-
Στο Λαμίας του 2001, έχω δει αυτοκίνητο του δασαρχείου να κατεβαίνει ανάποδα στο Χάνι Ζαγκανά με τους τύπους στο κουβεντιαστό.
-
[quote='Go_For_Pole']Εντυπωσεις απο τον αγωνα:
. Χριστος και Βασιλης φανταζομαι θα εχουν ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ , ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ SADEV ΑΠ'ΤΗΝ ΣΕΙΡΙΑ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΤΕΡ !
ΜΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ (140 ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ .....) Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ Α.Χ.ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΗΤΑΝ ΤΟ Μ.G ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ -ΟΔΗΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΦΝΑΙΟΥ , ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΦΟΒΕΡΟΣ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΛΕΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ) ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ KOLIN .
ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟ Ο.1 ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΣΟ ΜΑΘΑΙΝΑ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ , (ΑΔΕΙΑΣΑ 2 ΠΑΚΕΤΑ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΒΡΟΧΙΝΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ !
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ , ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ
Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΧΥΔΑΙΟΣ , ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ .
ΦΙΛΙΑ -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Στο Λαμίας του 2001, έχω δει αυτοκίνητο του δασαρχείου να κατεβαίνει ανάποδα στο Χάνι Ζαγκανά με τους τύπους στο κουβεντιαστό.Προσωπικά,εχω δει σε καποιο 'Ολυμπιακό',λευκή Lancia να εμβολίζει τρακτεράκι που ειχε μπει μεσα απο καποιο χωράφι.Παντα θα βρεθούν τα 'ειδικά' ζωα αλλά μεχρι στιγμής ο Θεος βαζει το χέρι του!!!!!!!
Αγωνιστικά:
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ!!!!!!
Panix,Lourbas:πολύ καλοί,με πολύ καλά αυτοκίνητα!!!
Ζυμαρίδης:Πολύ ωραία οδήγηση
Γκάλφας:Πήρε αυτό που ηθελε!!!
Γενικά η 'αμφιβολία' της τελευταίας ΕΤΑΠ(καιρός)και τα 'βρόχινα' που φορέθηκαν δημιούργησε άλλα αποτελέσματα.....
Ο αγώνας κύλισε ομαλά και δεν νομίζω τελικά οτι ηταν τόσο ασχημος οπως λέει ο φίλος APR!!!!!ΥΓ.Αλήθεια,EL TORO για γράψε μας τα παράπονα σου απο τον αγώνα..
-
Εγώ μια από τα ίδια με το Φίλιππος ! Ευχαριστήθηκα όλο τον αγώνα, μα όλο, είχε ενδιαφέρον και πάλι ο καιρός και οι επιλογές ελαστικών μας έκατσαν. Συγκεκριμένα, έκανα με 'στεγνο' setup την ανηφορική Φτέρη και όλα καλά. Στην πρώτη γύρα άφησα τα ίδια λάστιχα μιας και δεν το πήγαινε για βροχή, όμως δεν έπιαναν στα Καλάβρυτα και στην αρχή της Κλειτορίας.
Έτσι στο επόμενο σερβις βάλαμε τα 7αρια μπροστά και πίσω φόρεσα ένα ζευγάρι από τα intermediate που με έβγαλαν όλο το Φίλιππος. Με το που πάω να φύγω άρχισε να ψιχαλίζει και έκανα τον Τόπο Θυσίας ΙΙ με ψιλόβροχο, ενώ με ευνόησε η Κλειτορία ΙΙ που είχε σταματήσει να βρέχει και με τα σωστά λάστιχα πήρα διαφορά από Μπεκρή και Παπαγεωργίου.
Για τη Φτέρη βάλαμε στεγνά (είχαμε φιλαράκι που μας είπε τον καιρό) και πήγαμε για τη θέση. Ο Μπεκρής παραλίγο να μας πάρει όλη τη διαφορά στη Φτέρη ! αλλά τελικά πήγα όσο έπρεπε για να το κλείσω σωστά.
Έχω χορτάσει οδήγηση τόσο πολύ που με δυσκολία δήλωσα συμμετοχή για το Πήλιο !!!Δε λέω, μια χαρά μου ήρθε που ήμουν πίσω σε νούμερα, αλλά εξακολουθώ να αναρωτιέμαι γιατί δε μπορούσαμε να είμαστε όλα σχεδόν τα N/2 παρέα. Σε αυτή τη περίπτωση πολυ πολύ δύσκολα θα είχα τη 2η θέση και θα έπρεπε να παλέψω τη Φτέρη περισσότερο. Εννοείται οτι και γω... κουφάθηκα με το αποτέλεσμα.
Τέλος γνώρισα αρκετό κόσμο που τα λέμε εδω μέσα. Είχα όλο τον αγώνα το πλήρωμα του rallye.gr για παρέα που μου χρωστάει και τη photo της απονομής , είδα την kamil την ώρα του καθήκοντος, είδα την Πάτρα by night (2:30 γυρίσαμε στο ξενοδοχείο το Σαββατόβραδο με τον service man μου) και για service car κατεβάσαμε.. Evo 7 !
Με λίγα λόγια περάσαμε φίνα
-
Συγχαρητηρια για ολα τα πληρωματα και τους μηχανικους!Ανηφορα(τοπος θυσιας 1) πηγαιναν ολοι γρηγορα,και απλα φαινοντουσαν τα δυνατα αυτοκινητα,κατηφορα ομως(φτερη) ηταν πολυ πιο εντυπωσιακα για ολους με καποιους να ξεχωριζουν,βλεπε ευσταθιου,δασκαλοπουλο,πανιξ,λουρμπα,αλλα και αλλους οπως παραδεισης,κουλης και κουλης.... ενω ¨πλακα¨ ειχε η κοντρα εσκορτ ρσ με το ντατσουν του σκαλτσα απο τα ιστορικα.Τι πλακα δηλαδη,ψιλοτερμα πηγαιναν!!! Τελος συγχαρητηρια και σττον γκαλφα γιατι για εντελως εκτος εδρας μια χαρα τη κατεβαινε τη φτερη !!!
-
ΔΗΜΗΤΡΗ, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Έχω χορτάσει οδήγηση τόσο πολύ που με δυσκολία δήλωσα συμμετοχή για το Πήλιο !!!ME ENAN KAΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΘ TO ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ:
**glf **52
ΤΡΑΤΣΕΛΑΣ 33
ΣΙΩΤΗΣ 27
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 22
ΞΕΝΟΣ 20ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΧΟΣ!!!
-
[quote='koulis1του 20'][:
Ο αγώνας κύλισε ομαλά και δεν νομίζω τελικά οτι ηταν τόσο ασχημος οπως λέει ο φίλος APR!!!!!ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΗ , ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΟ 2004 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 1984 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΡΙΘΜΙΖΑΜΕ ΜΕ ΖΙΓΚΛΕΡΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΛΑΠ ΤΟΠ .
ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ?
ΑΠ'ΤΟ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΜΙΑ Η ΔΥΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΣΑΝΥΚΤΑ ?
ΟΤΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 5.30 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΤΟ ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ ΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8.15 , ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΑΠΟΝΟΜΗ , ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ .
ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΠΛΗΡΟΦΩΡΗΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ?
ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ , ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑΧΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΟΥΝ ?
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ , ΟΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ , ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ .
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠ'ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΜΕΛΗ , ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ . ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΗ ΠΡΟΟΔΟΥ , ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ !
ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ .ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΡΙΝΤ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ .
ΑΝ ΔΕ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ , ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΡΑΛΥ.
ΜΑ ΒΡΕ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΡΑΛΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΟΤΕΡ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΤΣΙΚΟΥΕΤΣΕΝΤΟ?
ΑΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΝΟΣ ΡΑΛΥΜΑΝ , ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ .
ΦΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΣ -
Παιδιά περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!
- 1ό ανέβασμα Φτέρης. Άθλιες σημειώσεις, πάνε για πέταμα. Οι μισές μέτριες ήταν πατημένες και οι μισές φυλαγμένες μέτριες.
- 1ο τόπος θυσίας. Καλές σημειώσεις, λάθος οδήγηση. Μαντάρα τα έκανα.
- Κλειτορία. Εξαιρετικές σημειώσεις, εξαιρετικός χρόνος, πρώτοι στην Ε9 και πολύ καλά μάλλον γενικά
- 2οτόπος Θυσίας. ¨εβρεξε, οι υαλοκαθαριστήρες δεν λειτουργούσαν, είχα ξενερώσει από το πρώτο πέρασμα και ΄πήγαμε χαλαρά΄=άσχημα αλλά 1οι -))
5, 2η κλειτο΄ρία. Μια από τα ίδια !!! 1οι Ε9, τα δώσαμε όλα!! Ακόμη καλύτερα! - Κατέβασμα Φτέρης. Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!! Μάλλον ευχαριστημένοι...δεδομένου του τετακέ (μεγάλο τετακέ με καμία 90αριά). Η τύχη μαζί μας. Μετά δουλέψαμε με τον Παύλο Ρολόι. Αν δεν είχα το τετακέ θα ήμαστα 1οι ΣΤΟν πρώτο μας αγώνα...! Αλλά αυτά τα λέμε μέσα στη μεγάλη μας χαρά!!
2οι τελικά Ε9 και πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε!! Τα Γιοκοχάμα μέτρια. ΤΟ αμάξι κάπως υποστροφικό.!Έχουμε και μπόλικο βίντεο (ΚΑΙ το τετακέ!!)
Πάντως κάτι πρέπει να κάνω με τις φουρκέτες. Τις μισές (από τις ανηφορικές) τις πούλησα. Τις κατηφορικές ΟΚ, ειδικά σην πηγή που την πέρασα ... από μέσα.
Α, και παρελειπόμενα...
Το δεξί πόδι στο γκάζι να τρέμει κάποια στιγμή στο ανέβασμα του τόπου θυσίας μετά από το δεύτερο έβγα στο χώμα...
Τα φρένα αρκετά μετά την κίτρινη στάση (ούτε και εγώ δεν ξέρω πως μου ήλθε)
Το ξύπνημα της Δευτέρας όπου μου βγήκε ο φόβος που θα έπρεπε να είχα στο κατέβασμα της φτέρης.
Τα φρένα που τα είχανε παίξει αμέσως μετά το τέλος της φτέρης
Πάντως όλα είναι σαν όνειρο. Τι να πω.
Ο πρώτος μας αγώνας σε Ράλι! Το αμάξι μάλλον πήγαινε και μόνο του -
ΠΑΙΔΙΑ!! Ο ΜΠΕΚΡΗΣ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ!!!!!!!!
-
Στα του αγώνα , από την σκοπιά των Junior!
Οργάνωση που βάζει την Φτέρη ανάβαση-κατάβαση όχι εκτός πρωταθλήματος αλλά εκτός αγώνων έπρεπε να είναι! Τετάρτη και Πέμπτη που κάναμε αναγνωρίσεις δεν είδα κάποιον να ελέγχει!
Το Σέρβις Πάρκ το γνωστό ψιλοαπαράδεκτο , στην απονομή των Junior παρεμβαλόντουσαν κάποια αγωνιστικά δεδομένου ότι είχαμε τέντες ένθεν και ένθεν του δρόμου!
Η εκκίνηση , τους την θυμήσαμε εμείς ! Ξεκίνησε ο Μ.Στεφανής και μόλις ανεβήκαμε στην ράμπα έτρεξε και ο Σ.Φ. να σπηκάρει!
Ο Τεχνικός έλεγχος εντάξει , καλά οργανωμένος!
Σημείωση 1; Όταν ο Κανονισμός λέει ότι επιτρέπεται η προάφιξη στον τερματισμό γιατί να μην ισχύει και για το Junior Cup και να είμαστε όλοι μαζί στον δρόμο και να κοιταζώμαστε?
Σημείωση 2; Έχουμε μάθει να απονέμουμε τα κύπελλα μεταξύ μας αλλά ένα μεγαφωνάκι μπάς και έρθει κανένας περίεργος δεν θα χάλαγε τα παιδιά του Cup!
Στα του αγώνα μας εύγε σε όλους , από Μάνο και Κωστή - Είμαι έμπειρος τρέχω με νέους - Στεφανή μέχρι Θανάση Τσίλη που πάλεψε άψογα , Διονύση Μαυροδή και Νίκο Χαλιβελάκη !
Και στον οδηγό μου Σπύρο Έξαρχο φυσικά που σιγά σιγά αρχίζει να με ακούει (κάπου στην δεύτερη με τρίτη ε.δ. του αγώνα).Άμα φτάσουμε να με ακούει από την πρώτη , μπορεί και να κερδίσουμε!!
Τέλος η Λάϊον που σε κάθε αγώνα μας έχει και μια ευχάριστη έκπληξη τουλάχιστον! (Φρένα και ξενοδοχείο). Βέβαια αν κάναμε και Φτέρη κατηφόρα θα ήταν το ιδανικό! Η απόλυτη ευτυχία του παπού στο δεξί κάθισμα!
Αυτά που δεν θα σας πώ είναι τα ανέκδοτα και τις πλάκες του Στεφανή Sr !
Τελικά περάσαμε καλά , το ευχαριστηθήκαμε , και όπως λέγανε και στους χειμερινούς κινηματογράφους ......
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο (στο ΔΕΘ)
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Παιδιά περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!- 1ό ανέβασμα Φτέρης. Άθλιες σημειώσεις, πάνε για πέταμα. Οι μισές μέτριες ήταν πατημένες και οι μισές φυλαγμένες μέτριες.
- 1ο τόπος θυσίας. Καλές σημειώσεις, λάθος οδήγηση. Μαντάρα τα έκανα.
- Κλειτορία. Εξαιρετικές σημειώσεις, εξαιρετικός χρόνος, πρώτοι στην Ε9 και πολύ καλά μάλλον γενικά
- 2οτόπος Θυσίας. ¨εβρεξε, οι υαλοκαθαριστήρες δεν λειτουργούσαν, είχα ξενερώσει από το πρώτο πέρασμα και ΄πήγαμε χαλαρά΄=άσχημα αλλά 1οι -))
5, 2η κλειτο΄ρία. Μια από τα ίδια !!! 1οι Ε9, τα δώσαμε όλα!! Ακόμη καλύτερα! - Κατέβασμα Φτέρης. Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!! Μάλλον ευχαριστημένοι...δεδομένου του τετακέ (μεγάλο τετακέ με καμία 90αριά). Η τύχη μαζί μας. Μετά δουλέψαμε με τον Παύλο Ρολόι. Αν δεν είχα το τετακέ θα ήμαστα 1οι ΣΤΟν πρώτο μας αγώνα...! Αλλά αυτά τα λέμε μέσα στη μεγάλη μας χαρά!!
2οι τελικά Ε9 και πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε!! Τα Γιοκοχάμα μέτρια. ΤΟ αμάξι κάπως υποστροφικό.!Έχουμε και μπόλικο βίντεο (ΚΑΙ το τετακέ!!)
Πάντως κάτι πρέπει να κάνω με τις φουρκέτες. Τις μισές (από τις ανηφορικές) τις πούλησα. Τις κατηφορικές ΟΚ, ειδικά σην πηγή που την πέρασα ... από μέσα.
Α, και παρελειπόμενα...
Το δεξί πόδι στο γκάζι να τρέμει κάποια στιγμή στο ανέβασμα του τόπου θυσίας μετά από το δεύτερο έβγα στο χώμα...
Τα φρένα αρκετά μετά την κίτρινη στάση (ούτε και εγώ δεν ξέρω πως μου ήλθε)
Το ξύπνημα της Δευτέρας όπου μου βγήκε ο φόβος που θα έπρεπε να είχα στο κατέβασμα της φτέρης.
Τα φρένα που τα είχανε παίξει αμέσως μετά το τέλος της φτέρης
Πάντως όλα είναι σαν όνειρο. Τι να πω.
Ο πρώτος μας αγώνας σε Ράλι! Το αμάξι μάλλον πήγαινε και μόνο τουEYΓΕ για την διασκέδαση και την αποτύπωσή των εμπειριών........Μπήκαμε και εμείς και πήραμε,νοητά, μιά ιδέα του 'απομέσα'.
Μακάρι να συνεχίσεται έτσι τουλάχιστον...Άντε και στα δικά μας..................
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Οργάνωση που βάζει την Φτέρη ανάβαση-κατάβαση όχι εκτός πρωταθλήματος αλλά εκτός αγώνων έπρεπε να είναι! Τετάρτη και Πέμπτη που κάναμε αναγνωρίσεις δεν είδα κάποιον να ελέγχει!
Απο τη στιγμή που το επιτρέπει ο κανονισμός αυτό δεν μπορείς να το πείς.
Εδω δεν ειναι εξω απο τους αγώνες αλλές λέσχες με χειρότερα(.....).
Οσο αφορά στο οτι δεν ηταν κανείς να ελεγχει εχεις λάθος.
Το οτι δεν εγινε κανένα ατύχημα δεν λέει τίποτα?????
Ο ΑΟΠ τοσα χρόνια κανει πολύ καλές διοργανώσεις (απο τις καλύτερες του χώρου)με πενιχρά μέσα,ομως υπαρχει μια καμψη.
Μην πυροβολείτε τον ΑΟΠ,'δίνει' στο αθλημα και μπορεί να δώσει και περισσότερα.
Τέλος σχετικά με τη LION θελω να πώ ενα μεγάλο μπράβο!!!!!!
Πάντα τετοια!!!!!!! -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
...Το οτι δεν εγινε κανένα ατύχημα δεν λέει τίποτα?????
Ο ΑΟΠ τοσα χρόνια κανει πολύ καλές διοργανώσεις (απο τις καλύτερες του χώρου)με πενιχρά μέσα,ομως υπαρχει μια καμψη.
Μην πυροβολείτε τον ΑΟΠ,'δίνει' στο αθλημα και μπορεί να δώσει και περισσότερα. ...Κώστα το ότι δεν έγινε ατύχημα σοβαρό ναί , ίσως είχαμε τον ίδιο Άγιο που είχε και ο Λάμπρος Κύρκος στον Σελινούντα!
Δεν έχω τίποτε ούτε με τον ΑΟΠ ούτε με άλλη Λέσχη! Έχω με την νοοτροπία που επικρατεί κάποιες φορές! Δυστυχώς μιλάμε για ασφάλτινο αγώνα και δίνουμε 'έδαφος' για το χειρότερο! Και κάτι άλλο , πιστεύεις ότι ο ΑΟΠ δεν μπορεί να κάνει ΠΟΛΥ καλίτερο αγώνα από το προχθεσινό Αχαιός?
Εν πάσει περιπτώσει , οι παρατηρήσεις μου γίνονται για να καλιτερεύσουμε κάποια πράγματα και όχι με σκοπό αντιπαράθεσης! Άλωστε ο Τεχνικός Έλεγχος και ο χώρος εκκίνησης όπως έγραψα πρίν ήταν άψογα οργανωμένοι!
-
Δηλαδη για να καταλαβω. Ας πουμε οτι ο αγωνας ηταν υπεροχος και η οργανωση αψογη. Για ποιο λογο θα πρεπει να υπαρχουν στο πρωταθλημα 2 αγωνες στην ιδια γεωγραφικη περιοχη και πολυ περισσοτερο 2 αγωνες με σημαντικη επικαλυψη στις ειδικες διαδρομες; Για να μην πουμε οτι ο συγκεκριμενος νομος εχει και 2 αναβασεις. Μα τι στο καλο, ειναι η Αχαια η Indianapolis της Ελλαδας;
-
EYΓΕ για την διασκέδαση και την αποτύπωσή των εμπειριών........Μπήκαμε και εμείς και πήραμε,νοητά, μιά ιδέα του 'απομέσα'.
Μακάρι να συνεχίσεται έτσι τουλάχιστον...Άντε και στα δικά μας.................. [/quote]
E τώρα θα πάμε κανένα σπριντ και θα πάμε να φάμε τα 13αρια στα Μέγαρα κανένα πρωινό. Και μετά Σεπτέμβρη!
Πάντως και εμένα για πρώτη φορά μου έκανε πολύ κακή το 'χύμα' της οργάνωσης στο σέρβις. Άλλος εδώ άλλος... εδώ κλπ και όντως.. κατούρημα μόνο στις απλές./.. Εμείς πάντως κουβαλάγαμε τα εργαλεία και τοςυ μηχανικούς ...μαζί μας :-)). Εξάλλου το 205 μόνο λαδάκια ήθελε αλλά να ναι καλά και ο Ροβάκης με τον Τσίγκο που προσφέρθηκε να βοηθήσει!!Α, επίσης μέγας τηλεοπτικός αστέρας ο ΓΚάνταΛΦ στον τοπικό σταθμό!
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Το οτι δεν εγινε κανένα ατύχημα δεν λέει τίποτα?????Σε συνδυασμό με το 'δεν είδα κάποιον να ελέγχει' που ανέφερε ο Castor, ειδικά στην Φτέρη που όσες φορές έτρεξα πιο πολύ στις δοκιμές φοβόμουν, και να σκεφτεί κανείς πως είχαν ΜΙΑ φορά τότε (κάτω), λέει πως για άλλη μια φορά ο Θεός ανέλαβε την προστασία - φύλαξη των αναγνωρίσεων (δοκιμών; ), και για άλλη μια φορά μας έβγαλε ασπροπρόσωπους (ο εκεί ψηλά, όχι ο της οδήγησης Θεός).
Να ψάξω μάγισσες;
Ποιος ο λόγος να μπει ανηφόρα Φτέρης στον αγώνα; Δηλαδή είχε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ να προσφέρει από άλλη μία κατηφόρα; (Μη γελάτε όλοι εσείς που την έχετε κάνει... )Ωπ!!! Να μια μάγισσα!!! Βρε λες να μην ήθελαν κατηφόρα μην τυχόν και τα Πίτσι-Τζούνιορ με την καθόλα ΜΗ αγωνιστική αναλογία κιλών ανά ίππο σβήσουν κανέναν 'κανονικό' αγωνιζόμενο από τον χάρτη και σκίσουμε κανένα καλσόν;
Βέβαια προσωπικά τείνω στο ότι ο αγώνας σχεδιάστηκε από κάποιον πολύ κακόγουστο. Όπως είπε και ο APR την Κυριακή έγινε σχεδόν το μισό πρωτάθλημα αναβάσεων... (όχι πως απαγορεύεται τα ράλι να είναι ανηφορικά, αλλά αυτό ήταν Κύρου ανάβαση...)
Το ότι επιτρέπει διπλή φορά ο κανονισμός δεν σημαίνει πως πρέπει να το υιοθετούμε κιόλας, ειδικά σε τέτοιες ειδικές... Εκτός και αν το κάνουμε για να δούνε έμπρακτα οι της ΕΛΠΑ πόσο λάθος είναι αυτός ο κανονισμός, αν μη τι άλλο στην χώρα μας...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δηλαδη για να καταλαβω. Ας πουμε οτι ο αγωνας ηταν υπεροχος και η οργανωση αψογη. Για ποιο λογο θα πρεπει να υπαρχουν στο πρωταθλημα 2 αγωνες στην ιδια γεωγραφικη περιοχη και πολυ περισσοτερο 2 αγωνες με σημαντικη επικαλυψη στις ειδικες διαδρομες; Για να μην πουμε οτι ο συγκεκριμενος νομος εχει και 2 αναβασεις. Μα τι στο καλο, ειναι η Αχαια η Indianapolis της Ελλαδας;Ζηλεύεις συντοπίτη;;
Πάντως αν υποψιαστώ πως η Λ.Α.Β. θα πάρει και άλλο αγώνα θα κάψω τη λισάνς μου!
Μια φορά πήγα σε αγώνα τους, και μου άρεσε τόοοοοοοοοοσο πολύ που ποτέ ξανά, εκτός αν παίζεται τίτλος οπότε ανάγκα και οι θεοί πείθονται...Οι άνθρωποι έπρεπε να διοργανώνουν αγώνες τόμπολας!
-
Γενικά ήταν ένας καλός αγώνας! Δύσκολος σε αρκετά σημεία αλλά πολύ θεαματικός. Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν μέρος
Να σας ευχαριστήσω και εγώ για τις «εκ των έσω» αναφορές σας. -
Οχι Γιωργο, καμια σχεση δεν εχει με αυτο. Αν θες τη γνωμη μου, πιστευω οτι ενα Πανελληνιο πρωταθλημα οφειλει να εχει εμβελια σε οσο το δυνατο περισσοτερα διαμερισματα της χωρας. Συνεπως αν ηταν να κοπει μια απο τις πχ δυο διοργανωσεις της ΛΑΒ για να γινει ενας αγωνας σε μια υπολογισιμη και παραμελημενη αγωρα (πχ στην Κρητη ή την Θρακη) θα ημουν 100% συμφωνος. Τωρα, ποιος θα ακουγε τα κλαψουρισματα της οποιας λεσχης (δε βγαινω οικονομικα κλπ κλπ) ειναι μια αλλη ιστορια.
Σχετικα με τη ΛΑΒ, καταρχην δεν εχω και καμια σχεση με τους ανθρωπους και φυσικα αφου (σαν απλος θεατης) δεν εχω εμπειρια απο την ικανοτητα τους δεχομαι τη δικια σας γνωμη που αν μη τι αλλο ειναι ομοφωνη.
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ