-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Ευχαριστώ Stefan!!Mα 4000 το MMI και 2500 τα καθίσματα ;Ήμαρτον...2500 ? Για βαλε το χρώμα cinnamon να δεις τι θα πάθεις ..... Εμένα τα δέρματα μου βγήκαν ~3600 .... Γιατί σου λένε (άκου τώρα ) ~3250 το δέρμα fine nappa και λες άντε να κάνω την υπέρβαση (αφού το χρώμα αυτό δε βγαίνει στα φτηνά δέρματα
Και ακούστε τώρα μαγκία : όχι σου λέει η αουντι αυτό δε γίνεται .... Πρέπει απαραίτητα να συνδυάσεις αυτα τα δέρματα και με το πακέτο 'επένδυση με δέρμα και στα υπόβραχιονια των θυρών και στο κεντρικό υποβραχ. Που κοστίζει αλλά ~330 ευρώ ....! Και μετά όταν γκρίνιαζω κάποιοι μου απαντούν για προσφορά ζήτηση value for money κλπ . Είναι επίσης λογικό για ένα τέτοιο αυτοκίνητο εν έτη 2006 να μην έχει στάνταρ φώτα xenon ? Η αισθητήρες παρκαρίσματος ? Αντε πες τα δερμάτινα καθίσματα είναι βιτσιο . Αλλά τα φώτα έχουν σίγουρα να κάνουν με την ασφάλεια...... -
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
Ερώτηση. Κοίταγα ένα τεστ για Q5 και είδα στο τέλος βασική τιμή 44-45.000 και τιμή μοντέλου δοκιμής (προφανώς full extra) λίγο πάνω από 70.000!!!!!
Τι διάολο του έχουν βάλει; Η βασική έκδοση δηλαδή δεν έχει τίποτα; Τα γνωστά νταβατζηλίκια;Ευκολάκι να πιάσεις τα 60.000€. Με xenon, MMI, δέρματα, ηλιοροφή, s-tronic και 18αρες τα πιασες!! Αντίστοιχα αν πας σε 20αρες, τα καλά δέρματα, τα s-line καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας και 3-ζωνικό κλιματισμό έφτασες και τα 70.000€!! Καλό ε??
den ksero an sinfonite me mena alla ena apo ta arnitika pou blepo pano sto q5 ine i iliorofi ....gia to ximona kali ine alla gia to kalokeri ... ke idios me ta kalokeria ke tin tromaxtiki zesti pou exoume (edo stin kipro alla ke elada an den kano lathos) den ine oti kalitero.....den klini arketa kala ke epitrepi stin thermotita na mpeni gia ta kala mesa .....an ke fenete para poli oreo pano sto q5 omos protimisa na min to parankilo me iliorofi .........
P.S. kapios pou exi MMI mpori na mou pi an pezi DVD video ...?
Ίσα ίσα που η ηλιοροφή είναι απτα μεγάλα ατού του αυτοκινήτου. Ειδικά οι πίσω ενθουσιάζονται. Απλά το καλοκαίρι δεν είναι για να ανοίγει γιατί τα εγκαυματα είναι σίγουρα. Έχω ΜΜΙ αλλά δεν έχω δοκιμάσει να παίξω DVD με ταινία. Σαν να έχει πάρει κάπου το μάτι μου ότι χρειάζεται μια μικρή ρύθμιση (ίσως και με VAG com) για να πιάνει ο οδηγός του DVD τις απαραίτητες ταχύτητες για να διαβάσει video.
@Eddie: σε αυτό που λες πάει το 'περι ορέξεως κολοκυθόπιτα'!!
exis apolito dikeo ...alla epidi ime atomo pou den ta pai ke poli kala me tin zesti ke genikotera me ton ilio giafto ke den exo bali iliorofi.......
an sou ine efkolo (i ke kapios allos) na dokimasis gia to mmi an pezi dvd video tha to ektimiso .....
ekino pou exo mathi ego ine oti pezi ...an ke den to exo di ..... ke stamatai molis to aftokinito kinithi pano apo 5 kmhΚαλημέρα και απο εμένα έχω εδώ και 2 μήνες το αυτοκίνητο και απο την αρχή που διαβάζω το forum και μπορώ να πώ ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος , θέλοντας λοιπόν να πώ την προσωπική μου καθαρά άποψη για την ηλιοροφή και το ΜΜΙ έχω να πώ τα παρακάτω
Η ηλιοροφή ήταν το πρώτο που έβαλα γιατί την πάω μου άρεσει σαν extra απο την πρώτη στιγμή που είδα στήν αντιπροσωπεία στα περίφημα εκείνα Q5 με την Aρτα και τα Γιάννενα μέσα μου άρεσε . Είναι αλήθεια ότι δεν την έχω δοκιμάσει για καλοκαίρι αλλά εννοείτε ότι περιμένω μια αύξηση της ζέστης , αλλά αυτό που μου αρέσει είναι ότι χειμώνα καλοκαίρι το αυτοκίνητιο δείχνει ποιό φωτινό μέσα όσο αφορα την ζέστη γενικά βοηθάνε και φιμέ τζάμια μπορώ να πώ αρκετά .
Φίλε μου τώρα όσο αφορα το ΜΜΙ είναι κάτι που πραγματικά γεμίζει την κονσόλα είναι ωραίο και χρήσιμο ΑΛΛΑ θέλει και περιπου 4.000 € + που άμα τα εχεις γιατί οχι , γιατί τι να το κανεις απο την πλευρά της ψυχαγωγίας αν δεν βάλεις και τις πισώ οθόνες και την προεγκατάσταση τους . Ο οδηγός και συνοδηγός απολυτα λογικά κατα εμένα δεν μπορούν να δούνε DVD εν κινήσει , αμά είσαι αραγμένος καπου μπορείς να δείς ότι θές , Εγώ δεν έχω ΜΜΙ αλλά εχω το πακέτο της Philips με 2 dvd portable για τα παιδιά που κατά εμέ είναι super , και ένα καλό GPS για αν ποτέ το χρειαστώ.
>Ευχαριστώ Stefan!!Mα 4000 το MMI και 2500 τα καθίσματα ;Ήμαρτον... -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τον Δεκέμβρη του 2008 το s-tronic με 18αρες (~1000€), δέρματα (~2500€), 3-ακτινο τιμόνι με paddles (~600€), MMI (~4000€), xenon (~1000€), ηλιοροφή (~1800€), μεταλλικό χρώμα (~1000€), Audi Sound System (~350€) και cruise control (~300€) κόστιζε 61000€. Τώρα υπολόγισε και την αύξηση 800€ περίπου που έχει γίνει στην αρχική τιμή. Τα έξτρα δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τιμές.2500 ? Για βαλε το χρώμα cinnamon να δεις τι θα πάθεις ..... Εμένα τα δέρματα μου βγήκαν ~3600 .... Γιατί σου λένε (άκου τώρα ) ~3250 το δέρμα fine nappa και λες άντε να κάνω την υπέρβαση (αφού το χρώμα αυτό δε βγαίνει στα φτηνά δέρματα
Και ακούστε τώρα μαγκία : όχι σου λέει η αουντι αυτό δε γίνεται .... Πρέπει απαραίτητα να συνδυάσεις αυτα τα δέρματα και με το πακέτο 'επένδυση με δέρμα και στα υπόβραχιονια των θυρών και στο κεντρικό υποβραχ. Που κοστίζει αλλά ~330 ευρώ ....! Και μετά όταν γκρίνιαζω κάποιοι μου απαντούν για προσφορά ζήτηση value for money κλπ . Είναι επίσης λογικό για ένα τέτοιο αυτοκίνητο εν έτη 2006 να μην έχει στάνταρ φώτα xenon ? Η αισθητήρες παρκαρίσματος ? Αντε πες τα δερμάτινα καθίσματα είναι βιτσιο . Αλλά τα φώτα έχουν σίγουρα να κάνουν με την ασφάλεια......Τί νούμερα είναι αυτά ρε παιδιά ; και δεν τα έχει όλα μέσα ; Ημαρτον δηλαδή.
-
Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να το αγοράσει...προσφορά και ζήτηση είναι ολα.Αυτοί θεωρούν πως αυτή είναι σωστή τιμολογιακή πολιτική,και αν σε κάποιον δεν αρέσει απλά δεν αγοράζει..
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να το αγοράσει...προσφορά και ζήτηση είναι ολα.Αυτοί θεωρούν πως αυτή είναι σωστή τιμολογιακή πολιτική,και αν σε κάποιον δεν αρέσει απλά δεν αγοράζει..Σωστος!
-
Καλημέρα και από εμένα αγαπητοί..
Δεν έχω βάλει και εγώ το ΜΜΙ που κόστιζει 4000 ευρώ, ( αν και θα το ήθελα και εγώ) γιατί προτίμησα βάση του budget που διέθετα να εξοπλίσω το αυτοκίνητο με τα άκρως απαραίτητα κατά την γνώμη μου:
1.stronic
2.Xenon
2. Cruise control
3. Δέρμα ( αυτό ίσως τραβηγμένο)Βολέυτηκα όμως καταρχάς με την SDΗC κάρτα των 8Gb που παίζει άψογα και με το dvd της philips με τις δύο οθόνες για τα πίσω καθίσματα που τα τοποθετώ μόνο σε ταξίδι για τα παιδιά με κόστος 250 ευρώ.
Αν είχα βρεί ρε παιδιά και κάτι για πλοήγηση....θα ήμουν τέλεια.
Εχει βρει κανένας τίποτα σχετικό;
Επίσης μήπως έχει αλλάξει κανείς τις απολήξεις των εξατμίσεων με χρωμιωμές; -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Ευχαριστώ Stefan!!Mα 4000 το MMI και 2500 τα καθίσματα ;Ήμαρτον...
2500 ? Για βαλε το χρώμα cinnamon να δεις τι θα πάθεις ..... Εμένα τα δέρματα μου βγήκαν ~3600 .... Γιατί σου λένε (άκου τώρα ) ~3250 το δέρμα fine nappa και λες άντε να κάνω την υπέρβαση (αφού το χρώμα αυτό δε βγαίνει στα φτηνά δέρματα
Και ακούστε τώρα μαγκία : όχι σου λέει η αουντι αυτό δε γίνεται .... Πρέπει απαραίτητα να συνδυάσεις αυτα τα δέρματα και με το πακέτο 'επένδυση με δέρμα και στα υπόβραχιονια των θυρών και στο κεντρικό υποβραχ. Που κοστίζει αλλά ~330 ευρώ ....! Και μετά όταν γκρίνιαζω κάποιοι μου απαντούν για προσφορά ζήτηση value for money κλπ . Είναι επίσης λογικό για ένα τέτοιο αυτοκίνητο εν έτη 2006 να μην έχει στάνταρ φώτα xenon ? Η αισθητήρες παρκαρίσματος ? Αντε πες τα δερμάτινα καθίσματα είναι βιτσιο . Αλλά τα φώτα έχουν σίγουρα να κάνουν με την ασφάλεια......Ναι είναι απάτη να μην έχουν το ίδιο χρωματολόγιο και στις 2 ποιότητες ώστε αν θες το υπέροχο cinnamon να πρέπει να βάλεις τα full fine nappa ή να πρέπει να πας σε δικιά τους aftermarket πρόταση από εταιρία που τους ανήκει!! Η πρώτη επιλογή ήταν μαύρο με full fine nappa δέρμα μέσα αλλά όταν έγινε η αλλαγή σε Sand beige το εσωτερικό έγινε μαύρο και να γλιτώσουμε και κάποια λίγα € πήγαμε στα Milano δέρματα. Το πιο τραγικό πάντως είναι το μπεζ Milano δέρμα που συνδυάζεται υποχρεωτικά με το πρασινοχακί ( ) ταμπλό!! Αποτέλεσμα: τριχρωμία (μπεζ κάθισμα, μαύρη κονσόλα, πρασινοχακί ταμπλό...ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου!!)
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να το αγοράσει...προσφορά και ζήτηση είναι ολα.Αυτοί θεωρούν πως αυτή είναι σωστή τιμολογιακή πολιτική,και αν σε κάποιον δεν αρέσει απλά δεν αγοράζει..Δεν διαφωνώ αλλά η τιμή είναι λίγο σκάνδαλο ρε παιδιά
-
Εγώ είχα υπόψη μου ότι 10 με 15.000 σε εξτρά αρκούν για να θεωρηθεί ένα αμάξι full extra. Εντάξει και η Alfa είχε σειρά linea accesori αλλά το πακέτο Ti θεωρώ ότι είχε τα πάντα (πλην ηλιοροφής). Ο προβληματισμός μου είχε να κάνει με το κατά πόσο αξίζει να δώσει κανείς τόοοοσα λεφτά ενώ μπορείς απλά να πας σε τελείως άλλη κατηγορία. Το θέμα είναι ότι το ποσό πάντα ανεβαίνει με τα γνωστά νταβατζηλίκια που πλέον έχουν αρχίσει και οι Ιταλοί να κάνουν...
-
2500 ? Για βαλε το χρώμα cinnamon να δεις τι θα πάθεις ..... Εμένα τα δέρματα μου βγήκαν ~3600 .... Γιατί σου λένε (άκου τώρα ) ~3250 το δέρμα fine nappa και λες άντε να κάνω την υπέρβαση (αφού το χρώμα αυτό δε βγαίνει στα φτηνά δέρματα
Και ακούστε τώρα μαγκία : όχι σου λέει η αουντι αυτό δε γίνεται .... Πρέπει απαραίτητα να συνδυάσεις αυτα τα δέρματα και με το πακέτο 'επένδυση με δέρμα και στα υπόβραχιονια των θυρών και στο κεντρικό υποβραχ. Που κοστίζει αλλά ~330 ευρώ ....! Και μετά όταν γκρίνιαζω κάποιοι μου απαντούν για προσφορά ζήτηση value for money κλπ . Είναι επίσης λογικό για ένα τέτοιο αυτοκίνητο εν έτη 2006 να μην έχει στάνταρ φώτα xenon ? Η αισθητήρες παρκαρίσματος ? Αντε πες τα δερμάτινα καθίσματα είναι βιτσιο . Αλλά τα φώτα έχουν σίγουρα να κάνουν με την ασφάλεια......Ναι είναι απάτη να μην έχουν το ίδιο χρωματολόγιο και στις 2 ποιότητες ώστε αν θες το υπέροχο cinnamon να πρέπει να βάλεις τα full fine nappa ή να πρέπει να πας σε δικιά τους aftermarket πρόταση από εταιρία που τους ανήκει!! Η πρώτη επιλογή ήταν μαύρο με full fine nappa δέρμα μέσα αλλά όταν έγινε η αλλαγή σε Sand beige το εσωτερικό έγινε μαύρο και να γλιτώσουμε και κάποια λίγα € πήγαμε στα Milano δέρματα. Το πιο τραγικό πάντως είναι το μπεζ Milano δέρμα που συνδυάζεται υποχρεωτικά με το πρασινοχακί ( ) ταμπλό!! Αποτέλεσμα: τριχρωμία (μπεζ κάθισμα, μαύρη κονσόλα, πρασινοχακί ταμπλό...ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου!!)
+1 Αυτο το πρασινοχακι ηταν που με εκανε τελευταια στιγμη να αλλαξω και να βαλω τα nappa
-
[quote='leftgalan']Για ρωτα και τον xristos68 ποσο του βγηκε >>>>>> γουσταρω και μου αξιζει!!!
-
... και όπως λέει και ο Γεωργίου, 'ο γνωστός ο ... κλαψιάρης ο Έλληνας'
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να το αγοράσει...προσφορά και ζήτηση είναι ολα.Αυτοί θεωρούν πως αυτή είναι σωστή τιμολογιακή πολιτική,και αν σε κάποιον δεν αρέσει απλά δεν αγοράζει..
Δεν διαφωνώ αλλά η τιμή είναι λίγο σκάνδαλο ρε παιδιά
Σκάνδαλο, είναι και οι τιμές της Mazda, για κάποιον που έχει ένα Sunny του '95 ή ένα 323F. Για να μην 'χαλιέσαι', μην ασχολείσαι με αυτό το τόπικ.
-
Ο χρήστης panos() έγραψε:
... και όπως λέει και ο Γεωργίου, 'ο γνωστός ο ... κλαψιάρης ο Έλληνας'
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα...
-
βρε αδελφια!Ας ημαστε ειλικρινεις!Δεν το πηραμε το αυτοκινητο καθαρα απο αναγκη, αλλα πληρωσαμε το βιτσιο μας! Προσωπικα εφτασα στις 70000,χωρις να τα εχω ολα! Δεν ημουν φανατικος,αλλα τωρα ειναι το κουκλι μου! Χωρις να ειμαι παραλης (οπως καποιος Λευτερης με πισινες και βιλες!) ΔΕΝ το μετανιωσα δευτερολεπτο!Απλως το ζω!!!
-
καποιος γκρινιαρης Λευτερης εβαλε ηχοσυστημα Bang & Olufsen Αλιμονο σε εμας τους κοινους θνητους
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
καποιος γκρινιαρης Λευτερης εβαλε ηχοσυστημα Bang & Olufsen Αλιμονο σε εμας τους κοινους θνητουςΑπλά τα πράγματα: http://cgi.ebay.de/Audi-Q5-Soundsystem-Lautsprecher-Bang-Olufsen_W0QQitemZ370264442607QQcmdZViewItemQQptZCE_Auto_Hi_Fi_Autolautsprecher?hash=item56357b06ef
-
aris07 έγραψε:
Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να το αγοράσει...προσφορά και ζήτηση είναι ολα.Αυτοί θεωρούν πως αυτή είναι σωστή τιμολογιακή πολιτική,και αν σε κάποιον δεν αρέσει απλά δεν αγοράζει..[/quote]Δεν αντιλέγω.Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μου αφαιρεί το δικαίωμα να κατακρίνω για κάποια έξτρα τη δική τους ''σωστή''τιμολογιακή πολιτική.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ είχα υπόψη μου ότι 10 με 15.000 σε εξτρά αρκούν για να θεωρηθεί ένα αμάξι full extra. Εντάξει και η Alfa είχε σειρά linea accesori αλλά το πακέτο Ti θεωρώ ότι είχε τα πάντα (πλην ηλιοροφής). Ο προβληματισμός μου είχε να κάνει με το κατά πόσο αξίζει να δώσει κανείς τόοοοσα λεφτά ενώ μπορείς απλά να πας σε τελείως άλλη κατηγορία. Το θέμα είναι ότι το ποσό πάντα ανεβαίνει με τα γνωστά νταβατζηλίκια που πλέον έχουν αρχίσει και οι Ιταλοί να κάνουν...Η λογική σου είναι σωστή αλλά μην ξεχνάς οτι για να ανέβεις κατηγορία (αρχίζοντας απο τα 69-70000 ευρώ),πρέπει και να ανέβεις σημαντικά σε κυβικά με οτι συνεπάγεται αυτό...
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
aris07 έγραψε:
Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να το αγοράσει...προσφορά και ζήτηση είναι ολα.Αυτοί θεωρούν πως αυτή είναι σωστή τιμολογιακή πολιτική,και αν σε κάποιον δεν αρέσει απλά δεν αγοράζει..Δεν αντιλέγω.Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μου αφαιρεί το δικαίωμα να κατακρίνω για κάποια έξτρα τη δική τους ''σωστή''τιμολογιακή πολιτική.[/quote]
Εδω ταιριάζει αυτό που έγραψε ο stefan πριν:περί ορέξεως...
AUDI Q5