-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
To σκεφτομαι
Καλα κανω η θα τρεχω και δν θα φτανω μεταΔε νομίζω να τρέχεις, είναι απλούστατο στην κατασκευή και συντήρηση και υπάρχουν τα πάντα απο ανταλλακτικά έξω. Το μοτέρ του είναι ακριβώς το ίδιο με του Μίνι. Βέβαια με τα μεγάλα Healey δεν έχει και πολλή σχέση πέρα απο το όνομα...
Τουλαχιστον δν εχει την πλαστικουρα στο προφυλακτηρα σαν το midget
Όχι απαραίτητα πλαστικούρα, τα Midget πριν το 1975 ήταν πανομοιότυπα με τα Austin Healey.
Μετά απο αυτές τις πολύτιμες συμβουλές, θα μου δείξεις τη συνέχεια του άβαταρ?
-
Τώρα που το Μινι μου ξεπέρασε τις απανωτές χαζοβλάβες του και την κρίση ταυτότητας που του προκάλεσε ο αστυφύλακας που το κατέγραψε σαν μπορντώ Λάντσια, άρχισε να τριγυρίζει με μανία.
Αν και δεν είναι τέλειο και δεν έχει πιασάρικα αξεσουάρ, προκαλεί θετικά σχόλια από μικρούς και μεγάλους, άντρες, γυναίκες και παιδιά. Τα μεταφέρω με χαρά στη γυναίκα μου και μου απαντάει: καλό είναι. Αν δεν ήταν και αυτό το απαίσιο καφέ....
Το Σάββατο το βράδυ ετοιμαζόμαστε να βγούμε. Ρίχνω την κλασική μου ερώτηση: με ποιό αυτοκίνητο θα πάμε; Πάμε με το Μινι;
- Θα μας πάει ή θα μας αφήσει πάλι;
-
Να της προτείνεις ένα ... ρομαντικό γύρο της Ευρώπης με το Mini για να τονωθεί η εμπιστοσύνη της σ' αυτό... (μεταξύ άλλων... )
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Να της προτείνεις ένα ... ρομαντικό γύρο της Ευρώπης με το Mini για να τονωθεί η εμπιστοσύνη της σ' αυτό... (μεταξύ άλλων... )Κάτι τέτοιο θα ήταν η χαριστική βολή!
-
καλημερα σε ολα τα μελη του forum.ξεκιναω απο εδω αφου ειμαι πολυ αρρωστος με τα triumph[και λιγο με τα alfa και opel].καλως σας βρηκα λοιπον.
-
Kαλως ήρθες φίλε μου!
-
μη κουνάς τόσο πολύ την ουρά σου από την χαρά.
-
Καλό χειμώνα!

-
Φρέσκο είναι αυτό;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Φρέσκο είναι αυτό;Φρεσκοκατεψυγμένο!
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Καλό χειμώνα!

Ημαθία?
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Να της προτείνεις ένα ... ρομαντικό γύρο της Ευρώπης με το Mini για να τονωθεί η εμπιστοσύνη της σ' αυτό... (μεταξύ άλλων... )oταν το εκανε αυτο ο αδελφος μου με την κοπελα του, λιγο καιρο αφοτου γυρισανε τον χωρισε . . .
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Καλό χειμώνα!

Ζηλεύω Δημήτρη!
-
θα ηθελε καποιος εινα αριστο mk2 2000 triumph?θελω να το δοσω γιατι ψαχνω την επομενη μου αγαπη σε ενα ford taunus coupe
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Καλό χειμώνα!

πολύ όμορφο αμαξάκι, διαχρονικό σχήμα.
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Καλό χειμώνα!

Πολυ ωραιο οντως
Που ειναι τραβηγμενη αυτη η φωτογραφια?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Καλό χειμώνα!

Πολυ ωραιο οντως
το βρηκα εγω πιο πανω!!!
-
Ο χρήστης zxpanos έγραψε:
θα ηθελε καποιος εινα αριστο mk2 2000 triumph?θελω να το δοσω γιατι ψαχνω την επομενη μου αγαπη σε ενα ford taunus coupeEπιτρέπεται να στείλεις με πμ την τιμή?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Καλό χειμώνα!

Πολυ ωραιο οντως
το βρηκα εγω πιο πανω!!!
Τωρα το ειδα ωραιο μερος
-
Triumph Spitfire & hardtop '75 - € 5,500 (Debatable) :
MADE IN ENGLAND