-
Θεωρώ ότι η μόνη περίπτωση που δεν πρέπει να φοράς ζώνη είναι όταν προσπαθείς να αυτοκτονήσεις!
-
Τι να πεις μερικοι εχουν αγυριστο κεφαλι. Εγω εχω κανει μετωπικη με 90 χλμ(πηγε μια να αποφυγει ενα σκυλι και επεσε πανω μου με αλλα τοσα χλμ) και πονουσε το στερνο μου για 1μιση μηνα. Η πιεση που δεχεσαι απο την ζωνη ειναι τεραστια , σκεψου να μην φορας κιολας.
**Μια ερωτηση σε αυτους που εχουν παρει το αυτοκινητο. **
Τι πατακια εχει το δικο σας? Εμας εχει κατι φτηνιαρικα που στη θεση του οδηγου, ενω απο κατω εχει κουμπια για να κουμπωνουν , τα πατακια δεν εχουν τρυπες (τετοια ειχα στο γκολφ) Μαλιστα το αναφερει και στο βιβλιο οδηγιων. Υποψιαζομαστε οτι μας πηραν τα αυθεντικα και εβαλαν φθηνοτερα. Αν εσεις εχετε κουμπωτα να παμε να τα ζητησουμε.
-
Ο χρήστης stavroula έγραψε:
Τι να πεις μερικοι εχουν αγυριστο κεφαλι. Εγω εχω κανει μετωπικη με 90 χλμ(πηγε μια να αποφυγει ενα σκυλι και επεσε πανω μου με αλλα τοσα χλμ) και πονουσε το στερνο μου για 1μιση μηνα. Η πιεση που δεχεσαι απο την ζωνη ειναι τεραστια , σκεψου να μην φορας κιολας.**Μια ερωτηση σε αυτους που εχουν παρει το αυτοκινητο. **
Τι πατακια εχει το δικο σας? Εμας εχει κατι φτηνιαρικα που στη θεση του οδηγου, ενω απο κατω εχει κουμπια για να κουμπωνουν , τα πατακια δεν εχουν τρυπες (τετοια ειχα στο γκολφ) Μαλιστα το αναφερει και στο βιβλιο οδηγιων. Υποψιαζομαστε οτι μας πηραν τα αυθεντικα και εβαλαν φθηνοτερα. Αν εσεις εχετε κουμπωτα να παμε να τα ζητησουμε.
Θα πατε να τα ζητησετε ετσι κι αλλιως..Το κανουν αυτο πολλες αντιπροσωπιες και μετα τα πουλανε extra.. τσεκαρετε επισης αν λειπει το διχτακι ( αν εχει) απ οτο χωρο αποσκευων και αυτο το καβαντζωνουν..
-
Το δυχτακι το εχει ευτυχως. Για τα πατακια το υποψιαστηκαμε οταν ειδαμε τα κλιπ κατω και τα πατακια να μην διαθετουν αναλογες υποδοχες. Θα γινει χαμος αυριο.
-
Το δυχτακι το εχει ευτυχως. Για τα πατακια το υποψιαστηκαμε οταν ειδαμε τα κλιπ κατω και τα πατακια να μην διαθετουν αναλογες υποδοχες. Θα γινει χαμος αυριο.Τα ‘’γνήσια’’ πατάκια του οδηγού πρέπει να έχουν το λογότυπο 3008 με μικρές τρύπες που κουμπώνουν κοντά στη βάση του καθίσματος… Αντίστοιχα είναι τα πατάκια από ένα 207 που μας έχουν δώσει προσωρινά μέχρι να έρθει το 3008.
-
Καλα νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο? Αφου κανει μπαμ οτι λειπουν.
Παντως παιδια το αμαξι λεει.
-
Ο χρήστης Petros S. έγραψε:
Το αυτοκίνητο έχει ηλεκτρικό χειρόφρενο. Τι κάνουμε σε περίπτωση που έχουμε πρόβλημα με την μπαταρία ??.Προφανως δεν λυνεται. Συμφωνα με το βιβλιο οδηγιων σ αυτη την περιπτωση κανεις το εξης. Πισω στην ρεζερβα εχει δυο τακους και μια μικρη μανιβελα. Βαζεις τους τακους στα δυο πισω ή δυο μπροστα λαστιχα αναλογα με την κλιση του εδαφους. Σπρωχνεις τερμα το καθισμα του οδηγου και βρισεις μια ταπα. Την ανοιγεις , βαζεις μεσα την μανιβελα και την γυριζεις δεξιοστροφα μεχρι να ακουστει ενα κλικ που σημαινει οτι λυθηκε το χειροφρενο. Με την επαναφορτιση της μπαταριας επανερχεται το ηλεκτικο χειροφρενο. Οπως βλεπετε το εχω λιωσει το βιβλιο οδηγιων.
Παντως το μενου της οθονης του αυτοκινητου εχει ενα σωρο γλωσσες εκτος απο ελληνικα. Αφου το στελνουν στην Ελλαδα δυσκολο ηταν να βαλουν και τη γλωσσα μας?
-
ναι δεν είχε πατάκια... γάλλοι δεν είναι αύριο θα ακούσουν κάτι γαλλικά ωραία ....
-
Ουτε το δικο σου ειχε?
-
Ο χρήστης tiniakos31 έγραψε:
ναι δεν είχε πατάκια... γάλλοι δεν είναι αύριο θα ακούσουν κάτι γαλλικά ωραία ....Από όλες αντιπροσωπίες που έχουμε πάρει αυτοκίνητο η peugeot ήταν η πιο ανοιχτοχέρικη και 2α πατάκια θυμάμε μας είχαν κάνει δώρο + κάποια άλλα αξεσουάρ.
-
http://public.servicebox.peugeot.com/dd ... 2-2009.htm
Υπαρχει σχετικη αναφορα στο manual του αυτοκινητου για το πατακι οδηγου που πρεπει να κουμπωνει για να μην φυγει μπροστα και μπλοκαρει τα πενταλ.
-
Χαος μ αυτα τα πατακια. Παιρνει πρωι πρωι ο συζυγος τηλεφωνο να τα ζητησει και του λενε οτι ειναι εξτρα και πρεπει να τα αγορασει. Τηλεφωνει στην Αθηνα στη Lion και του λενε οτι ειναι μαζι με το αυτοκινητο και πρεπει να μας τα δωσουν. Μετα ξανατηλεφωνανε απο την Lion και λενε οτι τελικα ειναι εξτρα και πρεπει να τα παραγγειλουμε. Τι ισχυει τελικα? Ειναι δυνατον η ιδια η Lion να μας λεει την μια ετσι την αλλη γιουβετσι?
-
ειναι πολυ πιθανο το δευτερο να το ειπανε για να καλυψουν τον αντιπροσωπο που πηρες το καρ...γιατι εδω στην ελλαδα ο ενας κοιταει να καλυψει τον αλλον και ποτε να μην καλυψουν τον καταναλωτη...εγω θυμαμαι στο κλιο που ειχα παρει πριν 7 χρονια (ειναι το τελευταιο καινουριο αυτοκινητο που πηραμε στην οικογενεια) οταν το φερανε στην αντιπροσωπεια με πηραν τηλεφωνο να το δω το αμαξι και στο πορτ μπαγκαζ ειχε τα πατακια και τα τασια μεσα σε ζελατινες...οποτε απ αυτο το συμβαν καταλαβαινω οτι τα πατακια ερχονται μαζι και δεν ειναι εξτρα...πολυ πιθανο αυτο που ειπωθηκε παραπανω οτι τα παιρνουν και τα πουλανε εξτρα
-
μπα, μην το λες, πολυ πιθανο τα πατακια κ τα τασια να μπαινουν εδω για να μην κλαπουν στην διαδρομη πχ
-
Δεν ειναι λιγο κουφο ενα αμαξι 27.000 ευρω, με φουλ εξοπλισμο (μονο καφε δεν κανει) να εχει προαιρετικα τα....πατακια?
-
με τις αυτοκινητοβιομηχανιες και ολα αυτα που κανουν τιποτα δεν ειναι κουφο
-
Δεν ειναι λιγο κουφο ενα αμαξι 27.000 ευρω, με φουλ εξοπλισμο (μονο καφε δεν κανει) να εχει προαιρετικα τα....πατακια?Τα εργοστασιακά πατάκια ήταν πάντα προαιρετικά και ακριβά. Αυτά που δίνονται συνήθως ως δώρο είναι από καποια βιοτεχνία. Ακόμα και σε Mercedes ειναι εξτρά
-
Στο 307 μου πάντως μου έδωσαν τα εργοστασιακά. Βέβαια είχα πιέσει εξ αρχής για αυτά και όχι τα ντόπια...
-
Και σε μας, και στα 2 renault μας , τα εργοσιακα μας δωσανε...Ετσι νομιζουμε δηλαδη γιατι ηταν καλης ποιοτητας και το καθενα εγραφε Laguna και Clio στο πατακι του οδηγου...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Και σε μας, και στα 2 renault μας , τα εργοσιακα μας δωσανε...Ετσι νομιζουμε δηλαδη γιατι ηταν καλης ποιοτητας και το καθενα εγραφε Laguna και Clio στο πατακι του οδηγου...Αυτό δεν λέει κάτι
Peugeot 3008 '08