός γνωστών εξαιρέσεων όπως evo, subaru κλπ που έχουν αναγάγει εκεί την turbo τεχνολογία σε πολύ υψηλά επίπεδα 2λιτρο με 400 άλογα??? FQ400 !! Για δείξτε μας ευρωπαίοι κάτι αντίστοιχο... )
-
Skoda Yeti -
-
ένα είναι σίγουρο, o fnwokke ξέρει καλύτερα από προηγμένες τεχνολογικά χώρες απ ότι εσείς και εγώ...
-
Εχω το mazda 6 που αναφερεις και ειναι πραγματικα τελειο σε ολα του.Θα χαιρεσαι να το οδηγεις και θα ψαχνεις αφορμη για βολτα ΑΛΛΑ σε καμια περιπτωση για χρηση στην πολη που θελεις αφου δεν χωνεται και δεν παρκαρεται με τιποτα.Κοιτα για το 3,i30,ceed,focus,auris κτλ ΑΛΛΑ οχι TURBO.
-
2λιτρο με 400 άλογα??? FQ400 !! Για δείξτε μας ευρωπαίοι κάτι αντίστοιχο... )The FQ400, sold through Ralliart UK, produces 411 PS (302 kW; 405 hp) from its 2.0 L 4G63 engine, the result of special modifications by United Kingdom tuning firms Rampage Tuning, Owen Developments, and Flow Race Engines.
Τι μας λέει η παραπάνω πρόταση:
- Το FQ400 δεν είναι εργοστασιακό μοντέλο
- Η βελτίωση στα 400 άλογα έγινε από Άγγλους και όχι Ιάπωνες
Στα υπόλοιπα βαριέμαι να απαντήσω.
Έχω μάθει να μην ασχολούμαι με fanboys. -
Διαβαζοντας ολες της σελιδες του topic, διαπιστωσα οτι υπαρχουν μερικοι 'αρρωστοι' με μια συγκεκριμενη μαρκα, προφανως εκεινη που ο καθενας απο αυτους οδηγει. Και τελικα, ο φιλος που ανοιξε το topic, διαπιστωνω περιστασιακά ανοίγοντάς το και κοιτάζοντας τους αναγνωστες στο κατω ακρο της οθονης, μαλλον δεν 'παρισταται' πλεον....
Μηπως αντι να βρει απαντηση, εχασε και τη 'μπαλα' απο τις εμμονες ορισμενων?
(εκτος αν ανηκει πλεον στους 'επισκεπτες', αφου οπως λεει και η παροιμια : εριξε 'άδεια' διχτυα για να πιασει 'γεμάτα' !!! )
ΥΓ: Ετυχως, υπαρχουν και αρκετοι συνφορουμιτες που 'κακολογουν' το αυτοκινητο που αγορασαν, αφου κρινουν σκοπιμο -και σωστοτατα πραττουν- να ενημερωνουν τους αλλους για τα 'κουσουρια' του. Τελος παραδεχομαι οτι, ακομη και η αναγνωση θεματων που περιεχουν εμμονές, ειναι σαφως διδακτικές, αφου υπαρχουν παντα καποιοι που, ως 'αρρωστοι', προσφερουν γνωσεις. -
Χαχαχα Τι έγινε...βλέπω κουβάλησε τα φιλαράκια ο παραπάνω φίλος για να 'θάψει' και καλά την άποψη μου!Ούτε για πλάκα μην ξανακούσω τέτοιες βλακείες για το πρόσωπο μου αρχηγέ. Δεν με ξέρεις οπότε φρόντισε να με μάθεις καλύτερα πριν μου προσάψεις τέτοιες κατηγορίες. Έχω την άποψή μου και μπορώ να την υποστηρίξω ολομόναχος χωρίς καμία βοήθεια.
Είναι ευχάριστο ότι δεν έπεσε (ακόμη) σύρμα πάντως και σίγουρα σε τιμά.
Από κει και πέρα, ενδεικτικό της οπτικής σου είναι πως νομίζεις πως προσπαθώ να θάψω (sic) την άποψή σου.
Ακόμα και να το ήθελα, τα καταφέρνω και μόνος μου μια χαρά, thank you very much. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με κλειστά μάτια το νέο lancer intense, περισσότερα εδώ: http://www.lancerclub.gr/forum/viewtopi ... 187#p16187
με κλειστά μάτια σίγουρα
Επικές επιλογές, σαν το μπεν χουρ ένα πράμα
Μήπως πρώτα από εδώ θα έπρεπε να πέσει το 'σύρμα' όπως λες...Αλήθεια εδώ ποιος ειρωνεύεται ποιον? Ήσουν ο πρώτος που ξεκίνησε και ακολούθησα με τις απαντήσεις που άρμοζαν. Δεν συνεχίζω, είπα μία άποψη, την ειρωνεύτηκες, σου απάντησα...κλπ κλπ κλπ (άλλωστε ακούσαμε τόσα και τόσα περί fanboys, μπεν χουρ, κλπ) Κάποιος ανώτερος 'τεχνολογικά' φωστήρας εδώ μου είπε μάλιστα ότι εγώ ξέρω καλύτερα από προηγμένες τεχνολογικά χώρες από εσάς...
Εντάξει άλλη ειρωνεία...
Είπες:
'Δεν με ξέρεις οπότε φρόντισε να με μάθεις καλύτερα πριν μου προσάψεις τέτοιες κατηγορίες. Έχω την άποψή μου και μπορώ να την υποστηρίξω ολομόναχος χωρίς καμία βοήθεια.'
Το ίδιο και συ, φρόντιζε όταν απαντάς να μην ειρωνεύεσαι γιατί εσύ ήσουν ο πρώτος που ανέφερε για μπεν χουρ κλπ. Όχι εγώ. Την άποψη μου είπα και πετάχτηκες με το σχόλιο που είδαμε όλοι! Χωρίς προκατάληψη, όποιος το διαβάσει, θα καταλάβει ότι μάλλον εσύ είσαι fanboy (όπως μου είπες) λοιπόν αυτήν την άποψη έχω, την παρέθεσα και σε όποιον αρέσει! Και εσύ την ειρωνεύτηκες! Σου απάντησα λοιπόν αντίστοιχα! (Δεν κατάλαβα, πρέπει να πέρνουμε άδεια για το τι θέλουμε να γράψουμε? ) Άλλωστε ο φίλος που ψάχνει για να αγοράσει το αμάξι δεν θα πειστεί ούτε από μένα ούτε από σένα....Θα μας διαβάσει θα δει απόψεις...και θα πάρει αυτό που νομίζει αυτός!
Λοιπόν, επειδή ξεφύγαμε, ξαναπροτείνω με κλειστά ματιά το intense στον φίλο που ψάχνεται, και όπου και αν καταλήξει παρ'όλα αυτά του εύχομαι καλορίζικο και καλοτάξιδο ότι και αν πάρει!
-
Όταν παρουσιάζεις ως φοβερό τεχνολογικό επίτευγμα λεπτομέρειες όπως μπρος/πίσω αντιστρεπτικές τι θέλεις να κάνω; Να απαντήσω σοβαρά; Ωραία: σιγά την φοβερή διαστημική τεχνολογία. Αερόσακους κεφαλής; Στάνταρ σχεδόν στην κατηγορία.
Και ναι, όταν παρουσιάζεις το λάνσερ ως κορυφαία επιλογή της κατηγορίας μόνο ως επικό μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό. Μπορεί εσένα να σου αρέσει για 1002 λόγους, πάσο. Κορυφαία, μονοκούκι, δαγκωτό και με κλειστά μάτια δεν είναι.
fanboy εγώ; Που ανέφερα την μισή κατηγορία των μικρομεσαίων ως μια χαρά επιλογές;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χαχαχα Τι έγινε...βλέπω κουβάλησε τα φιλαράκια ο παραπάνω φίλος για να 'θάψει' και καλά την άποψη μου!
Ούτε για πλάκα μην ξανακούσω τέτοιες βλακείες για το πρόσωπο μου αρχηγέ. Δεν με ξέρεις οπότε φρόντισε να με μάθεις καλύτερα πριν μου προσάψεις τέτοιες κατηγορίες. Έχω την άποψή μου και μπορώ να την υποστηρίξω ολομόναχος χωρίς καμία βοήθεια.
Εγω παντως ακομα περιμενω τα 20€ που μου εταξες για να του την πω.... Η κατεβαινεις τα φραγκα η θα αρχισω να μιλαω για την γαμηστεροτητα του Lancer
-
Το 6 είναι κορυφαίο και καμία δυσκολία δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις στην πόλη, μεγαλύτερη τουλάχιστον από ότι θα αντιμετώπιζες με ένα seg.C. Δεν πρόκειται και για κανένα Εscalade, μην ακούς μλκίες...
Aν αποφασίσεις να κινηθείς σε seg.C θα πρότεινα Leon 1.8Tsi, εξαιρετικά ολοκληρωμένο και ενδιαφέρον οδηγικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όταν παρουσιάζεις ως φοβερό τεχνολογικό επίτευγμα λεπτομέρειες όπως μπρος/πίσω αντιστρεπτικές τι θέλεις να κάνω; Να απαντήσω σοβαρά; Ωραία: σιγά την φοβερή διαστημική τεχνολογία. Αερόσακους κεφαλής; Στάνταρ σχεδόν στην κατηγορία.Και ναι, όταν παρουσιάζεις το λάνσερ ως κορυφαία επιλογή της κατηγορίας μόνο ως επικό μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό. Μπορεί εσένα να σου αρέσει για 1002 λόγους, πάσο. Κορυφαία, μονοκούκι, δαγκωτό και με κλειστά μάτια δεν είναι.
fanboy εγώ; Που ανέφερα την μισή κατηγορία των μικρομεσαίων ως μια χαρά επιλογές;
είπαμε οι ιάπωνες είναι ανώτεροι τεχνολογικά, και ιδού τα ντοκουμέντα
http://www.youtube.com/watch?v=FA6IgIbcVQY
Youtube Videoeurope who?
-
Κατάλαβα, θέλει ντοκουμέντα....Αντέχεις τόση 'τεχνολογία' ?
Πάμε...
'Εχω αρχισει να τα παιρνω πολυ ασχημα με τα (μικρο????)προβληματα του scirocco!
Πριν λιγο αποφασισε να μη με αφηνει να μπω με αποτελεσμα να γυρισω σπιτι με τα ποδια μετα απο προπονηση :angry-cussing:
Πραγματικα αν με ρωτησει κανενας φιλος θα του πω να παρει αλλο αμαξι γιατι αυτο πρεπει να κανει καμια βολτα απο ιαπωνια μερια για να γινει σοβαρο κ αξιοπιστο αυτοκινητο! Παλι καλα που δε μου εμεινε χωρις φρενα ή με μιση μηχανη οπως στον αλλο φιλο (ακομα!)'
Εδώ περισσότερα: http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... f=25&t=454
Πάμε...
'ΑΠΟΨΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ)
Περιπου μια ωρα μετα την αφιξη μας κι ενω ειχα στρωθει στη βεραντα με το ωραιο αερακι για να διαβασω το νεο Hitech ακουω ενα φοβερο κροτο, σαν εκρηξη, και σχεδον συγχρονως τον γειτονα να ουρλιαζει: 'τρεξε Βαγγελη καιγεται ττο αυτ/το'! Πεταγομαστε ολοι και πραγματι εβγαινε καπνος απο το καπω και φλογες επεφταν στο χωμα. Ανοιξε το καπω ο γιος μου και φουντωσε η φλογα (παρα λιγο να του' καιγε τα χερια). Με πυροσβεστηρα σβησαμε τη φωτια που ειχε αρπαξει το καλωδιο που παει στο ανεμιστηρακι πισω απο την οθονη του Ναβι. Ο πυροσβεστηρας της Οπελ εσπασε ο αχρηστος! Παραλιγο να γινομασταν παραναλωμα δυο αυτ/τα φουλαρισμενα και το σπιτι με ξυλινες βεραντες και ποιος ξερει τι αλλο. Ευτυχως ηταν μερα κι οχι νυχτα, το φανταζεστε; Πολυ φοβαμαι οτι φταει το Ναβι και η προχειρη επιδιορθωση (αποσυνδεση/συνδεση μπαταριας). Οπως ειπα υπαρχει τεραστια κατασταση αυτοκινητων (1000 που θα κληθουν για εξεταση λογω ηλεκτρολογικων προβληματων. Μεσα σ΄αυτα ειναι και το δικο μο.
Προτεινω οσοι με αυτον τον τροπο επανεφεραν το Ναβι, να προσεξουν πολυ και στην αναγκη να αποσυνδεσουν την μπαταρια. Το ξερω οτι σας πανικοβαλλω αλλα δεν γινεται αλλιως.
Το αυτ/το μεταφερθηκε στην Οπελ και αυριο θα εχω νεωτερα. ΤΙ πρεπει να απαιτησω κατα τη γνωμη σας
Εχω βγαλει και φωτο, αλλα πως μπαινει γμτο τετοια ωρα;'Ναι είναι αυτό με τα πολλά βραβεία, περισσότερα εδώ: http://www.opel-club.gr/vbulletin/showt ... 547&page=2
'Βρε παιδιά τα προβλήματα που έχετε με τα insignia σας είναι αμελητέα. Εδώ μιλάμε οτι παρέλαβα το δικό μου insignia με ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΒΟΛΑΝ !!!!!. Αν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό στα συμερινά εργοστάσια αυτοκινήτων. Και όμως στην OPEL συμβαίνει. Με το χάος που επικρατεί στην εταιρεία ο ποιοτικός έλεγχος πάει περίπατο. Και το πιο ωραίο είναι οτι όταν το πήγα στην αντοπροσωπεία που το αγόρασα (BESTCAR) δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα. Το αυτοκίνητο έτρεμε ολόκληρο και αυτοί μου έλεγαν οτι είναι φυσιολογικό, έτσι κάνουν όλα τα insignia. Μεγάλοι μάστορες. Οπως καταλαβαίνεται το εάν έχει ή όχι το κυκλικό κουμπάκι είναι πολυτέλεια να το συζητάμε, έδω πλέον πρέπει να κοιτάμε απολύτως βασικά όπως αν το αυτοκίνητο έχει 4 ρόδες, αν στρογγυλές κ.λ.π. Τι να κάνουμε ας προσέχαμε αφου μπλέξαμε με την OPEL.'
Ξανά τα βραβεία, εδώ περισσότερα: http://www.opel-club.gr/vbulletin/showt ... 547&page=3
'Αγαπητοί φίλοι περαστικά μας!!!! Ξεκίνησα διαδικασίες διεκδίκησης καινούργιου αυτοκινήτου SCIROCCO 1.4 TSI 160 PS DSG διότι για 5η συνεχή φορά σε διάστημα 2 μηνών (το αυτοκίνητο σήμερα έχει 13.000 χιλ.) μου παρουσιάσθηκε το εξής πρόβλημα Ανάβει το λαμπάκι abs και το ! και εμφανίζεται το μήνυμα abs/esp fault και επίσης Defect brake serve. Δεν μπορέσαν να διαγνώσουν καμία βλάβη στο συνεργείο του Μανδύλα και αλλάξαν προληπτικά το καντράν, τον εγκέφαλο του abs, το μοτέρ των υαλοκαθαριστήρων μπρός πίσω και σε λίγο θα μου πούν πως φταίει για το πρόβλημα το χρώμα του αυτοκινήτου. Ας μου δώσουν ένα καινούργιο και ας έχει ότι χρωμα θέλουν αρκεί να είναι αξιόπιστο. Α! το αυτοκίνητο παρέμεινε στην εταιρία συνολικά 1 μήνα και 15 ημέρες από τους 5 μήνες χρήσης. Έκανα το συνεργείο συνιδιοκτήτη!!!! Άσε που έχω δοκιμάσει ένα fox, ένα polo και ένα audi a3. Σε λίγο θα είμαι υπέυθυνος των test drive της εταιρίας. Δεν μπορώ να πω σε αυτό δεν έχω κανένα παράπονο. Για τη μάρκα VW και για ένα αυτοκίνητο αξίας 27.500 περίμενα περισσότερη αξιοπιστία. Αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι περιμένω μήνυμα.'
Εδώ πάλι: http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... f=25&t=861
'...Παντως ειναι απαραδεκτο για ενα αμαξι 25.000 ευρω. Ειναι κριμα που αυτες τις μερες εχω μπει σε πολυ φτηνοτερα αμαξια και δεν εκαναν καθολου θορυβο. Απο την μια λες οτι ειναι φυσιολογικο... Αλλα οταν μπαινεις σε αμαξια με απλα ημιακαμπτο αξονα και σου εμπνεουν περισσοτερη σιγουρια... Γυρνας μετα στο VW και σου ερχεται να το ριξεις σε κανενα τοιχο...'
http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... 4&start=60
'Αγανάκτησα πραγματικά
Καλησπέρα σας. Σήμερα μου κόλησε η οθόνη στο dvd 800 navi και δεν άναβε με τίποτα. Χάθηκε ο θόρυβος όταν ανάβεις τα φλάς και όταν αφήνεις το κλειδί στην μίζα με ανοικτή την πόρτα. Επίσης τα φώτα στα κουμπιά της κεντρικής κονσόλας ήταν σβηστά. Τηλεφωνώ στην μία αντιπροσωπία φέρτο να το δούμε αλλά δεν έχουμε άμεσα χρόνο θα σε πάρουμε εμείς τηλέφωνο. Τηλεφωνώ σε άλλη και μου λέει για αναβάθμιση. Μα μόλις πριν 20 ημέρες την έκανα επειδή είχα το κροτάλισμα του κρύου κινητήρα , τώρα θέλει πάλι ?
Τελικά αγανακτησμένος και αφού διάβασα εδώ στο club , πήρα την πένσα μου και ξεβίδωσα τον πόλο της μπαταρίας. Μετά από αυτό έδειχναν όλα ΟΚ. Σύντομα παρατήρησα οτι όταν αυξομειώνεις τον ήχο , το παραθυράκι της έντασης που εμφανίζει είναι σαφώς μικρότερο και αφήνει κενό στην δεξιά πλευρά της οθόνης τόση που βλέπεις από κάτω την προηγούμενη οθόνη του ραδιοφώνου ή του cd ή οτι έπαιζες. Το άλλο κουλό είναι οτι στην οθόνη μέσα στο ταμπλό εμφανίζει το σήμα των ηλεκτρικών παραθύρων και γράφει open , then close passenger window. Το κάνω και αυτό αλλά τίποτα. Τελικά δεν την γλυτώνω την 4η έπίσκεψη σε συνεργείο μέσα σε 3 μήνες. Μάλλον είχαν δίκαιο κάτι φίλοι που μου έλεγαν σε λίγο δεν θα δουλεύει τίποτα με τόσα λαμπάκια και οθονίτσες. Το πιο καλό που μου έφτιαξε το κέφι ήταν οτι όταν έβγαζα τον πόλο της μπαταρίας με ανοικτό καπό , περνάει ένας γείτονας και με κράζει κανονικά......Κωστάκηηηηη στην Toyota 10 χρόνια καπό δεν άνοιξα , και εσύ στην λιμουζίνα άρχισες τα μαστορέματαααα , πήρες τα εργαλεία από τώραααα !!!!!!
Αμάν πιά βαρέθηκα την μία να κροταλίζει το μοτέρ , την άλλη τα αυτόματα φώτα να σβήνουν καθηστεριμένα , τώρα το dvd να μην δουλεύει , οι χάρτες του πανάκριβου gps να είναι σκατά !! Μέχρι την Κόρινθο δεν πάς σε βγάζει off map το άχρηστο, τσάμπα τα λεφτά του. Ειλικρινά παιδιά ξανακοτσάρω την βεντούζα στο τζάμι από ένα gpsάκι των 99€ για να κάνω την δουλειά μου.
Καλό το όχημα δεν λέω.....να δούλευε κιόλας καλά θα ήτανε. 'Εδώ για επιβεβαίωση: http://www.insigniaclub.gr/showthread.php?t=594
Το τελευταίο δεν πρέπει να τους άρεσε & το μετακινήσαν...αλλού!
Κρατάω επίσης αυτό: 'Κωστάκηηηηη στην Toyota 10 χρόνια καπό δεν άνοιξα , και εσύ στην λιμουζίνα άρχισες τα μαστορέματαααα , πήρες τα εργαλεία από τώραααα !!!!!!'
'2 fores mou esvise to amaxi en kinhsh apo egkefalo!!! eytyxos den eixa kanena atixima ... thn mia apo blabi kai tin alli epeidi eixe skouriash h geiosh tou egkefalou kai mou ton ebgale OFF . to amaxi einai 2.5 xronon mono! exo allaxei idi 4 fores to sasman DSG 6 opote den tous epairne na pliroso ekgefalo! to provlima einai omos gia tin asfalia mou ! ti 8a ginotan ean hmoun ethniki odo h kapoy pou na etrexa ?!?!!? ΔΕΝ ΧΕΡΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟ....'
Να χαρώ εγώ τεχνολογία και υπεροχή http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php? ... opic=33111
'Λοιπον ας μιλησει κ ενας καμμενος..
1)Καψιμο φλαντζας ψυγειου στα 5000χλμ(εγγυηση)
Του ειχα αλλαξει τον αδοξαστο στα ταξιδια για να στρωσει.2)Καθαρισμος αντλιας στα 10 κ 20Κ χλμ(εγγυηση)
Μου αλλαξαν τα φωτα τα γ@μημενα Selenia τα οποια ειχαν μπιχλιασει κ βρωμισαν την αντλια3)Αλλαγη αντλιας υδραυλικου τιμονιου στα 18Κ(εγγυηση)
Καιγεται αμα το ζορισεις πολυ κ ανεβαινεις συχνα πεζοδρομια..και που να παρκαρεις θα μου πεις..4)Αλλαγη αεροσακων,2 φορες,επειδη εσκασαν στα 13000περιπου(εγγυηση)
Πονεμενη ιστορια..Αυτα.... '
Στην τύχη το βρήκα Εδώ περισσότερα: http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?2420-Stilo
Αύριο μπορώ να βρω και άλλα από άλλες ευρωπαϊκές εταιρίες για να μην φανούμε εμπαθείς όπως μας είπαν με συγκεκριμένες.
Ωστόσο για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, δεν σημαίνει ότι τα ιαπωνικά δεν μπορεί να βγάλουν βλάβες, αλλά σε καμία περίπτωση με την συχνότητα και τη σοβαρότητα των ευρωπαϊκών! Δεν υπάρχει σύγκριση εκεί...
-
Έβγαλες συμπέρασμα για την συνολική αξιοπιστία από τα δέκα άτομα που γράφουν τα προβλήματά τους στα club (που προφανώς μπαίνουν για να γράψουν προβλήματα), τη στιγμή που τα μοντέλα αυτά πουλάνε εκατό φορές περισσότερο από αυτό που προτείνεις εσυ...Από στατιστική 0.
Ασέ που από τη πόρωσή σου να ψάξεις όλα τα club των 'εχθρών' σου διέφυγε π.χ. ότι το insignia πήγε να πάρει φωτιά λόγω after συναγερμού. -
Κάνε ένα κόπο και μπες στα φόρουμ της Μιτσου...
Και θα δεις και εκεί τι ωραία που τα λένε... Όχι σε κανα evoclub. Εκεί δεν τους απασχολούντ α προβλήματα, γιατί τα έχουν αλλάξει όλα από πριν μόνοι τους. Σε καθαρά πολιτικά αυτοκίνητα. Για μπες στα φορουμ των κολτ. Και ειδικά δες εξυπηρέτηση μετά το πρόβλημα...Μετά τιμής,
Ένας αγοραστής δις των αυτοκινήτων του Σ -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλα τώρα... πας και να κρυφτείς...
Εδώ μιλάμε για το απαύγασμα της Γιαπωνέζικης τεχνολογίας (με πίσω αντιστρεπτική ράβδο ) και αερόσακους κεφαλής κι εσύ μου λες μούφες...
BTW, πίσω αντιστρεπτική είχε και το Golf IV 1.6 που είχαμε... Εκεί να δεις απαύγασμα τεχνολογίας και αξιοπιστίας!
Όσο για τον Σ, δεν ξέρω τι λέει από εξυπηρέτηση. 2 φορές μπήκα στην έκθεση και δεν καταδέχτηκε κανένας να μου μιλήσει καμμία φορά... Άρα δεν μπορώ να κρίνω...
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!!