-
Believe it or not, υπήρξε σειρά της Marshall (δε θυμάμαι κωδικό, δεν ήμουν ποτέ τρελός fan) που τα ποτενσιόμετρα έφταναν όντως μέχρι το 11, προς τιμήν της ταινίας.
-

-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
μια και είπες για tele
πάρε μια ολο rosewood (και ετοιμάσου να μετακινείσαι με λεωφορείο)
Κοίτα, η έννοια ακριβή tele είναι μία αντίφαση από μόνη της. Τα όργανα του Leo υποτίθεται ότι φτιάχνονταν για να είναι φτηνά στην κατασκευή και φτηνά στην κτήση. Αν είναι δυνατόν να πληρώνουμε μία περιουσία για βιδωτά όργανα, με γήινα υλικά και απλά ηλεκτρικά...
Να συζητάγαμε για gibson, να το καταλάβω. Αλλά δεν βάζω δεύτερη gibson στο σπίτι αν δεν μπει πρώτα και μία με μονούς
Δεν ξέρω με τι προδιαγραφές φτιάχνονταν τα όργανα του leo, ξέρω όμως να διακρίνω μια tele ηχητικά ανάμεσα σε πεντακόσιες κιθάρες. Αρκεί να παίζει σαν tele φυσικά. Τώρα αν μια μεξικάνα η μια ιαπωνέζα η μια κινέζα το καταφέρνει αυτό τόσο το καλύτερο για την τσέπη μας. Το καταφέρνει όμως;
Εγω προτιμώ να ακούσω το όργανο που θα αγοράσω κι ας το πληρώσω ακριβότερα. Δεν θα αγόραζα ποτέ κιθάρα απο internet. Θα έπαιρνα αμπάριζα τα οργανάδικα της Αθήνας, θα άκουγα τα πάντα στο μπάτζετ μου, και θα αποφάσιζα. Πιθανά να κουβάλαγα και ενισχυτή μαζί αν είχα μικρό σε μέγεθος. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δεν θα αγόραζα ποτέ κιθάρα απο internet. Θα έπαιρνα αμπάριζα τα οργανάδικα της Αθήνας, θα άκουγα τα πάντα στο μπάτζετ μου, και θα αποφάσιζα. Πιθανά να κουβάλαγα και ενισχυτή μαζί αν είχα μικρό σε μέγεθος.+1, κι αν δεν μπορείς να παίξεις και κιθάρα όπως ο άμπαλος απο πάνω, κουβαλάς μαζί σου κι αυτό
-
Ψάχνομαι για ένα πετάλι Wah αλλά με ψιλοσύγχρονο ήχο..Κάτι σαν τον ήχο του crybaby slash..Αλλά το συγκεκριμένο είναι ακριβό ίσως και λόγο signature..Στα ίδια λεφτά περνεις 2..
Σκεφτόμουνα για το Vox 847.Το δοκίμασα και μου άρεσε..Το έχει κανεις;
Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; -
Εγω προτιμώ να ακούσω το όργανο που θα αγοράσω κι ας το πληρώσω ακριβότερα. Δεν θα αγόραζα ποτέ κιθάρα απο internet. Θα έπαιρνα αμπάριζα τα οργανάδικα της Αθήνας, θα άκουγα τα πάντα στο μπάτζετ μου, και θα αποφάσιζα. Πιθανά να κουβάλαγα και ενισχυτή μαζί αν είχα μικρό σε μέγεθος.τασε στο ελλάντα δύσκολα θα μπορέσεις να δοκιμάσεις αν θές τίποτα περίεργο/ακριβό
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εγω προτιμώ να ακούσω το όργανο που θα αγοράσω κι ας το πληρώσω ακριβότερα. Δεν θα αγόραζα ποτέ κιθάρα απο internet. Θα έπαιρνα αμπάριζα τα οργανάδικα της Αθήνας, θα άκουγα τα πάντα στο μπάτζετ μου, και θα αποφάσιζα. Πιθανά να κουβάλαγα και ενισχυτή μαζί αν είχα μικρό σε μέγεθος.
τασε στο ελλάντα δύσκολα θα μπορέσεις να δοκιμάσεις αν θές τίποτα περίεργο/ακριβό
Αν θες κάτι με πάνω απο 3-4 χιλιάρικα, ε πας εξωτερικό
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν θα αγόραζα ποτέ κιθάρα απο internet. Θα έπαιρνα αμπάριζα τα οργανάδικα της Αθήνας, θα άκουγα τα πάντα στο μπάτζετ μου, και θα αποφάσιζα. Πιθανά να κουβάλαγα και ενισχυτή μαζί αν είχα μικρό σε μέγεθος.
+1, κι αν δεν μπορείς να παίξεις και κιθάρα όπως ο άμπαλος απο πάνω, κουβαλάς μαζί σου κι αυτό
Πας φιρι φιρί να σε καλέσω σε μονομαχία και να φας το κεφάλι σου
-
αμα θες όργανα ενα ταξιδάκι Αμερική αυτό τον καιρό είναι
custom strat με 1500 ευρώ (και έχουν το θράσος εδώ να ζητάνε 3000)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εγω προτιμώ να ακούσω το όργανο που θα αγοράσω κι ας το πληρώσω ακριβότερα. Δεν θα αγόραζα ποτέ κιθάρα απο internet. Θα έπαιρνα αμπάριζα τα οργανάδικα της Αθήνας, θα άκουγα τα πάντα στο μπάτζετ μου, και θα αποφάσιζα. Πιθανά να κουβάλαγα και ενισχυτή μαζί αν είχα μικρό σε μέγεθος.
τασε στο ελλάντα δύσκολα θα μπορέσεις να δοκιμάσεις αν θές τίποτα περίεργο/ακριβό
+1
και αυτό που παρήγγειλα τελικά σίγουρα δεν υπάρχει στο ελλάντα (και ήταν και απωθημένο χρόνων) -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
+1
και αυτό που παρήγγειλα τελικά σίγουρα δεν υπάρχει στο ελλάντα (και ήταν και απωθημένο χρόνων)Ε, αν μας πεις και τι παρήγγειλες δεν θα σε μαλώσουμε κιόλας
-
+1
και αυτό που παρήγγειλα τελικά σίγουρα δεν υπάρχει στο ελλάντα (και ήταν και απωθημένο χρόνων)Ε, αν μας πεις και τι παρήγγειλες δεν θα σε μαλώσουμε κιόλας
Κάτσε να έρθει με το καλό, μην το γρουσουζεύουμε, γιατί έχει να κάνει και υπερατλαντικό ταξίδι...
Πάντως, αν ψάχνεται κανείς να φτιάξει home studio, ας ρίξει μια ματιά και σε αυτόν τον χρήστη στο ebay
http://shop.ebay.co.uk/ningear/m.html?_ ... ksid=p3686 -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Κάτσε να έρθει με το καλό, μην το γρουσουζεύουμε, γιατί έχει να κάνει και υπερατλαντικό ταξίδι...
εύχομαι η παραγγελία σου να φτάσει στην ώρα της και να μη χαθεί

-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εύχομαι η παραγγελία σου να φτάσει στην ώρα της και να μη χαθεί

Κι εγώ σου εύχομαι να αγοράσεις σύντομα μια κιθάρα αντάξια της αισθητικής σου:

-
χρησημοποιει κανεις σας μετρονομο;
πως γινεται;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
χρησημοποιει κανεις σας μετρονομο;πως γινεται;
-
καλο, αλλα δεν ξερω αγγλικα
-
καλο, αλλα δεν ξερω αγγλικανα πας σε δάσκαλο
-
οι δασκαλοι για μπουζουκι ειναι λιγοι και ζητανε πολλα.
εγω βασικα ηθελα να μαθω να μετραω στα 2 /4 και στα 9/8
βασικα με το ποδι θελω αλλα ας αρχισω με τον μετρονομο και μετα βλεπω.
-
οι δασκαλοι για μπουζουκι ειναι λιγοι και ζητανε πολλα.τσιφούτηηηη
Παίζουμε μουσική/σαματά;