-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι? Χωρίς να με παρεξηγήσεις... Το έχεις οδηγήσει?Οχι δεν το εχω οδηγησει εγω αλλα εχω ακουσει πολλες θετικες απαντησεις πανω σε αυτο....θα μου πεις τωρα κανε το ενα Test Drive και ελα πες μου....θα γινει και αυτο (συντομα) και θα ακουσεις και την δικια μου γνωμη...!Το μονο αρνητικο που ακουω ειναι το θεμα του χωρου αλλα αυτο δεν με προβληματιζει εμενα προσωπικα...!!!!
-
Οκ, ο λόγος που ρώτησα δεν είναι βέβαια ότι το θεωρώ κακό ή κάτι τέτοιο, απλά μου φάνηκε παράξενη τόση επιμονή.
Σαφώς πρέπει να κάνεις και ένα test drive asap!
-
Ο χρήστης C2_WRC έγραψε:
Πολυ αρρωστια φιλε ασε το γουσταρω πολυ αυτο το car...!!!!Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Τί είναι αυτό που σε ενθουσίασε τόσο πολύ στο C2;
-
Κατ'αρχήν καλορίζικο και καλοτάξιδο stamatas και μην τους ακούς αυτούς που κατηγορούν το αυτοκίνητό σου
Όσο για τους άλλους... ρε παιδιά ο κάθε άνθρωπος εννοεί διαφορετικά την 'ευχάριστη οδήγηση', Κάποιος ίσως να θέλει να πηγαίνει με 60-80χλμ σε κάποιο δρόμο με τις 'άνετες' αναρτήσεις που απλά να αποροφούν τους κραδασμούς και τις ανωμαλίες του δρόμου και να μην τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο,
από την άλλη έχουμε κάποιον άλλο που στον ίδιο δρόμο να θέλει να τρέχει με 120-140χλμ με σφηκτές αναρτήσεις, καλή πληροφόριση από το τιμόνι κλπ κλπ....
Απ' ότι κατάλαβα ο φίλος stamatas ανήκει στην πρώτη κατηγορία, άρα μην τον στεναχωρούμε με διάφορα όπως είπε και ο dimsabas.
(επανέλαβα μάλλον αυτά που έχετε ήδη πεί αλλά ήθελα να τα πώ κι εγώ ρε μπιιιιιιπ τα είχα πάρει....)Ά και για τον C2_WRC: καλά κάνεις κι είσαι κολλημένος... σου έκανε το ΚΛΙΚ πώς να το κάνουμε.... Σωστόοοος;;;;
-
Ο χρήστης teodor_v έγραψε:
Πολυ αρρωστια φιλε ασε το γουσταρω πολυ αυτο το car...!!!!
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Τί είναι αυτό που σε ενθουσίασε τόσο πολύ στο C2;
Μου αρεσει γενικα το εξωτερικο του Style (θα ειναι μικρο και θα γ.....
)μου εκανε ρε φιλε κλικ μολις το ειδα......!!!! -
Ο χρήστης kostasg18 έγραψε:
Κατ'αρχήν καλορίζικο και καλοτάξιδο stamatas και μην τους ακούς αυτούς που κατηγορούν το αυτοκίνητό σουΌσο για τους άλλους... ρε παιδιά ο κάθε άνθρωπος εννοεί διαφορετικά την 'ευχάριστη οδήγηση', Κάποιος ίσως να θέλει να πηγαίνει με 60-80χλμ σε κάποιο δρόμο με τις 'άνετες' αναρτήσεις που απλά να αποροφούν τους κραδασμούς και τις ανωμαλίες του δρόμου και να μην τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο,
από την άλλη έχουμε κάποιον άλλο που στον ίδιο δρόμο να θέλει να τρέχει με 120-140χλμ με σφηκτές αναρτήσεις, καλή πληροφόριση από το τιμόνι κλπ κλπ....
Απ' ότι κατάλαβα ο φίλος stamatas ανήκει στην πρώτη κατηγορία, άρα μην τον στεναχωρούμε με διάφορα όπως είπε και ο dimsabas.
(επανέλαβα μάλλον αυτά που έχετε ήδη πεί αλλά ήθελα να τα πώ κι εγώ ρε μπιιιιιιπ τα είχα πάρει....)Ά και για τον C2_WRC: καλά κάνεις κι είσαι κολλημένος... σου έκανε το ΚΛΙΚ πώς να το κάνουμε.... Σωστόοοος;;;;
Σωστοοοςς...!!!!
-
Χθές είδα ένα C2 GT στο πάρκιν του ASDA.
Μου έδωσε την εντύπωση ενός μικροσκοπικού αυτοκινήτου με δυσανάλογα μεγάλες (για το μέγεθος του) ρόδες.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Χθές είδα ένα C2 GT στο πάρκιν του ASDA.Μου έδωσε την εντύπωση ενός μικροσκοπικού αυτοκινήτου με δυσανάλογα μεγάλες (για το μέγεθος του) ρόδες.
Δεν υπάρχει C2 GT εδώ, εκτός κι αν αυτό που είδες ήταν δεξιοτίμονο.
-
Και ποιος 'θάβει' το αυτοκίνητο? Μια χαρά αυτοκίνητο είναι για την κατηγορία του!
-
Μου έδωσε την εντύπωση ενός μικροσκοπικού αυτοκινήτου με δυσανάλογα μεγάλες (για το μέγεθος του) ρόδες.
Γιατί, υπάρχει μήπως ASDA στην Ελλάδα και δεν το ξέρω?
Πάντως η εντύπωση που μου έδωσε ήταν ενός αυγού με ρόδες. Τεράστιες ρόδες για την ακρίβεια. Δεν το λέω για να το μειώσω, απλά η εμφάνισή του μου φαίνεται πολύ παράξενη.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Γιατί, υπάρχει μήπως ASDA στην Ελλάδα και δεν το ξέρω?
Εεεεεεεε... Ουπς!
16 ιντσών δεν είναι οι ζάντες του? Ισως φταίει το ότι είναι άσπρες...
Πάντως θυμάμαι αυτό που λες να το έχει θίξει ο Setright σε κάποιο από τα άρθρα του στους 4Τ, για τους μεγάλους τροχούς σε μικρά αυτοκίνητα... Ελεγε κυρίως για το Μini, το οποίο σύγκρινε με το MΙΝΙ (ζάντες 10 ιντσών για το πρώτο, 17 για το δεύτερο )
-
16 ιντσών δεν είναι οι ζάντες του? Ισως φταίει το ότι είναι άσπρες...
Πάντως θυμάμαι αυτό που λες να το έχει θίξει ο Setright σε κάποιο από τα άρθρα του στους 4Τ, για τους μεγάλους τροχούς σε μικρά αυτοκίνητα... Ελεγε κυρίως για το Μini, το οποίο σύγκρινε με το MΙΝΙ (ζάντες 10 ιντσών για το πρώτο, 17 για το δεύτερο )
Όλα έτσι τα κάνουν τώρα, ίσως για να μοιάζουν κάπως με ασφάλτινα JWRC
Και με 15άρες και λίγο ψηλότερο προφίλ μια χαρά θα πήγαινε.
-
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ
-
Σταματήστε πια να ασχολείστε όλοι με αυτή τη σαχλαμάρα. Αμάξι είναι αυτό; Μα τι έχετε πάθει επιτέλους;
-
Εμένα μου άρεσει, σαν σχέδιο! Νομίζω ότι θα είναι πετυχημένο ως μοντέλο στα χρόνια που θα έρθουν! Ήδη έχω αρχίσει να βλέπω πολλά και νομίζω ότι με καινούριους κινητήρες, θα πάει ακόμα καλύτερα.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Σταματήστε πια να ασχολείστε όλοι με αυτή τη σαχλαμάρα. Αμάξι είναι αυτό; Μα τι έχετε πάθει επιτέλους;Και βέβαια είναι..
Και μάλιστα όπως λέει και ο funky κυκλοφορούν πολλά ...θα πουλήσει όπως το Saxo.
-
Σταματήστε πια να ασχολείστε όλοι με αυτή τη σαχλαμάρα. Αμάξι είναι αυτό; Μα τι έχετε πάθει επιτέλους; -
Σταματήστε πια να ασχολείστε όλοι με αυτή τη σαχλαμάρα. Αμάξι είναι αυτό; Μα τι έχετε πάθει επιτέλους;Αργησα, αλλά σε κατάλαβα... Εχεις πάρει κι εσύ C2 και απλά δε θέλεις να γεμίσει ο τόπος από δαύτα για να αισθάνεσαι πιο ξεχωριστός, έτσι?
-
Το c2 1,6 125 ps ερχεται αυτον τον μηνα. τουλαχιστον ετσι γραφει στουσ 4τροχους (καλο μηνα btw)
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Το c2 1,6 125 ps ερχεται αυτον τον μηνα. τουλαχιστον ετσι γραφει στουσ 4τροχους (καλο μηνα btw)Eλπιζω αυτο που διαβασες φιλε να ειναι ετσι!Φιλε μου n_οlympios εμαθες τιποτα αν υσχιει κατι τετοιο αυτο που γραφει το περιοδικο 4 τροχοι...??ΜΗΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ......ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
telika agorasa C2