-
Να ξαναπω οτι και με σπασμενο ελατηριο....ο συμπλεκτης και το αυτοκινητο λειτουργει κανονικα....χωρις κινδυνο να προκαλεσουμε καποια αλλη ζημια.... το μονο που αλλαζει ειναι η διαδρομη-αισθηση....πατως τη στιγμη που σπαει....νομιζεις οτι σου επεσαν ολα τα πενταλ κατω.....
Να και μια φωτογραφια του για το που μπαινει για τον φιλο DIKASTIS....
Eπισης στο Ford forum κατι διαβασα για κοστος τοποθετησης απο 80 εως 180 €....γιατι πρεπει να βγει ο μηχανισμος του πενταλ ολος....ο μηχανικος μου ειχε αλλαξει προσφατα σε ενα Focus και εχει αναπτυξει μια τεχνικη τοποθετησης χωρις να το βγαλει....και σε 10 λεπτα το τοποθετησε χωρις κοπο η ιδιαιτερα μεγαλο κοστος......
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Να ξαναπω οτι και με σπασμενο ελατηριο....ο συμπλεκτης και το αυτοκινητο λειτουργει κανονικα....χωρις κινδυνο να προκαλεσουμε καποια αλλη ζημια.... το μονο που αλλαζει ειναι η διαδρομη-αισθηση....πατως τη στιγμη που σπαει....νομιζεις οτι σου επεσαν ολα τα πενταλ κατω.....Να και μια φωτογραφια του για το που μπαινει για τον φιλο DIKASTIS....
Eπισης στο Ford forum κατι διαβασα για κοστος τοποθετησης απο 80 εως 180 €....γιατι πρεπει να βγει ο μηχανισμος του πενταλ ολος....ο μηχανικος μου ειχε αλλαξει προσφατα σε ενα Focus και εχει αναπτυξει μια τεχνικη τοποθετησης χωρις να το βγαλει....και σε 10 λεπτα το τοποθετησε χωρις κοπο η ιδιαιτερα μεγαλο κοστος......
ok!Με κατατοπισες.Καταλαβα τωρα για ποιο ακριβως πραγμα μιλαμε.Μαλλον επεσες σε μηχανικο αστερι και γνωστη της μαρκας.
-
Καλημέρα από εμένα!
Με συγχωρείτε για το αλλά σήμερα είναι δύσκολη ημέρα λόγω του χθεσινοβραδινού...
@Dikastis
Φίλε Ηλία θυμάμαι την ιστορία με τον Πλιάτσικα (τον τραγουδιστή) με το gti το golfακι και γελάω! Δε φτάνει που πήγε να κολλήσει σε Τ5, έπεσε και πάνω σε τρελό οδηγό . Καλά του έκανες ρε φίλε, να δει ότι δεν πρέπει να πλησιάζει καν τα VOLVO! Τα μαλλιά του κόντεψε να χάσει ο άνθρωπος με εσένα τον τρελό !
Όποιος μπορεί ας με βγάλει από το δίλημμα!
Να πάω το αυτοκίνητο για ευθυγράμμιση στην αντιπροσωπεία ή στον κύριο που πρότεινε ο Γιάννης στη Λ. Δημοκρατίας; Από την εμπειρία σας, πόσο χρεώνει η αντιπροσωπεία την ευθυγράμμιση/ζυγοστάθμιση; Νομίζω ο Κωνσταντίνος έχει κάνει...Αν μπορείτε πείτε τη γνώμη σας!
Καλή σας ημέρα σε όλους! -
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
Να πάω το αυτοκίνητο για ευθυγράμμιση στην αντιπροσωπεία ή στον κύριο που πρότεινε ο Γιάννης στη Λ. Δημοκρατίας; Από την εμπειρία σας, πόσο χρεώνει η αντιπροσωπεία την ευθυγράμμιση/ζυγοστάθμιση; Νομίζω ο Κωνσταντίνος έχει κάνει...Αν μπορείτε πείτε τη γνώμη σας!
Καλή σας ημέρα σε όλους!Αν θυμαμαι καλα 50 ευρω.....Πριν κανεις οτιδηποτε τσεκαρε το εσωτερικο πελμα των πισω ελαστικων, αν το δεις υπερβολικα φαγωμενο σε σχεση με το εξωτερικο ενημερωσε....περιμενω μια οδηγια σχετικα με το υπερβολικο μας καμπερ....
-
Λοιπον....τωρα που τελειωσαμε με τις Γιορτες, (Χρονια πολλα Γιαννη ), και ανοιγει και ο καιρος τι θα λεγατε για μια συναντησουλα? Οχι μακρυα...μεχρι το Βολο για ενα τσιπουρακι, να βολεψει και τους βορειους (ο ενας ειναι ηδη ψημενος )...παγωτο στην παραλια (και μπανιο για τους πιο θαραλλεους) και επιστροφη το βραδακυ αφου εχουμε χωνεψει τα τσιπουρα...Προτεινω Σαββατο ωστε να μπορουν να ερθουν και οι υπολοιποι που δεν εχουν αφετηρια τα 2κεντρα (πχ georgosk )...Πως σας φαινεται σαν ιδεα?
ΥΓ: Η ημερα ειναι φυσικα συζητησιμη μιας και καποιοι ισως δουλευουν και Σαββατα
-
@VolvoZeus
Κωνσταντίνε μόλις κοίταξα τα λάστιχα που μου είπες! Τα έχω περίπου 2 μήνες και τώρα που τα κοίταξα δεν έχουν καθόλου φθορά τα πίσω ούτε εσωτερικά ούτε εξωτερικά στο πέλμα!Γιατί ρωτάς όμως; Πού θα οφειλώταν αν υπήρχε φθορά;
Αναφορικά με τη συνάντηση για Βόλο, εγώ δεν το πολυ-ψήνω, με την έννοια ότι πέφτει λίγο μακριά και εκτός αυτού Σαββάτα δουλεύω μέχρι αργά το βράδυ...Ας δούμε βέβαια τι θα πούνε και τα υπόλοιπα παιδιά και βλέπουμε! -
Η απόφαση της Πολεμικής Αεροπορίας της Βραζιλίας να προκρίνει για την αγορά μαχητικού 4ης γενιάς το σουηδικό Gripen της αεροπορικής βιομηχανίας Saab AB (δεν έχει σχέση με τη Saab αυτοκινήτων πλέον εδώ και κάποια χρόνια αν και κατέχει το σήμα Saab) έναντι του γαλλικού Rafale ξεσήκωσε αντιδράσεις. Αυτό
συνέβη γιατί ο πρόεδρος της Βραζιλίας Lula έχει υπογράψει μια σειρά αμυντικών συμφωνιών με τον Sarkozy για οπλικά συστήματα ενώ διαφαινόταν και συνεργασία και στα μαχητικά αεροσκάφη. Ωστόσο η αεροπορία της Βραζιλίας είπε ότι θα έχει μεγαλύτερη μεταφορά τεχνογνωσίας στη Bραζιλία επιλέγοντας το σχετικά πιο οικονομικό Gripen, σε αντίθεση με τα Rafale που θα κατασκευαστούν εξ'ολοκλήρου στη Γαλλία. Ο Γάλλος Υπουργός Άμυνας απαντώντας σε αυτούς τους ισχυρισμούς (και εδώ τελειώνει το ) δήλωσε ότι οι Βραζιλιάνοι αντί να επιλέξουν μια Ferrari, δηλαδή το Rafale, επιλέγουν ένα Volvo, δηλαδή το Gripen....
Morin defended the Rafale, saying it was like 'a Ferrari compared to the Gripen, which is a Volvo.'
'Est ce qu'on peut comparer une Ferrari, qu'est le Rafale, et le Gripen' qui s'apparente à 'une Volvo', a lancé le ministre sur RMC.Έχουν ξεφύγει κι αυτοί....
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Λοιπον....τωρα που τελειωσαμε με τις Γιορτες, (Χρονια πολλα Γιαννη ), και ανοιγει και ο καιρος τι θα λεγατε για μια συναντησουλα? Οχι μακρυα...μεχρι το Βολο για ενα τσιπουρακι, να βολεψει και τους βορειους (ο ενας ειναι ηδη ψημενος )...παγωτο στην παραλια (και μπανιο για τους πιο θαραλλεους) και επιστροφη το βραδακυ αφου εχουμε χωνεψει τα τσιπουρα...Προτεινω Σαββατο ωστε να μπορουν να ερθουν και οι υπολοιποι που δεν εχουν αφετηρια τα 2κεντρα (πχ georgosk )...Πως σας φαινεται σαν ιδεα?ΥΓ: Η ημερα ειναι φυσικα συζητησιμη μιας και καποιοι ισως δουλευουν και Σαββατα
Εγώ γύρισα χτες από το Βόλο...με το Volvo... παρότι υπάρχει αντιπροσωπεία εκεί τα Volvo είναι ελάχιστα...
-
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
Καλημέρα από εμένα!
Με συγχωρείτε για το αλλά σήμερα είναι δύσκολη ημέρα λόγω του χθεσινοβραδινού...
@Dikastis
Φίλε Ηλία θυμάμαι την ιστορία με τον Πλιάτσικα (τον τραγουδιστή) με το gti το golfακι και γελάω! Δε φτάνει που πήγε να κολλήσει σε Τ5, έπεσε και πάνω σε τρελό οδηγό . Καλά του έκανες ρε φίλε, να δει ότι δεν πρέπει να πλησιάζει καν τα VOLVO! Τα μαλλιά του κόντεψε να χάσει ο άνθρωπος με εσένα τον τρελό !
Όποιος μπορεί ας με βγάλει από το δίλημμα!
Καλή σας ημέρα σε όλους!Καλα μην κανεις ετσι ντε!Αυτο ηταν ετσι για να ζεστανω το μοτερ!!! Ειναι ωραιος ο τυπος ομως,αλλα οχι και με golf gti...ειπαμε!Απο κατι τεοια προηλθε το DIKASTIS για να ξερετε!
-
Καλησπερα και πολυχρονος φιλε johnkyr.Να σε χαιρομαστε και να χαιρεσαι κι εσυ το ονομα σου
Α!Και τις θερμες μου ευχες για περαστικα..................!!!!!!!!!!!!!!
Κι εγω βασικα δουλευω Σαββατα,οχι μεχρι πολυ αργα,αλλα δε σχολαω και την ιδανικοτερη ωρα για τετοια εξορμηση.Χωρια που θελει και 1,5 ρεζερβουαρ ο αχορταγος!!!Κυριακη ερχομαι με χιλια,αλλα θα μπορουσα να προτεινω και αλλη τοποθεσια?Στυλιδα η Καραβομυλο.Οχι οτι με χαλαει ο Βολος,εχω και καυτο θεμα εκει...! Αλλα μου τη σπανε ασχημα αυτα τα κ...πασσαλακια μες στη μεση του δρομου! ΗΜΑΡΤΟΝ!Τι οραμα ειδαν και τα εβαλαν?Αν αποφασισθει Κυριακη,παντως ας ειναι και Βολος ,θα δωσω το παρον εκτος απροοπτου. -
Σιγα μην καψεις 1.5 ρεζερβουαρ....140 με τον σταθεροποιητη θα πηγαινεις....παρεα ειπαμε!! Θα εκπλαγεις ποσο λιγο θα καψεις!!!
Πεφτει οντως αρκετα μακρυα και ειναι απολυτα λογικο να μην μπορουν οι περισσοτεροι....ειναι ομως το μεσο της διαδρομης για να βρεθουμε και με τους βορειους. Το να κανονισουμε κατι εδω κοντα για εμας τους νοτιους θεωρω οτι ειναι σχετικα ευκολο πλεον.
-
Ευχαριστώ για τις ευχές σας, 10-13/1/09 θα είμαι ορεινή Κορινθία, να χαλαρώσουν τα κοκαλάκια μου !!!
Για το επόμενο ΠΣΚ είμαι μέσα.@Ηλία 1.5 ρεζερβουάρ μόνο για να πας, ε?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Ευχαριστώ για τις ευχές σας, 10-13/1/09 θα είμαι ορεινή Κορινθία, να χαλαρώσουν τα κοκαλάκια μου !!!
Πολύχρονος, υγεία και ό,τι άλλο ποθείς φίλε!!
Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν!!
Για τους Βόρειους δεν πιστεύω να ναι και ότι καλύτερο ο Βόλος λόγω Τεμπών!!
Δεν το λέω κακόβουλα προς Θεού, απλά αν είναι η συνάντηση να γίνει στο Βόλο προκειμένου να έρθουμε και εμείς οι Βόρειοι, και στο τέλος η προσέλευση είναι ίσως μηδενική(από Βορά), προτιμότερο είναι να κανονιστεί κάπου αλλού, μην τρέχετε άδικα έως και Βόλο!!
Όχι ότι θα το καταλάβετε (αυτό δεν παίζει με τα VOLVO), κυρίως για να μή κάψετε άδικα.
(Δικαστή φίλε μου, αν και δεν σε γνωρίζω, από αυτά που βλέπω, μάλλον για σένα πάει αυτό!!)
Βέβαια ο Βόλος εξυπηρετρεί πολύ όσους βρίσκοντε εκεί κοντά!!
Την άποψή μου είπα, δεν εκπροσώπησα κανέναν ,έτσι μή παρεξηγηθεί κανείς -
Εμείς οι Βόρειοι ας κανονίσουμε μια δική μας συνάντηση πια.
Να μαζευτούμε και να πάμε κάπου χαλαρά, για ένα καφεδάκι, λίγο φαγητό, πολλή συζήτηση!
Έστω και 3 να βρεθούμε, είναι μια αρχή.
Ακόμη και για αυτό το ΣΚ είμαι μέσα!
Έχω το τηλέφωνο του Γιώργου (gdoudou) ας μου στείλει και όποιος άλλος επιθυμεί το σταθερό ή κινητό του και τα λέμε!Γιάννη (johnkyr), να είσαι πάντα γερός, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να έχεις πάντα ωραία πράγματα να σε απασχολούν (άντε και με ένα ΧC60-D5 αν επιτραπεί η πετρελαιοκίνηση στην Αθήνα!)
Αλήθεια, η έκδοση 1.6Drive του S40 γιατί δεν εισάγεται; Αυτό θα είχα πάρει με χίλια, κι ας ήταν κι ακριβότερο!
-
Καλη χρονια σε ολους!!!!
Επιτελους το πηρα το c30!!! Εδω και 3 μερες το απολαμβανω ιδιαιτερα αν και ξενερωσα ασχημα που δν του εχω βαλει trip control , μου την δινει που δν μπορω να δω την καταωαλωση!! Βασικα πηρα με την παλια μουρη που προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ απο το facelift του 2010!!! Τελος παντων μεχρι τωρα εχω εντυπωσιαστει με τον κινητηρα του παρολο που ειναι 1.6 , κριμα που δν πηρα το 1.8 πραγματικα το αυτοκινητο θα πετουσε! Ααααα!!! και το λευκο χρωμα του παει μιλαμε γαντι...το αμαξι δειχνει τρελα!!! να φανταστητε το παρκαρα κατατυχι διπλα σε ενα Α3 και ενα Scirocco (και τα 2 λευκα) και το c30 φαινετε πιο επιβλιτικο, πιο αρχοντικο τι να πω!!??? μπορει και να λεω κουταμαρες ισως απο τον υπερβολικο ενθουσιασμο μου!!! -
Ο χρήστης euthymis έγραψε:
Καλη χρονια σε ολους!!!!
Επιτελους το πηρα το c30!!! Εδω και 3 μερες το απολαμβανω ιδιαιτερα αν και ξενερωσα ασχημα που δν του εχω βαλει trip control , μου την δινει που δν μπορω να δω την καταωαλωση!! Βασικα πηρα με την παλια μουρη που προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ απο το facelift του 2010!!! Τελος παντων μεχρι τωρα εχω εντυπωσιαστει με τον κινητηρα του παρολο που ειναι 1.6 , κριμα που δν πηρα το 1.8 πραγματικα το αυτοκινητο θα πετουσε! Ααααα!!! και το λευκο χρωμα του παει μιλαμε γαντι...το αμαξι δειχνει τρελα!!! να φανταστητε το παρκαρα κατατυχι διπλα σε ενα Α3 και ενα Scirocco (και τα 2 λευκα) και το c30 φαινετε πιο επιβλιτικο, πιο αρχοντικο τι να πω!!??? μπορει και να λεω κουταμαρες ισως απο τον υπερβολικο ενθουσιασμο μου!!!Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου!! Και άλλος στην παρέα
Πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα -
Καλορίζικο Ευθύμη το μπιζουδάκι (ωραία η λέξη αυτή, την χρησιμοποιεί πολύ ο Σ.Χ. στους 4Τ).
Να είναι γερό.Γιώργη,
θα κάνουμε καμμιά συνάντηση; -
Ο χρήστης grgio1 έγραψε:
Πολύχρονος, υγεία και ό,τι άλλο ποθείς φίλε!!
Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν!!
Για τους Βόρειους δεν πιστεύω να ναι και ότι καλύτερο ο Βόλος λόγω Τεμπών!!
Δεν το λέω κακόβουλα προς Θεού, απλά αν είναι η συνάντηση να γίνει στο Βόλο προκειμένου να έρθουμε και εμείς οι Βόρειοι, και στο τέλος η προσέλευση είναι ίσως μηδενική(από Βορά), προτιμότερο είναι να κανονιστεί κάπου αλλού, μην τρέχετε άδικα έως και Βόλο!!
Όχι ότι θα το καταλάβετε (αυτό δεν παίζει με τα VOLVO), κυρίως για να μή κάψετε άδικα.
(Δικαστή φίλε μου, αν και δεν σε γνωρίζω, από αυτά που βλέπω, μάλλον για σένα πάει αυτό!!)
Βέβαια ο Βόλος εξυπηρετρεί πολύ όσους βρίσκοντε εκεί κοντά!!
Την άποψή μου είπα, δεν εκπροσώπησα κανέναν ,έτσι μή παρεξηγηθεί κανείςΠλακιτσα εκανα καλε!Με τον τροπο που λεει ο VolvoZeus ειναι ιδανικοτατα,αλλα μεταξυ μας δεν αντεχω και πολυ ωρα σε τετοια φαση!!!Να φανταστεις,πριν κανα μηνα που ανεβηκα Σκυδρα στο πηγαινε γεμιζα σε καθε νομο!!! Μακαρι να βρεθει η χρυση τομη και να με γνωρισεις και απο κοντα.
-
Ο χρήστης euthymis έγραψε:
Καλη χρονια σε ολους!!!!
Επιτελους το πηρα το c30!!! Εδω και 3 μερες το απολαμβανω ιδιαιτερα αν και ξενερωσα ασχημα που δν του εχω βαλει trip control , μου την δινει που δν μπορω να δω την καταωαλωση!! Βασικα πηρα με την παλια μουρη που προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ απο το facelift του 2010!!! Τελος παντων μεχρι τωρα εχω εντυπωσιαστει με τον κινητηρα του παρολο που ειναι 1.6 , κριμα που δν πηρα το 1.8 πραγματικα το αυτοκινητο θα πετουσε! Ααααα!!! και το λευκο χρωμα του παει μιλαμε γαντι...το αμαξι δειχνει τρελα!!! να φανταστητε το παρκαρα κατατυχι διπλα σε ενα Α3 και ενα Scirocco (και τα 2 λευκα) και το c30 φαινετε πιο επιβλιτικο, πιο αρχοντικο τι να πω!!??? μπορει και να λεω κουταμαρες ισως απο τον υπερβολικο ενθουσιασμο μου!!!Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε!Μηπως κι εγω που εχω το trip computer του δινω και καμια σημασια...?Αστο να γραφει!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Θα ηθελες μηπως να σου το αποδειξω....??? Αυτα ειναι απλα γεγονοτα!!! Αλλα θα ειμαι ηρεμος!Και αυτο δεν ειναι υποσχεση...Ειναι δεσμευση!!!!!
VOLVO FORUM