-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Το πρώτο μου άρεσε.
Το δεύτερο ήταν για τα μπάζα!!!Αυτά πως σου φαίνονται?
http://www.angelfire.com/film/auto_phot ... otable.htmAν παρατηρησεις τα πορτ μπαγκαζ θα δεις οτι ειναι διαφορετικα τα κουπε με τα 4 πορτα εμας εχει το πορτ μπαγκαζ του 4θυρου
-
Noμίζω στους τέσερεις τροχούς είχα διαβάσει ότι ήταν διαφορετικά. Αν θυμάμαι καλά ήταν και πλαστικά. Στα τετράπορτα από τι ήταν κατασκευασμένα? Μήπως μετά από κάποιο ατύχημα δε βρέθηκε το αυθεντικό και ταιριάξανε ένα από τετράπορτο?
-
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
-
πφφφ μονο 33900.....αντε ρε
-
Τζαμπα πραμα
-
Μου μοιάζει λίγο η πατέντα στο παμπριζ...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Μου μοιάζει λίγο η πατέντα στο παμπριζ... -
Θελει καποιος ds 21 γαλαζια με αψογο σαλονι ,και γενικα εσωτερικο , αλλα με σχετικα σαπια καροτσας απο κατω ....... ?
ειναι σπιτισια οπως λεμε , και διδεται 300 ευρωπουλα .....με χαρτια ..... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Θελει καποιος ds 21 γαλαζια με αψογο σαλονι ,και γενικα εσωτερικο , αλλα με σχετικα σαπια καροτσας απο κατω ....... ?
ειναι σπιτισια οπως λεμε , και διδεται 300 ευρωπουλα .....με χαρτια .....O πρωτος που απανταει του ανηκει
-
σίγουρα την έχει μαζέψει είδη ο απουπανουμου.
-
Ναι ...
-
-
-
Νονέ η cx είναι άλλη κλάση τελικά.. αυτό το τιμόνι της με το diravi είναι άλλη φάση το οδήγησα για μερικά μέτρα και έπαθα πλάκα. Η xm είναι μούφα τελείως
-
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
Νονέ η cx είναι άλλη κλάση τελικά.. αυτό το τιμόνι της με το diravi είναι άλλη φάση το οδήγησα για μερικά μέτρα και έπαθα πλάκα. Η xm είναι μούφα τελείωςcitrovac αυτός σε βρίζει, να επέμβω.
-
βασικά η δικιά μου δεν έχει diravi και το τιμόνι της είναι απαράδεκτο, τώρα ο ψιτροβαγκ με τη τρίλιτρη είναι σε καλύτερη μοίρα σίγουρα
-
ααααα μας το γυρίζεις τώρα.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Νονέ η cx είναι άλλη κλάση τελικά.. αυτό το τιμόνι της με το diravi είναι άλλη φάση το οδήγησα για μερικά μέτρα και έπαθα πλάκα. Η xm είναι μούφα τελείως
citrovac αυτός σε βρίζει, να επέμβω.
βασικά η δικιά μου δεν έχει diravi και το τιμόνι της είναι απαράδεκτο, τώρα ο ψιτροβαγκ με τη τρίλιτρη είναι σε καλύτερη μοίρα σίγουρα
Nαι εμενα εχει ντιραβι αλλα θα μου λειψει για φετος διοτι η xantia για περιεργο λογο δεν εχει τετοιο τιμονι
-
Η cx ειναι οντως αλλο αυτοκινητο..Η αγαπημενη μου citroen ευκολα... Κατεθεσες πινακιδες για φετος στην xm βαγγελη?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κατεθεσες πινακιδες για φετος στην xm βαγγελη?oxι ακομα αλλα σε λιγες μερες ναι
Classic Citroen Forum