-
ειναι το χιουμορ των αλφιστι
-
Καλό ήταν! Άκυρη ερώτηση με άκυρη απάντηση!
@ιταλάκιας: δεν σου φταίνει οι αλφίστι πάλι αν κάνεις τέτοιες ερωτήσεις!
-
ακυρη ερωτηση;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ακυρη ερωτηση;Άστο...let it go...
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ακυρη ερωτηση;
Άστο...let it go...
Έχει κ άκυρες απαντήσεις.
-
εγινε ρε μαγκα ,ευχαριστω ,τα λεμε,καληνυχτα.
-
peace bros
-
vasgti εχουν ξεκινησει οι αιτησεις για το super idol ρε.Τραβα να δει ολη η Ελλαδα τι κελεπουρια εχουμε... χαλαρα θα παιρνες το βραβειο της...μπανανας...ξερεις,λελος κλπ..
Πες μου κατι,εχεις ακομα δικαιωμα να ψηφιζεις η @@ στο πηραν; -
http://www.mikriliga.com/portal/index.p ... 67&lang=el
Αααααχ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
vasgti εχουν ξεκινησει οι αιτησεις για το super idol ρε.Τραβα να δει ολη η Ελλαδα τι κελεπουρια εχουμε... χαλαρα θα παιρνες το βραβειο της...μπανανας...ξερεις,λελος κλπ..
Πες μου κατι,εχεις ακομα δικαιωμα να ψηφιζεις η @@ στο πηραν;Έλα ο τίτλος του Λέλου σου ανήκει από το καλοκαίρι λέμε.
Για να μη θυμηθούμε πως ακόμα και η κούτσαυλα σε δούλευε
-
-
Μάρτυρες οι Κον5, kid, tauros, ratanplan
-
+1
-
Το εναρκτήριο post του κοτομπέϊκον στο χρεποφόρουμ...
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει αντίστοιχο θρεντ για μια μάρκα αυτοκινήτων που είναι ευρέως γνωστή και στην Ελλάδα και παντού..Βρε λες να μην έψαξα καλά;;;! Όπως και να χει ανοίγω αυτό το θέμα για να τιμήσουμε τα ιταλικά μοντελάκια μας και για σχόλια που αφορούν τη συγκεκριμένη εταιρεία..Αν και ως κάτοχος ενός Bravo Gt έχω μερικά όχι και τόσο τιμητικά σχόλια για δαύτο..Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπεραγαπώ το τουτού μου!! Για πάμε λοιπόν......βγάλτε τώρα συμπέρασμα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το εναρκτήριο post του κοτομπέϊκον στο χρεποφόρουμ...Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει αντίστοιχο θρεντ για μια μάρκα αυτοκινήτων που είναι ευρέως γνωστή και στην Ελλάδα και παντού..Βρε λες να μην έψαξα καλά;;;! Όπως και να χει ανοίγω αυτό το θέμα για να τιμήσουμε τα ιταλικά μοντελάκια μας και για σχόλια που αφορούν τη συγκεκριμένη εταιρεία..Αν και ως κάτοχος ενός Bravo Gt έχω μερικά όχι και τόσο τιμητικά σχόλια για δαύτο..Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπεραγαπώ το τουτού μου!! Για πάμε λοιπόν...
...βγάλτε τώρα συμπέρασμα
Σε λιγο θα χτυπησει το κουδουνι σου.Το να προσπαθησεις να κρυφτεις ειναι ματαιο.Το συμβολαιο εχει την φωτο σου επανω
-
This last year...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το εναρκτήριο post του κοτομπέϊκον στο χρεποφόρουμ...
Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει αντίστοιχο θρεντ για μια μάρκα αυτοκινήτων που είναι ευρέως γνωστή και στην Ελλάδα και παντού..Βρε λες να μην έψαξα καλά;;;! Όπως και να χει ανοίγω αυτό το θέμα για να τιμήσουμε τα ιταλικά μοντελάκια μας και για σχόλια που αφορούν τη συγκεκριμένη εταιρεία..Αν και ως κάτοχος ενός Bravo Gt έχω μερικά όχι και τόσο τιμητικά σχόλια για δαύτο..Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπεραγαπώ το τουτού μου!! Για πάμε λοιπόν...
...βγάλτε τώρα συμπέρασμα
Σε λιγο θα χτυπησει το κουδουνι σου.Το να προσπαθησεις να κρυφτεις ειναι ματαιο.Το συμβολαιο εχει την φωτο σου επανω
-
Τι γελαδερο παιδι που εισαι..
-
Έλα μην ξεφεύγεις πες μας τα όχι και τόσο τιμητικά σχόλια
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]