-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αυτο ειναι αληθες, ειδικα το τηλεοπτικο topgear απεχθανεται τα οπελ, με το ζορι θα βγαλουν ενα θετικο σχολιο και για αυτο το καημενο το οπελ πρεπει να ματωσει
αν ειναι παντως αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με το παλιο, σιγουρα θα ειναι μια καλη εναλλακτικη επιλογη στον 'μονοδρομο' μεχρι στιγμης, γκολφθυμασαι την παρουσιαση παρωδια του vectra opc που πηγαινε μονο ευθεια?
πώς περιμενεις μετα να ακουσεις κατι καλο?
ακου παλικαρι κατι που δεν ξερεις και πρεπει να μαθεις...
τα οπελ δεν ειναι οτι και οτι αυτοκινητα... ειναι για πολυ εμπνευσμενα ατομα , τα οποια εν τελει δεν ξερουν και το λογω για τον οποιο τα αγοραζουν και ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ απο το fancy looks και τα πολλαπλα , αναρχα, αραδιασμενα κουμπια μεσα σε ενα χαοτικό και βαρετο εσωτερικο....
γιαυτο λοιπον , ποτε μην ερχεσαι σε αντιπαραθεση μαζι τους.... θα χασεις
Και ομως εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες!Το ξες ποσες φορες εχω ερθει σε αντιπαραθεση με opelakia με opel astra e gsi 2λιτρο λεγοντας πως εχει περασει focus st σε ανηφορο και σε στροφιλικια???????????????????????????????????????? Ελεος δηλαδη!!!!!!!!!!!
-
το ειπες και εσυ και βγηκες απο την σειρα σου....
-
πω πω, πολύ μισος βρε παιδί μου
-
το ειπες και εσυ και βγηκες απο την σειρα σου....Φυσικα γιατι το να συμβιωνεις με opelακια ειναι πανω απο ολα δυσκολο οταν εισαι fordακιας!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Φυσικα γιατι το να συμβιωνεις με opelακια ειναι πανω απο ολα δυσκολο οταν εισαι fordακιας!
εσυ τρελο αγορι ΞΕΡΕΙΣ γιατι εισαι φορντακιας??? ή απλα εισαι επειδη εχει ο προγονος σου φορντ???
-
Φυσικα γιατι το να συμβιωνεις με opelακια ειναι πανω απο ολα δυσκολο οταν εισαι fordακιας!
εσυ τρελο αγορι ΞΕΡΕΙΣ γιατι εισαι φορντακιας??? ή απλα εισαι επειδη εχει ο προγονος σου φορντ???
Εμενα το μικροβιο με το κολλησε ο προγονος και φυσικα ξερω γιατι ειμαι φορντακιας.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εμενα το μικροβιο με το κολλησε ο προγονος και φυσικα ξερω γιατι ειμαι φορντακιας.
ανεφερε τους λογους και ασε την παραφιλολογια....
-
ανεφερε τους λογους και ασε την παραφιλολογια....
Γιατι μου αρεσουν τα φορντ?Πρωτα απο ολα μου αρεσει η φιλοσοφια του σχεδιασμου της εταιριας που πραγματικα οταν ημουν μικρο παιδι και εβλεπα φοκους μκ1 το ειχα ερωτευτει.Δεν ξερω ουτε απο μκ1 εσκορτ ουτε απο κοσγουορθ αλλα πραγματικα θα ηθελα να μαθω πραγματα.Εμενα μου αρεσε ολος αυτος ο σχεδιασμος και ειχε και ο πατερας μου οταν ημουν εγω 6-7 χρονων ενα μκ3 εσκορτ που πραγματικα μου αρεσε παρα πολυ και η καρδια μου γινεται θρυψαλα που το βλεπω καθε μερα και το χερεται αλλος.
-
το ξερεις μ'αρεσεις μα μην με πιστεψεις, σε αυτο τον κοσμο που μονος μου ζω δεν υπαρχουν κανονες, μα μονο εξαιρεσεις....
-
Τεσπα για να τελειωνουμε το οφφ εγω για αυτους τους λογους γουσταρω τα φορντ και δεν τα αλλαζω με τη καμια.
-
classic...
http://www.euroncap.com/results/opel/as ... 9/386.aspx
-
Boring.
-
Opel Astra: Adult 95%, Child 84%, Pedestrian 46%, Safety assist 71%
VW Golf: _______97%, ____ 84%, _________ 61%, ___________71%Δεν ... πέτυχαν ακριβώς τον στόχο!!!
-
Έχουν και 130 κιλά διαφορά, με βαρύτερο το astra, αν αυτό έχει κάποια μικρή σημασία
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
classic...http://www.euroncap.com/results/opel/as ... 9/386.aspx
Boring.
τι περιμενατε δηλαδη? να γινει σμπαραλια το αμαξι , να ακρωτηριαστουν τα dummies και μετα να ξεσπασει φωτια και να γινει σταχτη ?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
classic...
http://www.euroncap.com/results/opel/as ... 9/386.aspx
Boring.
τι περιμενατε δηλαδη? να γινει σμπαραλια το αμαξι , να ακρωτηριαστουν τα dummies και μετα να ξεσπασει φωτια και να γινει σταχτη ?
Εμ εσυ τι νομιζεις??
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Έχουν και 130 κιλά διαφορά, με βαρύτερο το astra, αν αυτό έχει κάποια μικρή σημασίαΧωρίς παρεξήγηση ... καθόλου δεν με νοιάζει. Μιλάμε για γερμανικό μικρομεσαίο αντίστοιχης τιμής και ποιότητας και άμεσα ανταγωνιστικό και αν αυτό το 15% της διαφοράς στη σύγκρουση με πεζό σημαίνει ζωή ή θάνατο ... δεν θα πω 'συγνώμη αλλά το αμάξι μου είναι 130 κιλά βαρύτερο'!
Η εταιρία ας το έκαμνε πιο ελαφρύ! Εξάλλου και το Golf δεν είναι και κανένα πούπουλο! -
Εχει δικιο ο cosneo.+100000000000000
-
Ναι δεν έχεις άδικο αλλά η στατιστική είναι ο πιο κομψός τρόπος να πεις ψέματα. Μην το ξεχνάς αυτό.
-
το ειδα απο κοντα στο Βερολινο, ειχαν 2 στο sony center, το ενα ηταν και ανοικτο για το κοινο.
Συμπαθητικο εσωτερικο και ευπεπτο σχημα γενικα, θα συνεχισει λογικα την καλη πορεια του μοντελου
Opel Astra 2009