-
Μας απαντουν με τον ιδιο τροπο πρεπει να αποκτησουμε 'οπλα 'καινουργιας τεχνολογιας που να μην εχουν προσβαση σ'αυτα κ προπαντος να γινουμε εχεμυθοι
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Μας απαντουν με τον ιδιο τροπο πρεπει να αποκτησουμε 'οπλα 'καινουργιας τεχνολογιας που να μην εχουν προσβαση σ'αυτα κ προπαντος να γινουμε εχεμυθοι -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μας απαντουν με τον ιδιο τροπο πρεπει να αποκτησουμε 'οπλα 'καινουργιας τεχνολογιας που να μην εχουν προσβαση σ'αυτα κ προπαντος να γινουμε εχεμυθοι
Αυτο μπορει ευκολα να αλλαξει χερια καμια καλυτερη προταση δεν εχεις
-
-
Το όπλο το φέρουμε πάνω μας από γενησημιού μας
Τρίφτυ με στενοχωρείς πολύ κουζινοφέρνεις τελευταία -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το όπλο το φέρουμε πάνω μας από γενησημιού μας
Τρίφτυ με στενοχωρείς πολύ κουζινοφέρνεις τελευταίαΠολιτισμενα κων. να σεβεσαι τις επιλογες του αλλου
Τι να το κανουμε το οπλο οταν ο αντιπαλος διαθετει πολυ ισχυροτερο απο το δικο μας
-
Δεν θέλω νοοτροπία ρίψασπη Έχουμε το πάνω χέρι από το 00:00 Στο χέρι μας είναι από κει και πέρα
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Πολιτισμενα κων. να σεβεσαι τις επιλογες του αλλου
δικηγόρος είναι!
-
Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι πιο έξυπνες
Πρόσφατη μελέτη, που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες, έδειξε ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι πιο έξυπνες από εκείνες που είναι λιγότερο προικισμένες.
Η έρευνα είχε στόχο να διαπιστώσει κατά πόσον το μέγεθος του μπούστου μιας γυναίκας επηρεάζει το διανοητικό της επίπεδο.
Στη μελέτη, που διενεργήθηκε από μια ερευνήτρια στο Σικάγο, συμμετείχαν 1.200 γυναίκες. Οι εθελόντριες χωρίστηκαν σε 5 ομάδες, από αυτές που φορούσαν “extra small” μέχρι αυτές που φορούσαν “extra large”.
Η μελέτη αποδίδει το γεγονός ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος ήταν πιο έξυπνες στο υψηλότερο επίπεδο των γυναικείων ορμονών, που θα μπορούσε να οδηγήσει και στην καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου.
Eπιτέλους, λύθηκε το μυστήριο.
-
Τελικά, μετά από 9 χρόνια σχέσης, έδωσα τη δική μου απάντηση στο ερώτημα του thread...Πολιτικός γάμος με ελάχιστους παριστάμενους στο δημαρχείο και χωρίς ανταλλαγή βερών
-
kon5 που εισαι να σχολιασεις
-
Σχολίασε εσύ βρε. Ενδιαφέρεσαι βλέπω να συμμετάσχεις
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Τελικά, μετά από 9 χρόνια σχέσης, έδωσα τη δική μου απάντηση στο ερώτημα του thread...Πολιτικός γάμος με ελάχιστους παριστάμενους στο δημαρχείο και χωρίς ανταλλαγή βερώνΜπράβο, μπράβο
Εγω έχω άλλα 4 χρονάκια ακόμα να σε φτάσω -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σχολίασε εσύ βρε. Ενδιαφέρεσαι βλέπω να συμμετάσχειςΤι να υποστηρίξει... έχει χαθεί από προσώπου γης...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τελικά, μετά από 9 χρόνια σχέσης, έδωσα τη δική μου απάντηση στο ερώτημα του thread...Πολιτικός γάμος με ελάχιστους παριστάμενους στο δημαρχείο και χωρίς ανταλλαγή βερών
Μπράβο, μπράβο
Εγω έχω άλλα 4 χρονάκια ακόμα να σε φτάσωΤην απαντηση την εδωσες αυθορμητα κ ανευ πιεσεων η ηταν μια συμβιβαστικη λυση για να αποφυγουμε τα χειροτερα
Μην ειστε τοσο εχεμυθοι ,μοιραστειτε την εμπειρια σας κ μαζι μας .Υπαρχει προσωπικο ενδιαφερον για το πως ειναι η ζωη μετα την πενταετια
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τι να υποστηρίξει... έχει χαθεί από προσώπου γης...
Αυθαδιάζεις μικρέ πατέρα
Καλά έκανε και παντρεύτηκε με πολιτικό. Πολύ το κάνουν για να αγοράσουν σπίτι με δάνειο...
Είπαμε στάση ζωής και επιλογές σε όλα.
Εσύ Μάρκο μου πήγες άκλαφτος νωρίς, μετεφηβική ηλικία βλέπεις και υπάρχει κάποιο ακαταλόγιστο -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τι να υποστηρίξει... έχει χαθεί από προσώπου γης...
Αυθαδιάζεις μικρέ πατέρα
Καλά έκανε και παντρεύτηκε με πολιτικό. Πολύ (δικηγόροι είπαμε... ) το κάνουν για να αγοράσουν σπίτι με δάνειο...
Είπαμε στάση ζωής και επιλογές σε όλα.
Εσύ Μάρκο μου πήγες άκλαφτος νωρίς, μετεφηβική ηλικία βλέπεις και υπάρχει κάποιο ακαταλόγιστοΤι να κάνουμε... δεν μένουμε όλοι στην ίδια ηλικία για πάνω από ένα χρόνο...
Αν και του χρόνου μου πεις την ίδια ηλικία θα σε πασάρω στον πατρινό!
-
Έχω μια φίλη καλό κομμάτι. Θέλεις να ξεστρατίσεις λιγουλάκι ή να την πασάρω στον Πάσχο?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Έχω μια φίλη καλό κομμάτι. Θέλεις να ξεστρατίσεις λιγουλάκι ή να την πασάρω στον Πάσχο?Αναδουλειές;;;;
-
Σηκωμάρες?
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?