-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
σε καλλιεργημένο αγρό παρακείμενο της πίστας μεγάρων ευρεθεί έμβολον εν μέσω ραδικιών και μαρουλιών.
κακές γλώσσες λένε ότι είναι από LOTUS.
παρακαλείτε ο κύριος που το έχασε να πάει να το πάρει γιατί εμποδίζει την εκμετάλλευση του αγρού.αποφεύγω επιμελώς να αναφερθώ στο γνωστό άδειασμα των
Του το ματιάσαμε του ανθρώπου το αυτοκίνητο.... Τι ωραία που ακούγεται και τι ωραία που πάει... πάρε το μοτερ στην λαδόκολα...
εγώ πάντως το είχα φτύσει αρκετές φορές.
-
κι εγω ρε γμτ το εφτυνα, ειναι κουκλι, απ τα ωραιοτερα αυτοκινητα!!!!
-
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
resurgam !Nα το μεταφρασουμε , για να μη νομιζουν οτι βριζεις 'Στουκερακο' ;
-
αγγλιστί I shall rise again...
-
A110 Alpine συγνώμη για την αδιακρισία έχεις Alpine γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα.
-
MASKARIDE RUN – Touring Event
13 - 15 February 2010AUTOMOTIVE MEETING NAFPLIAS – Touring Event
13 - 14 March 2010TOUR DE GRECE – Regularity Rally
1 - 2 May 2010CRETA CLASSIC RUN – Touring Event
29 - 30 May 2010CLASSIC RIDE RALLY – Regularity Rally
26 - 27 June 2010DIAMOND CLASSICS – Concours d’ Elegance
4 - 5 September 2010POSEIDON CLASSIC RALLY – Regularity Event
25 – 26 September 2010PELLOPONISIAKO CLASSIC RALLY – Regularity Rally
30 – 31 October 2010SALONICA CLASSIC TOUR – Touring Event
20 – 21 November 2010 -
Λεπτομερη αποτελεσματα απο Μεγαρα
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
A110 Alpine συγνώμη για την αδιακρισία έχεις Alpine γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα.σωστά κατάλαβες φίλε μου εχω Alpine και όχι μόνο μια, εχω πολλές μόνο που είναι σε διάφορες κλίμακες, η μόνη κλίμακα που μου λείπει είναι η 1/1 αλλά που θα πάει κάποιος θα φιλοτιμηθεί να μου κάνει στην γιορτή μου μια δώρο.
να σε καλά. -
Ε τότε εύχομε ολόψυχα να αποκτήσεις μια την καλή έ την group4.
-
Η ΕΘΕΑ ανακοινώνει το πρόγραμμα αγώνων του 2010
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
-
6,7 Μαρτίου ΑΧΑΙΟΣ (Α) ΑΟΠ συντ.1,5
-
20,21 Μαρτίου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (Χ) συντ. 2
-
24,25 Απριλίου ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Α) ΛΑΒεροίας συντ.1,5
4&5&6 11-13 Ιουνίου ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (Α-Α-Χ) συντ.2 κάθε μέρα
7. 2,3 Οκτωβρίου ΕΛΠΑ (1 μέρα) (Χ) συντ.2
8. 30,31 Οκτωβρίου ΚΡΗΤΗΣ ΑΟΚ (Α) συντ. 1,5
9. 27,28 Νοεμβρίου ΠΑΛΑΔΙΟ START LINE συντ. 2Από τους 9 αγώνες θα προσμετρούν οι 7
Το Ράλλυ Κύπρου ορίζεται σαν αμοιβός αγώνας στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτωνΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
- 13,14 Μαρτίου ΤΡΙΠΟΛΗ (ταχύτητα) START LINE
- 22,23 Μαΐου ΘΙΣΒΗ (ανάβαση) ΑΛΦΑΛ
- 3,4 Ιουλίου ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟΣ (ανάβαση) ΑΛΤ
- 4,5 Σεπτεμβρίου ΟΜΑΛΟΣ (ανάβαση) ΑΛΑΧ
- 23,24 Οκτωβρίου ΠΙΤΙΤΣΑ (ανάβαση) ΑΟΠ
- 11,12 Δεκεμβρίου ΤΡΙΠΟΛΗ (ταχύτητα) START LINE
Από τους 6 αγώνες θα προσμετρούν οι 5
-
-
Μολις επεσε το ματι μου σ'αυτο ,απο το προγραμμα των 'συγχρονων'
ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ ΡΑΛΛΥ
- 20,21 Μαρτίου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΟΛΑΠ συντ.2
- 17,18 Απριλίου ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΛΑΚ συντ.2
- 1,2 Μαΐου Σπριντ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΛΕΜΑΧ συντ.1,5
- 15,16 Μαΐου ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΑΛΑ συντ. 1,5
- 12,13 Ιουνίου ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΛΠΑ συντ. 1,5 ...... ........
- 4,5 Σεπτεμβρίου Σπριντ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΛΕΤΑ συντ. 1,5
- 2,3 Οκτωβρίου ΕΛΠΑ 1 μέρα ΕΛΠΑ συντ. 2
- 16,17 Οκτωβρίου Σπριντ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΑΛΦΑΛ συντ. 1,5
- 6,6 Νοεμβρίου Σπριντ Πύργου ΑΟΛΑΠ συντ.1,5
Ελπιζω οτι σε 'ιστορικο' αγωνα δεν θα εκκινουν ΠΑΛΙ πρωτα τα 'συγχρονα'........
-
μηπως τελικα γινει ενα ακροπολις? και για συγχρονα και για ιστορικα? αλλα παλι συντελεστης 1,5 για ακροπολις δεν ειναι λιγο?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μηπως τελικα γινει ενα ακροπολις? και για συγχρονα και για ιστορικα? αλλα παλι συντελεστης 1,5 για ακροπολις δεν ειναι λιγο?the worst case scenario...
ιστορικά και σύγχρονα μαζί στο ίδιο καζάνι
ακόμα και αν δεν μπούν πρώτα τα σύγχρονα στις χωμάτινες, στις επαναλαμβανόμενες τί θα γίνει? -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
μηπως τελικα γινει ενα ακροπολις? και για συγχρονα και για ιστορικα? αλλα παλι συντελεστης 1,5 για ακροπολις δεν ειναι λιγο?
the worst case scenario...
ιστορικά και σύγχρονα μαζί στο ίδιο καζάνι
ακόμα και αν δεν μπούν πρώτα τα σύγχρονα στις χωμάτινες, στις επαναλαμβανόμενες τί θα γίνει?O συντελεστης 1,5 ειναι μονο για τη ΜΙΑ μερα αγωνα των συγχρονων (Κυριακη) .Για τα Ιστορικα ειναι 2 Χ 3 μερες.
Μια λογικη λυση θαταν τα συγχρονα να αρχισουν αφοu τα ιστορικα ολοκληρωσουν το δευτερο loop ( αν εχει επαναλαμβανομενες - φετος ειχε μονο το απογεμα)).
Απομενει ομως να δουμε αν αυτο το παντρεμα θα εχει καποια θετικη επιπτωση στο κοστος συμμετοχης των ιστορικων ( ) αφενος λογω του 'διπλου' της Κυριακης και αφετερου λογω του οτι οπως ακουσα, οι χορηγιες του Δημου Λουτρακιου παραμενουν . -
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Απομενει ομως να δουμε αν αυτο το παντρεμα θα εχει καποια θετικη επιπτωση στο κοστος συμμετοχης των ιστορικων ( ) αφενος λογω του 'διπλου' της Κυριακης και αφετερου λογω του οτι οπως ακουσα, οι χορηγιες του Δημου Λουτρακιου παραμενουν .
καααααλα......σαλουτ μουα λε πλαταν.......
-
βρε παιδιά εσείς που ξέρετε πότε υπάρχουν διάφορες εκδηλώσεις ιστορικών όπως αυτή αύριο που το είπε την τελευταία στιγμή ο ΚΡ61 γραφτέ κάτι ποιο νωρίς να το μαθαίνουμε έγκαιρα.
και αν υπάρχουν προγράμματα από διάφορες λέσχες -
Παρακαλώ να ειδοποιούνται και οι 'ανάπηροι' που πρέπει να ξεκινήσουν από την προηγούμενη για να φτάσουν!!!
-
Βρε παιδιά, σήμερα πήγα ένα σαφάρι κοντά στο Μετς και βρήκα μόνο 'ένα κάτι'. Καθώς γυρνούσα είδα στο δρόμο τρείς Porsche και μια Corvette Stingray . Ύστερα λίγο πιο κάτω Porsche 356, Alfa Romeo Juilia sprint και BMW 1802, μια Jaguar : Ξέρετε τι έγινε;;;
-
επεστρεφαν ισως απο την εκδηλωση της φιλπα?
Classic Events