-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
...όσο δε για τις αλλαγές λωρίδας σημάδευα τα κενά των ασπρων γραμμώνΜάρκο πάλι νεύρα βλέπω πιες ένα καδεφάκι θα τα δεις όλα με άλλα μάτια
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
...όσο δε για τις αλλαγές λωρίδας σημάδευα τα κενά των ασπρων γραμμών
Μάρκο πάλι νεύρα βλέπω πιες ένα καδεφάκι θα τα δεις όλα με άλλα μάτια
Απαράδεκτε εθισμένε στα προϊόντα των Βραζιλιάνων, με έναν καφέ θα αποκτήσω πολύ στενότερες σχέσεις με το περιεχόμενο του στομαχιού μου, το ίδιο και οι τριγύρω μου... Τα νεύρα μου μια χαρά είναι κάθε πρωί, αλλά βλέπω κάτι τέτοιους στο δρόμο ... και μετά έρχομαι εδώ και ολοκληρώνομαι σαν προσωπικότητα...
Τεσπα, σε λίγο θα με πάρει τηλ. η δεσποινίς ετών 1 και 3 μηνών και θα μου φωνάζει 'μπαμπά, έλα', οπότε θα περάσουν όλα!!!
-
Στη μη επιβολή της τρίτης δόσης αύξησης στα κόμιστρα των ταξί φαίνεται ότι προσανατολίζεται η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών που συναντήθηκε χθες με τους εκπροσώπους όλων των κλάδων αυτοκινητιστών...
Εκτός από την τρίτη δόση της αύξησης, οι αυτοκινητιστές ταξί φαίνεται ότι θα χάσουν και το προνόμιο της διέλευσης σε λεωφορειολωρίδες, που είχε εφαρμοστεί πιλοτικά από την.. προηγούμενη κυβέρνηση τον περασμένο Ιούλιο. Κύκλοι του υπουργείου Υποδομών υποστηρίζουν ότι η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου δεν είχε θετικά αποτελέσματα.
Την ίδια στιγμή, εμφύλιος έχει ξεσπάσει μεταξύ των συνδικάτων ταξί όσον αφορά την τρίτη δόση αύξησης, που επρόκειτο να επιβληθεί τον Μάιο του 2010. Πληροφορίες θέλουν τους αυτοκινητιστές της περιφέρειας να διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις, καθώς βλέπουν τη ζήτηση για τις υπηρεσίες τους να περιορίζεται. Οι αυτοκινητιστές της Αθήνας από την άλλη υποστηρίζουν ότι επιβάλλεται να δοθεί η τρίτη δόση και απειλούν με κινητοποιήσεις.
ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Εκτός από την τρίτη δόση της αύξησης, οι αυτοκινητιστές ταξί φαίνεται ότι θα χάσουν και το προνόμιο της διέλευσης σε λεωφορειολωρίδες, που είχε εφαρμοστεί πιλοτικά από την.. προηγούμενη κυβέρνηση τον περασμένο Ιούλιο. Κύκλοι του υπουργείου Υποδομών υποστηρίζουν ότι η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου δεν είχε θετικά αποτελέσματα.YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES!
-
θα γίνει το Καλαμαριά - κέντρο σε 8 λεπτά
-
Και μετά ξυπνήσαμε...
-
Γνωριζει καποιος ποιο αστικο περναει (εστω κοντα) απο το MediaMarkt ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Γνωριζει καποιος ποιο αστικο περναει (εστω κοντα) απο το MediaMarkt ;ποιο mediamarkt?
-
Για αυτό της Δυτικής Εισόδου το 12 Κ.Τ.Ε.Λ. - ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ
για αυτό αναταλικά νομίζω το 33Α ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΕΜΠΟΡIKO ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και 39A: ΚΗΦΙΣΙΑ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-ΕΜΠΟΡIKO ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (μην τα συγχέεις με τα 33 και 39, αυτά έχουν δρομολόγιο ανά 2 ώρες)
Γενικά αν είσαι με αστική συγκοινωνία και κοντά στο κέντρο, αυτο της Δυτικής Εισόδου βολέυει πολύ παραπάνω.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
β) Γιατί αμοιβάδες στο αντίθετο ρεύμα σταματάτε να δείτε τι έγινε;;;;;; Και χωρίς λόγο δημιουργείτε μποτιλιάρισμα στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ ρεύμα, από το Ρετζίκι μέχρι το σημείο του ατυχήματος...Ποιό Ρετζίκι! Από την γέφυρα της Τριανδρίας θέλεις να πείς! Μιλάμε για μποτιλιάρισμα ΕΠΑΝΩ στην γέφυρα, αυτή που σε βγάζει στον παράδρομο...
Να προσθέσω και δυο νταλίκες τουμπαρισμένες στο χαντάκι της εξωτερικής περιφερειακής (Εγνατία), σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων η μία από την άλλη, καμιά πεντακοσαριά μέτρα πρίν από την έξοδο της Σίνδου, στο ρεύμα από Θεσ/νίκη προς Σίνδο.
-
Παιδιά, μιλάμε τα 'παιξα σήμερα... Είδα τη μορφή θα έχουν οι ποδηλατόδρομοι στην Αγγελάκη και στην Εθνικής αμύνης... Απλώς αλλάξαν το χρώμα του πεζοδρομίου !!! Βάλανε δηλαδή διαφορετικού χρώματος πλάκες με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζουν κάτι σαν λωρίδα (σε ορισμένα σημεία κάνει και Γ)...! Αν έχουν τον Θεό τους....... Αύριο θα επισυνάψω φωτογραφίες...
-
Και στο Βερολίνο είναι έτσι πάνω στα πεζοδρόμια
-
Καλά τώρα θες να συγκρίνεις το Βερολίνο με τη Θεσσαλονίκη;;;
-
Δεν είπα κάτι τέτοιο επουδενί λόγο δεν συγκρίνεται αλλά να κράζουμε εκεί που πρέπει. Δεν βλέπω τί κακό έχει να μπει λωρίδα ποδηλάτων σε πεζόδρομο και υπέρ τούτου ανέφερα το παράδειγμα του Βερολίνου όπου δεν μου έκανε αρνητική εντύπωση όταν μου έκαναν παρατήρηση ποδηλάτες επειδή δεν το ήξερα και περπατούσα μέσα στη λωρίδα τους
-
Δηλαδή είναι λογικό αυτό που είδα...? Εμένα παράλογο μου ακούγεται... Θα βάλω φωτογραφίες αύριο και θα αποσαφηνιστεί το όλο θέμα ...
-
Το προβλημα ποιο ειναι?? Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει...
Ετσι ακριβως εκαναν και τον ποδηλατοδρομο στο παρκο μπροστα απο την ΧΑΝΘ! Μια χαρα και πολυ καλυτερα απο το να τον εκαναν πανω την Ολγας τον αλλο καθετο δρομο! -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Δηλαδή είναι λογικό αυτό που είδα...? Εμένα παράλογο μου ακούγεται... Θα βάλω φωτογραφίες αύριο και θα αποσαφηνιστεί το όλο θέμα ...Bγάλε φώτος σε παρακαλώ γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς είναι.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν είπα κάτι τέτοιο επουδενί λόγο δεν συγκρίνεται αλλά να κράζουμε εκεί που πρέπει. Δεν βλέπω τί κακό έχει να μπει λωρίδα ποδηλάτων σε πεζόδρομο και υπέρ τούτου ανέφερα το παράδειγμα του Βερολίνου όπου δεν μου έκανε αρνητική εντύπωση όταν μου έκαναν παρατήρηση ποδηλάτες επειδή δεν το ήξερα και περπατούσα μέσα στη λωρίδα τουςμε εχει ''πατησει'' ποδηλατης .............................ποναει
-
σε εχει πατησει αυτοκινητο ενω εισαι σε ποδηλατο να δεις ποσο παραπανω ποναει? βλακ(απο το Black) χιουμορ..
παρεπιπτοντως,κ εγω οπως το εξεφρασε κ το περιεγραψε το παιδι,δεν ειδα κατι κακο στους ποδηλατοδρομους πανω στα πεζοδρομια..
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
με εχει ''πατησει'' ποδηλατης στο εξωτερικο.............................ποναει
Εγω παλι εχω πατησει 2 αφηρημενες στα 18 χρονια που κυκλοφορω χωρις ζημια. Και μια φορα με πατησε ενας αποτυχημενος ληστης....
Posts προς Θεσσαλονικείς