-
-
-
Peugeot 504 CABRIO '71 - € 15,000
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
Peugeot 504 CABRIO '71 - € 15,000Σ ε ρ ρ ε ς
Παω για τσεκ απ
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Peugeot 504 CABRIO '71 - € 15,000
Σ ε ρ ρ ε ς
Παω για τσεκ απ
είναι σκέτη καύ.. πάντως συλλεκτικό
-
Και να σκεφτεις οτι ξερω ατομο που πηγε Αγγλια ειδικα για να φερει τετοιο . Δεν ξερεις τι υπαρχει διπλα σου τελικα
Θα παω να το δω
Ενδιαφερεται κανεις ;
-
-
Πρωτη μου επαφη με Γαλλικα. Μόλις αγόρασα αυτο. Δεν ειναι και στη καλυτερη κατασταση αλλα το πήρα τζαμπα. Βρηκα και μια μηχανη injection 1.8 απο αγγελία και τη παρελλαβα σημερα.
Καθως δεν εχω επαφες και χρονο για ερευνα, μηπως μπορειτε να μου υποδειξετε καποιες πηγες για πληροφοριες και ανταλλακτικα.
Αυτο ειναι για ιδιωτικη χρηση και οχι για πελατη μου και ευελπιστω το καλοκαιρι να βολταρω ξεσκουφωτος.Ειμαι σιγουρος οτι το ξερετε το αυτοκινητο. Το βρηκα στο Αργος . Αυτο που δε ξερω ειναι γιατι δε το τσιμπισε καποιος αλλος πριν απο μενα μιας και ειναι σε σημειο που φαινεται.
Εμενα παντως μου αρεσε το σχημα του μολις ειδα φωτο του. -
Απο τις ζάντες φαινεται ότι είναι Pegueot ...404 cambrio? Πάντως ο προφυλακτήρας ο μπροστινός θυμίζει Audi
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Πάντως ο προφυλακτήρας ο μπροστινός θυμίζει AudiΣωστά! Αν είναι από Audi 100, Fulvia_corsa μην τον πετάξεις. Τον θέλω για καβάτζα!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πάντως ο προφυλακτήρας ο μπροστινός θυμίζει Audi
Σωστά! Αν είναι από Audi 100, Fulvia_corsa μην τον πετάξεις. Τον θέλω για καβάτζα!
Και έχει και φλας και λάστιχο...δεν είναι σκέτες οι τεράγωνες τρυπούλες...
-
Ok δικός σου.
Παιδια, είναι μια κούκλα. Δε πιστευω να με δουλευετε >>
-
Ειναι απιστευτη
Ο προφυλακτηρας ειναι απο Audi 100 /80 Β1
-
να σε δουλεύουμε γιατί.
αν καταφέρεις και το κάνεις όπως την φώτο θέλω βόλτα. -
fulvia_corsa
Γιατί να σε δουλέψουμε ? Είναι απο τα πιο όμορφα ξεσκέπαστα...(υποκειμενικό: αν εξαιρέσουμε τα Fiat spider ) καί μάλιστα αν το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση...κουκλί θα είναι...αλλά κάτι είπες για ψεκαστό κινητήρα, τέτοιον φόραγε? -
Πιάσε κόκκινο...
-
Εννοειται δε σε δουλευουμε Κι εγω θελω βολτα.
Μετα απ το 504 και με 404 ξεσκουφωτο
-
Κούκλα, φοβερό στο δρόμο, ειδικά το ψεκαστό, αλλά...καλή τύχη στη συναρμολόγηση . Διαδικτυακή πηγή ανταλλακτικών δεν υπάρχει και πάρα πολλά πράγματά του είναι 'introuvable' ακόμη και στη Γαλλία, και βλέπω δυστυχώς ότι θα χρειαστεί μπόλικα. Ακόμα χειρότερα για το συγκεκριμένο που αν κρίνω απο τα φλας του είναι απο τα πολύ παλιά μοντέλα.(62-63).
Ο χρήστης fulvia_corsa έγραψε:
. Αυτο που δε ξερω ειναι γιατι δε το τσιμπισε καποιος αλλος πριν απο μενα μιας και ειναι σε σημειο που φαινεται.και να το τσιμπούσε κάποιος, , τί θα το έκανε?
Κράτα μας, πάντως, ενήμερους για την πορεία του
*edit,όταν λές τζάμπα εννοείς ότι σου το χάρισε? Γιατί πριν κάποια χρόνια ο μαντράς έκανε τον (πολύ) δύσκολο.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
*edit,όταν λές τζάμπα εννοείς ότι σου το χάρισε? Γιατί πριν κάποια χρόνια ο μαντράς έκανε τον (πολύ) δύσκολο.Καλα το κατάλαβα οτι το γνωρίζετε το αυτοκίνητο 200€ με οτι βρίσκεται πάνω του, και πίστεψε με εχει θησαυρό πάνω του. Λείπουν αρκετα όμως όπως επεσήμανες.
Είναι μια πρόκληση για μενα και θα προσπαθήσω -
Ο χρήστης fulvia_corsa έγραψε:
και πίστεψε με εχει θησαυρό πάνω του.Για πες, για πες...εγώ το είχα δει πίσω απο το συρματόπλεγμα μόνο...
Classic Peugeot Forum