Ο χρήστης italakias έγραψε:
βασικα εγω δεν μπορω να καταλαβω οι ΔΥ τι εχουν στο κεφαλι τους.
ολα τα επαγγελματα περνανε κριση ,στον ιδιωτικο τομεα ξεσκιζονται ολη μερα ,δουλευουν υπερωριες χωρις να τις πλερονονται πολλες φορες.
οι ελευθεροι επαγγελματιες και πιο πολυ αυτοι που εχουν και προσωπικο δεν εχουν ουτε το δωρο να τους δωσουν,τα εμπορικα καταστηματα κλεινουν ,αλλοι ειναι ανεργοι και αλλοι δουλευουν ακομα και χωρις ασφαλιση για να παρουν εστω το μεροκαματο να ζησουν οι ανθρωποι.
ΑΛΛΑ ο ΔΥ ειναι κολλημενος,θελει αυξηση μισθου
με πια λογικη ρε φιλε ζητας αυξηση;
ειδες κανεναν αλλον να παιρνει αυξηση;
τι εισαι εσυ τελοςπαντων,ο ξεχωριστος,ο ανωτερος ;
δεν θα παρεις αυξηση φιλε μου ,οχι,και ξερεις γιατι;
γιατι δεν εχει λεφτα το κρατος ,πολυ απλο.
το πιασες; αν ναι καλως αν οχι ,τραβα εξω στον ιδιωτικο τομεα να δουλεψεις να κονομησεις και εσυ
Σκ@τά έχουν στο κεφάλι τους, όπως διαπίστωσα για ακόμη μια φορά σήμερα.... ΟΑΕΕ...Έδώ και 3 εβδομάδες προσπαθώ ο καημένος να βγάλω την κάρτα ασφάλισης για το εξωτερικό.
Την πρώτη φορά μου λένε, ότι δεν έχει εγκριθεί ακόμα για το 2010, και αν θέλω μπορούν να μου δώσουν ΜΟΝΟ μέχρι το 2009. Τώρα αν τύχει και αρρωστήσω μέσα στο 2010 τη μάμισα
Μου λένε να περάσω την επόμενη εβδομάδα(προηγούμενη δηλαδή). 'Δεν έχει υπογραφεί ακόμα η απόφαση, για να μην έρχεσθε συνέχεια πάρτε το τηλ'. Υπόψιν ότι ο τόπος διαμονής μου, από τα γραφεία του ΟΑΕΕ είναι 90χλμ πάνε-έλα...
Πέρνω τηλ τη Δευτέρα 'Δεν έχει υπογραφεί,πάρτε άυριο'
Πέρνω τηλ την Τρίτη 'Δεν έχει υπογραφεί, πάρτε αύριο', 'άνθρωπε σε 3 μέρες πετάω(5 στην πραγματικότητα, αλλά 3 'εργάσιμες'), μπορείς να μου πεις τι γίνεται;', 'πάρτε αύριο...'
Πέρνω εχθές 'Υπογράφηκε, ελάτε αύριο μεταξύ 8-2 για να πάρεται μια προσωρινή γιατί δεν προλαβαίνει να βγει'
Και πάω σήμερα... ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΛΕΙΠΕΙ . Είναι λέει στο δικαστήριο και εκπροσωπεί τον ΟΑΕΕ σε κάποια υπόθεση. 'Ωραία, δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει κάποιος άλλος;' 'Μιλήστε με τον προϊστάμενο'. Πάω λοιπόν στον προϊστάμενο... 'Σε δικαστήριο είναι, τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά. Μόνο ο κ..... ασχολείται με τις ευρωπαΙκές κάρτες'
Εντωμεταξύ μέτρησα 9(εννιά) υπάλλήλους. Από αυτούς πλην των 3 που εξυπηρετούσαν ασφαλισμένους, οι υπόλοιποι το έξιναν. Και δεν φιλοτιμήθηκε κανείς να μου δώσει μια αίτηση να την κάνω να τελειώνω.
Να κοπούν τα επιδόματά σας. Να περικοπούν οι μισθοί σας. Και να αρθεί η μονιμότητά σας. Τεμπέληδες
Αύριο θα ξαναπάω,αν δεν μου δώσουν την κάρτα, θα πεταχτώ με το δικηγόρο μου με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Θα αναφέρω τον προϊστάμενο στο υπουργείο, και θα καταθέσω τις εισφορές μου στο παρακαταθηκών, μέχρι να δικαστεί η υπόθεση.