-
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Πάντως, σχετικά με τα τέλη, ξέρω ότι δεν είναι απλώς 'τέλη κυκλοφορίας' αλλά 'τέλη κυκλοφορίας και ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ' - εκτός και εάν έχει αλλάξει πρόσφατα αυτό...τέλη κυκλοφορίας = δυνατότητα να χρησιμοποιείς το δημόσιο δρόμο με όποιο τρόπο θες (και η στάθμευση χρήση δρόμου είναι )
Γι'αυτό και λέμε ότι από τη στιγμή που δεν πληρώνουν τέλη, πρέπει να βρουν κάπου να το βάλουν το αμάξι (εκτός δημόσιου δρόμου )
-
Έτσι πάει. Απλά μπερδεύει το 'κυκλοφορίας'.
Έξω το λένε 'road tax' (τέλη για το δικαίωμα χρήσης του δρόμου), στην οποία σαφέστατα και περιλαμβάνεται και η στάθμευση.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Έτσι πάει. Απλά μπερδεύει το 'κυκλοφορίας'.
Έξω το λένε 'road tax' (τέλη για το δικαίωμα χρήσης του δρόμου), στην οποία σαφέστατα και περιλαμβάνεται και η στάθμευση.Όχι απαραίτητα, περιλαμβάνεται η στάθμευση γενικά, όπου είναι ελεύθερη. Αν είναι ελεγχόμενη φυσικά δεν περιλαμβάνεται. Στις πόλεις ίσως να είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις στο δήμο επιπλέον για να παρκάρεις σε θέσεις κατοίκων (όπως και στην Αθήνα).
-
Λοιπόν...οι φωτογραφίες που σας υποσχέθηκα από το 'παρατημένο' και 'βανδαλισμένο' πια Corsa από την γειτωνιά μου... Εντύπωση μου έκανε πως το τελευταίο σηματάκι τελών κυκλοφορίας,είναι του 07!!!
-
Τώρα...δεν είναι κρίμα αυτό το αυτοκινητάκι να έχει αυτή την τύχη; Δεν δείχνει κατά τα άλλα να είναι σε κακή κατάσταση!
-
Στην γειτονια μου μια ελαφρως χτυπημενη BMW (περιπου δεκαετιας την κοβω) μαλλον παρεδωσε πινακιδες οριστικα...πιανει μια θεση σταθμευσης,αν δω οτι παει μακρια η βαλιτσα και το αυτοκινητο απλα σαπίζει θα καλεσω τον δημο σε κανα 6μηνο να το μαζέψει.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στην γειτονια μου μια ελαφρως χτυπημενη BMW (περιπου δεκαετιας την κοβω) μαλλον παρεδωσε πινακιδες οριστικα...πιανει μια θεση σταθμευσης,αν δω οτι παει μακρια η βαλιτσα και το αυτοκινητο απλα σαπίζει θα καλεσω τον δημο σε κανα 6μηνο να το μαζέψει.6μηνο? Πολυ βαζεις κανα 2μηνο με το ζορι!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Στην γειτονια μου ......,αν δω οτι παει μακρια η βαλιτσα και το αυτοκινητο απλα σαπίζει θα καλεσω τον δημο σε κανα 6μηνο να το μαζέψει.
6μηνο? Πολυ βαζεις κανα 2μηνο με το ζορι!
Ειστε και οι δυο καλα παιδια και κυρίως υπομονετικά. Σας συγχαίρω!!!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Στην γειτονια μου ......,αν δω οτι παει μακρια η βαλιτσα και το αυτοκινητο απλα σαπίζει θα καλεσω τον δημο σε κανα 6μηνο να το μαζέψει.
Οχι που θα κατσω να βλεπω τα σαπακια χωρις πινακιδες να πιανουν ασκοπα τις θεσεις, αμεσως δεν με ενδιαφερει γτ το εχω σε παρκινγκ αλλα οποτε θελω να παρκαρω για λιγη ωρα καπου εξω στη γειτονια εξαιτειας τους δεν βρισκω θεση. Σκεφτομαι το καλο των γειτονων μου
-
Οχι που θα κατσω να βλεπω τα σαπακια χωρις πινακιδες να πιανουν ασκοπα τις θεσεις, αμεσως δεν με ενδιαφερει γτ το εχω σε παρκινγκ αλλα οποτε θελω να παρκαρω για λιγη ωρα καπου εξω στη γειτονια εξαιτειας τους δεν βρισκω θεση. Σκεφτομαι το καλο των γειτονων μου
Αν δεν εγινα αντιληπτος, προφανως συμφωνω και με το ποστ μου 'επαυξανω' την δικη σας ποινη για τους 'τζαμπατζηδες'. (Ιδια περιπτωση: γτ το εχω σε παρκινγκ αλλα οποτε θελω να παρκαρω για λιγη ωρα καπου εξω στη γειτονια εξαιτειας τους δεν βρισκω θεση).
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αν δεν εγινα αντιληπτος, προφανως συμφωνω και με το ποστ μου 'επαυξανω' την δικη σας ποινη για τους 'τζαμπατζηδες'. (Ιδια περιπτωση: γτ το εχω σε παρκινγκ αλλα οποτε θελω να παρκαρω για λιγη ωρα καπου εξω στη γειτονια εξαιτειας τους δεν βρισκω θεση).
+1
Ή επισκέπτεσαι άλλες γειτονιές και δε βρίσκεις πάρκινγκ εξαιτίας των παρατημένων...
Στο σπίτι μου από κάτω υπάρχουν 12 θέσεις στάθμευσης. Από αυτές, οι 5 είναι κατειλημμένες από αμάξια παρατημένα, άνω της δεκαπενταετίας (μπορεί και 20/25ετίας) τα οποία όμως πλήρωναν τα τέλη και δεν μπορούσε να τα μετακινήσει κανείς. 2 από αυτά, έχουν μετακινηθεί μόνο 1 φορά και μένω στο ίδιο σπίτι για 4 χρόνια
Ελπίζω να μην αντέχουν να πληρώσουν τα φετινά τέλη και θα πρήξω το δήμο στα τηλέφωνα -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
+1
Ή επισκέπτεσαι άλλες γειτονιές και δε βρίσκεις πάρκινγκ εξαιτίας των παρατημένων...
Στο σπίτι μου από κάτω υπάρχουν 12 θέσεις στάθμευσης. Από αυτές, οι 5 είναι κατειλημμένες από αμάξια παρατημένα, άνω της δεκαπενταετίας (μπορεί και 20/25ετίας) τα οποία όμως πλήρωναν τα τέλη και δεν μπορούσε να τα μετακινήσει κανείς. 2 από αυτά, έχουν μετακινηθεί μόνο 1 φορά και μένω στο ίδιο σπίτι για 4 χρόνια
Ελπίζω να μην αντέχουν να πληρώσουν τα φετινά τέλη και θα πρήξω το δήμο στα τηλέφωναΚανεις το εξης, παιρνεις βραδυ τις πινακιδες και σπας το παρμπριζ , εχω εναν τετοιο με ενα LADA που εχει σαπισει ολοκληρο και τα λαστιχα του απλα δεν υπαρχουν. Σκεφτομαι να το κανω.........
-
Σε εμάς δυστυχώς οι γείτονες είναι από πάνω. Μια φορά σε ένα από τα 2 ακούμπησε ένα φορτηγό (επειδή δε χωρούσε να περάσει) και βγήκαν στα μπαλκόνια!!
-
Σε εμάς δυστυχώς οι γείτονες είναι από πάνω. Μια φορά σε ένα από τα 2 ακούμπησε ένα φορτηγό (επειδή δε χωρούσε να περάσει) και βγήκαν στα μπαλκόνια!!Καμια περιπτωση για αγριο χαραμα........ αλλιως βαλε κανεναν νεαρο να το καψει με καμια μολοτωφ.
-
Στην γειτονια μου μια ελαφρως χτυπημενη BMW (περιπου δεκαετιας την κοβω) μαλλον παρεδωσε πινακιδες οριστικα...πιανει μια θεση σταθμευσης,αν δω οτι παει μακρια η βαλιτσα και το αυτοκινητο απλα σαπίζει θα καλεσω τον δημο σε κανα 6μηνο να το μαζέψει.
Δικαιουται 6 μηνες μπας και θελει να το πουλησει/φτιάξει ή οτιδήποτε άλλο,αν το 'θελει' μονο για να παρατηρησει το φαινομενο διάβρωσης αμαξώματος δεν θα το σκεφτώ παραπάνω.
-
Κανεις το εξης, παιρνεις βραδυ τις πινακιδες και σπας το παρμπριζ , εχω εναν τετοιο με ενα LADA που εχει σαπισει ολοκληρο και τα λαστιχα του απλα δεν υπαρχουν. Σκεφτομαι να το κανω.........Σε εμάς δυστυχώς οι γείτονες είναι από πάνω. Μια φορά σε ένα από τα 2 ακούμπησε ένα φορτηγό (επειδή δε χωρούσε να περάσει) και βγήκαν στα μπαλκόνια!!
Καμια περιπτωση για αγριο χαραμα........ αλλιως βαλε κανεναν νεαρο να το καψει με καμια μολοτωφ.
Πας καλά ρε άνθρωπα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κανεις το εξης, παιρνεις βραδυ τις πινακιδες και σπας το παρμπριζ , εχω εναν τετοιο με ενα LADA που εχει σαπισει ολοκληρο και τα λαστιχα του απλα δεν υπαρχουν. Σκεφτομαι να το κανω.........
Σε εμάς δυστυχώς οι γείτονες είναι από πάνω. Μια φορά σε ένα από τα 2 ακούμπησε ένα φορτηγό (επειδή δε χωρούσε να περάσει) και βγήκαν στα μπαλκόνια!!
Καμια περιπτωση για αγριο χαραμα........ αλλιως βαλε κανεναν νεαρο να το καψει με καμια μολοτωφ.
Πας καλά ρε άνθρωπα;
Οχι , εννοειται πως δεν το εννοουσα, αλλα μεταξυ σοβαρου και αστειου μου το ειχαν προτεινει.....,δεν θα μπαινα σε τετοια διαδικασια
-
Ας περάσει η πορεία της 17Ν ή των δεκεμβριανών από το σπίτι μου από κάτω, για να μην πάρω το κρίμα στο λαιμό μου.
Έταιρη περίπτωση που θυμάμαι σε άλλο δρόμο κοντά μου: το 2006 παρατήρησα ένα παρατημένο άσπρο αυτοκίνητο, κάτι σε ford (για χρόνια φαινόταν). Το 2007 έγινε ένα ατύχημα εκεί και ένας κουλός κατάφερε και έπεσε πάνω σε ένα κάδο απορριμάτων (σε δρόμο πλάτους 4,5-5μέτρων), ο οποίος έπεσε πάνω στο παρατημένο. Έτυχε να περνάω εκείνη τη μέρα, οπότε και είδα τον ιδιοκτήτη να απαιτεί την αποζημίωση του. Ακόμα και σήμερα (2010) το αυτοκίνητο βρίσκεται στο ίδιο σημείο, με το τρακάρισμα από τότε. -
Έτυχε να περνάω εκείνη τη μέρα, οπότε και είδα τον ιδιοκτήτη να απαιτεί την αποζημίωση του. Ακόμα και σήμερα (2010) το αυτοκίνητο βρίσκεται στο ίδιο σημείο, με το τρακάρισμα από τότε.Ήταν ασφαλισμένο? Γιατί αλλιώς ακόμα και παρκαρισμένο που ήταν θα του έβαλαν πρόστιμο 500 ευρώ.
-
Για την ακρίβεια είχε τρακάρει ένας νεαρός μαζί του, περίπου στα 20 και βγήκε να τον τρομοκρατήσει και απαιτούσε χρήματα εκείνη τη στιγμή. Δεν είχαν καλέσει την αστυνομία γιατί υποτίθεται 'θα τα έβρισκαν μεταξύ τους'... Δεν ξέρω από εκεί και πέρα τι έγινε..
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες