-
Και τι σχέση έχει που πουλάει; Εδώ το μεγαλύτερο ποσοστό των αγοραστών αγοράζει αμάξι χωρίς να το οδηγήσει.
-
Ο χρήστης GRmAn84 έγραψε:
Στη θέση σου θα κοίταζα πολύ σοβαρά και μάλλον θα αγόραζα το Nissan Micra 1.2 με 80 άλογα, 5θυρο και τιμή από 11000 και μπορείς να πάρεις και κάποια ακόμα έκπτωση με την απόσυρση που έχει...
TO micra το έχω δει που λες..αλλά δεν μου αρέσει το σχήμα του
Μάλλον με βλέπω για i20 ή Sandero.
Το παράξενο στην όλη υπόθεση είναι οτι όλοι λένε οτι τα Αβεο ειναι ΓΤΠ αλλά εγώ έχω δει πολλά να κυκλοφορούν στους δρόμους..και χατσμπακ και μάλιστα ΚΑΙ σενταν με αποτελέσματα ct 2/5 stars.To Micra μπορεί να έχει 'παράξενο' σχήμα αλλά είναι ιδιαίτερα ποιοτικό, έχει καλό όνομα και το θεωρώ καλύτερο αυτοκίνητο σε σχέση με το Hyundai i20... Ίσως επειδή εμένα μου έδωσε την εντύπωση του ιδιαίτερα στιβαρού αμαξώματος με καλή ηχομόνωση.
To Chevrolet Aveo έχει πουλήσει αρκετά. Τίμιο και αυτό, χωρίς να βγάζει προβλήματα αλλά μάλλον παραπέμπει σε προηγούμενες εποχές κυρίως εσωτερικά. Αν σου αρέσει η εσωτερική συντηρητική σχεδίαση τότε είναι ότι πρέπει.
Το SANDERO είναι κατά βάση Renault...που φτιάχνεται Ρουμανία, καλές τιμές αλλά ίσως να χάνει κυρίως στην εσωτερική σχεδίαση/χρωματισμοί/ποιότητα.
Μόνο με test drive θα διαπιστώσεις τι τελικά σου ταιριάζει...
Προτείνω να βρεις κάποια αυτοκίνητα δοκιμής που να έχουν πάνω από 10.000χιλιόμετρα ώστε να δεις/ακούσεις τριγμούς, φρένα, ελαστικά, θορύβους κλπ...κλπ... -
Ε αμα ολα αυτα Sandero,Aveo,206+ κλπ ειναι ξεπερασμενα,να παρω τοτε ενα Lada Aquarius,που ειναι και αυτο ξεπερασμενο αλλα φθηνοτερο και μεγαλυτερο
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!lada εγω δεν προκεται να αγορασω ποτε
Πισω στο θεμα μας.Mεταξυ τωρα IΒΙΖΑ και fabia,ποιο ειναι το καλυτερο;Eχω ακουσει και καλα σχολια για το mitsubishi colt.λεει τιποτε αυτο; -
ρωτησες φιλε μου ποιο απο τα 2 κ πιστευω πως οι απαντησεις που πηρες ειναι σαφεστατες.....αν ειναι να
παρεις αμαξι παρτο....μη το λιβανιζεις το θεμα....αντε κ καλοταξιδο....... -
Κατι τελευταιο:Ενω το Aveo εμφανισιακα ειναι μοντερνο και συγχρονο,γιατι ολοι το κραζουνε;Λογω των αποτελεσματων euroncap;Εγω απλα θα το αγοραζα για τον λογο που ανεφερα παραπανω και για το οτι..ειναι Chevrolet.
Βασικα ξερω οτι το μονο πραγμα της Chevrolet ειναι τα σηματα και το οριτζιναλ μοντελο ειναι το Καλος του 2002 με αισθητικες και μηχανολογικες βελτιωσεις,αλλα αμα ακουει καποιος οτι εχεις αμαξι Chevrolet...σε βλεπει αλλιως!!! -
Πως αλλιώς δηλαδή; Με κουδούνια στο κεφάλι ας πούμε;
-
Κατι τελευταιο:Ενω το Aveo εμφανισιακα ειναι μοντερνο και συγχρονο,γιατι ολοι το κραζουνε;Λογω των αποτελεσματων euroncap;Εγω απλα θα το αγοραζα για τον λογο που ανεφερα παραπανω και για το οτι..ειναι Chevrolet.
Βασικα ξερω οτι το μονο πραγμα της Chevrolet ειναι τα σηματα και το οριτζιναλ μοντελο ειναι το Καλος του 2002 με αισθητικες και μηχανολογικες βελτιωσεις,αλλα αμα ακουει καποιος οτι εχεις αμαξι Chevrolet...σε βλεπει αλλιως!!!τι λες ρε φιλε , τι chevrolet και πρασινα αλογα νομιζεις οτι ειναι κυριλε μαρκα ? daewoo ειναι και η GM την μετονομασε σε chevrolet για να πουλησει στην Ευρωπη και απ οτι βλεπω πιανει το rebranding .
Τι μοντερνο και συγχρονο το aveo ? ΓΤΠΚ ειναι ,ειναι αρκετα παλιο σε τεχνολογια. -
OK.Toτε:Hyundai i20,here I come!!!!!
-
Καλοτάξιδο να είναι!
-
επιτελους....καλοταξιδο!
-
i20 και απο εμένα. Το έχω οδηγήσει και είναι σούπερ σε όλα. Ηλεκτρικές ευκολίες - ειδικά στα λεφτά που δίνεις - άνεση, χώρους. Το μονο ελάτωμα είναι ότι το μοτερ αυτο πέφτει λίγο μικρο για το σκάφος αυτο. Στα 1400 θα ήταν καλύτερο. Αν δε σε πειράζει που στο δρόμο το αμάξι απλά ζορίζεται τότε να το πάρεις με κλειστά μάτια.
-
OK.Toτε:Hyundai i20,here I come!!!!!Δηλαδή εσύ τώρα θα πάρεις το i20 επειδή άνοιξες ένα θέμα στο φόρουμ;
Πήγαινε δες όλα τα αυτοκίνητα από κοντά καλά, πάρε προσφορές, κλείσε test drive δες το αυτοκίνητο στο δρόμο, κοίτα αν πράγματι καλύπτει αυτά που ΕΣΥ ζητάς και μετά αποφάσισε...
'Άκου' που σου λέω! Και εγώ πήρα το 207 χωρίς test drive ... ... και μετά είδα τα αρκετά αρνητικά του σημεία...
-
Να πούμε καλοτάξιδο λοιπόν
-
Για να είμαι ειλικρινής,το μόνο πράγμα που μου άρεσε στο Aveo ήταν ο..σπορτιφ νεανικός σχεδιασμός του,κατά την γνώμη μου.Το οτι σε αρκετά σημεία υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό,το γνώριζα απο όταν ήταν ακόμα daewoo kalos.Το i20 απ'την άλλη,μου φάνηκε πιο σύγχρονο και πιο εξοπλισμένο για τα λεφτά του και γιάυτο μάλλον θα στραφω εκει.Το μόνο μειονέκτημα που έχει ειναι οτι θυμίζει πολύ το νεο Opel Corsa,κυρίως απ'εξω.
-
...Το μόνο μειονέκτημα που έχει ειναι οτι θυμίζει πολύ το νεο Opel Corsa,κυρίως απ'εξω.Δεν είναι κακό αυτό και το Corsa -παρά τα μείον του για πολλούς που δεν διαθέτει ... υπερσύγχρονο turbo κινητήρα, premium για supermini εικόνα, μεσογειακό ταμπεραμέντο, γαλλική φινέτσα και απωανατολίτικη αψεγάδιαστη αξιοπιστία- και αποδεκτό και πετυχημένο είναι!
Αυτά ως προς το 5θυρο, γιατί το 3θυρο έχει πολλά υπέρ στην εμφάνιση.Κατι τελευταιο:Ενω το Aveo εμφανισιακα ειναι μοντερνο και συγχρονο,γιατι ολοι το κραζουνε;Λογω των αποτελεσματων euroncap;Εγω απλα θα το αγοραζα για τον λογο που ανεφερα παραπανω και για το οτι..ειναι Chevrolet.
Βασικα ξερω οτι το μονο πραγμα της Chevrolet ειναι τα σηματα και το οριτζιναλ μοντελο ειναι το Καλος του 2002 με αισθητικες και μηχανολογικες βελτιωσεις,αλλα αμα ακουει καποιος οτι εχεις αμαξι Chevrolet...σε βλεπει αλλιως!!!τι λες ρε φιλε , τι chevrolet και πρασινα αλογα νομιζεις οτι ειναι κυριλε μαρκα ? daewoo ειναι και η GM την μετονομασε σε chevrolet για να πουλησει στην Ευρωπη και απ οτι βλεπω πιανει το rebranding .
Τι μοντερνο και συγχρονο το aveo ? ΓΤΠΚ ειναι ,ειναι αρκετα παλιο σε τεχνολογια.Chevrolet είναι και η Camaro, η Corvette και το Tahoe αλλά δεν έχουν το ίδιο image με το Aveo.
Βέβαια και το ίδιο το Aveo κυκλοφορεί στην Αμερική και με τα σήματα της Pontiac (Wave) που συνειρμικά φέρνει σε TransAm ... αλλά δεν το λες και mini ... 'ΚΙΤ' (από τον 'Ιπποτη της ασφάλτου'!)! -
ναι, άλλα τα Chevrolet στο Αμερικα και άλλα τα Ευρωπαικα !
Με εξαιρεση το ασχημουλη αλλά πολυ καλο cruze και το ομορφο captiva , ολα τα αλλα ειναι -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ναι, άλλα τα Chevrolet στο Αμερικα και άλλα τα Ευρωπαικα !
Με εξαιρεση το ασχημουλη αλλά πολυ καλο cruze και το ομορφο captiva , ολα τα αλλα ειναιΑυτό γιατί τα Epica,Captiva και Cruze είναι μοντέλα της chevrolet,πραγματικα.Tα Aveo,Lacetti και Matiz δεν είναι τίποτα παραπάνω απο παλιά μοντέλα της daewoo(aveo,lacetti/nubira και matiz αντίστοιχα)με σήματα chevrolet.Το matiz βέβαια,αντικαθίσταται απο το spark που έρχεται ελλάδα τον άλλο μηνα.Το lacetti/nubira θα αντικατασταθεί απο το cruze και του χρόνου τέτοια εποχή θα έρθει και το νεο Aveo.Ας ελπίσουμε οτι αυτά θα είναι καλύτερα.
btw,δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει,αλλά το epica κυκλοφορεί και σαν ταξι. -
[quote='GRmAn84']το μόνο πράγμα που μου άρεσε στο Aveo ήταν ο..σπορτιφ νεανικός σχεδιασμός του,
το AVEO 1.2 δεν έχει δώρο το σύστημα MULTIPLEX ?http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/37982_21998.asp -
Ο χρήστης dimau έγραψε:
το μόνο πράγμα που μου άρεσε στο Aveo ήταν ο..σπορτιφ νεανικός σχεδιασμός του,
το AVEO 1.2 δεν έχει δώρο το σύστημα MULTIPLEX ?http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/37982_21998.aspTo έχει.Πάντως εγώ ξεκαθάρισα απο την αρχή οτί το Aveo μου αρέσει περισσοτερο.Οχι το 4θυρο σενταν,αλλά το 3θυρο χατσμπακ και το 5θυρο χατσμπακ είναι καλούτσικα.Το μόνο που με χαλάει είναι τα 3/5 αστέρια στο crash test(βέβαια δεν έχει δοκιμαστεί αύτο το χατσμπακ που κυκλοφορεί τώρα αλλά το παλιότερο)και το οτι όλοι λένε οτι η οδική του συμπεριφορα είναι gtp.
Και το aveo sedan ειναι ΟΚ.Όμως δεν θέλω σενταν και αν ήθελα,καλύτερα ενα accent 4στερο,παρα το αβεο σενταν 2αστερο.
Aλλά εδώ που τα λέμε,αρκετοί αγοράζουν ακόμα lada niva το οποίο δεν έχει abs και αερόσακους,κυκλοφορεί απο το 1978 και δεν έχει πάρει μέρος σε crash test ποτε,στο Aveo Sedan θα έχουν προβλημα; -
Για να είμαι ειλικρινής,το μόνο πράγμα που μου άρεσε στο Aveo ήταν ο..σπορτιφ νεανικός σχεδιασμός του,κατά την γνώμη μου.Πράγματι ένα αυτοκίνητο σταθμός στην σχεδίαση. Το 2002 (σαν Kalos) όταν παρουσιάστηκε ενθουσίασε κοινό και κριτικούς. Έκτοτε ο ανταγωνισμός υιοθετεί τα πρότυπα σχεδιασμού που αυτό όρισε. Μάλιστα με τις τελευταίες αισθητικές παρεμβάσεις καταφέρνει να διατηρεί την φρεσκάδα του παρά τα χρόνια που έχει στην πλάτη του. (Καλά μετά από αυτό θα ζητήσω δουλεία στον ειδικό τύπο, νομίζω μπορώ...)
Για να σοβαρευτούμε, είναι κουτί με ρόδες. Δεν μπορεί να λες σπορτίφ νεανικό σχεδιασμό ένα τετράγωνο πράγμα. Δηλαδή τι να πουν τα πραγματικά σπορ αυτοκίνητα. Έλεος....
Σε κάθε περίπτωση εδώ που έφτασε η κουβέντα (στην εμφάνιση) και αφού τα άλλα (οδηγηκά, επιδόσεις, ασφάλεια κ.α.) στα είπαμε και τελικά σου αρέσει τόσο πολύ, πάρτω και καλοτάξιδο. Αλλά, μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι πρόκειται για ωραίο αμάξι.
Κάνε και test drive μήπως και καταλάβεις τι σου λέμε. Σου θυμίζω ότι το έχω οδηγήσει το αμάξι
Hyundai i20 vs Chevrolet Aveo