-
Ποτέ μη λες ποτέ(εδώ το είπε και ο Τζεμιμπόντης, τι να πούμε και εμείς).
Το θέμα είναι τι θα προσφέρει η δράκαινα στο κόμμα αυτό και πώς και πόσο θα την ανεχτούν μέχρι να αρχίσουν οι τριβές. Αν δεν είχε τόσο πουλημένη ψυχή, δυναμική είναι δεν το αμφισβητώ, αλλά πάλι, αν ο Καραμανλής έπραττε μόνος του και δεν άκουγε τη βάση 1 φορά, αυτή δεν θα την ακούει *10.
-
Μολις ειδε οτι τον περασε στις δημοσκοπησεις ακομη και ο Πανικας,παραιτηθηκε απο την διεκδηκηση.
Αντιο κ. τιποτα....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ο χρόνος θα δείξει αν στην επίσκεψη Αβραμόπουλου στον Μητσοτάκη σερβιρίστηκε κασέριΤάδε έφη 25/10/09
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αντιο κ. τιποτα....
Όλο λόγια και αέρα ήταν.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ο χρόνος θα δείξει αν στην επίσκεψη Αβραμόπουλου στον Μητσοτάκη σερβιρίστηκε κασέρι
Τάδε έφη 25/10/09
όντως μεγάλη αβάντα στο μητσοτακέικο...
Ποιός ξέρει πού ποντάρει και τί του τάξανεΛές να καλοβλέπει την καρέκλα σε 10 χρόνια
-
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω σε ένα φόρουμ που κατά βάση τα μέλη του ψηφίζουν Ένωση Κεντρώων και Βασίλη Λεβέντη, γιατί έχει θέση έχει αυτό το τοπικό....
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω σε ένα φόρουμ που κατά βάση τα μέλη του ψηφίζουν Ένωση Κεντρώων και Βασίλη Λεβέντη, γιατί έχει θέση έχει αυτό το τοπικό....Απο που αντλεις τα συμπερασματα σου;Εκανες exit poll;
-
Χειρότερη επιλογή και για τη Ν.Δ. και για το λαό δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Ντόρα .-
-
-
Εγω ψηφιζω Ντορα γιατι στεναχωρηθηκε πολυ που σκοτωανε τον αντρα της
-
Πρεπει να ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια να εχεις κρατησει το ονομα του ανδρα με τον οποιο ησουν σε διάσταση,ακομα και μετα τον γάμο με άλλον άνδρα!
-
Πλάκα πλάκα, με νόμο της Μερκούρη, δεν απαγορεύεται να φέρει το επίθετο του συζύγου η σύζυγος??
@τίγρη : αν σε λέγαν εσένα Μητσοτάκη, ήθελα να σε δώ να κρατάς το επώνυμο Εγώ και για κλάμπανος θα άλλαζα για να το αποφύγω
-
Ο χρήστης dkit42001 έγραψε:
Εγω ψηφιζω Ντορα γιατι στεναχωρηθηκε πολυ που σκοτωανε τον αντρα τηςΕμείς οι Κεφαλλονίτες ψηφίζουμε μόνο Κεφαλλονίτισες....
Ψηφίζουμε Παπαρήγα! -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πλάκα πλάκα, με νόμο της Μερκούρη, δεν απαγορεύεται να φέρει το επίθετο του συζύγου η σύζυγος??@τίγρη : αν σε λέγαν εσένα Μητσοτάκη, ήθελα να σε δώ να κρατάς το επώνυμο Εγώ και για κλάμπανος θα άλλαζα για να το αποφύγω
Δεν απαγορευεται να επιλεγεις πιο θα κρατησεις απο οσο ξερω.
Μητσοτακηδες υπαρχουν κι αλλοι,και δεν ειναι απαραιτητα της οικογενειας,μια φορα ημουνα σε μια πτηση της ΟΑ και μας ανακοινωθηκε οτι 'κυβερνητης ειναι ο κυριος Μητσοτακης'παραλίγο να βγουμε ολοι εξω! -
είμαι σχεδόν σίγουρος ότι απαγορεύεται, γιατί θυμάμαι είχα μια κουβέντα επί τούτου και εξέφρασα την έκπληξή μου, λέγοντας ότι μάλλον απαγορεύεται να αλλάξει αυτόματα, παρά μόνο με συγκατάθεση, αλλά ό έταιρος συνομιλητής ήταν κάθετος σε αυτό, το είχε ψάξει.
Αν διαβάζει κανένας δικηγόρίσκος το τόπικ ας μας κάνει την χάρη
-
Αν ήμουν δαιμόνιος ρεπόρτερ-ερευνητής, αυτή την περίοδο θα έψαχνα μανιωδώς να βρω τον Μητσοτάκη για να του πάρω συνέντευξη.
Αλλά μου φαίνεται ότι τον αποκρύβουν επιμελώς απο τα φώτα της δημοσιότητας για να μην κάνει καμμιά χαλάστρα στον αγώνα της κόρης του. Πλάκα πλάκα έχω να τον δω στο γυαλί ή σε καμμιά εφημερίδα πολυυυυύ καιρό και νομίζω ότι μέχρι να λήξει το πράγμα δεν θα τον δούμε πουθενά. -
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αν ήμουν δαιμόνιος ρεπόρτερ-ερευνητής, αυτή την περίοδο θα έψαχνα μανιωδώς να βρω τον Μητσοτάκη για να του πάρω συνέντευξη.
Αλλά μου φαίνεται ότι τον αποκρύβουν επιμελώς απο τα φώτα της δημοσιότητας για να μην κάνει καμμιά χαλάστρα στον αγώνα της κόρης του. Πλάκα πλάκα έχω να τον δω στο γυαλί ή σε καμμιά εφημερίδα πολυυυυύ καιρό και νομίζω ότι μέχρι να λήξει το πράγμα δεν θα τον δούμε πουθενά.Mα τι σχεση εχει με την Κα Μπακογιαννη,εχουν και διαφορετικο επιθετο
Τεσπα,συντομα θα τελειωσει η κωμωδια,παντως με την Ντορα πρωθυπουργο πιστευω κανεις δεν θα κοιμαται ησυχος -
Η ζούγκλα τί ρολο βαράει και βγάζει στα γκάλοπ τον Σαμαρά?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η ζούγκλα τί ρολο βαράει και βγάζει στα γκάλοπ τον Σαμαρά?μάλλον έδωσε τα περισσότερα....
ΝΔ-εκλογή αρχηγού