-
Ο χρήστης Oraios! έγραψε:
OK!
Όλα καλά τα γράφετε και αρκετά συγκινητικά...
Επι της ουσίας τώρα, μήπως πρέπει να ευχαριστήσουν - όσοι τουλάχιστον φώναζαν- τον κο Τρακουσελη και στους ανθρώπους του Forum που αντέδρασαν αμέσως και άλλαξαν το σύστημα;
Να είμαστε και δίκαιοι έτσι...
Αυτό είναι το σωστό!!!
Καλό ΣΚ και καλά μπάνια...Αυτοί που φώναζαν συμπτωματικά ηταν και οι πιο συχνοί χρήστες του forum και γι΄αυτό φώναζαν.
Δεν έγραψα αυτά που έγραψα για συγκινήσω κανέναν και η παρέμβαση μου δεν αφορούσε μόνο το συγκεκριμένο θέμα αλλά ένα γενικότερο κλίμα που πάει να αναπτυχθεί στο forum.Μάλλον δεν το κατάλαβες Oraios.
Όσο για τις ευχαριστίες ξεχάστηκα
Ευχαριστούμε κ.Τρακουσέλλη -
(Συγκινηθηκες ωραιε????)[/quote]
Πολύ ευέξαπτοι και επιθετικοί είστε, μερικοί.
Ίσως πάνω στα πληκτρολόγια βγάζουμε κάποια απωθημένα (?) Ελπίζω όχι.
Η επέμβασή μου ήταν για να θυμίσω ότι όχι μόνο τους «φάγαμε» να αλλάξουν το σύστημα, αλλά τους κατηγορήσαμε για πλαστή ψηφοφορία.
**ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΤΟ FORUM. **(Αμφιβάλει κανείς οτι είναι παιχνίδι;)
Τέλος πάντων κε Τρακουσέλη Ευχαριστούμε. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
OK!
Αυτοί που φώναζαν συμπτωματικά ηταν και οι πιο συχνοί χρήστες του forum και γι΄αυτό φώναζαν.Φίλε thvarveris,
υπάρχουν και χρήστες που δεν εχουν υπολογιστή να μπαίνου καθημερινά και να γράφουν. Σε κανένα Internet Cafe και αν οποτε... -
Η επέμβασή μου ήταν για να θυμίσω ότι όχι μόνο τους «φάγαμε» να αλλάξουν το σύστημα, αλλά τους κατηγορήσαμε για πλαστή ψηφοφορία.
**ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΤΟ FORUM. **Επειδη το ειδα παιχνιδιαρικα αναφερθηκα σε σενα και το σχολιο σου...
-
Δυστυχώς έλειπα σε επαγγελματικό ταξείδι εκτός Λάρισας και μόλις σήμερα το απόγεμα Παρασκευή στις 16:50 ανοιξα το forum και διαπίστωσα την επαναφορά του παλαιού συστήματος παρουσίασης.
Πέρα απο τις ευχαριστίες σε προσωπικό επίπεδο (επειδή το παλιό σύστημα με βόλευε αφάνταστα), οι οποίες δέν θα είχαν μετατραπεί σε διαμαρτυρίες επι προσωπικού επιπέδου (αν η πλειοψηφία αποφάσιζε οτι το νέο εξυπηρετούσε καλύτερα και ειλικρινά θα σεβόμουν και αυτή την απόφαση), θα ήθελα να επισημάνω μία λεπτομέρεια, αποδεικτική του γεγονότος οτι πολλές φορές στη βιασύνη μας και με τον παρορμητισμό μας κακοχαρακτηρίζουμε ή υποβαθμίζουμε άτομα που και ικανά είναι και τον εαυτό τους δίνουν για οτιδήποτε με το οποίο ασχολούνται.
Μιλάω για τον φίλτατο κ. Τρακουσέλλη και όλο το υπόλοιπο team που είναι επιφορτισμένο με την τεχνική στήριξη του forum, που δέν ξέρω πόσοι το πήραν είδηση αλλα χθές βράδυ, σε λιγότερο απο 15 λεπτά απο την ώρα που ανέβασα την (τεκμηριωμένη πιστεύω) θέση μου, άρχισαν ήδη τις τεχνικές παρεμβάσεις, σε μια πρώτη προσπάθεια να τρέξει το νέο σύστημα, αλλα διορθωμένο και στη σωστή του μορφή.
Να ευχαριστήσω λοιπόν θερμά αγαπητοί φίλοι διαχειριστές, για την αμεσότητα που συνεχίζει να διακρίνει τις ενέργειές σας και κυρίως για το άγρυπνο μάτι που κρατάτε πάνω στο forum, όταν υποτίθεται οτι βρισκόσαστε εκτός δουλειάς.
Ολοι οι χρήστες του forum σας ευχαριστούμε άσχετα με το ποιά λύση τελικά επικράτησε.
-
THANKS ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
[quote='Oraios]
**ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΤΟ FORUM. **Να σε βλέπουμε πιο συχνά και στα θέματα που έχουν 'περισσότερο αυτοκίνητο' μέσα.
Καλή ξεκούραση σε όλους! -
Ο χρήστης Goe έγραψε:
OK!
Αυτοί που φώναζαν συμπτωματικά ηταν και οι πιο συχνοί χρήστες του forum και γι΄αυτό φώναζαν.Φίλε thvarveris,
υπάρχουν και χρήστες που δεν εχουν υπολογιστή να μπαίνου καθημερινά και να γράφουν. Σε κανένα Internet Cafe και αν οποτε...Κυρίως εσάς που έχετε λίγο και πολύ ακριβό χρόνο στη διάθεσή σας βολεύει το παλιό σύστημα ανάγνωσης.Απλά οι πιο συχνοί χρήστες παίξαμε το ρόλο δοκιμαστή του άλλου συστήματος.
Ούτε ιεραρχία υπάρχει στο forum ούτε αποκτούνται δικαιώματα ανάλογα με τις συμετοχές. -
**ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΤΟ FORUM. **Να σε βλέπουμε πιο συχνά και στα θέματα που έχουν 'περισσότερο αυτοκίνητο' μέσα.
Καλή ξεκούραση σε όλους!thraveris s'emena milas????
-
.... Κάνω αυτή την παρέμβαση στο δικό σου σχόλιο γιατί τυγχάνει να σε γνωρίζω και μου είναι γνωστή η ποιότητα σου.
Σε χαιρετώ από το Ναύπλιο.Έρρωσο!Δε μπορώ παρα να ευχαριστήσω για τα ευγενικά σου λόγια, εστω κι αν υπερβάλλεις λίγο....
Ευχαριστώ -
efxaristume gia tin alagi.
-
EPITELOYS
ANASTASH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Καλή ξεκούραση σε όλους!thraveris s'emena milas????
Στον Oraios,αλλά από βιασύνη το έγραψα στο δικό σου.
-
οκ
-
Περασαν πανω απο 5 χρονια, αλλα ακομη μου αρεσει να διαβαζω αυτα τα αρθρα!
Πραγματικα το διασκεδασα αφανταστα διαβαζοντας μετα απο τοσο καιρο αυτο το θεμα.
Oraies εποχες που πολλοι δεν τις προλαβαν. Ο μονος διαχειριστης του forum τοτε, γελοιοποιειτε αφαντα γραφοντας και ψηφιζοντας με καμια 15 usernames.
Ιδιαιτερα αυτα τα αρθρα με τα οποια επαινουσε τον εαυτο του ηταν πραγματικα φοβερα.Γεια σου ρε Τακη, γιγαντα.
-
Τι ξέθαμα ήταν αυτό. Μας έφαγε η σκόνη.
-
-
άρχισα να διαβάζω από την αρχή χωρίς να προσέξω ημερομηνία.
Ένιωσα ότι είμαι σε άλλο φόρουμ ....
-
Να ψηφίσουμε τώρα εμείς οι νέοπες;
Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς για τι μιλάνε!
-
Ούτε ήμουν μέλος, ούτε παρακολουθούσα το forum προ 5ετίας, αυτό που είδα λοιπόν διαβάζοντας κάποια ποστ είναι ότι δεν αναγνώρισα σχεδόν κανένα χρήστη της εποχής εκείνης. Μόνο το cmarin θυμάμαι...
ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ?