-
ξεκαρφωτο μιας και ειναι σχολικο θεμα αυτο, παραμονες της καταληψης μα πηγαν στο εργοστασιο της Pitsos.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ξεκαρφωτο μιας και ειναι σχολικο θεμα αυτο, παραμονες της καταληψης μα πηγαν στο εργοστασιο της Pitsos.Εμας μας πηγανε περιπατο.Εγω πηγα για φραπεδουμπα...
-
Δεν εχεις βενζινα??? Ε δεν κανουμε δουλεια εγω ειμαι στη μεση. Δεχομαι χορηγιες
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
ξεκαρφωτο μιας και ειναι σχολικο θεμα αυτο, παραμονες της καταληψης μα πηγαν στο εργοστασιο της Pitsos.
Εμας μας πηγανε περιπατο.Εγω πηγα για φραπεδουμπα...
Οσο περιμεναμε να μας κανουν την περιηγηση εβγαζα φωτο τα παλια λεωφορεια της Εθελ
-
Δεν εχεις βενζινα??? Ε δεν κανουμε δουλεια εγω ειμαι στη μεση. Δεχομαι χορηγιεςΕγω χρειαζομαι πολλα γιατι στο παπι μπαινει μονο 100αρα BP συμπιεσιαρικη...
-
Εμας μας πηγανε περιπατο.Εγω πηγα για φραπεδουμπα...
Οσο περιμεναμε να μας κανουν την περιηγηση εβγαζα φωτο τα παλια λεωφορεια της Εθελ
Εγω οσο επινα τον φραπε μου κοζαρα τα γκομενακια....
-
Καθεσαι και ακριβοπληρωνεις τη BP??? Πατερας φιλου μου ειναι χημικος στα διυλιστηρια στον Ασπροπυργο και μου λεει ειναι κοροιδια να βαζεις τις ακριβες ετσι και αλλιως ολα στα ιδια βυτια και καραβια ειναι. Μου ειχε πει πως η απλη βγαινει με 98 οκτανια αντι 95. Η κατοσταρα δινει αλλο ενα παραπανω δλδ 99.
-
Εκανες με καμια τιποτα ή........
-
Εκανες με καμια τιποτα ή........Εμεινα στο ματι γιατι απολαμβανα τον καφε μου....
-
Ετσι ειναι πιο ωραιος ο καφες....
-
Ετσι ειναι πιο ωραιος ο καφες....Ετσι παει.Ειναι γλυκοποιοτος...
-
Εγώ μπήκα απειροελάχιστες φορές σε σχολικό. Το σπίτι μου ήταν 100 μέτρα απο το σχολίο.
Ακόμα το έχω απωθημένο. Μόνο σε κάτι εκδρομές του έδινα και καταλάβαινε!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εγώ μπήκα απειροελάχιστες φορές σε σχολικό. Το σπίτι μου ήταν 100 μέτρα απο το σχολίο.
Ακόμα το έχω απωθημένο. Μόνο σε κάτι εκδρομές του έδινα και καταλάβαινε!!!Και το δικο μου το σχολειο ετσι ειναι αν το παρεις ευθεια.Εχει στενα διαφορα οποτε δε φαινεται το σπιτι μου. Εγω του δινω και καταλαβαινει ολη μερα!!!!!!
-
Και ναι, ψηφιστηκε να συνεχιστει η καταληψη. Τζαμπα το πρωινο ξυονημα στις 6!
-
Και ναι, ψηφιστηκε να συνεχιστει η καταληψη. Τζαμπα το πρωινο ξυονημα στις 6!Ουρτ ρε !!!Εμεις πηγαμε να το ξανακλεισαμε σημερα 2 πρωτες ωρες πηρα απουσεις επειδη εκανα αποχη αλλα κανεις δε συγκινηθηκε απο τους καθηγητες να πει κατι επειδη θα εχανε ενα 50 ευρω! Μπορει απο την επομενη εβδομαδα να το ξανακλεισουμε αν δε δωθουν λεφτα.
-
Δεν τιθεται θεμα απουσιων... γιατι με εκαναν απουσιολογο με κριτηριο την ομαδα. Πλακα πλακα απουσιολογιο δεν πηρα σημερα και η μονη εντολη ηταν να γραψω τους παροντες σε ενα χαρτι. Ετσι και με ειχες θα σε ειχα γλυτωσει.... κανω τα στραβα ματια μονο λιγοι τις αρπαζουν.........
-
Δεν τιθεται θεμα απουσιων... γιατι με εκαναν απουσιολογο με κριτηριο την ομαδα. Πλακα πλακα απουσιολογιο δεν πηρα σημερα και η μονη εντολη ηταν να γραψω τους παροντες σε ενα χαρτι. Ετσι και με ειχες θα σε ειχα γλυτωσει.... κανω τα στραβα ματια μονο λιγοι τις αρπαζουν.........Μωρη λουμπινα....
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ποσα το δινεις το xt..Άστο Γιώργο, είσαι μικρός ακόμα.
Καμμιά φωτό με συμμαθήτριες δεν βλέπω. Προσοχή γιατί το πολύ 'φόρουμ¨ τυφλώνει...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ποσα το δινεις το xt..
Άστο Γιώργο, είσαι μικρός ακόμα.
Καμμιά φωτό με συμμαθήτριες δεν βλέπω. Προσοχή γιατί το πολύ 'φόρουμ¨ τυφλώνει...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ποσα το δινεις το xt..
Άστο Γιώργο, είσαι μικρός ακόμα.
Σιγα μην βαλω εδω μεσα φωτο λυσαριδες να χαθειτε!
Σχολικό topic η αλλιώς schooligan topic