Ο χρήστης sthom έγραψε:
Γιατι,δεν εχεις ακουσει ποτε μοτερ με SPi ή καρμπυρατερ να σκαει πολυ περισσοτερο απο ενα MPi;
Εγω ξερω πολλα παραδειγματα τα οποια βλεπουμε(ολο και λιγοτερο βεβαια) καθημερινα στους δρομους μας(χαρακτηριστικο διαφορα αγροτικα φορτηγακια ξεχασμενα απο τον καιρο του Νωε)...
Σχετικα με την λιωμενη βαλβιδα,εγω το εχω δει καποιες φορες,για αυτο και το ειπα.
Δεν ειπα οτι γινεται σε ολα αλλα αν σου βγαλει πολλαπλασιαστη και το φερεις πχ απο Λαρισα στην Αθηνα,μεσα στον κυλινδρο που δεν δουλευε καλα εχει γινει το ελα να δεις απο το 'ξεπλυμα' καυσιμου.
Έχω τέτοιο παράδειγμα. Ξεκίνησε οδηγός από Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα του έκαψε πολλαπλασιαστή στην Λάρισα και για κάποιους λόγους τον αλλάξαμε εμείς στο Άργος, φυσικά έφερε το αυτοκίνητο οδηγώντας το. Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε πάθει τίποτε παραπάνω, δεν ξέρω μετά γιατί ήταν απο την Θεσσαλονίκη και δεν το ξαναδαμε.
Τώρα για το άλλο που λες τι μου θύμισες.
Όταν ήμουνα στον στρατό οδηγός τα ΡΕΟ και τις πεντάτονες ανατροπές που ήταν βενζινοκίνητα τα γκαζάραμε και κλίναμε στιγμιαία τον γενικό διακόπτη η βενζίνη έσκαζε στην πολλαπλή και ακουγόταν και ένα μπαμ άλλο πράγμα και ναι έχω δει και πολλαπλή να ξεκολάει μετά από τέτοιους πυροβολισμούς!
Ευτυχώς δεν το είχα κάνει εγώ για η έπεσε μπόλικη φυλακή θυμάμαι.