-
-
τζαμπα
-
Ενα σααμπ πουληθηκε στα 21000€ με αρχικη τιμη τα 16000€
Μαλλον δεν ειχε μαθει τα νεα ο αγοραστης.
https://www.oddynet.gr/oddynet/auctionssummary.do
Βαλτε να δειχνει ολες τις γραμμες . -
-
πως τα κατάφερε?
-
https://www.oddynet.gr/oddynet/auctiond ... tId=126759
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Φοβερο!Ένα απο τα παιδικα μου ονειρα. Aκομα θυμαμαι την διαφημιση στο AMS.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
λευκο gtr σημερα στον Θεσσαλονικης - καλλικρατειας στο υψος του αεροδρομιου....
very cooooooooooolΓνωστού χασαποταβερνάρχη της περιοχής .
Του Μανώλη, του Ανέστη ή του Νίκου;
μαλλον του μανωλιου!!!! αυτος εχω ακουσει κανει κατι τετοια!
και οι δυο δικες του ειναι ? αυτη που ειναι διπλα στον μασουτη και η αλλη πιο κατω? -
Είναι μπερδεμένη ιστορία φίλε μου 106. Ο γερό-Μανώλης έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια και τα διάφορα μαγαζιά τα έχουν πάρει διαφορετικοί συγγενείς του. Νομίζω κράτησε ο ίδιος ένα στον κάτω δρόμο (ανάμεσα στον κεντρικό και τον παραλιακό, εκεί που είναι και το ΚΚΕ αν ξέρεις - δεν θυμάμαι το όνομά του). Οπότε το GTR θα το έχει κάποιος επίγονος. Φαντάζομαι αυτός με το μεγάλο μαγαζί που τώρα ονομάζεται 'Ανέστης'.
-
Παντως εχω φαει και στις δυο και ηταν παρα πολυ καλο το φαι....εξαιρετικο κρεας κυριως σε αυτον διπλα στον Μασουτη.... σου σπαει την μυτη απο χιλιομετρα μακρια ιδιαίτερά το καλοκαίρι
-
δεν λες τιποτα....
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είναι μπερδεμένη ιστορία φίλε μου 106. Ο γερό-Μανώλης έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια και τα διάφορα μαγαζιά τα έχουν πάρει διαφορετικοί συγγενείς του. Νομίζω κράτησε ο ίδιος ένα στον κάτω δρόμο (ανάμεσα στον κεντρικό και τον παραλιακό, εκεί που είναι και το ΚΚΕ αν ξέρεις - δεν θυμάμαι το όνομά του). Οπότε το GTR θα το έχει κάποιος επίγονος. Φαντάζομαι αυτός με το μεγάλο μαγαζί που τώρα ονομάζεται 'Ανέστης'.Οχι δεν ειναι του Ανεστη... Του αλλου ειναι διπλα στον μασουτη!
-
Νωριτερα ειδα ενα VW Golf 3ης γενιας δεξιοτιμονο και με κοκκινες πινακιδες ΜΟΥ
-
Μιας και πλησιαζουν Χριστουγεννα εκανα βολτα σε Αντιπροσωπιες.... για να αποφασισω!!!! τι θα ηθελα να εχω απο κοντα.... Ετσι ειδα απο κοντα αυτα....
Μετα στο δρομο συναντησα......
-
-
-
Σήμερα το πρωί Honda Legend και το καλύτερο και πιο πορωτικο ένα ολοκαινουργιο άσπρο Nissan GTR με Βολιώτικες πινακιδες. Δυστυχώς δεν πρόλαβα για φωτό.
-
Audi A8L(long) W12 γνησιοτατο...Πολυ λιμο παιδια...δυστυχως ηταν σκοτεινα και δεν φαινοταν για φωτο.
-
Κανα δυο μερες πριν ειδα την ferrari 360 modena... Την εχω δει πολλες φορες αλλα καθε φορα μου αρεσει περισσοτερο.. . Φωτο εχει ξαναποσταρει και ο panos2171.....
Carspotting [#6]