-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Κανείς από εδώ μέσα δεν είναι διευθυντής της VW ( έτσι πιστεύω τουλάχιστον ! ).
Δηλαδη,απελυσαν τον G60;!!!
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Προφανώς αναφέρεσαι στον κ. Pischetsrieder...
Τον κ. Winterkorn εκπροσωπώ ο ίδιος...
-
ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ,ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΕΣ 2005.
-
[list:i4f18v4y]Oσο εκπροσωπεις εσυ την ιταλικη σχολη, αλλο τοσο κι εγω εκφραζω την συμπαθεια μου προς τους Γερμανους της VAG Ευχομασι ο δικος σου μισθος στο γκρουπο να ειναι μεγαλυτερος απ οτι το δικο μου μιας και ως στελεχος υποθετω καταβαλεις υπερανθρωπες προσπαθειες καθως και υπερωριες για την διασωση του. [/list:u:i4f18v4y]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:1afs12zr]Oσο εκπροσωπεις εσυ την ιταλικη σχολη, αλλο τοσο κι εγω εκφραζω την συμπαθεια μου προς τους Γερμανους της VAG Ευχομασι ο δικος σου μισθος στο γκρουπο να ειναι μεγαλυτερος απ οτι το δικο μου μιας και ως στελεχος υποθετω καταβαλεις υπερανθρωπες προσπαθειες καθως και υπερωριες για την διασωση του. [/list:u:1afs12zr]
Πρεπει ολοι να καταβαλουμε προσπαθειες γιατι αν εξαφανιστει το γκρουπο,θα χασει η αυτοκινηση την ψυχη της.Θα γινει αχρωμη,αοσμη και αγευστη.
Αντιθετα,αν χαθει το δικο σου γκρουπ,απλα θα χαθει ενα σασι και ενας κινητηρας 1800 κυβικων με 150 αλογα!Δεν θα μπορουμε να ανεβουμε στα Πριονια,αν σταματησει η παραγωγη του Touareg!!! -
Πρεπει ολοι να καταβαλουμε προσπαθειες γιατι αν εξαφανιστει το γκρουπο,θα χασει η αυτοκινηση την ψυχη της.Θα γινει αχρωμη,αοσμη και αγευστη.
[list:2i0g9b1t].....καθως θα στερηθουν τη χαρα της μεταφορας οι εταιριες οδικης βοηθειας και θα ελατωθουν στο ημιση οι εισαγωγες ανταλλακτικων [/list:u:2i0g9b1t]>Αντιθετα,αν χαθει το δικο σου γκρουπ,απλα θα χαθει ενα σασι και ενας κινητηρας 1800 κυβικων με 150 αλογα!
[list:2i0g9b1t].....180 η 225 και ενα σασι που ισοδυναμει με 2,5 ιταλικα.Ευλογειτε μην αγγιξτε κολωνα [/list:u:2i0g9b1t]>Δεν θα μπορουμε να ανεβουμε στα Πριονια,αν σταματησει η παραγωγη του Touareg!!!
[list:2i0g9b1t]Τα βουνα η Volkswagen τα αλωνιζει με το transporter.Επισης αναλαμβανουμε και μεταφορες οταν μενετε στον δρομο Θα σας λειψει επισης και το golf καθως θα παψετε να δημιουργειτε κακιστα αντιγραφα του στλυ Stilo.Επειδη ομως δε λειψουμε ποτε.........ονειρευτειτε ελευθερα [/list:u:2i0g9b1t]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:rmct7t2a].....καθως θα στερηθουν τη χαρα της μεταφορας οι εταιριες οδικης βοηθειας και θα ελατωθουν στο ημιση οι εισαγωγες ανταλλακτικων [/list:u:rmct7t2a]>Αντιθετα,αν χαθει το δικο σου γκρουπ,απλα θα χαθει ενα σασι και ενας κινητηρας 1800 κυβικων με 150 αλογα!
[list:rmct7t2a].....180 η 225 και ενα σασι που ισοδυναμει με 2,5 ιταλικα.Ευλογειτε μην αγγιξτε κολωνα [/list:u:rmct7t2a]>Δεν θα μπορουμε να ανεβουμε στα Πριονια,αν σταματησει η παραγωγη του Touareg!!!
[list:rmct7t2a]Τα βουνα η Volkswagen τα αλωνιζει με το transporter.Επισης αναλαμβανουμε και μεταφορες οταν μενετε στον δρομο Θα σας λειψει επισης και το golf καθως θα παψετε να δημιουργειτε κακιστα αντιγραφα του στλυ Stilo.Επειδη ομως δε λειψουμε ποτε.........ονειρευτειτε ελευθερα [/list:u:rmct7t2a]
χε χε
τα βουνα θα τα ανεβαινουμε με το καινουργιο SUV της αλφακαλο ε? ξερω και αλλα με τον τοτο
-
-
Πολύ εντυπωσιακό και αρκετά τολμηρό σε σχέση με το προηγούμενο
-
Τιμή όμως;;.........
-
Η τιμη μαλλον 8α ειναι αυ3ημενη κα8ως στοχευει σε αλλη κατηγορια με αντιπαλους τα Α4, τη σειρα 3 κ την C-Class αντι τα Μοdeo, 406 κτλ.
-
Ναι,πιστευω πως η VW θα επειχειρησει την υπερβαση που λεει και ο Μικρουτσικος με το νεο Passat. Ανταγωνιστες του θα θεωρει τα συμπατριωτακια του. Να δουμε μονο αν και αυτα το θεωρουν.
-
Ωραίο αυτοκίνητο...

Ωραίο παιδί...
-
Ωχ, ωχ, ωχ....
Η καλύτερη φωτό που έχω δεί μέχρι τώρα.
Τουλάχιστον εκπληκτικό
-
Ωχ, ωχ, ωχ....Η καλύτερη φωτό που έχω δεί μέχρι τώρα.
Τουλάχιστον εκπληκτικό
Για την πάνω ή για την κάτω λές?!
-
Πάρτε και μία απο το πίσω μέρος

-
Και οι δυο τελευταίες που έβαλες, είναι πολύ καλές.
Πραγματικά, ίσως η πρώτη φορά που ενθουσιάζομαι από ένα σχέδιο της VW, περισσότερο από τις άλλες φορές -
Πραγματικά, ίσως η πρώτη φορά που ενθουσιάζομαι από ένα σχέδιο της VW, περισσότερο από τις άλλες φορέςΔεν το κατάλαβες το προηγούμενο μήνυμα αλλά δεν πειράζει.
Ναι πραγματικά και για μένα είναι η πρώτη φορά που με ενδιαφέρει ένα αυτοκίνητο της vw. Πολύ καλό σχέδιο. Αν μπορέσει και κρατήσει και λίγο ανταγωνιστική τιμή τότε ποιός το πιάνει!
Κρίμα που δεν έκανε κάτι αντίστοιχο και με τα golf και polo! -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Πραγματικά, ίσως η πρώτη φορά που ενθουσιάζομαι από ένα σχέδιο της VW, περισσότερο από τις άλλες φορέςΔεν το κατάλαβες το προηγούμενο μήνυμα αλλά δεν πειράζει.
Ναι πραγματικά και για μένα είναι η πρώτη φορά που με ενδιαφέρει ένα αυτοκίνητο της vw. Πολύ καλό σχέδιο. Αν μπορέσει και κρατήσει και λίγο ανταγωνιστική τιμή τότε ποιός το πιάνει!
Κρίμα που δεν έκανε κάτι αντίστοιχο και με τα golf και polo!Κατάλαβα....
Και η κάτω 'μπλέ' φωτό, καλή είναι...
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Κρίμα που δεν έκανε κάτι αντίστοιχο και με τα golf και polo!
Aυτα, συμφωνα με την VW, εχουν 'τη δικη τους ιστορια' κ 8α κρατησουν διαφορετικη σχεδιαστικη γραμμη αποτι τα υπολοιπα μοντελα της γκαμας..
Το νέο VW PASSAT !