-
Γειά σας είμαι νέο μέλος, ονομάζομαι Δημήτρης και είμαι κάτοχος ενός Austin Mini 1000 το οποίο είναι στη φάση συναρμολόγισης μετά από ανακατασκευή 10 μηνών σχεδών από τα χεράκια μου . Μερικοί από εδώ μέσα θα με γνωρίζετε, ήμασταν σε κάποιο αλλο forum αλλα λόγω απρόβλεπτων εξελήξεων χωριστήκαμε. anyway είμαι αναγνώστης του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ αρκετά χρόνια και αυτή ήταν η κύρια αφορμή για την εγγραφή μου εδώ..
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!
-
Καλώς ήρθες και καλές δημοσιεύσεις
By the way, πριν λίγο εντόπισα το πιο παλιό νέο μέλος του forum. Μπερδευτήκατε;
viewtopic.php?p=1669217#p1669217
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Καλώς ήρθες και καλές δημοσιεύσειςBy the way, πριν λίγο εντόπισα το πιο παλιό νέο μέλος του forum. Μπερδευτήκατε;
viewtopic.php?p=1669217#p1669217
Το πιο παλιο? μελος με δημοσιευση ειναι memberlist.php?mode=viewprofile&u=4
-
Λέγοντας 'το πιο παλιό νέο μέλος' εννοώ το εξής:
- Ημερομηνία εγγραφής: 01-Ιαν-1970, άρα από τα πρώτα μέλη
- Ημερομηνία 1ης δημοσίευσης: 04-Νοε-2009
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Λέγοντας 'το πιο παλιό νέο μέλος' εννοώ το εξής:- Ημερομηνία εγγραφής: 01-Ιαν-1970, άρα από τα πρώτα μέλη
- Ημερομηνία 1ης δημοσίευσης: 04-Νοε-2009
Εκεινο το 'νεο' δεν το ειχα προσεξει
-
01-01 1970 δεν υπήρχαν οι 4Τ
δεν υπήρχε το FORUM
δεν υπήρχαν PC και INTERNET.
τι γίνετε με αυτή την ημερομηνία και έχουν γίνει έγραφες.
πως τα καταφέρανε -
Bλέπε 'Νεφελίμ'....
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
01-01 1970 δεν υπήρχαν οι 4Τ
δεν υπήρχε το FORUM
δεν υπήρχαν PC και INTERNET.
τι γίνετε με αυτή την ημερομηνία και έχουν γίνει έγραφες.
πως τα καταφέρανεΗ εξήγηση σε αντίστοιχο ερώτημα πριν κάμποσα χρόνια...
-
καλώς ήρθες Γιώργο
-
Καλησπέρα καλώς σας βρήκα, νέο μέλος ευτυχής κάτοχος mazda rx-8 εδω και 2 χρόνια και αναγνώστης των Τροχών από το 1991 (στην τρυφερή ηλικία των 11 τότε...)
-
Χαίρεται, έχω παρακολουθήσει τα τελευταία δέκα Ακρόπολις, αν και είμαι μόλις 22. Λάτρης των αγώνων από σπριντ μέχρι wrc. Αυστηρά ράλλυ όμως, και κατά προτίμηση χωμάτινα. Λάτρης της 2ήμερης, 3ήμερης και βάλε κατασκήνωσης στους αγώνες. Επίσης μ' αρέσει να φωτογραφίζω μηχανοκίνητο. Χαίρομαι που έχω πολλούς γνωστούς εδώ.
Καλώς σας βρήκα
-
Καλωσήρθες Γιάννη!!
-
Καλημέρα σας....... Είμαι ο Νίκος 33 ετών και .....
καλός όρισες Νίκο αλλά η διαφήμιση απαγορεύεται από τον κανονισμό μας. moderator
-
Ονομαζομαι Κώστας και χαιρετω το forum
-
καλησπερα παιδια ειμαι ο Ηλιας απο αθηνα και ειμαι κατοχος ενως seat leon 20 vt και απ τον καινουριο χρονο ιδιοκτητης ενoς subaru justy 1.0
-
Γειά σας παιδιά, είμαι ο Γιάννης, κατάγομαι από τη Βέροια και οδηγώ ένα κόκκινο suzuki swift 1,3. Σε δύο χρόνια (ΟΚ, μπορεί και παραπάνω...) θα είμαι και ένας μηχανολόγος μηχανικός. Α! και να μην ξεχάσω: Θα το οφείλω στους 4Τροχούς...
-
Γεια σας. Ειμαι ο Δημητρης, 47 ετων, απο Αθηνα και γραφτηκα στο forum, γιατι εχει αρκετο ενδιαφερον, παρα τις 'ιδιαιτεροτητες' ορισμενων. Οδηγω μια MB C200K του 2001 και ενα OPEL Tigra 1.4 του 2006. Ελπιζω να με κρατησετε απασχολημενο με επικαιρα θεματα.
-
Παιδιά καλώς ήρθατε
-
Καλός όρισες Δημήτρη. Ελπίζω να βοηθήσεις στην ανάπτυξη ενδιαφερόντων θεμάτων με σωστή ενεργή συμμετοχή ώστε να χαιρόμαστε όλοι που είσαι στην παρέα μας.
-
Γεια σας.Είμαι ο into-megane κοντεύω τα 29 και οδηγώ μία πανέμορφη κατάμαυρη Megane cc 1.6 phase II.
Το αμάξι τα σπάει, χαλαρά από τα αυτκίνητα της δεκαετίας.
αν και η πρώτη δεκαετία κανονικά ξεκινάει το 2001 και τελειώνει τέλος του 2010.
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!