-
village?
Πήγαινε Τετάρτες με what's up έχεις 8.50€ τα 2 άτομα + 1€ χρέωση η sim σου -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
village?
Πήγαινε Τετάρτες με what's up έχεις 8.50€ τα 2 άτομα + 1€ χρέωση η sim σουSter στον Αγ. Ελευθέριο. Την προηγούμενη βδομάδα το εισιτήριο είχε 8-8.5 ευρώ και χθες 9.
Και στα Village μια απ' τα ίδια είναι.
Πλέον μόνο torrent._
-
Whatever woks - Παλιος καλος Γουντι Αλλεν
Soul Kitchen - Ευχαριστη , διασκεδαστικη , σουρεαλ , καλη σκηνοθεσια , καλοι ολοι οι ηθοποιοι
Avatar - Τεχνολογικα καλο, κινηματογραφικα μαπα (τυπου 'αντε να τελειωσει γαμω το κερατο μου') . Σεναριο κλισε, αφελεις απλουστευσεις , το μονο καλο ηταν η Michelle Rodriguez αλλα την σκοτωσαν ....
-
Terminator Salvation (2009)
ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑHarry Brown (2009)
100 χρονών vigilante...
Τίποτα παραπάνω στο στυλ των ταινιών με παρόμοιο θέμα.
Μόνο αν υποχρεωτικά θέλετε να δείτε τέτοια ταινία, με βρεταννική γεύση και έναν
κουρασμένο, δυσκίνητο Caine._
-
Μολις απο Avatar.
Ψιλοθολα γυαλα, θεση και συνεχη ενοχληση στα ματια
ισως να μην μ' αφησαν να δω το hype που ακουγα για το 3D.
Σαν ταινια μου αρεσε, ωραια τοπια / φυλες / ζωη κλπ .
Απλα μια αρκετα συμπαθητικη ταινια που μ'αφησε με ενα -
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a ... 54807&ct=4
Απεβίωσε ο σκηνοθέτης Ερίκ Ρομέρ
Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών στο Παρίσι, ο κινηματογραφιστής Ερίκ Ρομέρ. Το θάνατο του Ρομέρ ανακοίνωσε η παραγωγός της εταιρίας Films du Losange, Μαργκαρέτ Μενεγκόζ.
Ο Ερίκ Ρομέρ, εμβληματική φυσιογνωμία του νέου κύματος του γαλλικού κινηματογράφου στη δεκαετία του 1960, είχε εισαχθεί πριν από μία εβδομάδα σε νοσοκομείο, όπως έγινε γνωστό από ανθρώπους του περιβάλλοντός του, που δεν διευκρίνισαν το λόγο της εισαγωγής.
Ο Γάλλος κινηματογραφιστής υπέγραψε την τελευταία ταινία του-'Les amours d Astree et de Celadon'-το 2007. 'Μετά από αυτή την ταινία νομίζω ότι μπορώ να συνταξιοδοτηθώ', είχε δηλώσει τότε, στην προβολή της ταινίας στο φεστιβάλ της Βενετίας.
Στην πενηντάχρονη πορεία του στον κινηματογράφο υπέγραψε 24 μεγάλου μήκους ταινίες, ένα ντοκιμαντέρ και εκπαιδευτικά προγράμματα για την τηλεόραση.
Τιερί Φρεμό, εκπρόσωπος του Φεστιβάλ των Κανών, είχε χαρακτηρίσει τον Ερίκ Ρομέρ ως 'ένα σκηνοθέτη του οποίου το έργο είναι ξεχωριστό'.
Ο Ερίκ Ρομέρ γεννήθηκε στην Τούλ, στην κεντρική Γαλλία, στις 4 Απριλίου του 1920 και δίδαξε λογοτεχνία πριν αφιερωθεί στον κινηματογράφο, αρχικώς ως κριτικός, καθώς διετέλεσε συνεργάτης αρκετών επιθεωρήσεων κινηματογράφου και τέχνης.
Μετά το σενάριο για την ταινία 'Tous les garcons s' appellent Patrick', που γυρίστηκε από τον Ζαν Λικ Γκοντάρ, το 1958, υπέγραψε την πρώτη ταινία - 'Le signe du Lion'- το 1959. Τιμήθηκε με το βραβείο Louis-Delluc και με τον Χρυσό Λέοντα, στη Βενετία, για την ταινία 'Le rayon vert', το 1986.Δεν θα ξεχάσω το 'Ma nuit chez Maud' στην παρισινή κινηματογραφική αίθουσα που το είδα πρώτη φορά : συνοψίζει άψογα, στο μυαλό μου, μια σειρά από πολύ όμορφες κινηματογραφικές εμπειρίες που έζησα τα χρόνια που πέρασα στο Παρίσι
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4554807&ct=4Απεβίωσε ο σκηνοθέτης Ερίκ Ρομέρ
Δεν θα ξεχάσω το 'Ma nuit chez Maud' στην παρισινή κινηματογραφική αίθουσα που το είδα πρώτη φορά : συνοψίζει άψογα, στο μυαλό μου, μια σειρά από πολύ όμορφες κινηματογραφικές εμπειρίες που έζησα τα χρόνια που πέρασα στο Παρίσι
Παίζει αυτή τη στιγμή το 'Ma nuit chez Maud' στην Ετ1
EDIT
Ο τύπος που μεταφράζει - μέσω υποτίτλων - καλύτερα να αρχίσει τρομπόνι
-
Είδε κανείς το Σέρλοκ Χολμς;
Εγώ ξενέρωσα τρελά με το όλο κόνσεπτ. Ειδικά και με την επιλογή του Law στη θέση του Watson και καπάκι το άλλο το πρεζάκι φέτες με τους κοιλιακούς τρίλιζα.
Είναι σαν να κάνεις ταινία για τη Μαίρη Πόπινς και να σκάει με την ομπρέλα και στρινγκάκι.
Κάπου τα μπερδέψανε νομίζω... -
Μόνο που είδα την αφίσα, ξενέρωσα.
Ο Σέρλοκ ως ηλιοκαμένος πονηρίδης γκομενιάρης (μόνο που δεν γλύφει τα χείλια του) και ο Γουάτσον ως ψωνισμένος πωλητής μπουτίκ;Δεν πάει έτσι το πράγμα, ο Σέρλοκ Χολμς είναι μια κλασική φιγούρα. Τυπικός ασπρουλιάρης Εγγλέζος, ευφυής αλλά σεμνός, απόμακρος και σχετικά κυνικός. Ο Γουάτσον φιλικός, υποτακτικός απέναντι στον φίλο του, πλην γενναίος και άνθρωπος του καθήκοντος ως τέως στρατιωτικός. Έτσι τους έπλασε ο Ντόιλ (όχι ο κάθε σκηνοθέτης των γνωστών -αρκετά επιτυχημένων πάντως- τηλεοπτικών σειρών ή παλαιότερων ταινιών).
Θα το νοικιάσω κι ο Θεός βοηθός. -
Φοβερή animation movie, με εκπληκτική σκοτεινή αισθητική. Βαθύτατα συναισθηματική και ανθρώπινη. Σαφώς προσανατολισμένη προς όχι και τόσο φυσιολογικό ενήλικο κοινό, πόσο μάλλον προς παιδάκια (οκ, αυτά με τα ψυχικά τραύματα μπορούν να τη δουν)
-
Ο ζωντοχήρος της Μαντόνας την είδε λίγο Ταραντίνο και αποφάσισε να βγάλει μια ...διαφορετική εκδοχή του μυθιστορηματικού ήρωα.
Αν πάντως πουλήσει και σκεφτούν την ιδέα που ανέφερα για τη Μαίρη Πόπινς θα ήθελα Megan Fox... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είδε κανείς το Σέρλοκ Χολμς;
Εγώ ξενέρωσα τρελά με το όλο κόνσεπτ. Ειδικά και με την επιλογή του Law στη θέση του Watson και καπάκι το άλλο το πρεζάκι φέτες με τους κοιλιακούς τρίλιζα.
Είναι σαν να κάνεις ταινία για τη Μαίρη Πόπινς και να σκάει με την ομπρέλα και στρινγκάκι.
Κάπου τα μπερδέψανε νομίζω...E ναι...η ομπρελα δεν κολάει
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μόνο που είδα την αφίσα, ξενέρωσα.
Ο Σέρλοκ ως ηλιοκαμένος πονηρίδης γκομενιάρης (μόνο που δεν γλύφει τα χείλια του) και ο Γουάτσον ως ψωνισμένος πωλητής μπουτίκ;Δεν πάει έτσι το πράγμα, ο Σέρλοκ Χολμς είναι μια κλασική φιγούρα. Τυπικός ασπρουλιάρης Εγγλέζος, ευφυής αλλά σεμνός, απόμακρος και σχετικά κυνικός. Ο Γουάτσον φιλικός, υποτακτικός απέναντι στον φίλο του, πλην γενναίος και άνθρωπος του καθήκοντος ως τέως στρατιωτικός. Έτσι τους έπλασε ο Ντόιλ (όχι ο κάθε σκηνοθέτης των γνωστών -αρκετά επιτυχημένων πάντως- τηλεοπτικών σειρών ή παλαιότερων ταινιών).
Θα το νοικιάσω κι ο Θεός βοηθός.Αντε και ο Σταλλονε για τον ρολο του Ηρακλη Πουαρό.
Ή η Σκαρλετ Γιοχανσον για Μις Μαρπλ -
Ειναι σαφες οτι ηθελε να δωσει μια διαφορετικη προοπτικη στον Σερλοκ Χολμς,αλλιως το κινητρο για να πας να το δεις θα ηταν σχεδον μηδενικο.
Τωρα το αν τα καταφερε ή όχι ειναι αλλη ιστορια. -
**The Road (2009) **
http://www.imdb.com/title/tt0898367/
καταθληπτικη ταινια, πολυ καλες ερμηνιες, δε μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε παρολο που οι κριτικες ηταν πολυ καλες.
-
@ σαρμακ: συστείνεται για ρομαντική βραδιά?
-
εγώ ήδη το κανόνισα
-
Σε αφήνω να βγάλεις το φίδι απ την τρύπα και θα ακολουθήσω
-
ξανασκέψου αυτό που είπες
sloppy seconds -
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]