-
Ο χρήστης christav έγραψε:
Ο χειμώνας πλησιάζει και σκέφτομαι να αγοράσω αλυσίδες για να είμαι σίγουρος σε κάθε περίπτωση. Έχω τις μικρέ ζάντες-235/65 R17. Ξέρει κανείς να μου πει αν αξίζει περισσότερο να πάρω τις νέου τύπου-πάνινες αλυσίδες? Ευχαριστώ!!!Δεν εχω άποψη αλλά στο πιο κάτω link φαίνεται να τις έχουν χρησιμοποιήσει κάποιοι..
http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=13648
viewtopic.php?f=5&t=6221&start=240 -
Ο χρήστης christav έγραψε:
Ο χειμώνας πλησιάζει και σκέφτομαι να αγοράσω αλυσίδες για να είμαι σίγουρος σε κάθε περίπτωση. Έχω τις μικρέ ζάντες-235/65 R17. Ξέρει κανείς να μου πει αν αξίζει περισσότερο να πάρω τις νέου τύπου-πάνινες αλυσίδες? Ευχαριστώ!!!Δες κι εδω στους ειδικους!
http://www.forum.snowreport.gr/forum_po ... ?TID=20821
Φιλικα.
-
πριν λιγο γυρισα απο νυχτερινη εκτος δρομου διαδρομη. εμεινα ικανοποιημενος.στους δισκολους δασικους δρομους οπου η βροχη σκαβει βαθια αυλακια,και με ταχυτητα γυρω στα 50km/h σε αποτομες στροφες,κινηθηκε με απολυτη σταθεροτητα και ανεση. το GPS στο μεγιστο βαθμο αξιοπιστο, ειχε καταχωρημενα δρομακια που θα τα ελεγα κατσικοδρομους.Σε μια κατηφορια βρηκα με τον φιλο μου (VITARA) εναν παραδρομο που εδειχνε το GP,πισω απο πουρναρια! Στα (-) ειναι οι καπως σκληρες αναρτησεις και οταν περναμε με φορα μεσα απο λασπες,κολανε (οι λασπες) στο κατω μερος εσωτερικα στις πορτες πριν απο το λαστιχο! μου φενεται οτι μετα απο 4 ημερες περασε τα βασικα τεστ με επιτυχια Ποιος πλενει αυριο
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
παιδια!εχω μια μικρη διαφωνια εδω με εναν φιλο.επειδη δεν γνωριζω,μπωρει καποιος να μου πει ποιες ειναι οι διαστασεις καμπινας ενος RAV4 και του Q5; Σας ευχαριστω
Αν σε εξυπηρετεί,η χωρητικότητα σε λίτρα με πεσμένα καθίσματα στο Q5 είναι 1560 αν θυμάμαι καλά και του rav4 1469.Παρ' όλα αυτά το πορτμπαγκάζ του Q5 είναι λίγο μικρότερο (540-586)
σ ευχαριστω Αρη.
-
Ο χρήστης holekey έγραψε:
παιδια!εχω μια μικρη διαφωνια εδω με εναν φιλο.επειδη δεν γνωριζω,μπωρει καποιος να μου πει ποιες ειναι οι διαστασεις καμπινας ενος RAV4 και του Q5; Σας ευχαριστω
Για διαστάσεις δεν ξέρω κατι συγκεκριμένο το Q5 , είναι στο site σε σχέδιο αλλά απο πορτμπαγκαζ σίγουρα υπερτερεί κατά πολύ ..
σιγουρα ημαστε οι καλητεροι!ευχαριστω
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
πριν λιγο γυρισα απο νυχτερινη εκτος δρομου διαδρομη. εμεινα ικανοποιημενος.στους δισκολους δασικους δρομους οπου η βροχη σκαβει βαθια αυλακια,και με ταχυτητα γυρω στα 50km/h σε αποτομες στροφες,κινηθηκε με απολυτη σταθεροτητα και ανεση. το GPS στο μεγιστο βαθμο αξιοπιστο, ειχε καταχωρημενα δρομακια που θα τα ελεγα κατσικοδρομους.Σε μια κατηφορια βρηκα με τον φιλο μου (VITARA) εναν παραδρομο που εδειχνε το GP,πισω απο πουρναρια! Στα (-) ειναι οι καπως σκληρες αναρτησεις και οταν περναμε με φορα μεσα απο λασπες,κολανε (οι λασπες) στο κατω μερος εσωτερικα στις πορτες πριν απο το λαστιχο! μου φενεται οτι μετα απο 4 ημερες περασε τα βασικα τεστ με επιτυχια Ποιος πλενει αυριοΕγω παντως , μετα απο μια τετοια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΧΡΗΣΗ εαν το πουλουσες , απο 70.000 που το πηρες , ουτε 58.000 δεν θα το αγοραζα , ασε που δεν εχει και το καλο ηχοσυστημα BANG & OLUFSEN
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
πριν λιγο γυρισα απο νυχτερινη εκτος δρομου διαδρομη. εμεινα ικανοποιημενος.στους δισκολους δασικους δρομους οπου η βροχη σκαβει βαθια αυλακια,και με ταχυτητα γυρω στα 50km/h σε αποτομες στροφες,κινηθηκε με απολυτη σταθεροτητα και ανεση. το GPS στο μεγιστο βαθμο αξιοπιστο, ειχε καταχωρημενα δρομακια που θα τα ελεγα κατσικοδρομους.Σε μια κατηφορια βρηκα με τον φιλο μου (VITARA) εναν παραδρομο που εδειχνε το GP,πισω απο πουρναρια! Στα (-) ειναι οι καπως σκληρες αναρτησεις και οταν περναμε με φορα μεσα απο λασπες,κολανε (οι λασπες) στο κατω μερος εσωτερικα στις πορτες πριν απο το λαστιχο! μου φενεται οτι μετα απο 4 ημερες περασε τα βασικα τεστ με επιτυχια Ποιος πλενει αυριο
Εγω παντως , μετα απο μια τετοια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΧΡΗΣΗ εαν το πουλουσες , απο 70.000 που το πηρες , ουτε 58.000 δεν θα το αγοραζα , ασε που δεν εχει και το καλο ηχοσυστημα BANG & OLUFSEN
το αυτοκινητο Λευτερη μου,ειναι για να το ΖΕΙΣ,οχι για γλαστρα εξω απο το σπιτι! : αν δεν λαθευω, αγορασες 4χ4 για δυνατοτητες εκτος δρομου,η μηπως για τον ορεινο κακοτραχαλο δρομο Πανοραματος;
-
Εντάξει παω πασο έχεις δίκιο χρήστο ... Πάντως αυτή την κυριακή η παρεα και τα Q5 ήταν πανέμορφα ... Και το μαύρο ... Και το 'γαϊδουρί' .... Αλλά εκείνο το ασημί ... Έβγαζε μάτι ρε παιδί μου , πολύ κούκλα !
-
Εντάξει παω πασο έχεις δίκιο χρήστο ... Πάντως αυτή την κυριακή η παρεα και τα Q5 ήταν πανέμορφα ... Και το μαύρο ... Και το 'γαϊδουρί' .... Αλλά εκείνο το ασημί ... Έβγαζε μάτι ρε παιδί μου , πολύ κούκλα !+1
viewtopic.php?f=11&t=38919 -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Εντάξει παω πασο έχεις δίκιο χρήστο ... Πάντως αυτή την κυριακή η παρεα και τα Q5 ήταν πανέμορφα ... Και το μαύρο ... Και το 'γαϊδουρί' .... Αλλά εκείνο το ασημί ... Έβγαζε μάτι ρε παιδί μου , πολύ κούκλα !
+1
viewtopic.php?f=11&t=38919Εκείνη η γκαζια στην εθνική οδό αρη, μου δημιούργησε μεγάλο ψυχικό τραύμα αλλά αυτή την παρασκευή (όπως μου είπαν ) θα παψω να είμαι φτωχός συγγενής .....
-
πραγματι Λευτερη!Απο οτι εμαθα την μεγαλη εβδομαδα ερχεται!
-
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν είναι δύσκολο και χρονοβόρο να τοποθετηθεί 'είσοδος usb' στο ντουλαπάκι του Q5 (σε ΑΜΙ) ;
Στον τιμοκατάλογο με τα original extra, ο κωδικός είναι: 4F0051510G.
Τα έξοδα εγκατάστασης περιλαμβάνονται στην τιμή των 36,4 Ευρώ;Thank's a lot....
-
Νομίζω οτι η τιμή είναι πολύ καλή..ιδιαίτερα αν τη συγκρίνουμε με αυτήν της αντιπροσωπείας που είναι 20+ το λίτρο
http://www.g-market.gr/index.php?produc ... mid=100002 -
έχει δει κανείς καμμία χαμένη νταλίκα με Q5 που ήταν να έρθει την περασμένη τετάρτη ?
-
έχει δει κανείς καμμία χαμένη νταλίκα με Q5 που ήταν να έρθει την περασμένη τετάρτη ?Καλημέρα
Αν έχεις αρ.πλαισίου πάρε την κοσμοκάρ και θα σου πουν ακριβώς πότε θα παραλάβεις...
210-9960007 (εξυπηρέτηση πελατών audi) -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
έχει δει κανείς καμμία χαμένη νταλίκα με Q5 που ήταν να έρθει την περασμένη τετάρτη ?
Καλημέρα
Αν έχεις αρ.πλαισίου πάρε την κοσμοκάρ και θα σου πουν ακριβώς πότε θα παραλάβεις...
210-9960007 (εξυπηρέτηση πελατών audi)THANKS!!!
-
Λευτέρη καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Αγαπητοί φίλοι σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο μου.... Ένα Q5 2.0T S-Line Plus λευκό με ορισμένα επιπλέον extra, όπως xenon, ηλιοροφή, Drive Select κλπ.
... τα καλά μέχρι εκεί...
Ξεφτίλα Νο 1:
Μετά από έκπληξη μου ο αντιπρόσωπος μου ζήτησε την προμήθεια της τράπεζας επειδή ένα ποσό το πλήρωσα με πιστωτική κάρτα (περίπου 3000€) το οποίο ανερχόταν στο 1.7% του ποσού, δηλαδή 50€!!! Αξιοπρέπεια 0! Δίνεις τόσα λεφτά και κολλάνε στα 50€ της προμήθειας της κάρτας…
Ξεφτίλα Νο2:
Λόγω έργων στην εθνική οδό του νησιού ήμουν υποχρεωμένος να παρακάμψω το 1 βενζινάδικο και παρά τις όλες διαβεβαιώσεις του πωλητή ότι το αυτοκίνητο έχει 50χλμ αυτονομία, με αφήνει μετά από 7 χλμ!!! (Εννοείτε ότι τον πήρα τηλέφωνο και τσακίστηκαν να φέρουν ένα δοχείο με βενζίνη!)
Ξεφτίλα Νο3:
Μετά την σύνδεση του bluetooth τηλεφώνου μου ένα από τα ηχεία του αυτοκινήτου έκανε ένα θόρυβο σαν αυτόν ενός ηχείου που έχει χρόνια στην πλάτη του!Δεν κυκλοφόρησα ακόμα με το αυτοκίνητο (
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο μου.... Ένα Q5 2.0T S-Line Plus λευκό με ορισμένα επιπλέον extra, όπως xenon, ηλιοροφή, Drive Select κλπ.
... τα καλά μέχρι εκεί...
Ξεφτίλα Νο 1:
Μετά από έκπληξη μου ο αντιπρόσωπος μου ζήτησε την προμήθεια της τράπεζας επειδή ένα ποσό το πλήρωσα με πιστωτική κάρτα (περίπου 3000€) το οποίο ανερχόταν στο 1.7% του ποσού, δηλαδή 50€!!! Αξιοπρέπεια 0! Δίνεις τόσα λεφτά και κολλάνε στα 50€ της προμήθειας της κάρτας…
Ξεφτίλα Νο2:
Λόγω έργων στην εθνική οδό του νησιού ήμουν υποχρεωμένος να παρακάμψω το 1 βενζινάδικο και παρά τις όλες διαβεβαιώσεις του πωλητή ότι το αυτοκίνητο έχει 50χλμ αυτονομία, με αφήνει μετά από 7 χλμ!!! (Εννοείτε ότι τον πήρα τηλέφωνο και τσακίστηκαν να φέρουν ένα δοχείο με βενζίνη!)
Ξεφτίλα Νο3:
**Μετά την σύνδεση του bluetooth τηλεφώνου μου ένα από τα ηχεία του αυτοκινήτου έκανε ένα θόρυβο σαν αυτόν ενός ηχείου που έχει χρόνια στην πλάτη του! **Δεν κυκλοφόρησα ακόμα με το αυτοκίνητο (
Αυτά τα ολίγα....Αυτό για αναλυσέ το λίγο αν θες γιατί μου κάνουν και μένα 'χιόνια' κάποια απτα ηχεία και ας το χω στο mute! Το ΣΚ σε εκδρομή με κοροιδεύανε...60000€ και χάλασαν τα ηχεία από τώρα ρωτάγανε??
-
εγκαθετιλας mode on
τι σημασία έχει αν κοστίζει 60 80 100 χιλιάδες??? γερμανικό αυτοκίνητο πήρατε τι περιμένατε δηλαδή ιαπωνική αξιοπιστία
εγκαθετιλας mode off
AUDI Q5