-
-
2 - 3 φίλοι μου που είναι μεγάλα καμάκια (ετών περί τα 32 και αυτοί), δλδ σφάζουν διαρκώς, απίστευτο ένα πράγμα ρε σεις (βλέπω τί κουβαλάνε και μιλάμε για τεφαρίκια ) ούτε θέλουν να ακούσουν για γάμο από τη μία και από την άλλη όταν μιλάμε για γυναίκες μου μιλάνε για σίχαμα . Γιατί άραγε? Παρακαλούνται οι παντρεμένοι και χρονίως δεσμευμένοι να μην απαντήσουν. Εδώ θέλουμε απόψεις ελεύθερες - μη δεσμευμένες
-
Από ζαρζαβατικό και δη μαρούλι πώς πάνε οι φίλοι σου; Φαντάζομαι πολύ ως πάρα πολύ καλά...
-
Δεν πολυκατάλαβα τι παίζει. Είναι και αργά, καταλαβαίνεις...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Από ζαρζαβατικό και δη μαρούλι πώς πάνε οι φίλοι σου; Φαντάζομαι πολύ ως πάρα πολύ καλά...Αν εννοείς το μπαγιόκο νορμάλ πράγματα όχι τπτ τρελό.
Δεν πολυκατάλαβα τι παίζει. Είναι και αργά, καταλαβαίνεις...
Εσύ τα πιάνεις είσαι (ή τείνεις να γίνεις) της ίδιας συνομοταξίας
-
ψηνομαι να χωσω κανα γαμο με τη δικια μου, χωρις μαλακιες σκεφτομαστε να παντρευτουμε για να τσιμπησουμε τα γαμηλια δωρα κ λεφτα απο συγγενεις - γνωστους κλπ
εχουμε βρει τα κονε να τη βγαλουμε φθηνα (να τους ταϊσουμε κλπ) αλλα ψαχνουμε μερος να κοιμησουμε μερικους που θα ερθουν απο χωρια.. θα κανουμε ενα καλο κομποδεμα με αυτη την ιστορια, θα τσιμπησουμε δωρακια κ ο,τι δε μας αρεσει ebay.. καμια ιδεα;
ΔΕΝ κανω πλακα, μιλαω απολυτως σοβαρα. εχουμε βρει ολα τα κονε που χρειαζονται για τα εξοδα πλην διαμονης. τι να κανουμε;
-
Βασικά... δυο λέξεις είναι άκρως σχετικές έννοιες. 1ον το τεφαρίκια (περί ορέξεως...) και 2ον το νορμάλ πράγματα, όχι τπτ τρελό.
Επειδή καλώς ή κακώς αυτές οι 2 έννοιες είναι άμεσα αλληλοεξαρτώμενες, νομίζω ότι κάπου εκεί βρίσκεται η λύση της εξίσωσης.
Δεν θέλουν να ακούσουν για γάμο γιατί ακόμα δεν έχουν βαρεθεί να παίζουν. Και φυσικότατα μιλάνε για σίχαμα γιατί καλώς ή κακώς από ένα συγκεκριμένο αριθμό αιδοίων και άνω επέρχεται ο κορεσμός και μάλιστα με άσχημο τρόπο.
Θα βρουν από μια χοντρή που θα είναι αστέρι στην κουζίνα και θα παίρνει καλές πίπες και θα λήξει το παιχνίδι καμάκι. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ψηνομαι να χωσω κανα γαμο με τη δικια μου, χωρις μαλακιες σκεφτομαστε να παντρευτουμε για να τσιμπησουμε τα γαμηλια δωρα κ λεφτα απο συγγενεις - γνωστους κλπεχουμε βρει τα κονε να τη βγαλουμε φθηνα (να τους ταϊσουμε κλπ) αλλα ψαχνουμε μερος να κοιμησουμε μερικους που θα ερθουν απο χωρια.. θα κανουμε ενα καλο κομποδεμα με αυτη την ιστορια, θα τσιμπησουμε δωρακια κ ο,τι δε μας αρεσει ebay.. καμια ιδεα;
ΔΕΝ κανω πλακα, μιλαω απολυτως σοβαρα. εχουμε βρει ολα τα κονε που χρειαζονται για τα εξοδα πλην διαμονης. τι να κανουμε;
Στα κονέ είναι κι ο παπάς; Υπάρχει έστω κι ένας που δέχεται να σε παντρέψει;
Ευχέλαιο χρειαζόμαστε
Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις...
-
Τεφαρία= τις βλέπεις και λες να σε βάλω τώρα κάτω κλπ εδώ δεν υπάρχει σχετικότητα. Ξες η φάση που σκάει ο φίλος με το τεφαρίκι στο μπαρ και οι άλλοι 2 της παρέας κοιτιούνται με τη γνωστή έκφραση σηκώνοντας φρύδια
Νορμάλ = νορμάλ ρε φίλε 1 αυτοκινητάκι, ένα σπιτάκι, μια δουλίτσα αυτά
Κορεσμός το λες εσύ εγώ το λέω εμπειρία και επίγνωση
Τί να πάρουν χοντρή? No way....απλά δίχως περαιτέρω δικαιολογίεςskye γύρνα το στον Καζαντζίδη
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θα βρουν από μια χοντρή που θα είναι αστέρι στην κουζίνα και θα παίρνει καλές πίπες και θα λήξει το παιχνίδι καμάκι.
Θεός
-
Νορμάλ = νορμάλ ρε φίλε 1 αυτοκινητάκι, ένα σπιτάκι, μια δουλίτσα αυτά
(το χουμε γαμήσει στο forum με αυτό το αμάξι)
(όπως βλέπεις σπιτάκι σε ότι αφορά το μέγεθος)
( το χεσα εντάξει)
-
Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος το να τρως αβέρτα (χωρίς χορηγίες εννοείται έτσι) δεν εχει να κάνει με το χρήμα. Θέλει να έχεις τακτ να είσαι τσακάλι. Κάποιοι είναι, έχουν ταλέντο και μασουλάνε ασταμάτητα, εγώ όχι για να εξηγούμαι . Έχω γνωστό με mega yacht της τάξης των 2 εκ ευρώ που έχει πρόβλημα σε αυτό και είναι και ωραίο παιδί. Απλά δεν το έχει...
-
σκάι άμα δουλέψει η πατέντα γράψε το know how να υπάρχει
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος το να τρως αβέρτα (χωρίς χορηγίες εννοείται έτσι) δεν εχει να κάνει με το χρήμα. Θέλει να έχεις τακτ να είσαι τσακάλι. Κάποιοι είναι, έχουν ταλέντο και μασουλάνε ασταμάτητα, εγώ όχι για να εξηγούμαι . Έχω γνωστό με mega yacht της τάξης των 2 εκ ευρώ που έχει πρόβλημα σε αυτό και είναι και ωραίο παιδί. Απλά δεν το έχει...μπακουρακι,μπακουρακι;
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
πολυ μπακουροτοπικ
τι εγινε ρε,μετα απο 3 μηνες απαντησες;
η μηπως περιμενες να τελειωσει το μπαν μου -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
σκάι άμα δουλέψει η πατέντα γράψε το know how να υπάρχειρε δεν κανω πλακα, το εχουμε συζητησει 100% σοβαρα, ψηνομαστε... θα ειναι EPIC... απλα δεν ξερω που θα τους κοιμησουμε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
σκάι άμα δουλέψει η πατέντα γράψε το know how να υπάρχει
ρε δεν κανω πλακα, το εχουμε συζητησει 100% σοβαρα, ψηνομαστε... θα ειναι EPIC... απλα δεν ξερω που θα τους κοιμησουμε
πες τα συντρόφια να κάνουν κατάληψη σε trendy ξενοδοχείο
-
kon5 εγώ επιμένω ότι τα πάντα είναι σχετικά. Και το τσακάλι όσο τσακάλι και να είναι αν θέλει να συνεχίσει να κατασπαράζει το τεφαρίκι θα πρέπει να αρχίσει να στάζει και άλλα πράγματα εκτός από το αυτονόητο.
Ο φίλος σου μάλλον πρέπει να απομακρυνθεί από αυτό το προφίλ -
To κόλπο να την κάνετε για κανένα παρεκκλήσι ή νησάκι με 5 κατοίκους + δήμαρχο δεν το σκεφτήκατε; Όλα σου τα προβλήματα θα λυθούν χωρίς έγνοιες και τρέξιμο. Δώρα ζήτα από τους γονείς και τους θείους (το Notos έχει συμπαθητική λίστα γάμου, άσε που γνωστός είχε κανονίσει λίστα γάμου στην......Toyota! ).
-
Μα δεν έχεις πιάσει των νόημα των 2 - 3 τσακαλίων .
Σφάζουν για μικρό χρονικό διάστημα το συγκεκριμένο τεφαρίκι, παράλληλα με άλλα τεφαρίκια (ω ναι ) και φεύγουν δεν επιθυμούν να σφάζουν το ίδιο τεφαρίκι για μακρό διάστημα γιατί μετά από κάποιο διάστημα έχεις τα γνωστά γκρίνια, υποχρεώσεις, δημιουργείς δεδομένα , έχουν δε ξεπεράσει την έννοια του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στα εν λόγω τεφαρίκια και δεν τους νοιάζει αν μετά από αυτούς χοροπηδιέται και με κανένα συμφοιτητή τους . Μα είναι πολύ προστά σου λέω . Όταν η άλλη είναι 18 με 20 και έχει μπροστά της 32 χρονο λύκο δεν υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης.Οι λοιποί μην χαλάτε το τοπικό υπάρχει άλλο τοπικό με θεματολογία γάμου, στεφάνων κλπ κρεμαλοκαταστάσεων
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?