-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τι λάδια βάζεις στο θηρίο;;;;Δεν κανουν για κοινα αμαξια. Ρε θα ψηθει κανεις για το βραδυ,τι θα γινει; Ξενε παρε τηλ τον θειο σου και σκαστε ΟΧ να γελασουμε. Οι βελτιωσεις απεδωσαν αν και εχω ακομα προβληματα με τον maf γαμω τα προγραμματα μου,μλκια θα χω κανει παλι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λοιπον σε λιγο θα βγαλω το αγριμι με καινουρια πραγματακια πανω. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι λάδια βάζεις στο θηρίο;;;;
Δεν κανουν για κοινα αμαξια.
Ό,τι λάδι και να βάλει πάει χαμένο.
Υπόψιν ότι δεν χρειάζεται να αλλάζει λάδια. Με τόσο συμπλήρωμα έχει συνεχώς φρέσκαμλκια θα χω κανει παλι.
...ως συνήθως άλλωστε
-
:parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta:
-
O κατσικομουρης ο κων5 φταιει που πεσαμε.Μπαν στον τυροβρωμικουλα ΤΩΡΑ.
-
edit [mod]
-
Βρε καλως τον καποιον μου θυμιζει
-
P for Patrinos καταραμένοι modιστροι
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
-
edit [mod]
-
Patrinos,
μπήκες δυναμικάμ@λ@κ@...έλιωσα...
(αυτή την φωτογραφία με την τσίχλα θα την αποθηκεύσω γιατί ίσως χρειαστεί να την ποστάρω κι εγώ κάποια μέρα. )
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ξενε παρε τηλ τον θειο σου και σκαστε ΟΧ να γελασουμε. Οι βελτιωσεις απεδωσαν αν και εχω ακομα προβληματα με τον maf γαμω τα προγραμματα μου,μλκια θα χω κανει παλι.Πετάς κ μια δικαιολογία προκαταβολή που θα τον φας, ε?
-
πάλι μπαναρίστηκε ο πατρινός?
-
οχι μπαν ρε μεν σκεφτειτε το πνευμα των χριστουγεννων
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ξενε παρε τηλ τον θειο σου και σκαστε ΟΧ να γελασουμε. Οι βελτιωσεις απεδωσαν αν και εχω ακομα προβληματα με τον maf γαμω τα προγραμματα μου,μλκια θα χω κανει παλι.
Πετάς κ μια δικαιολογία προκαταβολή που θα τον φας, ε?
Oχι ρε ψηλε να πουμε,τι να την φαω απο 9αρι πρωτο σταδιο; Για χαβαλε θα την παμε να δει διαφορες ο θειος να βελτιωθει.
λευτερια στον μπατρινο.
-
Mέραααα...
-
σε εφεραν πισω τελικα ?
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Mέραααα...welcome
Πωωω ρε νύστα
Ποιός πάει δουλειά**Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, καλές γιορτές! **
-
Καλημέρα!