Dec 30, 2009, 1:59 AM

για το μπάχαλο με το MPEG-2 πρότυπο κωδικοποίησης ο ΜΟΝΟΣ υπεύθυνος είναι η ΕΡΤ.
τα σκάτωσε μεγαλοπρεπώς, κωλυσιέργησε άξια για κρατικό φορέα και επαλήθευσε την ελεεινή της φήμη.

το πιο απλό αντεπιχείρημα στο παραλήρημα περί MPEG4= DVB-T2 είναι οτι ούτε οι ίδιοι οι κατασκευαστές των τηλεοράσεων με MPEG 4 αποκωδικοποιητή δεν τις διαφημίζουν ως DVB T2 compliant.

όσοι έχουν CI slot, είμαι και εγώ ένας απο αυτούς, θα πρέπει να δουν τι γίνεται με κάρτες CI.
αν δουλέψει στη δικιά σου TV γλιτώνεις το μισητό εξτρά χειριστήριο με κόστος πιο αργή εναλλαγή καναλιών και downsampling (που όμως δεν ξέρω πόσο χειρότερο θσ κάνει το αποτέλεσμα λόγω του όχι μεγάλης ευκρίνειας περιεχομένου που δίνουν τα κανάλια)

Ο χρήστης stam69 έγραψε:

Αλήθεια, πόσοι από σας ξέρατε ότι η TV σας, παρότι έχει DVB-T, δεν θα παίζει με τα νέα δεδομένα;

Εγώ το ήξερα οτι αν πήγαινε σε MPEG4 η digea, όπως φημολογούνταν έντονα πέρυσι, δεν θα έπαιζε στη τηλεόραση.
εκείνο το καιρό ψώνισα μια 40αρα για τη μάνα μου που της είχε χαλάσει και την έκανα Χριστό να μην βιαστεί και να περιμένει λίγο να κυκλοφορήσουν τηλ με σωστό αποκωδικοποιητή (βλέπεις φέρναν μόνο με MPEG2 και μόνο οι ακριβές κάθε κατηγορίας ίσως να είχαν και για 4) αλλά φευ.
αν τώρα μου πει τίποτα θα της την φορέσω κολάρο.