-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
δεν ακουσα κανενα να τη χτυπαει για τις πολιτικες επιλογες της.Ακουσατε εσεις?
Μπορείς να πεις μία;
να εχεις υπομονη θα δεις πολλες στο μελλον ως πρωθυπουργος
Ε εντάξει.... στη θίξαμε ΟΚ, αλλά δεν είναι ανάγκη να καταφεύγεις και σε απειλές
Μη μου το χαλάς
Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να προσδιορίσω θεωρώ την περίπτωση ντόρας πρωθυπουργό(η όποιου άλλου μητσοτακοειδούς) κάτι σαν ορόσημο για την ζωή μου. Κάτι σαν το 2012, σαν το σημείο πρόσκρουσης στον πάτο του βαρελιού, σαν την τελευταία δοκιμασία Ε δεν μπορεί ρε πο@στη, αν επιζήσεις κι απ αυτό τι σκατά να φοβηθείς άλλο; -
Διαισθάνομαι όμως ότι κι εσύ υποτιμάς τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που τη στηρίζουν και την εξέλεξαν δήμαρχο με τεράστια ποσοστά
-
Είδα στις ειδήσεις ομιλίες Ντόρας-Αντώνη/Αβραμο...
πολλή μαχαιριά ρε σεις...τςτςτς...δλδ προσοχή μην γίνει καμια συμπλοκή: με τις γαλάζιες σημαίες όλοι παραμάσχαλα, δε θα ξέρουν ποιο΄ν χτυπούν και ποιόν αφήνουν
Ερώτηση:
Στις πορείες μια ζωή μαςς χλευάζουν. Κόβουμε την κίνηση, δεν αφήνουμε τον κόσμο να πάει στη δουλειά του...Να περιοριστούμε σε μια λωρίδα λέει να μην ενοχλούμε...Και είναι όλοι αληταρίες, αναρχικοί.Το Ζάππειο και την πλατεία Κοτζιά με ποιό δικαίωμα κατακλύζουν για να κάνουν μια **εσωτερική κομματική διαδικασία;; **Από ποιόν πήραν άδεια;; Πόσοι απ΄τους λοβοτομημένους που κουνανε σημαιάκια, άλλοτε βρίζουν τους διαδηλωτές;; Τι ακριβώς συμβαίνει με την κίνηση αυτή τη στιγμη γύρω απ τα 2 αυτά σημεία;; Και που πάρκαραν όλοι αυτοί τέλος πάντων;; Μήπως να ξεκινούσαμε τις κλήσεις, να μειώναμε το έλλειμα σε μια νύχτα;;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
:ysterical:Διαισθάνομαι όμως ότι κι εσύ υποτιμάς τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που τη στηρίζουν και την εξέλεξαν δήμαρχο με τεράστια ποσοστά
Εννοείται πως τους υποτιμάω τα μάλα, άλλωστε κι αυτοί με υποτιμάνε
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Είδα στις ειδήσεις ομιλίες Ντόρας-Αντώνη/Αβραμο...πολλή μαχαιριά ρε σεις...τςτςτς...δλδ προσοχή μην γίνει καμια συμπλοκή: με τις γαλάζιες σημαίες όλοι παραμάσχαλα, δε θα ξέρουν ποιο΄ν χτυπούν και ποιόν αφήνουν
απλά θυμίσου τι γίνονταν και τι λέγονταν στο Βενιζέλος vs Παπανδρέου ...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Είδα στις ειδήσεις ομιλίες Ντόρας-Αντώνη/Αβραμο...πολλή μαχαιριά ρε σεις...τςτςτς...δλδ προσοχή μην γίνει καμια συμπλοκή: με τις γαλάζιες σημαίες όλοι παραμάσχαλα, δε θα ξέρουν ποιο΄ν χτυπούν και ποιόν αφήνουν
Ερώτηση:
Στις πορείες μια ζωή μαςς χλευάζουν. Κόβουμε την κίνηση, δεν αφήνουμε τον κόσμο να πάει στη δουλειά του...Να περιοριστούμε σε μια λωρίδα λέει να μην ενοχλούμε...Και είναι όλοι αληταρίες, αναρχικοί.Το Ζάππειο και την πλατεία Κοτζιά με ποιό δικαίωμα κατακλύζουν για να κάνουν μια **εσωτερική κομματική διαδικασία;; **Από ποιόν πήραν άδεια;; Πόσοι απ΄τους λοβοτομημένους που κουνανε σημαιάκια, άλλοτε βρίζουν τους διαδηλωτές;; Τι ακριβώς συμβαίνει με την κίνηση αυτή τη στιγμη γύρω απ τα 2 αυτά σημεία;; Και που πάρκαραν όλοι αυτοί τέλος πάντων;; Μήπως να ξεκινούσαμε τις κλήσεις, να μειώναμε το έλλειμα σε μια νύχτα;;
Πρόκειται για πλατείες και όχι δρόμους...στο Ζάππειο δεν υπήρχε λόγος να κλείσουν κάποιο δρόμο αφού πρόκειται για τεράστιο χώρο ενώ στην πλατεία Κοτζιά απ' ό,τι φάνηκε έκλεισαν την Αθηνάς...ενώ τα επιτελεία σε τέτοιες περιπτώσεις επιστρατεύουν πούλμαν ενώ και τα 2 μέρη ήταν προσβάσιμα από ΜΜΜ...
-
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Είδα στις ειδήσεις ομιλίες Ντόρας-Αντώνη/Αβραμο...
πολλή μαχαιριά ρε σεις...τςτςτς...δλδ προσοχή μην γίνει καμια συμπλοκή: με τις γαλάζιες σημαίες όλοι παραμάσχαλα, δε θα ξέρουν ποιο΄ν χτυπούν και ποιόν αφήνουν
Ερώτηση:
Πρόκειται για πλατείες και όχι δρόμους...στο Ζάππειο δεν υπήρχε λόγος να κλείσουν κάποιο δρόμο αφού πρόκειται για τεράστιο χώρο ενώ στην πλατεία Κοτζιά απ' ό,τι φάνηκε έκλεισαν την Αθηνάς...ενώ τα επιτελεία σε τέτοιες περιπτώσεις επιστρατεύουν πούλμαν ενώ και τα 2 μέρη ήταν προσβάσιμα από ΜΜΜ...
Δεκτόν. Ωστόσο πιστεύεις οτι δεν επικράτησε το πανδαιμόνιο γύρω απ την πλατεία Κοτζιά; και γιατί να κλείσουν την Αθηνάς;; για μια κομματική -ούτε καν προεκλογική- διαδικασία;;
Δεν έχει καμία κομματική απόχρωση αυτό που λέω. το ίδιο θα έλεγα και για πασοκ, κκε, σύριζα και σια...απλά δεν δέχομαι καμία ''ομάδα' όσο μεγάλη κι αν είναι, να κλείνει δρόμους...όπως ακριβώς γκρινιάζουμε για οπαδούς και φιλάθλους δλδ...
-
Ανοιγω το κινητο πριν λιγο και νεο μηνυμα Σαμαρας
Και να πεις οτι εχω οποιαδηποτε σχεση με κομματικα κλπ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και να πεις οτι εχω οποιαδηποτε σχεση με κομματικα κλππφφ
Ψωμιαδη
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
πφφ
Ψωμιαδη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ανοιγω το κινητο πριν λιγο και νεο μηνυμα ΣαμαραςΚαι να πεις οτι εχω οποιαδηποτε σχεση με κομματικα κλπ
Γίνονται αυτά. Στις εκλογές μου ερχόταν συνέχεια από τα 2 μεγάλα κόμματα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ανοιγω το κινητο πριν λιγο και νεο μηνυμα ΣαμαραςΚαι να πεις οτι εχω οποιαδηποτε σχεση με κομματικα κλπ
Και μενα ηρθε το 6ο μηνυμα και δεν εχω καμια σχεση! Το ειχα γραψει χθες και στο θεμα της Pub! Ειδα τον Ψωμιαδη πικραμενο σε ενα εκτακτο νωριτερα.
-
Αφήστε τα αυτά, παλιές αμαρτίες πληρώνετε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αφήστε τα αυτά, παλιές αμαρτίες πληρώνετε.Μπα!!Αν ηταν ετσι θα εστελναν επιστολη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
πφφ
Ψωμιαδη
Tωρααααααααααααααααα μας επεισες ρε συ υπαρχει τριπολιτσιωτης που να μην ασχολειται με τα κοματικα .Τ ο **δαφνες κ πικροδαφνες **ξερεις για ποιους γραφτηκε?????????
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αφήστε τα αυτά, παλιές αμαρτίες πληρώνετε.να σημειωσω πως το κινητο ειναι με συνδεση
-
αντε να βγαλουμε αρχηγο Στρουμφακια....
προσοχη στην ψιψινελ...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αφήστε τα αυτά, παλιές αμαρτίες πληρώνετε.
να σημειωσω πως το κινητο ειναι με συνδεση
Καρτοκινητο εδω.
:lol: >>>Και να πεις οτι εχω οποιαδηποτε σχεση με κομματικα κλπ
πφφ
Ψωμιαδη
Tωρααααααααααααααααα μας επεισες ρε συ υπαρχει τριπολιτσιωτης που να μην ασχολειται με τα κοματικα .Τ ο **δαφνες κ πικροδαφνες **ξερεις για ποιους γραφτηκε?????????
Δεν χρειαζεται να πεισω κανεναν βρε Γιωργο.Οποιος θελει το πιστευει.Εγω προσωπικα τους εχω σιχαθει ολους αυτους.
ΓΙα το Δαφνες και πικροδαφνες πες λιγα παραπανω
-
Αν δεν ψηφίσετε ΟΛΚΕ μια ζωή θα κάθεστε εκέ!!! !!!
ΝΔ-εκλογή αρχηγού