-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αλλα μετα θα πρεπει να υπαρχει και ενα γερμανικο τρολλ για να ισορροπησει η καταστασηαλλιως θα μας κανει ολη την ωρα edit , να μπορουμε να τον κανουμε κι εμεις
Εχεις καποιον στο μυαλο σου ;
-
θα γινει η τιτανομαχια των mod αμα γινουν 2 τετοια ατομα mods.... κλειδωμενο θεμα για τους κανονικους χρηστες και θα γραφουν οτι θελουν...
-
To status του πασχου στο facebook ...
''Αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον του Ολυμπιακού άσκησε ένας από τους τέσσερεις εισαγγελείς που βρίσκονταν χθες στο Καραϊσκάκη για παραφύσιν ασέλγεια, περιύβριση νεκρού και οπλοκατοχή/οπλοχρησία''
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
αλλα μετα θα πρεπει να υπαρχει και ενα γερμανικο τρολλ για να ισορροπησει η κατασταση
αλλιως θα μας κανει ολη την ωρα edit , να μπορουμε να τον κανουμε κι εμεις
εχω 2-3 πολυ δυνατα ονοματα
θα γινει η τιτανομαχια των mod αμα γινουν 2 τετοια ατομα mods.... κλειδωμενο θεμα για τους κανονικους χρηστες και θα γραφουν οτι θελουν...
μαλλον απλα δε θα γινοταν τιποτα , στο φορουμ θα εγραφε ο καθενας ο,τι ηθελε και οτι εβλεπε ο πασχος κατα του ολυμπιακου και των αλφα θα το εσβηνε..
μετα θα εσβηναν αυτον οι αντιπαλοι μοδερατορς , θε επεφταν μηνυσεις αβερτα στο φορουμ απο ολες τις αντιπροσωπειες και οι παλιοι και οι 'ποιοτικοι' (σαν τους εντεχνους ενα πραγμα ) θα συνεχιζαν να παραπονιουνται για τη κατασταση μονο που πλεον δε θα τους εδινε κανεις σημασια και δε θα επεφταν μπαν για παραδειγματισμο και για να ηρεμησουν τα θεματα..
(ειδαμε ποσο ηρεμησαν και χωρις εμενα αλλα και χωρις τον πασχο )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αλλα μετα θα πρεπει να υπαρχει και ενα γερμανικο τρολλ για να ισορροπησει η κατασταση
αλλιως θα μας κανει ολη την ωρα edit , να μπορουμε να τον κανουμε κι εμεις
εχω 2-3 πολυ δυνατα ονοματα
μαλλον απλα δε θα γινοταν τιποτα , στο φορουμ θα εγραφε ο καθενας ο,τι ηθελε και οτι εβλεπε ο πασχος κατα του ολυμπιακου και των αλφα θα το εσβηνε..
μετα θα εσβηναν αυτον οι αντιπαλοι μοδερατορς , θε επεφταν μηνυσεις αβερτα στο φορουμ απο ολες τις αντιπροσωπειες και οι παλιοι και οι 'ποιοτικοι' (σαν τους εντεχνους ενα πραγμα ) θα συνεχιζαν να παραπονιουνται για τη κατασταση μονο που πλεον δε θα τους εδινε κανεις σημασια και δε θα επεφταν μπαν για παραδειγματισμο και για να ηρεμησουν τα θεματα..
(ειδαμε ποσο ηρεμησαν και χωρις εμενα αλλα και χωρις τον πασχο )
Για να δουμε τι θα γινει
To status του πασχου στο facebook ...
''Αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον του Ολυμπιακού άσκησε ένας από τους τέσσερεις εισαγγελείς που βρίσκονταν χθες στο Καραϊσκάκη για παραφύσιν ασέλγεια, περιύβριση νεκρού και οπλοκατοχή/οπλοχρησία''
-
-
ψύχωση έχετε πάθει
-
Σπερα καλη... Οσοι βαζελοι υπαρχουν μετα το μακελειο της κΕριακης παρακαλω με την οπισθεν και αφου τους δωσουμε το λογο..
-
βρε βρε...
που είχες χαθεί εσύ? -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σπερα καλη... Οσοι βαζελοι υπαρχουν μετα το μακελειο της κΕριακης παρακαλω με την οπισθεν και αφου τους δωσουμε το λογο..Ουρτ ρε με τον παλιοκαγκουρα τον Μητρογλου.Κολοφαρδος μπιτ.
-
xene(rote )
Κατουραγα μια μερα κι ετσι οπως ειχα γυρει και τιναζα το αριστερο ποδι ενιωσα την αναγκη να βγω να ψαξω για γκολφ και Α3 να τα κατουρησω σωστα...ηταν πολλα τα ατιμα και αργησα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
xene(rote )Κατουραγα μια μερα κι ετσι οπως ειχα γυρει και τιναζα το αριστερο ποδι ενιωσα την αναγκη να βγω να ψαξω για γκολφ και Α3 να τα κατουρησω σωστα...ηταν πολλα τα ατιμα και αργησα...
Λούσου με ultrex στο επόμενο banιο και θα δεις...
-
Στο επομενο banio του Νικου120 εννοεις...εγω τελος με τα bania...
Εμπρος στον αγωνα για δικαιη μεταχειριση προς ολα τα μελη....οχι σεβασμος μονο στα αμερικλανακια...
-
ωχ
ρε μου τράκαραν το cuore σήμερα πρώτη φορά στα χρονικά
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ωχρε μου τράκαραν το cuore σήμερα πρώτη φορά στα χρονικά
Πολυ?
-
όχι
-
όχιΠαλι καλα.Τι εγινε συνενοηθηκατε τουλαχιστον μην γινει καμια μπινια και τη σκαπουλαρει?Σε εναν φιλο μου κανανε 8 χιλιαρικα ζημια στο αμαξι του και το αφησανε εκει.Παλι καλα ειχε μικτη.
-
ωχρε μου τράκαραν το cuore σήμερα πρώτη φορά στα χρονικά
φανταζομαι δεν εγινε σαν εκεινο το χοντα που του αφησανε σημειωμα 'αδελφε με μια αλοιφη στο κανω καινουριο'...
-
Αφιερωμενο στους λαγους του φορουμ...
Χαθηκατε _ _ _ _ _ _ ,Χαθηκατε _ _ _ _ _ _
Συγγρου ολο ευθεια και μετα αριστερα......http://www.youtube.com/watch?v=utrf5tRT ... r_embedded
-
απο το επομενο ετος η 29/11 θα αναγραφετε ως ημερα εορτασμου των απανταχου Ολυμπιακων ...
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]