-
viewtopic.php?p=1541437#p1541437
Ο skye ψηφίζει ό,τι και η κοπελιά του. Βουλωμένο/σαλιωμένο/κολλημένο γράμμα ρίχνει, επομένως ούτε κι ο ίδιος γνωρίζει που τοποθετείται.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το παλουκαρι στην πικτσουρ ειναι ο μαϊκλ σκινερ?
εσυ μου εχεις διαφυγει ρε γαμωτο.. ηθελα να σε βαλω αλλα δεν ηξερα που
o charmak66 ψηφίζει ότι του πεί η μαμά του (μη σου πω οτι του δίνει και το ψηφοδέλτιο σε φάκελο)
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
αλλα λεω εγω αλλα λες εσυ .
αν κατσεις και σκεφτεις ποια ηταν η κατασταση της χωρας πριν εποχη ανδρεα παπανδρεου τοτε θα καταλαβεις τι προσφερε στον τοπο.το οτι κυβερνησε δυο τετραετιες στην σειρα και το 1989 εχασε τις εκλογες με τα χιλια ζορια και μετα την εξυπναδα του ΚΚΕ να παει μαζι με τον μητσοτακη (ξερεις τον αποστατη)στις εκλογες ,λεει πολλα νομιζω.
επισης το οτι μετα απο 3 χρονια ξανακερδισε πανηγυρικα παλι λεει πολλα,ο κοσμος δεν ειναι τοσο χαζος.
φυσικα ο ανθρωπος δεν ηταν θεος αλλα τουλαχιστον βοηθησε τον απλο κοσμο και η πολιτικη του βεβαια ηταν πολυ μπροστα σε σχεση με τους αλλους που ακολουθησαν.Αν τα επιχειρήματά σου υπέρ του Ανδρέα περιορίζονται στα υπογραμμισμένα, δε νομίζω ότι θα πείσεις πολλούς εξ ημών. Πολλή εμπιστοσύνη στην κρίση του κόσμου/μάζας
έχεις.η κριση του κοσμου ειναι και η δικια σου κριση και αν δεν πρεπει να εχω εμπιστοσυνη στην κριση του κοσμου /μαζας οπως λες ,τοτε δεν θα πρεπει να εχω εμπιστοσυνη και στην δικη σου. Αν, όμως, η κρίση του (και οι προτεραιότητές του, δηλ. κοιτάω το αύριο κι όχι το σήμερα, το σύνολο κι όχι τον εαυτό μου) ήταν τόσο καλή, δε θα είχαμε φτάσει στην τωρινή κατάσταση. η κριση του κοσμου ειναι και η δικια σου κριση ,δεν εισαι εσυ ο κριτης των παντων Αν η ευρεία μάζα είχε τόσο καλά αντανακλαστικά στις εκλογές, λογικά θα έπρεπε να τα έχει και στις καθημερινές της συναναστροφές/συναλλαγές/κτλ.
Αγόραζε σε καθημερινή βάση σε ένα παιδί παιχνίδια που δε δικαιολογεί η οικονομική σας κατάσταση δανειζόμενος χωρίς να του πεις ότι όταν έρθει η ώρα αποπληρωμής θα πεινάσετε και θα είσαι ο αγαπημένος του πατέρας/θείος/κτλ. Κάπως έτσι λειτούργησε για πολλά χρόνια (και λειτουργεί) ο μέσος Έλληνας. Δεν ήθελε/μπορούσε να δει πιο μπροστά.
δεν ειναι υποχρεωμενος ο ελληνας πολιτης και ουτε μπορει να δει 30 και 40 χρονια μπροστα ,τα πραγματα στην πολιτικη αλλαζουν με ρυθμους που κανουν ακομα και τον κομμουνισμο να πεσει σε ενα βραδυ.
πιστευε ποτε κανεις στον κοσμο οτι θα επεφτε τοσο ευκολα ;η πολιτικη δεν ειναι πραξεις αριθμιτικης δλδ 1 +1 = 2
η πολιτικη ειναι στοχοι που οσο το δυναντον να επιτευχθουν και πολλες φορες συμβαινει το αντιθετο με αρνητικες συνεπειες .
δεν φταιει αυτος που βαζει τους στοχους αλλα οι καταστασεις και αρα δεν μπορεις να τον κρινεις αρνητικα.εγω ψηφηζω πασοκ εσυ;
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
kon5=νδkon5= Ψήφος και στρέμμα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1541437#p1541437Ο skye ψηφίζει ό,τι και η κοπελιά του. Βουλωμένο/σαλιωμένο/κολλημένο γράμμα ρίχνει, επομένως ούτε κι ο ίδιος γνωρίζει που τοποθετείται.
ψηφιζουμε αλλου
υγ η κορη σου σε λιγα χρονια θα περασει στο πανεπιστημιο και θα γινει της εξωκοινοβουλευτικης
αη λολ'ντ
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
χρηστος δημου = νδ
Δ.Σ. παρακαλώ.... (Δεξιές Συσπειρώσεις....)
-
Toν διόρισαν ειδικό γενικό γραμματέα στο Υπουργείο Οικονομικών 'χωρίς να τον γνωρίζουν προσωπικά' και ενώ είχε στο ιστορικό του 'υποψηφιότητα στο Οικονομικό Επιμελητήριο με τη Ν.Δ.'
...για να ανακαλύψουν στη συνέχεια ότι είχε γράψει στο Facebook 'ότι ξεκινάει με το ΠΑΣΟΚ περίοδος μεγάλης κονόμας και ότι τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ τρίβουν τα χέρια τους'
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=107844
Τέτοιο χουνέρι στην Ελλάδα?
Οικογενειοκρατεία λέμεΑν τον κρατούσαν και στη θέση του, θα ήταν α π ό λ υ τ ο respect. Τελικά όμως, ζούμε ακόμα στην Ελλάδα...
edit: Ο δημοσιογραφικός τίτλος βέβαια είναι 'ολα τα λεφτα':' «ΣΚΙΑΖΕΙ» ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Α. ΚΟΥΤΟΥΠΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ'
-
Το Παπακωνσταντίνου σήμερα δήλωσε ότι όντως είναι άδικο το σύστημα με τα τέλη και σταδιακά θα τα μειώσει και θα αυξήσει το φόρο στα καύσιμα.
Νομίζω ότι η κατάθεση πινακίδων έπιασε τόπο... Αν τελικά γίνει αυτό που δήλωσε, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για αποτελεσματική κίνηση πολιτών. Αυτό είναι αντίδραση στην κυβέρνηση και όχι να σπας ξένα μαγαζιά με το σκούφο της γιαγιάς σου στο κεφάλι... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το Παπακωνσταντίνου σήμερα δήλωσε ότι όντως είναι άδικο το σύστημα με τα τέλη και σταδιακά θα τα μειώσει και θα αυξήσει το φόρο στα καύσιμα.
Νομίζω ότι η κατάθεση πινακίδων έπιασε τόπο... Αν τελικά γίνει αυτό που δήλωσε, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για αποτελεσματική κίνηση πολιτών. Αυτό είναι αντίδραση στην κυβέρνηση και όχι να σπας ξένα μαγαζιά με το σκούφο της γιαγιάς σου στο κεφάλι...Το σύστημα δεν είναι άδικο. Το σύστημα κινήθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση θέτοντας υψηλότερο κόστος σε οχήματα παλαιάς τεχνολογίας κάτι που με το φόρο στα καύσιμα δεν το τιμωρείς. Το πρόβλημα ήταν ότι στηρίζονταν σε ένα βλακώδες στοιχείο που αφορούσε την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας στην Ελλάδα και όχι στους πραγματικούς ρύπους κάτι που για τα οχήματα της τελευταίας 15ετίας ήταν πανεύκολο να κάνει το Ελληνικό Δημόσιο.
Η αύξηση της φορολογίας στη βενζίνη θα τιμωρήσει και πάλι όλους το ίδιο χωρίς να διαχωρίζεται το αν το όχημα που καίει τη βενζίνη είναι το άθλιο παπί του 1970 που εκπέμπει ανά λίτρο καύσιμου τόσους ρύπους όσο 100 οχήματα ή ένα SULEV.
Αναφορικά με την κατάθεση των πινακίδων. Το είπα και στο thread των τελών το λέω και εδώ. Το κόλπο ήταν να χώσει το κόσμο που ήθελε να αποσύρει το σαπάκι του να πληρώσει τα αυξημένα τέλη του 2010. κατά τον Απρίλιο ή Μάιο θα μας επαναφέρει το μέτρο της απόσυρσης (ω ναι) μετά του βαπτίσματος από τα κανάλια που ελέγχει απόλυτα (ή είναι δεσμευμένος απόλυτα στα αφεντικά τους) και τότε πολύς κόσμος θα αποσύρει πρακτικά δωρεάν το παλαιό του όχημα καθώς τα επιπλέον τέλη θα είναι περίπου ίσα με το οικονομικό όφελος που θα έχει από την απόσυρση.
Είναι μάγκας. Επιστρέφει λοιπόν στο παλαιό καθεστώς με την απόσυρση σε ισχύ και με τα τέλη ως έχουν για φέτος τουλάχιστον. Δίνει όμως δίμηνη παράταση στην πληρωμή των τελών για όσους αποφασίσουν να αποσύρουν το ρυπογόνο όχημα τους και σε όσους το κάνουν στους πρώτους 2 μήνες του 2010 επιστρέφει τα τέλη του 2010 ή επιστρέφει τα 10/12 των τελών. Στη συνέχεια για το πρώτο εξάμηνο του 2010 βάζει τους καρεκλοκένταυρους του Υπουργείου Μεταφορών να παράγουν λίστες με τους κανονισμούς ρύπων που καλύπτουν τα σε κυκλοφορία οχήματα και στη συνέχεια προχωρά στην αλλαγή του συστήματος στηριζόμενο στους πραγματικούς ρύπους και όχι σε ημερομηνίες ταξινόμησης θέτοντας πιθανά σε διαβούλευση το ποσό της επιβάρυνσης των παλαιών οχημάτων.
Και λεφτά θα βγάλει και καλό στο περιβάλλον θα κάνει και θα κινηθεί η αγορά που αυτό είναι που θέλει στο κάτω κάτω καθώς τα λεφτά λείπουν. Οτιδήποτε άλλο είναι @@λακίες στη ν-οστή αναφορικά με τα τέλη ή την έκτακτη εισφορά που βασίζεται στην εύκολη Ελληνική Λύση του Κυβισμού.
-
Το Παπακωνσταντίνου σήμερα δήλωσε ότι όντως είναι άδικο το σύστημα με τα τέλη και σταδιακά θα τα μειώσει και θα αυξήσει το φόρο στα καύσιμα.Αυτός ο Παπακωνσταντίνου είναι ο υπουργός 'Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής' ?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Νομίζω ότι η κατάθεση πινακίδων έπιασε τόπο... Αν τελικά γίνει αυτό που δήλωσε, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για αποτελεσματική κίνηση πολιτών. Αυτό είναι αντίδραση στην κυβέρνηση και όχι να σπας ξένα μαγαζιά με το σκούφο της γιαγιάς σου στο κεφάλι...Το σύστημα δεν είναι άδικο. Το σύστημα κινήθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση θέτοντας υψηλότερο κόστος σε οχήματα παλαιάς τεχνολογίας κάτι που με το φόρο στα καύσιμα δεν το τιμωρείς. Το πρόβλημα ήταν ότι στηρίζονταν σε ένα βλακώδες στοιχείο που αφορούσε την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας στην Ελλάδα και όχι στους πραγματικούς ρύπους κάτι που για τα οχήματα της τελευταίας 15ετίας ήταν πανεύκολο να κάνει το Ελληνικό Δημόσιο.
Η αύξηση της φορολογίας στη βενζίνη θα τιμωρήσει και πάλι όλους το ίδιο χωρίς να διαχωρίζεται το αν το όχημα που καίει τη βενζίνη είναι το άθλιο παπί του 1970 που εκπέμπει ανά λίτρο καύσιμου τόσους ρύπους όσο 100 οχήματα ή ένα SULEV.
Αναφορικά με την κατάθεση των πινακίδων. Το είπα και στο thread των τελών το λέω και εδώ. Το κόλπο ήταν να χώσει το κόσμο που ήθελε να αποσύρει το σαπάκι του να πληρώσει τα αυξημένα τέλη του 2010. κατά τον Απρίλιο ή Μάιο θα μας επαναφέρει το μέτρο της απόσυρσης (ω ναι) μετά του βαπτίσματος από τα κανάλια που ελέγχει απόλυτα (ή είναι δεσμευμένος απόλυτα στα αφεντικά τους) και τότε πολύς κόσμος θα αποσύρει πρακτικά δωρεάν το παλαιό του όχημα καθώς τα επιπλέον τέλη θα είναι περίπου ίσα με το οικονομικό όφελος που θα έχει από την απόσυρση.
Είναι μάγκας. Επιστρέφει λοιπόν στο παλαιό καθεστώς με την απόσυρση σε ισχύ και με τα τέλη ως έχουν για φέτος τουλάχιστον. Δίνει όμως δίμηνη παράταση στην πληρωμή των τελών για όσους αποφασίσουν να αποσύρουν το ρυπογόνο όχημα τους και σε όσους το κάνουν στους πρώτους 2 μήνες του 2010 επιστρέφει τα τέλη του 2010 ή επιστρέφει τα 10/12 των τελών. Στη συνέχεια για το πρώτο εξάμηνο του 2010 βάζει τους καρεκλοκένταυρους του Υπουργείου Μεταφορών να παράγουν λίστες με τους κανονισμούς ρύπων που καλύπτουν τα σε κυκλοφορία οχήματα και στη συνέχεια προχωρά στην αλλαγή του συστήματος στηριζόμενο στους πραγματικούς ρύπους και όχι σε ημερομηνίες ταξινόμησης θέτοντας πιθανά σε διαβούλευση το ποσό της επιβάρυνσης των παλαιών οχημάτων.
Και λεφτά θα βγάλει και καλό στο περιβάλλον θα κάνει και θα κινηθεί η αγορά που αυτό είναι που θέλει στο κάτω κάτω καθώς τα λεφτά λείπουν. Οτιδήποτε άλλο είναι @@λακίες στη ν-οστή αναφορικά με τα τέλη ή την έκτακτη εισφορά που βασίζεται στην εύκολη Ελληνική Λύση του Κυβισμού.
το θέμα είναι αν ξαναφέρει το σύστημα της απόσυρσης με τι χρήμα θα πάρουν νέα αυτοκίνητα ο κόσμος??
τι στιγμή που δεν υπάρχουν λεφτά.......
όσο για το σύστημα με τους ρύπους ποιός θα κάνει έλεγχο στα αυτοκίνητα????
οι υπάλληλοι της τράπεζας όταν θα πηγαίνεις να πάρεις τό σήμα????
και αν εγώ έχω κάνει συνενόηση με τα συνεργεία για ψεύτικο χαρτί με τους ρύπους ποιός θα μου κάνει έλεγχο???????
απλά το σύστημα όλο μπάζει και ήταν καθαρά για εισπρακτικούς λόγους......
αν όντως ενδιαφερονται για το περιβάλλον ας έρθουν στον Ασωπό ποταμό που ρίχνονται όλα τα λύμματα απο τις βιομηχανίες να κάνουν έλεγχο........
ας έχουν τα κότσια να κάνουν έλεγχο κα να βάλλουν πρόστιμο στις επιχηρήσεις στο Σχηματάρι για το Ασωπό ποταμό...... -
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Αυτός ο Παπακωνσταντίνου είναι ο υπουργός 'Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής' ?
ΟΧΙ.....είναι φοροεισπράκτορας........
-
Νομίζω ότι η κατάθεση πινακίδων έπιασε τόπο... Αν τελικά γίνει αυτό που δήλωσε, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για αποτελεσματική κίνηση πολιτών. Αυτό είναι αντίδραση στην κυβέρνηση και όχι να σπας ξένα μαγαζιά με το σκούφο της γιαγιάς σου στο κεφάλι...ελπιζω να ειναι τυπογραφικο λαθος και οχι εσκεμμενο οπως το που ειχες γραψει χθες.
-
με το φόρο στα καύσιμα δεν το τιμωρείς
Κάνεις λάθος σε αυτό. Μια 911 του 1821 ρυπαίνει περισσότερο ή ένα Toyota Yaris του 2009; Αν η πρώτη κάνει 1000 χλμ το χρόνο και το Yaris 20.000 ποιό ρυπαίνει περισσότερο; Αν αυξήσει την τιμή της βενζίνης τότε ο κόσμος θα αρχίσει να προβληματίζεται σχετικά με τη χρήση του αυτοκινήτου του και όχι με την κατοχή. Η χρήση ρυπαίνει και όχι η κατοχή.
Πάρε άλλο παράδειγμα. Ο Α έχει μια 5άρα προηγούμενης δεκαετίας και ο Β έχει ένα Fabia, ένα Yaris για τη γυναίκα του και ένα Tiguar 1,4 του κουτιόνε για οικογενειακή χρήση.
Έστω ότι ο Α πηγαινοέρχεται τις καθημερινές με μετρό για διάφορους λόγους και παίρνει την μπέμπα το Σ/Κ και ο Β έχει και τα 3 αυτοκίνητα καθημερινά σε κίνηση γιατί βαριέται το μετρό, η γυναίκα του πάει για ψώνια με το Yaris, ο γιόκας βουτάει κανά κάρο για να πάει στη σχολή κλπ κλπ.
Με τη σημερινή λογική ο Α παίζει να πληρώνει περισσότερο από όλα τα αμάξια του Β και ο Β ρυπαίνει στο 100πλάσιο την ατμόσφαιρα από τον Α.
Για να αυξήσει τα καύσιμα να δεις ποιός είναι ο οικολόγος και ποιός όχι...ΥΓ: Ρε ιταλάκια κόφτο να πούμε . Λες και είμαστε στη χούντα και μιλάμε για τον Παπαδόπουλο
-
έχω μία απορία......
αν ισχύσει το μέτρο να κρατάμε όλες τις αποδείξεις, τότε όταν πηγαίνεις στο περίπτερο για ένα κουτί τσίχλες θα πρέπι να σου δίνουν απόδειξη......
η φάση είναι ότι μπορεί να σου πούν οτι απο τις αποδείξεις στο σούπερ μάρκετ θα ισχύουν μόνο τα τρόφιμα για την εφορία (σαν πρώτη ανάγκη), άρα θα πρέπει να κόβεις ξεχωριστές αποδείξεις για τα τρόφιμα και για τα υπόλοιπα πράγματα.......(εκεί θα δείτε τι γέλιο έχει να πέσει....) -
ΥΓ: Ρε ιταλάκια κόφτο να πούμε . Λες και είμαστε στη χούντα και μιλάμε για τον Παπαδόπουλο
απλως δεν μου αρεσει αυτο το ειρωνικο και υποτιμιτικο στυλ που εχουν και αλλοι παρα πολλοι.
αυτα ειναι για τους ελληνες θεατρινους και τις χαζοπαραστασεις που κανουν τρομαρα τους.ιδιαιτερα δεν μαρεσει προς πολιτικους που πρωτοκυβερνανε μολις δυο μηνες
και εχουν δειξει καποια σημαδια τιμιοτητας και μεγαλης προσπαθειας να κανουν κατι γιαυτο το σημερινο χαλι που ζουμε. -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
έχω μία απορία......
αν ισχύσει το μέτρο να κρατάμε όλες τις αποδείξεις, τότε όταν πηγαίνεις στο περίπτερο για ένα κουτί τσίχλες θα πρέπι να σου δίνουν απόδειξη......
η φάση είναι ότι μπορεί να σου πούν οτι απο τις αποδείξεις στο σούπερ μάρκετ θα ισχύουν μόνο τα τρόφιμα για την εφορία (σαν πρώτη ανάγκη), άρα θα πρέπει να κόβεις ξεχωριστές αποδείξεις για τα τρόφιμα και για τα υπόλοιπα πράγματα.......(εκεί θα δείτε τι γέλιο έχει να πέσει....)Τσίρκο...
Πού'σαι ρε Θόδωρα? Πού χάθηκες είχες πάει και συ στου όπενγκοβ μωρεεεεε?
-
από 1/1 θα βάλει τον κόσμο να μαζεύει αποδείξεις για τα ΠΑΝΤΑ και κατά τα μέσα του χρόνου. θα μας πει τελικά ότι μόνο κάποιου τύπου δαπάνες θα εκπίπτουν γιατροί / δικηγόροι και ΤΕΛΟΣ.....
γιατί δεν αντέχει η οικονομία πχ ..... ρε ουστ ....
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
όσο για το σύστημα με τους ρύπους ποιός θα κάνει έλεγχο στα αυτοκίνητα????
οι υπάλληλοι της τράπεζας όταν θα πηγαίνεις να πάρεις τό σήμα????
και αν εγώ έχω κάνει συνενόηση με τα συνεργεία για ψεύτικο χαρτί με τους ρύπους ποιός θα μου κάνει έλεγχο???????Τόσους χιλιάδες καρεκλοκένταυρους τι τους έχει?? Ας βγάλει τα συνεργεία ελέγχου παγανιά. Ας ελέγχει τόσο για το ΚΕΚ όσο και για τους ρύπους. Να καταργήσει πάντως της απαίτηση για ΚΕΚ με την έκδοση του σήματα με περίσσια χαρά η Μπιρμπίλοβα το έκανε καθώς ήταν δουλειά της 16ης Σεπτεμβρίου 2009 από τη μισητή Κυβέρνηση της Δεξιάς. Ουστ....
Τα οχήματα θα πρέπει να φορολογούνται με βάσει τους ρύπους που πληρούσαν καινούργια. Αν τώρα κάποιος το αφήνει το όχημα του να ρυπαίνει κακοσυντηρημένο τότε ας έρθουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και ας του κόψουν το κ@λο στα δύο. Εγώ γιατί πληρώνω τα μαλλιά της κεφαλής μου (και είναι και λίγα τελευταία) για να έχω το αμάξι μου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση??? Δηλαδή κάτι ΤΑΧΙ που όταν επιταχύνουν από πίσω βγαίνει το ντουμάνι της αρκούδας πότε επιτέλους θα τους βάλουν χέρι?? ή μήπως θα πρέπει να το κάνω εγώ τηλεφωνώντας στην τροχαία κάθε φορά που βλέπω το ντουμάνι. Αλλά τώρα τι θέλω. Εδώ κρατικά Λεωφορεία και ο κόσμος πνίγεται στο καυσαέριο....
Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πράσινες Φοράδες. Υπουργείο να σας @@μήσω τη υγεία έπρεπε να λέγεται.....
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ιδιαιτερα δεν μαρεσει προς πολιτικους που πρωτοκυβερνανε μολις δυο μηνες
και εχουν δειξει καποια σημαδια τιμιοτητας και μεγαλης προσπαθειας να κανουν κατι γιαυτο το σημερινο χαλι που ζουμε.φανέλες τους πήγες να αλλάξουν
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου