-
Aναστασεως ή αναπαυσεως τελικα
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Aναστασεως ή αναπαυσεως τελικαΑναστάσεως, αν κρίνω από τα αποτελέσματα στο http://www.google.gr/search?q=χ� ... =firefox-a
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Από εδώ:
[...]Αναλυτικότερα, πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έγινε στο Χολαργό στην οδό Αναστάσεως 20! Εκεί, περίπου στις 06.30 το πρωί, σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε, ηλικίας όλοι περίπου 20 ετών. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα μέλη της νεανικής συντροφιάς που επέστρεφαν από διασκέδαση,[...]
Όποιος είναι κοντά στην περιοχή ας μας μεταφέρει μια εικόνα του δρόμου
Μαλλον την μπερδευω με την Αναπαυσεως που ειναι αυτη διπλα στην Π.Υμητου.
Την Αναστάσεως πρέπει να εννοείς μιας και αυτός ο δρόμος είναι που ξεκινάει από την Υ2 έξοδο της περ. Υμηττού και καταλήγει στην Μεσογείων. Στην αρχή είναι διπλός και μετά γίνεται μονόδρομος. Πάντως αυτός ο δρόμος είναι κατηφορικός και ευθεία και αναπτύσσονται επίσης (σχετικά) μεγάλες ταχύτητες, δεδομένου ότι μόλις έχεις βγει από την Αττική Οδό.
(έψαξα και για Αναπαύσεως στο google maps στο Χολαργό, Παπάγου κλπ αλλά δεν έβγαλε κάτι )
-
Πάντως αυτός ο δρόμος είναι κατηφορικός και ευθεία και αναπτύσσονται επίσης (σχετικά) μεγάλες ταχύτητες, δεδομένου ότι μόλις έχεις βγει από την Αττική Οδό.
Το σημείο στο οποίο έγινε το ατύχημα πάντως είναι πολύ κοντά στη Λ. Μεσογείων και έχουν μεσολαβήσει γύρω στα 2Km, 2-3 φανάρια και αρκετές διασταυρώσεις από την Αττική Οδό. Η κλίση του δρόμου σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο. Το ότι έχεις βγει από Αττική οδό δεν παίζει κανέναν ρόλο (στο συγκεκριμένο σημείο).
Επειδή έχω περάσει αρκετές φορές από το συγκεκριμένο σημείο (μένει ο αδελφός μου στην Αναστάσεως, 300 μέτρα από το ατύχημα), θεωρώ πιθανότερο σενάριο να έτρεχε να προλάβει το πράσινο φανάρι της Λ. Μεσογείων (ή απλά έτρεχε επειδή ήταν σκνίπα) και να τρόμαξε με κάτι (αυτοκίνητο που πετάχτηκε από στενό, γάτα, σκύλος, πεζός) και να αντέδρασε με τον τρόπο αυτό. -
Το τρακάρισμα δεν έγινε κοντά στην Λ. Μεσογείων, αλλά στην Αναστάσεως σε ύψος λίγο μετά το 'Τένις' του Παπάγου και πριν την πηγή-βρύση στις πρώτες πολυκατοικίες του Παπάγου. Είναι δύσκολο να καταλάβεις πως έγινε το τρακάρισμα, γιατί το λεωφορείο ήταν παρκαρισμένο και κοίταζε προς το βουνό-Αττική Οδό και το αυτοκίνητο με τα παιδιά κατέβαινε την Αναστάσεως. Μάλλον πηγαίνανε πολύ γρήγορα, του έφυγε και χτύπησε με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου το μπροστινό του λεωφορείου. Στο σημείο υπάρχουν πολλά γυαλιά ακόμη και λουλούδια για τα παιδιά...
Νίκος
-
Τότε αλλάζει το πράγμα.
Άρα δεν είναι στο Νο 20 που διαβάζουμε αλλά στο ...120, γιατί η αρίθμηση ξεκινά από τη Λ. Μεσογείων. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τότε αλλάζει το πράγμα.
Άρα δεν είναι στο Νο 20 που διαβάζουμε αλλά στο ...120, γιατί η αρίθμηση ξεκινά από τη Λ. Μεσογείων.Ναι το άρθρο είναι λάθος...Στο σημείο δεν υπάρχει καν αρίθμιση (είναι εκτός οικισμού).
Αν και δεν είναι όμορφο να ασχολούμαστε με κάτι τόσο τραγικό, ρίξτε μια ματιά παρακάτω...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=76507&cid=4
Επειδή μένω Παπάγου, και τον δρόμο αυτόν τον κάνω 4 φορές την ημέρα το δυστύχημα έγινε εκεί που σας περιγράφω, σε ένα σημείο που θεωρούσα αδιανόητο να συμβεί κάτι τέτοιο...
Νίκος.
-
Από το video φαίνεται ότι 'έσκασε' στο λεωφορείο στο αντίθετο ρεύμα. Άρα το να λέμε ότι το λεωφορείο δεν έπρεπε να είναι εκεί μού φαίνεται λίγο άτοπο.
-
Τι αμάξι ήταν ρε παιδιά; Polo; saxo;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τι αμάξι ήταν ρε παιδιά; Polo; saxo;Opel Zafira I
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Τι αμάξι ήταν ρε παιδιά; Polo; saxo;
Opel Zafira I
Το αμάξι έπεσε 3 κατηγορίες!
-
Για το ατύχημα που λέτε ξέρω λεπτομέρειες επειδή δυστυχώς η κοπέλα που σκοτώθηκε ήταν φίλη μας...Το αυτοκίνητο υπολογίζεται ότι πήγαινε με 110 χιλιόμετρα(!).Τα παιδιά δυστυχώς ήταν όλα μεθυσμένα(στο αυτοκίνητο όπως έμαθα βρέθηκαν μπουκάλια από μπύρες).Επίσης εικάζεται ότι ο οδηγός κάτι πήγε να αποφύγει με αποτέλεσμα να σκάσει στο λεοφωρείο επάνω.Όλοι φοράγανε ζώνες,αλλά η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που και τα τρία παιδιά πέθαναν ακαρίαια αφού όλα σπάσανε τους αυχένες τους.Μόνο ο οδηγός τη γλίτωσε.
-
Νωριτερα εγιναν 2 τροχαια στη Κηφισσου το πρωτο στο οποιο ετυχε να μποτιλιαριστει ενας φιλος εμπλεκομενοι ηταν ενας ταριφας και ενας με μια μηχανη και στο δευτερο που ακουσα στο ραδιο ενα car-ο με μια μηχανη πλαι!
-
Μόνο ο οδηγός τη γλίτωσε.
θυμάστε πριν 9-10 χρόνια, ένα περιστατικό, όπου έγινε ένα τροχαίο και ακαριαία σκοτώθηκαν οι 3 συνεπιβάτες και σώθηκε μόνο ο οδηγός ενός polo?
που είχε χαθεί για δύο μέρες και τελικά (παρά τις εκκλήσεις των γονιών των άλλων παιδιών) αυτοκτόνησε πέφτοντας από ταράτσα?τι να πείς?
κρίμα.... -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Μόνο ο οδηγός τη γλίτωσε.
θυμάστε πριν 9-10 χρόνια, ένα περιστατικό, όπου έγινε ένα τροχαίο και ακαριαία σκοτώθηκαν οι 3 συνεπιβάτες και σώθηκε μόνο ο οδηγός ενός polo?
που είχε χαθεί για δύο μέρες και τελικά (παρά τις εκκλήσεις των γονιών των άλλων παιδιών) αυτοκτόνησε πέφτοντας από ταράτσα?τι να πείς?
κρίμα....Την ιστορία που αναφέρεις την είχε σκηνοθετήσει ο Κοκκινόπουλος σε ένα επεισόδιο της '10ης Εντολής' ή του 'Κόκκινου Κύκλου'.
-
Ναι και εγω στον κοκκινο κυκλο αν θυμαμαι καλα το ειχα δει.Τελικα ειναι αληθινη ιστορια?
-
εγώ το είχα δει στις ειδήσεις και είναι αληθινή ιστορία,δυστυχώς.
ήμουν πάνω στο ξεψάρωμα τότε σαν οδηγός και θεωρούσα οτι τρέχω στο btcc και κάτι τέτοιες σφαλιάρες σε κάνουν να ξανασκέφτεσαι κάποια πράγματα.
δεν παίζει restart εκεί έξω... -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
...ήμουν πάνω στο ξεψάρωμα τότε σαν οδηγός και θεωρούσα οτι τρέχω στο btcc και κάτι τέτοιες σφαλιάρες σε κάνουν να ξανασκέφτεσαι κάποια πράγματα.
δεν παίζει restart εκεί έξω...Kαι λιγα λες .. το εχω νιωσει απο πρωτο χερι αυτο...βασικα παντα το ενιωθα αλλα ποτε δεν το σκεφτομουν στα σοβαρα(κλασσικος νεος οδηγος).
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ναι και εγω στον κοκκινο κυκλο αν θυμαμαι καλα το ειχα δει.Τελικα ειναι αληθινη ιστορια?έψαξα λίγο και βρήκα αυτό
http://www.greektube.org/content/view/58925/2/
το αληθινό περιστατικό ήταν με 3 ή 4 φίλους
-
Παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων σήμερα, ότι και αν σημαίνει αυτό..
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#