-
Θα σας παρακαλεσω να ηρεμησουμε και να παρουμε τη συζητηση λιγο στην πλακα.
Λογω της βροχης ο διοικητικος ελεγχος στην εκκινηση 'πηγε περιπατο'.
Το συγκεκριμενο Μινι δηλωθηκε 1968 και προφανως επειδη δεν κατεταγη σε καποια 3αδα δεν υπηρξε λογος να διπλοελεγχθει. Βεβαια ειναι πιθανο το σασι να ειναι 68 και πιθανολογω οτι ο ιδιοκτητης το εχει κανει λουκ νεωτερου μοντελου. Κατι τετοιο απ οσο γνωριζω δεν απαγορευεται απο τη FIVA απλα απο πχ απο Α3 γινεται Χ3.
Οι φωτογραφιες που σηκωσα ειναι δανεισμενες απο το Rx8forum γιατι εγω δεν ειχα χρονο οχι για φωτογραφιες αλλα ουτε για ...κατουρημα. Το παιδι που τις σηκωσε εσβησε τα νουμερα. Εγω δεν εχω τετοιο κολημα. (Για την ιστορια το νουμερο μου ειναι ΕΟΦιλπα 2799).
Ειναι κριμα να χαλασουμε το καλο κλιμα με τετοια συζητηση. Καταλαβαινω και τους μεν και τους δε. Απλα παρακαλω να μην γινομαστε προσβλητικοι.
-
Ο χρήστης old man έγραψε:
προφανως ειναι ο ιδιοκτητης ..!!!
Αγαπητέ μου ιδιοκτήτης δεν είμαι στο συγκεκριμένο Μινι
Είμαι ιδιοκτήτης 12 αυτοκινήτων πραγματικά Ιστορικών που μεταξύ τους τα 6 είναι κομμάτια που που αποκτηθήκαν με κόπο και έχουν πάρει μέρος στα Ακρόπολις και Μόντε Κάρλο ειδικά το ένα Μίνι του 1960. Αλλά δεν είμαι φιγουρατζής να αναφέρω δίπλα στο Nik Name το τι έχω όπως εσύ (και να έλεγα ότι έχεις κάτι αξιόλογο)
¨Όταν οδηγούσα στα ακρόπολις εσύ τα αυτοκίνητα τα έλεγες Του Του
Αυτά και τέλος μαζί σου
Ίσως κάποτε συναντηθούμε σε κάποιον αγώνα και τότε θα καταλάβειςεπιεικώς απαράδεκτος και τέλος μαζί σου.
(να χαίρεσαι τα 12 ιστορικά σου.) -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
-Καλέ μου άνθρωπε, με την λίστα, τον αριθμό συμμετοχής, την μάρκα και τον κυβισμό, δεν μπορεί κανείς να προσδιορίσει τον ιδιοκτήτη ? Η θα του είναι πιο εύκολο να τον βρεί με την πινακίδα???
-Δεν έχουμε λόγο να 'την πούμε' στον ΣΙΣΑ... το αυτοκίνητο σχολιάζουμε και αυτούς που του έδωσαν κάρτα ιστορικού (εάν όταν την έδωσαν είχε αυτές τις μετατροπές και δεν τις έκανε μετα...)
-Δεν είχα σκοπό να σας ικανοποιήσω...
Οταν υπογραφεις την αιτηση καλε μου ανθρωπε οτι συμμετεχεις αυτοματως τα δεδομενα σου τα χειριζεται ο συλλογος οπως αυτος θελει παντα σε συγκεκριμενες τοποθεσιες και παντα απο καποιον αρμοδιο....ο οποιος στην συγκεκριμενη φαση ηταν ο Κυριος COSMO MIKE να μην αναφερω το ονοματεπωνυμο του διοτι δεν μου εδωσε το δικαιωμα ο ανθρωπος.
και σου παραθετω να γνωριζεις λιγο....τα παρακατω εσυ και ολοι η υπολοιποι ειδημονες....τι μελη γενεσται εδω μεσα...στο διαδικτυο.
Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο Tμήμα δίωξης Ηλεκτρονικου Εγκλήματος για εγκληματικές πράξεις που γίνονται μέσω Διαδικτύου και τιμωρούνται από τη νομοθεσία.
Οι εγκληματικές πράξεις που συνήθως καταγγέλλονται είναι:
- Παιδική πορνογραφία (Ιστοσελίδες –chatroom με σκοπό την διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας – αποπλάνηση ανηλίκων).
- Απάτες μέσω Διαδικτύου (Ισπανικό Λόττο - Νιγηριανές επιστολές - Εικονικές Δημοπρασίες κ.ά.)
- Cracking (ψηφιακοί βανδαλισμοί-Deface και άλλα)
- Διακίνηση ή Πειρατεία Λογισμικού (on-line πώληση Μp3 και κινηματογραφικών ταινιών, αλλά και λογισμικού)
- Απάτες με πιστωτικές κάρτες μέσω Internet (Ηλεκτρονικές Αγορές on line μέσω ιστοσελίδων απατηλών-χρέωση πιστωτικών καρτών εν αγνοία του κατόχου)
- Διακίνηση ναρκωτικών. (On-line αγορά και πώληση ναρκωτικών ουσιών)
- Συκοφαντική δυσφήμηση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων μέσω Διαδικτύου (Δημοσίευση ερωτικών φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων εν αγνοία των θυμάτων)
- Εκβίαση – Απειλές μέσω Internet
Και ερωτω εσας που απλα μιλησατε για το Μινι....πειρατε την εγκριση απο τον ιδιοκτητη του να δημοσιευσεται αυτην την φωτογραφια?
Διοτι ο ΣΙΣΑ δεν σας την εδωσε...αρα καποιος παπαρατσι την τραβηξε και μας την εμφανισε.....
Και μην μου απανταται χαζα χαμενα....διοτι ετσι ολοι μας ξερουμε....
Αυτα προς γνωση και συμμορφωση κυριοι...
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Θα σας παρακαλεσω να ηρεμησουμε και να παρουμε τη συζητηση λιγο στην πλακα.Λογω της βροχης ο διοικητικος ελεγχος στην εκκινηση 'πηγε περιπατο'.
Το συγκεκριμενο Μινι δηλωθηκε 1968 και προφανως επειδη δεν κατεταγη σε καποια 3αδα δεν υπηρξε λογος να διπλοελεγχθει. Βεβαια ειναι πιθανο το σασι να ειναι 68 και πιθανολογω οτι ο ιδιοκτητης το εχει κανει λουκ νεωτερου μοντελου. Κατι τετοιο απ οσο γνωριζω δεν απαγορευεται απο τη FIVA απλα απο πχ απο Α3 γινεται Χ3.
Οι φωτογραφιες που σηκωσα ειναι δανεισμενες απο το Rx8forum γιατι εγω δεν ειχα χρονο οχι για φωτογραφιες αλλα ουτε για ...κατουρημα. Το παιδι που τις σηκωσε εσβησε τα νουμερα. Εγω δεν εχω τετοιο κολημα. (Για την ιστορια το νουμερο μου ειναι ΕΟΦιλπα 2799).
Ειναι κριμα να χαλασουμε το καλο κλιμα με τετοια συζητηση. Καταλαβαινω και τους μεν και τους δε. Απλα παρακαλω να μην γινομαστε προσβλητικοι.
πλακα κανουμε μιχαλη μου, τουλαχιστον οι βροντατσηδες. για τους φουρτουνατσηδες δεν κατεω
-
Είμαι ιδιοκτήτης 12 αυτοκινήτων πραγματικά Ιστορικών που μεταξύ τους τα 6 είναι κομμάτια που που αποκτηθήκαν με κόπο και έχουν πάρει μέρος στα Ακρόπολις και Μόντε Κάρλο ειδικά το ένα Μίνι του 1960. Αλλά δεν είμαι φιγουρατζής να αναφέρω δίπλα στο Nik Name το τι έχω όπως εσύ (και να έλεγα ότι έχεις κάτι αξιόλογο)
Αυτά και τέλος μαζί σου
Ίσως κάποτε συναντηθούμε σε κάποιον αγώνα και τότε θα καταλάβειςσυγνωμη..???την αγαπη για το κλασσικο -παλιο -ιστορικο αυτοκινητο την προσδιοριζετε με το αριθμο των αυτοκινητων που κατεχετε.....??συγνωμη αλλα δεν εχω τετοια οικονομικη ως τεως φοιτητης...!!!ωστοσο τα αγαπαω παρα πολλη..!!
τωρα για το αυτοκινητο μου για το αν ειναι κατι αξιολογο αφηστε το για αλλη συζητηση και σαφως ειναι αποψη σας να μην σας αρεσει..
τωρα αν ειμαι φιγουρατζης επειδη εχω μια φωτογραφια του 1990 του πρωτου ιδιοκτητη οταν το ετρεχε .δεν εβαλα δικια μου φωτογραφια...και συνηθως στα φορουμ βαζεις μια φωτο του αυτοκινητου που σε αντιπροσωπευει.τωρα τα του τυπου οταν ετρεχα εγω εσυ εκανες το αλλο..
δεν νομιζω οτι αρμοζουν σε ανθρωπο με επιπεδο ..!!(τωρα ποιος εκανε φιγουρα..?)
και κατι αλλο..σαν ιδιοκτητης μινι του 1960 δεν σας ενοχλει αυτο της φωτογραφιας..?
Γιαννης Παραβαλος επωνυμα πλεον επειδη το γυρισατε επι προσωπικου..!!
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Αυτά και τέλος μαζί σου
Ίσως κάποτε συναντηθούμε σε κάποιον αγώνα και τότε θα καταλάβειςεπιεικώς απαράδεκτος και τέλος μαζί σου.
(να χαίρεσαι τα 12 ιστορικά σου.)Αλπινα γινεσε βαρετος πες και κατι αλλο...
Ειπα οτι εχω να πω και μολις τελειωσα.... -
[Ειπα οτι εχω να πω και μολις τελειωσα....ωραια, αφηστε μας τωρα στην ησυχια μας και θα περιμενουμε με αγωνια τα εξωδικα.
-
ΠΕΤΡΟΥΛΑ μου εσύ.
δεν άντεξα. -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Γιαννης Παραβαλος επωνυμα πλεον επειδη το γυρισατε επι προσωπικου..!!
χμμμ παραβαλος ε? παραβαλος παραβαλος εναν ναυαρχο παραβαλο? οχι εκεινο του ''κωτσοβολου'' τον αλλον που κολλησε ενα βαπορι στον ισθμο.....τιιιιι τον εχεις???
-
-Καλέ μου άνθρωπε, με την λίστα, τον αριθμό συμμετοχής, την μάρκα και τον κυβισμό, δεν μπορεί κανείς να προσδιορίσει τον ιδιοκτήτη ? Η θα του είναι πιο εύκολο να τον βρεί με την πινακίδα???
-Δεν έχουμε λόγο να 'την πούμε' στον ΣΙΣΑ... το αυτοκίνητο σχολιάζουμε και αυτούς που του έδωσαν κάρτα ιστορικού (εάν όταν την έδωσαν είχε αυτές τις μετατροπές και δεν τις έκανε μετα...)
Οταν υπογραφεις την αιτηση καλε μου ανθρωπε οτι συμμετεχεις αυτοματως τα δεδομενα σου τα χειριζεται ο συλλογος οπως αυτος θελει παντα σε συγκεκριμενες τοποθεσιες και παντα απο καποιον αρμοδιο....ο οποιος στην συγκεκριμενη φαση ηταν ο Κυριος COSMO MIKE να μην αναφερω το ονοματεπωνυμο του διοτι δεν μου εδωσε το δικαιωμα ο ανθρωπος.
και σου παραθετω να γνωριζεις λιγο....τα παρακατω εσυ και ολοι η υπολοιποι ειδημονες....τι μελη γενεσται εδω μεσα...στο διαδικτυο.
Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο Tμήμα δίωξης Ηλεκτρονικου Εγκλήματος για εγκληματικές πράξεις που γίνονται μέσω Διαδικτύου και τιμωρούνται από τη νομοθεσία.
- Παιδική πορνογραφία (Ιστοσελίδες –chatroom με σκοπό την διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας – αποπλάνηση ανηλίκων).
- Απάτες μέσω Διαδικτύου (Ισπανικό Λόττο - Νιγηριανές επιστολές - Εικονικές Δημοπρασίες κ.ά.)
- Διακίνηση ή Πειρατεία Λογισμικού (on-line πώληση Μp3 και κινηματογραφικών ταινιών, αλλά και λογισμικού)
- Απάτες με πιστωτικές κάρτες μέσω Internet (Ηλεκτρονικές Αγορές on line μέσω ιστοσελίδων απατηλών-χρέωση πιστωτικών καρτών εν αγνοία του κατόχου)
- Συκοφαντική δυσφήμηση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων μέσω Διαδικτύου (Δημοσίευση ερωτικών φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων εν αγνοία των θυμάτων)
Και ερωτω εσας που απλα μιλησατε για το Μινι....πειρατε την εγκριση απο τον ιδιοκτητη του να δημοσιευσεται αυτην την φωτογραφια?
Διοτι ο ΣΙΣΑ δεν σας την εδωσε...αρα καποιος παπαρατσι την τραβηξε και μας την εμφανισε.....
Οπως το καταλαβαίνω εγώ πάντως, η εγκληματική πράξη που διέπραξαν οι παπαράτσι ανήκει στην 9η κατηγορία.
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Οπως το καταλαβαίνω εγώ πάντως, η εγκληματική πράξη που διέπραξαν οι παπαράτσι ανήκει στην 9η κατηγορία.
...........οπως επισης κατα το ν.7 περι ερωτικων φωτογραφιων, εγω προσωπικα δε ειδα κατι το ερωτικο στο συγκεκριμενο μινι.....
-
ειναι γεγονος.....το φορουμ ζει μεγαλες στιγμες......αντε γιατι με τα κονκουρια του μονοφαρου ειχε πεσει πολυ χασμουρητο......λεμε......
εξοχα φιλοι μου....εξοχα το παρτυ συνεχιζεται στο μσν......για οσους δεν εχουν ερθει ακομα........
-
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
......αντε γιατι με τα κονκουρια του μονοφαρου ειχε πεσει πολυ χασμουρητο......λεμε...... ........Τι εννοεις (γιατι ειμαι εκτος θεματος)?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ειναι γεγονος.....το φορουμ ζει μεγαλες στιγμες......αντε γιατι με τα κονκουρια του μονοφαρου ειχε πεσει πολυ χασμουρητο......λεμε......εξοχα φιλοι μου....εξοχα το παρτυ συνεχιζεται στο μσν......για οσους δεν εχουν ερθει ακομα........
Τι είναι αυτό το μσν, μήπως χάνω τις συγκλονιστικότερες στιγμές των τελευταίων μηνών?
-
Αστο με καλυψε το προπροηγουμενο ποστ!
-
Πειτε μας τα ΜιΣεΝ να δουμε κι εμεις
-
Εμένα δε μ'αρέσει το πάρτυ. Historic racing forum καταντήσαμε με τις γεροντικές γκρίνιες και τις καταγγελίες.......
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
......αντε γιατι με τα κονκουρια του μονοφαρου ειχε πεσει πολυ χασμουρητο......λεμε...... ........
Τι εννοεις (γιατι ειμαι εκτος θεματος)?
αυτος ο τυπος απο πανω μας μιχαλη μου, (ο μονοφαρο) καθε φορα στις μπυρες του φορουμ( που δεν ειναι και συχνες...μια φορα την βδομαδα....τα καψερα) ερχεται και μ αλλο καλογυαλισμενο αλφα ρομεο και εμεις με τα λασπωμενα γδαρμενα ιστορικουλια μας
στην επομενη θα σε καλεσουμε ως επιτιμο( εξω απο δω....)γιατι εχεις χιουμορ -
το δικο μου μσν ειναι vacuum@otenet.gr
Ραλλυ "24 Ωρες Ελλαδα" ΣΙΣΑ