-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Στο συμβόλαιο του σπιτιού δεν υπάρχει;
Το νοικιάζουμε... Να μιλήσω στον σπιτονοικοκύρη πρώτα
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Στο συμβόλαιο του σπιτιού δεν υπάρχει;
Το νοικιάζουμε... Να μιλήσω στον σπιτονοικοκύρη πρώτα
Ρώτησα και δεν έχει ιδέα που είναι (έχει 50 χρόνια να το δει όπως μου είπε, από τότε που χτίστηκε το σπίτι )
Help!
-
Οι πολεοδομίες πλέον έχουν μεταφερθεί στους κατα τόπους δήμους, οπότε κάνεις ένα τηλεφώνημα στο δήμο σου για να σιγουρευτείς, ειδάλλως εκεί θα σου πούν σε ποιού άλλου δήμου την πολεοδομία υπάγεσαι.
Ο ιδιοκτήτης έχει την οικοδομική άδεια ή τουλάχιστον ξέρει το νούμερό της (λογικά θα αναγράφεται και στο συμβόλαιο)? Αν ναι, τότε πάς στην πολεοδομία με το νούμερο και κάνεις μια αίτηση να σου φέρουν το φάκελο της οικοδομής με αρ. αδείας τάδε. Εντός μιας εβδομάδας περίπου θα σου τον έχουν φέρει και μέσα λογικά θα είναι και η κάτοψη, οπότε την κάνεις μια φωτοτυπία και μπορούν να σου τη σφραγίσουν σα γνήσιο αντίγραφο. Έτσι έκανα και εγώ πρόσφατα που έψαχνα κάτι στατικά απο μια οικοδομή και δέν τα είχα κάπου αλλού.
Δυστυχώς άν είναι παλιά η οικοδομή (πρίν το 70-80) υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχει χαθεί εντελώς ο φάκελος ή να είναι ελλιπής. Παλιά στις πολεοδομίες ήταν τελείως μπάχαλο, έμπαινε κυριολεκτικά όποιος ήθελε και έπαιρνε ότι ήθελε απο τους φακέλους και δέν τα επιστρέφανε.
Υπόψιν οι πολεοδομίες συνήθως είναι ανοιχτές για το κοινό Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, Τρίτη-Πέμπτη κάνουν αρχειοθέτηση και πιθανόν να μήν σε εξυπηρετήσουν.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Δεν υπάρχει περίπτωση εκτός και αν μετακινηται πάνω σε φορτηγό οδικής ενω αυτό δουλευει στο ρελαντι.Εδώ έχουμε και το βελτιωμένο μοντέλο μας στο δρόμο για να σημειώσει εξαιρετικά χαμηλές καταναλώσεις:
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν υπάρχει περίπτωση εκτός και αν μετακινηται πάνω σε φορτηγό οδικής ενω αυτό δουλευει στο ρελαντι.
Εδώ έχουμε και το βελτιωμένο μοντέλο μας στο δρόμο για να σημειώσει εξαιρετικά χαμηλές καταναλώσεις:
δεν είναι το bravo αυτό
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν είναι το bravo αυτό
H φωτό είναι από παλαιότερη βελτίωση! To Bravo δεν φωτογραφήθηκε, μετά από απαίτηση του ιδιοκτήτη να παραμείνει μυστική η ταυτότητά του...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
δεν είναι το bravo αυτό
H φωτό είναι από παλαιότερη βελτίωση! To Bravo δεν φωτογραφήθηκε, μετά από απαίτηση του ιδιοκτήτη να παραμείνει μυστική η ταυτότητά του...
ε βέβαια πώς να μη κρύβεται αφού εδώ προκάλεσε καραμπόλα 3 περιπολικών που τον κυνηγούσαν με τα λάδια που σκόρπαγε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν είναι το bravo αυτό
ε βέβαια πώς να μη κρύβεται αφού εδώ προκάλεσε καραμπόλα 3 περιπολικών που τον κυνηγούσαν με τα λάδια που σκόρπαγε
Αφού μπορούσε να κινείται... Συνήθως τα περιπολικά το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πάνε στο κοντινότερο συνεργείο...
-
εδω και κανα μηνα, κατοικοεδρευει στο αριστερο ακρο του πισω προφυλακτηρα μια γρατζουνια 3-4 εκατοστων , προφανως απο καποιον που πηγε να ξεπαρκαρει απο πισω μου, αφου υπαρχει κοκκινο χρωμα (και λιγο λευκο) πανω στο γδαρσιμο ,(το δικο μου ειναι μαυρο μεταλλικο), τι προτεινετε;
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
εδω και κανα μηνα, κατοικοεδρευει στο αριστερο ακρο του πισω προφυλακτηρα μια γρατζουνια 3-4 εκατοστων , προφανως απο καποιον που πηγε να ξεπαρκαρει απο πισω μου, αφου υπαρχει κοκκινο χρωμα (και λιγο λευκο) πανω στο γδαρσιμο ,(το δικο μου ειναι μαυρο μεταλλικο), τι προτεινετε;Βάψε το αυτοκίνητό σου ερυθρόλευκο!
-
μεσα μας κυλαει κιτρινομαυρο αιμα κυριος
ΥΓ1: περαστικα σου ευχομαι για την περιπετεια που ειχες με την υγεια σου
ΥΓ2: κοιταζα κατι παλιοτερα ποστς, πρεπει να εχουμε παραλαβει τα αυτοκινητα μας την ιδια μερα, 16/6 ; -
μεσα μας κυλαει κιτρινομαυρο αιμα κυριοςΥΓ1: περαστικα σου ευχομαι για την περιπετεια που ειχες με την υγεια σου
ΥΓ2: κοιταζα κατι παλιοτερα ποστς, πρεπει να εχουμε παραλαβει τα αυτοκινητα μας την ιδια μερα, 16/6 ;Πρέπει να ακολουθήσεις τα 'σημάδια' που λαμβάνεις από ψηλά, και να μπείς στον σωστό (ερυθρόλευκο) δρόμο... εξ'άλλου...σε λίγο καιρό... η ομάδα σου θα πάει να συναντήσει την Saab στο πυρ το εξώτερο
Επίσης... πιστεύεις ότι είναι τυχαίο που παραλάβαμε τα αυτοκίνητά μας την ίδια ημέρα; Και αυτό θεικό σημάδι είναι (μετά την near to death experience μου... θα αρχίσω να διαβάζω και Λιακό! )Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου φίλε μου!
-
εδω και κανα μηνα, κατοικοεδρευει στο αριστερο ακρο του πισω προφυλακτηρα μια γρατζουνια 3-4 εκατοστων , προφανως απο καποιον που πηγε να ξεπαρκαρει απο πισω μου, αφου υπαρχει κοκκινο χρωμα (και λιγο λευκο) πανω στο γδαρσιμο ,(το δικο μου ειναι μαυρο μεταλλικο), τι προτεινετε;Με μια ψιλή αλοιφή θα φύγει το ξένο χρώμα.
-
Aπορια: Mηπως σερνεται τελευταια ο server του forum? η κατι αλλο? Tρωει πολλα κολληματα κ μερικες φορες δεν φορτωνουν οι σελιδες,Χθες ηταν αδυνατο να μπω !
-
pierce21 έγραψε:
εδω και κανα μηνα, κατοικοεδρευει στο αριστερο ακρο του πισω προφυλακτηρα μια γρατζουνια 3-4 εκατοστων , προφανως απο καποιον που πηγε να ξεπαρκαρει απο πισω μου, αφου υπαρχει κοκκινο χρωμα (και λιγο λευκο) πανω στο γδαρσιμο ,(το δικο μου ειναι μαυρο μεταλλικο), τι προτεινετε;Δοκιμασε τριβοντας με ενα πετσετε πανακι, αφου το βρεξεις σε ενα σημειο με καθαρη βενζινη, διαλυμενη με λιγο νερο (μισο-μισο). Εδικα σε περιπτωσεις που εχεις 'λεκε' απο πλαστικο προφυλακτηρα (μαυρο) που συρθηκε επανω σου, ειναι ¨φαρμακο'.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Με μια ψιλή αλοιφή θα φύγει το ξένο χρώμα.
εχεις να προτεινεις καποια συγκεκριμενη;
Δοκιμασε τριβοντας με ενα πετσετε πανακι, αφου το βρεξεις σε ενα σημειο με καθαρη βενζινη, διαλυμενη με λιγο νερο (μισο-μισο). **Εδικα σε περιπτωσεις που εχεις 'λεκε' απο πλαστικο προφυλακτηρα (μαυρο) **που συρθηκε επανω σου, ειναι ¨φαρμακο'.
Μαυρος ειναι ο δικος μου, του αλλου ηταν ο κοκκινος. Αν δεν πετυχει με την αλοιφη τοτε θα χρησιμοποιησω αυτη τη μεθοδο.
Ευχαριστω πολυ και τους 2
-
Με μια ψιλή αλοιφή θα φύγει το ξένο χρώμα.
εχεις να προτεινεις καποια συγκεκριμενη;
Eγώ έχω της 3Μ.
-
τούτη;
http://www.3m-theodorou.gr/product.php? ... &cat=21230 -
τούτη;
http://www.3m-theodorou.gr/product.php? ... &cat=21230Αυτή πρέπει να είναι. Στο σχετικό τόπικ είχα βάλει και φωτό κάποτε.
-
υπατρχει και σχετικο topic, και εγω ποσταρω εδω;
Οπως και να χει ευχαριστω
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο