-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Και η γαλέτα ποια είναι ρε παιδιά;Νομίζω είναι το ίδιο πράγμα...
-
-
Λεω και εγω... θα ξεχάσουμε όσα ξέραμε ;
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Και η γαλέτα ποια είναι ρε παιδιά;
Νομίζω είναι το ίδιο πράγμα...
+1
-
Τί γεύση έχει αυτό το πράμα ρε παιδειά;; Δεν παίζει να το έφαγα ποτέ.
Το πουλάνε πουθενά έξω; -
Σαν κράκερ αλλά πιο άνοστο. Τα ''έσπαγε'' παρέα με κανένα σκατς στο φυλάκιο
-
Πραγματικά ήταν καλό γι αυτό τον λόγο, δεν είχε γεύση! Από το να έχει άσχημη γεύση, καλύτερα καθόλου!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τί γεύση έχει αυτό το πράμα ρε παιδειά;; Δεν παίζει να το έφαγα ποτέ.
Το πουλάνε πουθενά έξω;ούτε εμείς είχαμε
(επειδή είχαμε σούπερ μάγειρα, εμένα!)
-
Θα θελα να κανω μια ερωτηση προς τους ''γνωστες'' του θεματος, αν και οσες περισσοτερες αποψεις τοσο καλυτερα.
Εχω την δυνατοτητα κατα πασα πιθανοτητα να κανω μια ''καλη'' θητεια στην Αεροπορια στην Αθηνα, αν παρουσιαστω μεσα στο 2010. Ειμαι 2ο ετης στην Ασοεε αυτη τη στιγμη. Θα μου προτεινατε να παω μεσα στο επομενο ετος και να διακοψω τις σπουδες μου (ειμαι απο τους ''nerds'' που δεν χανουν διαλεξη παντως) ή να τελειωσω πρωτα ,να κανω ενδεχομενως και το μεταπτυχιακο μου και μετα να παω στον ΕΣ (αφου θα εχει καταργηθει η θητεια στην Αεροπορια) . Αναβολη εχω μεχρι το 2015ΥΓ: Ειμαι προστατης οικογενειας οποτε κανω 9μηνο στην Αεροπορια
ΥΓ: Ειμαι 21 μιας και αργησα λιγο να μπω στο ρημαδι το πανεπιστημιο -
Με λίγους έφεδρους, δεν είναι σίγουρο΄ότι θα κάνεις καλή θητεία στην ΠΑ.
Τέλεισε τις σπουδές σου, και άσε το στρατό για μετά. Θα βαρύνεις πολύ μέσα, και θα φας κανα 6 μηνο ακόμα μετά για να συνέλθεις. -
+1
Πρόσφατα άκουσα ότι πάει ο φαλλός αβέρτα ακόμα και στο ΓΕΑ...
Μην σε τρομοκρατεί το πεζικό. Αν έχεις και καλό βύσμα μπορεί να τη βγάλεις και πιο λάδι. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
+1
Μην σε τρομοκρατεί το πεζικό. Αν έχεις και καλό βύσμα μπορεί να τη βγάλεις και πιο λάδι.ειπες την λεξη κλειδι παντως
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
+1
Μην σε τρομοκρατεί το πεζικό. Αν έχεις και καλό βύσμα μπορεί να τη βγάλεις και πιο λάδι.Αυτή ήταν η ελπίδα των απαντουχού κομμένων φίλων μου από την ΠΑ.... 'Μου είπε το βύσμα μου, ότι θα με φτιάξει καλύτερα από την αεροπορία, μόλις πάω στην μονάδα'.... Και έλειωναν στα σκοπέτα και τις αγγαρείες...
edit. Καμιά, μια καμία σχέση δεν έχει η μοίρα ΓΕΑ, με ότι ήταν ακόμα και 2 χρόνια πριν.... Έχω φίλο που με το που πήγε, ....... απολύθηκε.
-
Εγώ πρόσφατα άκουσα ότι εν αναμονή της νέας σειράς φάγαν τρελό χώσιμο στο ΓΕΑ.
Τα πάντα είναι θέμα βύσματος. Κι εγώ τον είχα κάθε μέρα μπροστά μου, τον χαιρέταγα, τον καμάρωνα αλλά με έστελνε για πούσα... (αν διαβάζει ο citastak ΟΧΙ δεν ήταν ο Θάνος όπως νόμιζαν πολλοί).
Αν σου πει ο βύσμας σου ότι μη σε νοιάζει τίποτις, θα τη βγάλεις σπίτι σου τότε ναι εννοείται πας χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλιώς μην βασίζεσαι στα γνωστά περί ΠΑ. Εγώ που απολύθηκα φέτος το Φλεβάρη μπορώ να πω ότι ήμουν αν όχι η τελευταία, η προτελευταία ΕΣΣΟ που πέρασε καλά. Όλο το 2009 ακούω πολύ μαυρίλα παντού. -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Θα θελα να κανω μια ερωτηση προς τους ''γνωστες'' του θεματος, αν και οσες περισσοτερες αποψεις τοσο καλυτερα.
Εχω την δυνατοτητα κατα πασα πιθανοτητα να κανω μια ''καλη'' θητεια στην Αεροπορια στην Αθηνα, αν παρουσιαστω μεσα στο 2010. Ειμαι 2ο ετης στην Ασοεε αυτη τη στιγμη. Θα μου προτεινατε να παω μεσα στο επομενο ετος και να διακοψω τις σπουδες μου (ειμαι απο τους ''nerds'' που δεν χανουν διαλεξη παντως) ή να τελειωσω πρωτα ,να κανω ενδεχομενως και το μεταπτυχιακο μου και μετα να παω στον ΕΣ (αφου θα εχει καταργηθει η θητεια στην Αεροπορια) . Αναβολη εχω μεχρι το 2015ΥΓ: Ειμαι προστατης οικογενειας οποτε κανω 9μηνο στην Αεροπορια
ΥΓ: Ειμαι 21 μιας και αργησα λιγο να μπω στο ρημαδι το πανεπιστημιο1ον η θητεια εγινε 9μηνη και αεροπορια ετσι κ αλλιως (η μειωμενη για σενα δεν ξερω ποσο θα ειναι)
2ον πηγαινε τωρα μονο αν εχεις βυσμα να ξεμπερδευεις και να μη το χασεις. αν εχεις βυσμα, αστο καλυτερα, τα πραγματα στην αεροπορια εχουν γινει ζορικα καθως οι σειρες πλεον ειναι μικρες. επισης μην εισαι τοσο σιγουρος για τις μοναδες της αττικης. ναι εισαι διπλα στο σπιτι αλλα απ'οτι μου λενε φιλοι ειναι πολυ προβλεπε και πεφτει πολυ γ@μησι γενικως (εννοω αν εχεις κανα νορμαλ βυσματακι και οχι βυσματαρα αλλιως εισαι οκ εννοειται). σιγουρεψε αυτο το 'κατα πασα πιθανοτητα' γιατι το ραδιο αρβυλα παει συννεφο πριν ακομα μπεις στο στρατο και ειναι πολυ ανησυχητικο. αν το βυσμα σου ειναι τοσο καλο θα το ξερει και θα ειναι σιγουρο. αν δεν ειναι, αστο καλυτερα, εξαλλου η θητεια κατα πασα πιθανοτητα 'καλυτερη' θα ειναι μετα απο 6 χρονια ακομα και στον ΣΞ.
-
Αν έχεις βύσμα =>go now!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Συνταγμα Ελδυκ, εκει ετρωγα καλυτερα αποτι στο σπιτι μουΑφού το σπίτι είναι το 491 Τάγμα Υγειονομικού, δεν μου κάνει εντύπωση...
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
ΥΓ: Ειμαι 21 μιας και αργησα λιγο να μπω στο ρημαδι το πανεπιστημιοκανε τις σπουδες σου,κανε τα μεταπτυχιακα σου,πηγαινε το 2015,θα εχουν ριξει κανα 3μηνο ακομα τη θητεια(τοσες εκλογες εχουμε απο τωρα μεχρι το 2015),εισαι και προστατης,θα κανεις κανα 20ημερο θητεια στο τελος
ασε που αν οι μαγια ειχαν δικιο δεν προκειται να ακουμπησεις g3 ποτε σου
-
Εεεεεεεεεεεελα,,,,,εεεεεεεεεελα!
-
@pierce21
Αν είσαι οικονομικού τμήματος κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι στο σώμα υλικού πολέμου στο στρατό ξηράς. Εννοείται ότι κόβοντας την αναβολή θα αναφέρεις τις σπουδές σου. Αυτό βέβαια θα γίνει αφού πάρεις πτυχίο και πίστεψέ με δεν είναι κακό σώμα για να κάνεις το καθήκον προς την πατρίδα! Κι εγώ Ασοεε τελείωσα αλλά Πληροφορική, και μπήκα Δόκιμος Έρευνας Πληροφορικής με μόνο βύσμα το πτυχίο μου! Περιττό να σου πω τι είδους θητεία συνεπάγεται αυτό με μοναδικό αντάλλαγμα 5 μήνες παραπάνω
Φυσικά όποιος πληροφορικάριος δεν θέλει να πάει δόκιμος μπορεί να γίνει στρατιώτης που ανήκει σε αυτό το σώμα, να γλυτώσει τους παραπάνω μήνες (δεν ξέρω τώρα με τη μείωση της θητείας τι παίζει ακριβώς σε διάρκεια για τους δόκιμους) και σε όποια μονάδα και να πάει να είναι άρχοντας.
Οπότε τελείωσε πρώτα με το πτυχίο σου, το μεταπτυχιακό σου και (γιατί όχι?) το διδακτωρικό σου και μην σκέφτεσαι από τώρα το στρατό. Σε έναν κόσμο (EΣ) που το Proficiency θεωρείται μέγα επίτευγμα, εσένα θα σε αντιμετωπίζουν σαν κάτι το ξεχωριστό προκειμένου να τους δίνεις και ένα χεράκι βοηθείας στα γραφεία τους
Περί Θητείας [#3]