-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Οταν τον παρετε θα σου απαντησω
Μηπως εισαι γνωστος του κοκκαλη και ξερεις κατι παραπανω- Materazzi
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
- Materazzi
Και θα ριχνει στους αντιπάλους στα μουλωχτα και κανα @#^*@!$#@ !
ΥΓ: Σκεφτειτε να ηταν με προπονητη τον Malezani. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
- Materazzi
Και θα ριχνει στους αντιπάλους στα μουλωχτα και κανα @#^*@!$#@ !
ΥΓ: Σκεφτειτε να ηταν με προπονητη τον Malezani. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γράψτο πρώτα σωστά ορθογραφικά...
Ακου χοντούλης...Δεν το ειχα προσεξει ρε ειχα το μυαλλο μου ποτε να ερθει ο πατερας μου να παω να βαλω κατι λαμπακια στη πινακιδα!
Ντρουλη!
Τι λαμπακια? θα μπεις στο Australia uber alles?
Αυτα των αυστραλων τα εχω βαλει καιρο τωρα.Εβαλα στη πινακιδα ρε σαν αυτα που εχω στα φωτα που ειναι σαν ξενον.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ακου χοντούλης...Δεν το ειχα προσεξει ρε ειχα το μυαλλο μου ποτε να ερθει ο πατερας μου να παω να βαλω κατι λαμπακια στη πινακιδα!
Ντρουλη!
Αυτα των αυστραλων τα εχω βαλει καιρο τωρα.Εβαλα στη πινακιδα ρε σαν αυτα που εχω στα φωτα που ειναι σαν ξενον.
για δωσε λινκ να δω
-
Ντρουλη!
για δωσε λινκ να δω
Μπες μσν να στα δειξω δυο λεπτα.
-
να πατε στο καγουροτοπικο
-
Καλά ο μικρός κατά 99,999999999999999999999999999999999999999999999% βαδίζει στα χνάρια του πάσχου
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Καλά ο μικρός κατά 99,999999999999999999999999999999999999999999999% βαδίζει στα χνάρια του πάσχουΣιγα ρε εβαλα δυο λαμπακια στη πινακιδα και κατι εγινε.Ουτε καν μπλε δεν ειναι ολοι εχουν.
-
Καλά ο μικρός κατά 99,999999999999999999999999999999999999999999999% βαδίζει στα χνάρια του πάσχου
Σιγα ρε εβαλα δυο λαμπακια στη πινακιδα και κατι εγινε.Ουτε καν μπλε δεν ειναι ολοι εχουν.
Έτσι ξεκινούν όλοι και μετα το ρίχνουν στα βαριά
-
Έλα ρε υπερβάλετε όχι και να φθάσει τον πάσχο
Έχει τη μονοκαθεδρία -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Έλα ρε υπερβάλετε όχι και να φθάσει τον πάσχο
Έχει τη μονοκαθεδρίαΤον καγκουροτιτλο....
Ενα edit εβαλα σαν αυτα του καβουρα.
άστους να λένε
αυτό κάνω...τους αφήνω να με φθονούν.
Μετά που θα βάλω και τα φρένα, θα βλέπουν μόνο τα καταπληκτικά πίσω φώτα μου.

-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
να πατε στο καγουροτοπικοΤα εμε και στο μσν στο καγκουροτοπικο πηγαινε εσυ
-
Πειτε στο μσν γιατι αυστραλους δνε σερβιρουμε. μονο ο πασχος πινει κανα ποτο γιατι τον αγαπαμε τον μπαγασα και ας ειναι καγκουρι
-
-
Πειτε στο μσν γιατι αυστραλους δνε σερβιρουμε. μονο ο πασχος πινει κανα ποτο γιατι τον αγαπαμε τον μπαγασα και ας ειναι καγκουριΜονο αυστραλος δεν ειμαι, Συντηρητικος ομως ναι!
-
Πειτε στο μσν γιατι αυστραλους δνε σερβιρουμε. μονο ο πασχος πινει κανα ποτο γιατι τον αγαπαμε τον μπαγασα και ας ειναι καγκουρι
Μονο αυστραλος δεν ειμαι, Συντηρητικος ομως ναι!
Συντιρικλα μεχρι το κοκκαλο εισαι.Ουτε ραδιο σιντι δεν εχει η μερκα....Οχι σαν κατι αλλους εδω μεσα..
-
Ενταξςι...ελπιζω να εισαι πολυ συντηρητικος, μην ληξεις γρηγορα και παθουμε καμια τροφικη δηλητηριαση
-
Συντιρικλα μεχρι το κοκκαλο εισαι.Ουτε ραδιο σιντι δεν εχει η μερκα....Οχι σαν κατι αλλους εδω μεσα..
Ειναι εργοστασιακο μαμα το εργαλειο!
-
Ενταξςι...ελπιζω να εισαι πολυ συντηρητικος, μην ληξεις γρηγορα και παθουμε καμια τροφικη δηλητηριαση
Να ανοιξουμε δυο στεκια...Οι συντηριτικοι και οι καγκουρες.Ε ρε μαχη!
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]