-
σωστός!
-
-
Είναι και ψεκαστό
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
Για τον Pro :Triumph 2500 PI '73 - € 500
Αυτό το αυτοκίνητο πρέπει να πωληθεί και να μεταβιβαστεί μέσα στις επόμενες οκτώ εργάσιμες γιατί διαφορετικά άντε πλήρωσε 1030 ευρώ τέλη κυκλοφορίας 2010 για να το μετα βιβάσεις......
-
και δεν θα αδειάζει στις παρατεταμένες δεξιές.
-
και έχει και πινακίδα ίδια με τα κυβικά του!
-
Kωνσταντινε σε ευχαριστώ.
αύριο θα γίνουν οι πρώτες επαφές!
-
Φίλοι μου η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό βρίσκει κανείς , σπάνια και καλά αυτοκίνητα σε τιμές που που θα ήταν αδιανόητες πριν ένα χρόνο.
Βέβαια τα βάλαν τώρα τελευταία στιγμή ....
Όσο για τα τέλη κυκλοφορίας επειδή είναι πραγματικά παράλογα πιστεύω ότι του χρόνου θα μειωθούν .
Εξάλλου για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μπορεί κανείς να παραδώσει προσωρινά πινακίδες και βλέπει στην συνέχεια (μπορεί και Ι.Ο.) .Pro , εύχομαι όλα να πάνε καλά , και να πάρεις την αυτοκινητάρα.
-
-
Nίκο δεν μας ταλαιπωρείς!
Θα θελα μια χάρη όμως. Δε μπορώ να τις μεγεθύνω, για να δω λεπτομέρειες.
Και δε μπορώ να διακρίνω το δεύτερο. Το CAR-A-VAN είναι πανέμορφο...Mπορείς να το ελέγξεις?
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Nίκο δεν μας ταλαιπωρείς!Θα θελα μια χάρη όμως. Δε μπορώ να τις μεγεθύνω, για να δω λεπτομέρειες.
Και δε μπορώ να διακρίνω το δεύτερο. Το CAR-A-VAN είναι πανέμορφο...Mπορείς να το ελέγξεις?
Δε μπορώ να σε βοηθήσω με τη μεγέθυνση, αλλά εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.
Το μπλε είναι σε ένα οικόπεδο δίπλα στο σπίτι μου -μέχρι να το καλύψουν εντελώς τα χόρτα!- και είναι CONSUL, μάλλον του 58. Πρέπει να ειναι ακόμη σε καλή κατάσταση.
Πολύ παράξενο, αλλά δεν έχω ενδιαφερθεί να μάθω λεπτομέρειες.. -
Moυ φαίνεται ενδιαφέρον...
(Τελικά μου άνοιξαν, μάλλον υπήρχε θέμα με τον υπολογιστή στη δουλειά.)Όταν βγάλω την μπότα(κάτι σαν νάρθηκα), θα ρθω από κει να το δω καλύτερα.
-
Το άσπρο το Opel Caravan πρέπει να το έχω δει πριν 1-2 χρονια στην εθνική. Έδεινχε πολύ καλό...
Που βρίσκεται? -
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Το άσπρο το Opel Caravan πρέπει να το έχω δει πριν 1-2 χρονια στην εθνική. Έδεινχε πολύ καλό...
Που βρίσκεται?Στο Νέο Κόσμο, άριστα κρυμμένο!
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Που βρίσκεται?Στο Νέο Κόσμο, άριστα κρυμμένο!
Και είναι και αυτόματο!!
-
-
Δείτε και αυτό!
(και τις πινακίδες του)
Στο Νέο Ψυχικό
-
Βουλγαρια , Βρατσα (οι πινακιδες) ;
-
Δεν με προσέχεις στρατηγέ!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Δεν με προσέχεις στρατηγέ!Εχει αισθητά βελτιωθεί από τότε...
Classic Safari