-
Ο χρήστης apostolisbmw2002 έγραψε:
2ereis kai to kwdiko mou!!!και όχι μόνο...
μην μπείς στον κόπο να τον αλλάξεις , με τον ίδιο τρόπο θα βρώ και τον άλλον... -
re file pes mou gt poio pragma to kaneis afto mono afto
-
re file pes mou gt poio pragma to kaneis afto mono aftoειμαι κακός ...
16 χρονών πιτσιρίκι , αντί να κάθεσαι να διαβάζεις -
Βάλε φωτό από το αμάξι σου, από το imageshack που σου υπέδειξε ο συμφορουμίστας παραπάνω, μπας και βγάλεις άκρη.
Τα υπόλοιπα δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με το φόρουμ...
-
re file pes mou gt poio pragma to kaneis afto mono aftoΓραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι απαγορευονται τα greeklish και φτιαξε σωστα το θεμα σου.Θα πρεπει να μαντεψουμε τι εννοεις;[MOD]
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
re file pes mou gt poio pragma to kaneis afto mono afto
Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι απαγορευονται τα greeklish και φτιαξε σωστα το θεμα σου.Θα πρεπει να μαντεψουμε τι εννοεις;[MOD]
Δεν του βαζεις και ενα λουκετο καλυτερα
-
sas euxaristw olous kai na apanthsw sto filo oti 16 eimai alla mou aresoun ta ama3ia para polu ti na kanoume
-
αφου σου αρέσουν τα αυτοκίνητα, μάθε το εξής
για να ξεχωρίσεις δυο αυτοκίνητα με ίδιο αμαξωμα, θα πρέπει να ξέρεις και άλλα χαρακτηριστικά τους, πχ το πιο απλό , τον αριθμό πλαισίου... -
είσαι 16 χρονών αλλά δυστυχώς ΔΕΝ έχεις μάθει να διαβαζεις και να γράφεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
-
συγνωμη τι αλλο να κανω
-
δεν πειράζει, καλώς μας ήρθες Αποστόλη και ας είσαι 16.
πάντως εγώ δεν κατάφερα να καταλάβω τι έγραφες.
και αν θέλεις να συνεχίσεις για bmw τότε συνέχισε εδώ.
viewtopic.php?f=16&t=27502&p=1688219#p1688219 -
ευχαριστω πολυ καλος σασ βρηκα εγω το μονο που η8ελα ηταν να μου πει καποιος τι μοντελο ηταν ενα bmw 2002 η 1602 αλλα δεν μπορουσα να ανεβασω φωτογραφια και βρηκα μια απο το car.gr
-
εύκολα μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο από εδώ.
http://ultraxs.com/ -
το εκανα αλλα πωσ τισ βαζω για να τισ δειτε
-
μηπωσ ξερεται
paidia help ti bmw einai auto 2002 h 1602