-
-
-
Ο χρήστης lapoelkann έγραψε:
νομιζω οτι εισαι lancisti αφιερωμενη
Πότε θα βγει ρε γμτ ως πότε θα ψάχνω στο car.gr για μεταχειρισμένη του ΄73.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:

Με το πάτωμα της Brera και τον 1.8Τ θα μπορούσαν άνετα να χτίσουν μια εξαιρετική μπροστοκίνητη Fulvia, που σε συνδυασμό με βάρος σε λογικά επίπεδα θα ήταν τρομερή πρόταση. Είναι κρίμα που την έχουν τόσο γραμμένη τη Lancia στο group
πρεπει να εισαι ο μονος ανθρωπος που λεει οτι η B R E R A εχει μονο ωραιες ζαντες.
Είπε ότι το μόνο που δεν του αρέσει είναι οι aftermarket ζάντες.
-
lapoelkann γενικα ειμαι δυσκολος στο να μου κανει ενα αμαξι αισθηση ανεξαρτητου μαρκας μοντελου.
επειδη δλδ την λενε μπρερα και εχει δυνατο μοτερ θα πρεπει να μου αρεσει;
να σου πω την αληθεια ουτε και η gt μου αρεσε,και γενικα τα αλφα ρομεο δεν μου πολυαρεσουν ,τα τελευταια 30 χρονια μονο η 156 μου αρεσε σαν αμαξι,σαν σχημα παντα.
εσενα τι σου αρεσει σαυτο το αμαξι;
-
-
neos στον ιταλακια αναφερομαι για τις ζαντες της μπρερα οχι στον μπουσο για τις ζαντες(novitec) της σπαιντερ
-
Ο χρήστης lapoelkann έγραψε:
neos στον ιταλακια αναφερομαι για τις ζαντες της μπρερα οχι στον μπουσο για τις ζαντες(novitec) της σπαιντερMy bad τότε
Θέλουμε Fulvia 1.8Τ στην παραγωγή, ακούει κανένας στο ιταλογκρουπ γμτ; -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
neos στον ιταλακια αναφερομαι για τις ζαντες της μπρερα οχι στον μπουσο για τις ζαντες(novitec) της σπαιντερ
My bad τότε
Θέλουμε Fulvia 1.8Τ στην παραγωγή, ακούει κανένας στο ιταλογκρουπ γμτ;Έχω και εγώ μια wish-list
Χριστούγεννα έρχονται, λες να γράψω κανα γραμματάκι στον Saint Billys? ποτέ δεν ξέρεις -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
My bad τότε
Θέλουμε Fulvia 1.8Τ στην παραγωγή, ακούει κανένας στο ιταλογκρουπ γμτ;Έχω και εγώ μια wish-list
Χριστούγεννα έρχονται, λες να γράψω κανα γραμματάκι στον Saint Billys? ποτέ δεν ξέρειςΈνα ελαφάκι...για τον Giuseppe...
-
Κανά δυό σελίδες πίσω έχει τη σπάιντερ με την κοπελιά με το ταμπλώ που δέν είναι μαύρο (η σπάιντερ )
Διατίθεται αυτό ώς επιλογή στην TBi;; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:

Ποιό χρώμα είναι αυτό;
Πρόκειται για τη ίδια Spider με χρώμα nero carbonio όπως σου είχα γράψει.
Είναι άκρως ελκυστικό χρωματάκι. Υπό το φως του ήλιου κάνει περίεργους χρωματισμούς. Όλα αυτά βέβαια όταν είναι καθαρό. Το nero carbonio το γουστάρω πολύ, και το θεωρώ ανώτερο από το απλό παστέλ nero -
Πρόκειται για το moteur της 147 στην έκδοση Cup.
Απέδιδε ατμοσφαιρικά 220 ίππους από 1970κεκ.
Τα σχόλια για την 147Cup GTA με τον 2λιτρο ήταν άκρως κολακευτικά έναντι μιας 147Cup GTA με τον 3.2Busso των 250 ίππων. Έχει να κάνει με την καλύτερη κατανομή και το βάρος που απάλλασε τον μπροστινό άξονα από τον βαρύ V6 Busso -
-
Kapws etsi eprepe na einai mia eidiki ekdosi tis 147 kai as poulage 3 kommatia! Katw apo 1100 kila, 200+ aloga apo 2000cc kai swsti katanomi varous me ton 4cyl mprosta! Tha ekane sex me oti kineitai stous dromous...Oute pou fantazomai pws tha strivei auto to pragma...Clio RS kai klain main meta!!
Sorry gia ta greeklish grafw apo kinito en wra mathimatos!!
-
καλα ακομα σχολειο πας;
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:

Πρόκειται για το moteur της 147 στην έκδοση Cup.
Απέδιδε ατμοσφαιρικά 220 ίππους από 1970κεκ.
Τα σχόλια για την 147Cup GTA με τον 2λιτρο ήταν άκρως κολακευτικά έναντι μιας 147Cup GTA με τον 3.2Busso των 250 ίππων. Έχει να κάνει με την καλύτερη κατανομή και το βάρος που απάλλασε τον μπροστινό άξονα από τον βαρύ V6 Bussoβγήκε καθόλου στην παραγωγή ,έστω και σε περιορισμένα κομμάτια??
147 με το μοτέρ του s2000... είμαι ιερόσυλος το ξέρω... αλλά το μοτέρ είναι απίστευτο -
Πολύ βασικό να μήν είναι μαυρίλα το ταμπλώ...φωτίζει το εσωτερικο καλύτερα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καλα ακομα σχολειο πας;Metaptixiako rempeti file mou!
Tosa xronia exoun perasei apo tote pou piges sxoleio pou den thimasai oti ta Savvata einai kleista? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
βγήκε καθόλου στην παραγωγή ,έστω και σε περιορισμένα κομμάτια??
147 με το μοτέρ του s2000... είμαι ιερόσυλος το ξέρω... αλλά το μοτέρ είναι απίστευτοΜε πιάνεις αδιάβαστο τώρα.
Η 147 Cup με την παρούσα μορφή ήταν καθαρά για αγώνες.
Όμως στην γερμανική αγορά η AR είχε κάποια κομμάτια της 147 2.0 TS σε Cup Edition αλλά η διαφοροποίηση της σε σχέση με μια 147 2.0/1.6 TS έγκειτο μονάχα σε κάποια έξτρα looks όπως ζάντες και προφυλακτήρες αν δεν με απατά η μνήμη μου. Μάλιστα διατίθετο μονάχα ως pre-fl και αποκλειστικά μαύρου χρώματος. Δεν είμαι όμως απόλυτα βέβαιος τώρα, αλλά θα ψάξω τα κιτάπια μου για να βεβαιωθώ.
ALFA ROMEO FORUM