-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Το μόνο που μπορούμε εμείς να κάνουμε είναι να σου πούμε ότι προτιμάμε να βλέπουμε μόνο την δεύτερη περίοδο (LIVE) και όχι και τις δύο μαγνητοσκοπημένες. Τουλάχιστον αυτό προτιμάω εγώ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
-
Εγω παλι προτιμω να τις βλεπω κ τις 2 μαγνητοσκοπημενες......Οποτε οντως με αυτα που ανεφερες Τακη ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξει κατι αρα το καλυτερο ειναι να μεινει η μεταδοση οπως εχει....Οντως ο κοσμος οταν εχει τελειωσει η ουσια....
-
Α!!!!Κ κατι αλλο...Τακη το κιβωτιο της Renault ειναι το μονο μαζι με της Minardi που εχει 6 ταχυτητες κ οχι 7....Απλα σε διορθωνω γιατι ειπες αρκετες φορες στο GP της Βαρκελωνης για 7η ταχυτητα της Renault k oτι στην 7η δεν πιανει πανω απο 17000 σαλ...
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Εγω παλι προτιμω να τις βλεπω κ τις 2 μαγνητοσκοπημενες......Οποτε οντως με αυτα που ανεφερες Τακη ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξει κατι αρα το καλυτερο ειναι να μεινει η μεταδοση οπως εχει....Οντως ο κοσμος οταν εχει τελειωσει η ουσια....O.K. Αυτή είναι η άποψή σου και την σέβομαι απόλυτα. Αλλά επειδή προφανώς εκφράζεις την μειοψηφία, προσπαθούμε να βρούμε κάποια λύση.
Πραγματικά όμως θέλω να μου πεις, για να το καταλάβω και εγώ, για ποιόν λόγο προτιμάς να βλέπεις μαγνητοσκοπημένα τα δοκιμαστικά και όχι LIVE?
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Tακη ομως ο MS ειχε πει οτι ο DC Δεν εφταιγε οποτε δεν ειχες 100% λαθος...
[snip]Με πρόλαβε ο Hakkinen99.
Όντως ο ΜΣ είχε δηλώσει μετανιωμένος για εκείνο το περιστατικό με τον DC. Απλά το έκανε αρκετά αργότερα, όπως ακόμα πιο... αργότερα (πέρυσι) δήλωσε κι ο DC μετναιωμένος για το ίδιο περιστατικό (τα λόγια που έκανε quote ο Τάκης παραπάνω).Τώρα, σχετικά με τις 'κονσέρβες', προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Τις προτιμώ μάλιστα διότι λόγω εργασίας δεν έχω πάντα τη δυνατότητα να είμαι σε τηλεόραση στις live μεταδόσεις.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τώρα, σχετικά με τις 'κονσέρβες', προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Τις προτιμώ μάλιστα διότι λόγω εργασίας δεν έχω πάντα τη δυνατότητα να είμαι σε τηλεόραση στις live μεταδόσεις.Ρε παιδιά για αυτούς τους λόγους υπάρχουν και τα video... Δεν είναι λόγος αυτός να προβάλλονται τα (ευρωπα'ι'κά) δοκιμαστικά μονίμως μαγνητοσκοπημένα...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Ρε παιδιά για αυτούς τους λόγους υπάρχουν και τα video... Δεν είναι λόγος αυτός να προβάλλονται τα (ευρωπα'ι'κά) δοκιμαστικά μονίμως μαγνητοσκοπημένα...
Φίλε Lybe, εγώ π.χ. δεν έχω VCR.
Πέρα όμως από αυτό, η ουσία οποιασδήποτε τηλεοπτικής μεταδοσης νομίζω είναι η διευκόλυνση του ευρύτερου κοινού και όχι του φανατικού. Δηλαδή, τον Α (και κάθε Α) τον ενδισφέρει πρωτίστως να δουν τη μεταδοσή του όσο το δυντόν περισσότεροι θεατές (και πολύ καλά κάνει, πιστεύω). Υπό αυτή τη λογική επιλέγει την ώρα των μεταδόσεων του πραγράμματός του.
Ειδικά για τις μεταδόσεις του Σαββάτου, νομίζω έχει κάνει καλή επιλογή ώρας μιας και όλα τα εμπορικά είναι ανοιχτά μέχρι τις 3:00 το μεσημέρι. Συνδυάζει το τερπνον μετά του ωφελίμου, αφού τα δείχνει μεν 'κονσέρβα' αλλά για πολύ λίγο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να τα δουν και όσοι δουλεύουν.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
...η ουσία οποιασδήποτε τηλεοπτικής μεταδοσης νομίζω είναι η διευκόλυνση του ευρύτερου κοινού και όχι του φανατικού.Αρχικά φίλε migf1, εγώ προσωπικά δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στο φανατικό κοινό...
τον Α (και κάθε Α) τον ενδισφέρει πρωτίστως να δουν τη μεταδοσή του όσο το δυντόν περισσότεροι θεατές (και πολύ καλά κάνει, πιστεύω).
Με αυτήν την λογική, τότε μπορούμε να προτείνουμε στον Alpha, να μετακινήσει την Formula 1 στην νυχτερινή ζώνη, που έχει και μεγαλύτερη τηλεθέαση...
Συνδυάζει το τερπνον μετά του ωφελίμου, αφού τα δείχνει μεν 'κονσέρβα' αλλά για πολύ λίγο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να τα δουν και όσοι δουλεύουν
Είτε λίγο είτε πολύ, για εμένα το ίδιο κάνει... Μπορεί μερικούς να μην τους ενοχλεί, αλλά εγώ δεν το θεωρώ σωστό... Σκέψου ποιό είναι το 'τερπνόν' και ποιό είναι το 'ωφέλιμο' και θα διαπιστώσεις ότι τα παραπάνω λόγια σου είναι άκρως υποκειμενικά... Και το λέω αυτό, γιατί η τηλεοπτική μετάδοση της Formula 1 δεν είναι κάτι που αφορά τον καθένα μας ξεχωριστά, αλλά όλους μαζί. Για αυτόν τον λόγο ο Alpha πρέπει κατά την γνώμη μου να τα μεταδίδει όλα LIVE και από εκεί και πέρα όποιος έχει πρόβλημα με την ώρα, θα πρέπει να το λύσει μόνος του. Γιατί αν εσύ που σου αρέσει να παρακολουθείς Formula 1 δουλεύεις μεταξύ 14:00 και 17:00 και κάποιος άλλος αρχίζει να δουλεύει όταν τελειώνεις εσύ, τότε υπάρχει πρόβλημα. Κάποιος από τους δυο σας δεν θα εξυπηρετείται από την ώρα μετάδοσης και αυτό είναι λογικό.
-
Οι απόψεις είναι υποκειμενικές, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί μέμφεσαι τη δική μου (αν ήταν αυτός ο σκοπός σου). Κι η δική σου υποκειμενική είναι.
Επίσης, όπως εσένα το ίδιο σου κάνει αν είναι λίγο κονσέρβα ή πολύ κονσέρβα, έτσι και μένα το ίδιο μου κάνει αν θα δείξει live ή αν θα δείξει μια ώρα αργότερα τα δοκιμαστικά του Σαββάτου. Το δεύτερο μάλσιτα με εξυπηρετεί κιόλας. Και για να το ακολουθεί κι ο Α προφανώς εξυπηρετεί και κείνον.
Όπως πολύ σωστά έγραψες στο τέλος, δεν γίνεται να εξυπηρετούνται όλοι. Και φυσικά στην προκειμένη περίπτωση είναι προτιμότερο να εξυπηρετούνται οι περισσότεροι από το να εξυπηρετούνται οι λιγότεροι.
-
Η μετάδοση όσο πάει και αναβαθμίζεται , και οι προσκεκλημένοι βοηθούν.
Ενα παράπονο όμως , περίμενα μια αναφορά στον αυριανό αγώνα ταχύτητας στα Μέγαρα (μιας και έγινε αναφορά και για άλλους)
ελπίζω να ήταν απλώς παράλειψη. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Οι απόψεις είναι υποκειμενικές, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί μέμφεσαι τη δική μου (αν ήταν αυτός ο σκοπός σου). Κι η δική σου υποκειμενική είναι.Δεν νομίζω να είναι υποκειμενική η άποψη να προβάλλονται τα δοκιμαστικά τη πραγματική τους ώρα.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Δεν νομίζω να είναι υποκειμενική η άποψη να προβάλλονται τα δοκιμαστικά τη πραγματική τους ώρα.
Γιατι δεν το νομίζεις;
Ακόμα και οι αρμόδιοι των δικαιωμάτων της Φ1 ΔΕΝ υποχρεώνουν τον Α (όπως έγραψε κι ο Τάκης) να προβάλλουν ζωντανά τα δοκιμαστικά. Τουτέστιν, το αφήνουν στη δική του (υποκειμενική) κρίση.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ακόμα και οι αρμόδιοι των δικαιωμάτων της Φ1 ΔΕΝ υποχρεώνουν τον Α (όπως έγραψε κι ο Τάκης) να προβάλλουν ζωντανά τα δοκιμαστικά. Τουτέστιν, το αφήνουν στη δική του (υποκειμενική) κρίση.Όταν οποιοσδήποτε σταθμός αναλαμβάνει να μεταδίδει κάποια μεγάλα γεγονότα (στην συγκεκριμένη περίπτωση Formula 1) έχει την υποχρέωση (απέναντι σε αυτόυς που το παρακολουθούν) να το μεταδίδει την στιγμή που γίνεται και όχι όποτε τον 'βολεύει'. Γιατί αν το σκεφτόμασταν με την λογική αυτή η Formula 1 θα μπορούσε να έχει την τύχη του WRC (STAR) αν για κάποιο λόγο τα νούμερα τηλεθέασης ήταν κάπως μικρότερα...
Τέλος πάντων, εγώ προσωπικά έχω λύσει το προβλημά μου σχτικά με το θέμα, παρακολουθώντας τα δοκιμαστικά LIVE (NOVA). Τώρα απλώς κάνουμε μια συζήτηση για το τι θα ήταν πιο σωστό. -
ΠΡΟΣ Τ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ:
Δεν έχουμε να ακούσουμε και πάρα πολύ καιρό τον Γαλλικό ύμνο τελικά. Για την ακρίβεια λιγότερο από χρόνο αφού και πέρισυ η Renault πήρε νίκη με τον Alonso.
-
Ο Τάκης εννούσε ,αν δεν απατόμαι, για το Μονακό συγκεκριμένα ότι πάει πολύς καιρός...
-
Απο scanner περνατε οτι πει...
-
Ένα άλλο θέμα που με τσάντισε είναι η βλακεία που είπε ο Ανδρέας το Σάββατο :
'Δεν γίνεται F1 χωρίς την Fri και το GP του Μονακό'
Αποψή του, δεκτή, αλλά να τονίσει οτι είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ...
Όχι να το θεωρεί ως δεδομένο... Δεν λέω, η F1 θα είναι σίγουρα πιο φτωχή χωρίς την Fri αλλά σκεφτείτε να λείπει και η McLaren και η Williams... Να δω τι θα έλεγε τότε για την ποιότητα της F1... -
Τα σχόλια των παρουσιαστών, όταν δεν αναφέρονται σε δηλώσεις άλλων, εννοείται ότι εκφράζουν την προσωπική τους άποψη. Δεν χρειάζεται να το λένε συνέχεια, είναι αυτονόητο.
Αυτονόητο είναι – μάλλον θα έπρεπε να είναι – ότι η γνώμη κανενός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί βλακεία. Πολύ περισσότερο όταν μέσα από την υπερβολή θέλει να τονίσει το πόσο αναπόσπαστα κομμάτια της F1 αποτελούν η Ferrari και το Μονακό.
Φυσικά το να αντιμετωπίζεις την F1 με τρόπο ελληνικά ποδοσφαιρικό, τι άλλο από το να χάνεις την ουσία από αυτά που ακούς μπορεί να έχει;
Jacob
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
'Δεν γίνεται F1 χωρίς την F****ri και το GP του Μονακό'
Αποψή του, δεκτή, αλλά να τονίσει οτι είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ...Γιατι γινεται;;;
Γιατι τινος αποψη περιμενες να ειναι; Αλλουνου; Επρεπε να την τονισει;Ας περιμενουμε βεβαια κ ως το 2007 που ο προεδρος της Scuderia ειπε πως μπορει να τα μαζεψουν κ να πανε σπιτι τους!
-
Άδικο έχει;;;
Αφενός το Μονακό είναι η πλέον ακατάλληλη πίστα (ο Θεός να την κάνει) της Φόρμουλα 1. Αμμοπαγίδες ούτε για να παίξει 3χρονο παιδί με κουβαδάκια, ούτε χώρος να αποφύγεις ΤΙΠΟΤΑ, προσπεράσεις ΜΗΔΕΝ, ακόμα και αν οδηγείς ΜακΛάρεν (όχι σημερινών προδιαγραφών) και κυνηγάς κάποιον Μπερνόλντι, οι κριτές να ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ το αμάξι να φτάσει στον γερανό να το σηκώσει, αυτοκίνητο ασφαλείας που τους μισούς γύρους της χρονιάς τους κάνει εκεί, κλπ κλπ...
Πάρτε και την Αυστραλία που γίνεται σε δρόμους και θα δειτε πως έπρεπε να καταργηθεί. Αλλά Φόρμουλα 1 χωρίς Μονακό δεν γίνεται. Καλά τα λέει!!!
Από την άλλη η Φεράρι. Είχα την μεγάλη τύχη να βρεθώ στο Μονακό το ΣΚ που μας πέρασε, έστω και χωρίς εισιτήρια. Τελικά όλο και κάτι κατάφερα να δω, από παρακείμενα σκαλάκια, σκαρφαλωμένος στα συρματοπλέγματα που οριοθετούσαν την πίστα κλπ. Υπήρχε ένας χώρος για 'όρθιους', με φτηνό εισιτήριο και ελάχιστη θέα. Ήταν ΤΙΓΚΑ. Και ξέρετε τι χρώματα ξεχώριζαν; Το κόκκινο και αρκετά λιγότερο το λευκό. Μετά τον χρόνο του Σουμάχερ η μισή πόλη χοροπήδαγε, μετά τους άλλους που τον πέρασαν, εκτός τους κινητήρες δεν ακούστηκε τίποτα... Άσε που όλοι οι πάγκοι είχαν κατά 90% κασκόλ, μπλουζάκια κλπ σουβενίρ της Φεράρι και κατά 10% όλων των άλλων μαζί, συμπεριλαμβανομένων και των σουβενίρ του Μονακό...
Άσε που ως τώρα Φόρμουλα 1 χωρίς Φεράρι ΔΕΝ ΕΧΕΙ υπάρξει... Χωρίς τους άλλους έχει. Οπότε πάλι δίκιο έχει.Και φυσικά μην τρέχουμε παραπέρα... Άλλο να πείς πως δεν γίνεται Φ1 χωρίς Φεράρι και Μονακό, και άλλο πως δεν τρέχει τίποτα και να φύγει η ΜακΛάρεν... Ακόμα και η Μινάρντι είναι απαραίτητη, και ας είναι η μοναδική που τερμάτισε χωρίς βαθμούς στο Μονακό, ενώ την 2η την πέρασε το αυτοκίνητο ασφαλείας στην 1η στροφή...
Aπευθείας μετάδοση F1