-
Καλά δεν στέκεις και πολύ στα καλά σου αν πηδάς από τον 2ο για αυτό τον λόγο...απλά είναι η αφορμή. Οχι η αιτία.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλά δεν στέκεις και πολύ στα καλά σου αν πηδάς από τον 2ο για αυτό τον λόγο...απλά είναι η αφορμή. Οχι η αιτία.Και πριν δεν ήταν καλά..Και ο ίδιος δεν ήθελε να πάει..Απλά το λέω γιατί αν κάποιος έχει ακόμη και μικρό πρόβλημα μπορεί η πίεση αντί να του κάνει καλό και να γίνει άντρας που λένε να τον χειροτερέψει..
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
20. Hμουν ενα κακομαθημενο και τα ειχα ολα ετοιμα και μου φανηκε βουνο ο στρατος και οι 8ωρες και 12ωρες βαρδιες. Τελικα ο στρατος ηταν η πιο χρησιμη εμπειρια που ειχα.Θα μπορούσες να ληστέψεις καμιά τράπεζα. Θα είχες τις ίδιες εμπειρίες στη φυλακή αλλά θα σου έμενε και κάτι χρήσιμο -τα κλοπιμαία- όταν αποφυλακιζόσουν.
Anyway, όπως φαίνεται και από το νέο avatar που έχω, ήρθε η ώρα μου. Σε μια βδομάδα από τώρα ξεκινάω για το ΚΕΠΒ στη Θήβα.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν μονάδες και σκοπιές στη μέση του πουθενά που τη νύχτα σου πάει ελαφρώς το σκατό στην κάλτσα και νιώθεις μία σχετική ασφάλεια με το όπλο γεμάτο.
πιστευεις οτι αν καποιος ειναι χεσμενος βραδυ και ηλιθιος και με γεματο οπλο θελει και πολυ για να ριξει στον επομενο φανταρο που θα ερθει να τον αντικαταστησει?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Anyway, όπως φαίνεται και από το νέο avatar που έχω, ήρθε η ώρα μου. Σε μια βδομάδα από τώρα ξεκινάω για το ΚΕΠΒ στη Θήβα.Με αναβολή;
Πόσο είσαι ρε συ; -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν μονάδες και σκοπιές στη μέση του πουθενά που τη νύχτα σου πάει ελαφρώς το σκατό στην κάλτσα και νιώθεις μία σχετική ασφάλεια με το όπλο γεμάτο.
πιστευεις οτι αν καποιος ειναι χεσμενος βραδυ και ηλιθιος και με γεματο οπλο θελει και πολυ για να ριξει στον επομενο φανταρο που θα ερθει να τον αντικαταστησει?
Καθόλου! Απλά είναι εάν μου λέγανε για πιο λόγο θα ήθελες να έχεις σφαίρες πάνω σου θα έλεγα αυτό. Κατά τα λοιπά σίγουρα θα προτιμούσα να μην έχω ούτε εγώ ούτε οι άλλοι πάνω τους γεμάτες σφαίρες...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δε χρειαζεται να πυροβολησει απο φοβο, εμας ενας μεσα στη νυστα του εκανε δις στον αερα με το φυσιγγιο μεσα ...Μετα δεν τον ξαναβαλανε στην πυλη,μπορει να το εκανε και απο πονηρια...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Καθόλου! Απλά είναι εάν μου λέγανε για πιο λόγο θα ήθελες να έχεις σφαίρες πάνω σου θα έλεγα αυτό. Κατά τα λοιπά σίγουρα θα προτιμούσα να μην έχω ούτε εγώ ούτε οι άλλοι πάνω τους γεμάτες σφαίρες...
Γεμάτο όπλο ποιος έχει; Η διαδικασία μέχρι να φτάσει η πρώτη γεμάτη σφαίρα στη θαλάμη διαρκεί όσο το να φτάσει ο Αυστραλός προ του Παρθενώνα. Για τους γεμιστήρες στην τελαμώνα προλαβαίνει να φτάσει και από το Βόρνεο.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
- Hμουν ενα κακομαθημενο και τα ειχα ολα ετοιμα και μου φανηκε βουνο ο στρατος και οι 8ωρες και 12ωρες βαρδιες. Τελικα ο στρατος ηταν η πιο χρησιμη εμπειρια που ειχα.
Θα μπορούσες να ληστέψεις καμιά τράπεζα. Θα είχες τις ίδιες εμπειρίες στη φυλακή αλλά θα σου έμενε και κάτι χρήσιμο -τα κλοπιμαία- όταν αποφυλακιζόσουν.
Anyway, όπως φαίνεται και από το νέο avatar που έχω, ήρθε η ώρα μου. Σε μια βδομάδα από τώρα ξεκινάω για το ΚΕΠΒ στη Θήβα.
Καλη θητεία! Αυτή η περιόδος λίγο πριν μπεις είναι πολύ άχαρη...
Ρε συ zorz το παλικάρι στο άβαταρ σου ποιός είναι;; -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γεμάτο όπλο ποιος έχει; Η διαδικασία μέχρι να φτάσει η πρώτη γεμάτη σφαίρα στη θαλάμη διαρκεί όσο το να φτάσει ο Αυστραλός προ του Παρθενώνα. Για τους γεμιστήρες στην τελαμώνα προλαβαίνει να φτάσει και από το Βόρνεο.
υπάρχουν πολλές σκοπιές με γεμιστήρα. Απλώς τα 3 πρώτα είναι αβολίδωτα. πάντως πιστεύω οτι είναι πολύ δύσκολα να 'ρίξεις' στην αλλαγή σου! μισή ώρα πριν αρχίζεις να κοιτάς το ρολόι κάθε...λεπτό, παρά τέταρτο αρχίζεις να ψάχνεις που άφησές τι, και απ τις παρά δέκα το μυαλό είναι κολλημένο στην αλλαγή σου. Άσε που πλέον παντού είναι διπλοσκοπιές
-
Όλες οι σκοπιές έχουν αβολίδωτες και με κόκκινη ταινία που τις φράζει, εκεί εστιάζω το ότι θέλει διαδικασία να φτάσεις να πυροβολείς. Άσε που είναι και πιθανότερο να σκάσει στα χέρια σου από την εμπλοκή του λατρεμένου G3, παρά να εκτοξευθεί σφαίρα! Δεν πάει και πολύς καιρός που έκανα την τελευταία σκοπιά...
-
Το G3 πάντως που είχα όταν υπηρετούσα στη Σάμο,πάθαινε συνεχώς εμπλοκή όποτε πηγαίναμε για βολή.
Η πλάκα είναι ότι μου το έφτιαξαν τελικά 2 μέρες πριν πάρω μετάθεση και φύγω. -
-
Ελαφρώς άσχετο.
Απο τις πρώτες υπηρεσίες στο κέντρο, μια σκοπιά με φυλάκιο, στην άκρη του κόσμου.
Τελείως ανοργάνωτος νεοσύλεκτος, ούτε καν ραδιοφωνάκι, οπότε λόγω βαρεμαρας αρχίζω να ψάχνω τη σκοπιά. Σε ένα από τα δοκάρια της στέγης σε απίθανο σημείο βρίσκω σφηνωμένο χαρτάκι μεγέθους γραμματόσημου χειρόγραφο να λέει στο περίπου:
'Γεια σου φίλε, ξέρω ότι είναι δύσκολα αλλά μην απελπίζεσαι, όπου να'ναι έρχεται η αλλαγή σου, αν όμως πραγματικά δεν αντέχεις πάρε τηλέφωνο για να σε αλλάξουν, μην κάνεις κάτι που θα στεναχωρήσει τους δικούς σου' κλπ περίεργα.
Το άφησα πάλι εκεί που το βρήκα σε περίπτωση που προοριζόταν να βοηθήσει κάποιον άλλο.
Μου προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα και σηματοδότησε την έναρξη της ζώνης του λυκόφωτος που θα ακολουθούσε για τους επόμενους μηνες στον ΕΣ. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πόσο είσαι ρε συ;27 Μαΐων
Ρε συ zorz το παλικάρι στο άβαταρ σου ποιός είναι;;Το βλέπω...
Επαγγελματικά, τα πάντα έχουν παγώσει.
Από σπουδές, ...
Έψαχνα να δω πότε αρχίζει η φετεινή σεζόν του Top Gear και βλέπω 15/11. Το χάνουμε κι αυτό
Γνωρίζεις μια όμορφη κοπέλα και δεν έχεις όρεξη ούτε να της μιλήσεις, λες και προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα.Στο avatar είναι ο Weird Al Yankovic (στο βίντεοκλιπ του White and nerdy) ενώ το κράνος είναι από την αφίσα του Full Metal Jacket του Kubrick.
-
Την ιδια ηλικία έχουμε...
Καλά να περάσεις μαν εκεί στα στρατά!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πόσο είσαι ρε συ;
27 Μαΐων
Ρε συ zorz το παλικάρι στο άβαταρ σου ποιός είναι;;Το βλέπω...
Επαγγελματικά, τα πάντα έχουν παγώσει.
Από σπουδές, ...
Έψαχνα να δω πότε αρχίζει η φετεινή σεζόν του Top Gear και βλέπω 15/11. Το χάνουμε κι αυτό
Γνωρίζεις μια όμορφη κοπέλα και δεν έχεις όρεξη ούτε να της μιλήσεις, λες και προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα.Στο avatar είναι ο Weird Al Yankovic (στο βίντεοκλιπ του White and nerdy) ενώ το κράνος είναι από την αφίσα του Full Metal Jacket του Kubrick.
το κράνος το αναγνώρισα! Αλλά τον Γιάνκβιτς όχι!!
Πραγματικά όταν μπηκα από μια πλευρά ξαλάφρωσα. είπα 'τόσο καιρό στον πάγο και στην αναμονή! Επιτέλους ξεκίνησα, μια μέρα λιγότερη!'
Και θα βγεις κατά τις 5-10 Αυγούστου και θα πετάς
-
Γερά zorz και όποτε βρίσκεις χρόνο έμπα να μας ενημερώνεις
Γράψτα στα @ σου όσο μπορείς, 9 μηνες είναι θα περάσουν -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Γράψτα στα @ σου όσο μπορείς, 9 μηνες είναι θα περάσουννα σε δω εσένα σε 2-3 χρονάκια να θα κάνεις
μια μλκία είναι ο στρατός. Και φυσικά ισχύει το ρητό: 'Πριν μπεις δεν ξέρεις τίποτα, μόλις βγεις ξέρεις περισσότερα απ τους μονιμάδες!!!'
μια συμβουλή για τους μη καπνιστές (το χω ξαναγράψει)
το γόπινγκ για τους μη καπνιστές είναι απάλευτο...προσωπικά σιχαίνομαι τρομερά το τσιγάρο, τη μυρωδιά του, κοινώς δε την παλεύω (για να χρησιμοποιούμε και...δόκιμες εκφράσεις...)όταν λοιπόν πέφτει ομαδική αγγαρεία για γόπινγκ, παίρνεις ένα κωλόχαρτο (απ το οποίο έχεις αφαιρέσει το χαρτόνι και έιναι μόνιμα στην τσέπη του παντελονιού) , ανοίγεις 5-6 φύλλα να ανεμίζουν και αρχίζεις να βαδίζεις γοργά. Αν κάποιος σε ρωτήσει που πας, απαντάς βιαστικά:
'ανάγκη, ανάγκη!!!'
πνίξιμο στη φωνή, γουρλωμένα μάτια, ημικαμπουρωτή στάση βοηθούν...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Γράψτα στα @ σου όσο μπορείς, 9 μηνες είναι θα περάσουννα σε δω εσένα σε 2-3 χρονάκια να θα κάνεις
εφόσον ζω μέχρι τότε, γιατί τα μακροχρόνια πλάνα μου δεν έχουν ορίζοντα πάνω από χρόνο, ευελπιστώ να βρίσκομαι κάπου ανατολικά με την εύα
Περί Θητείας [#3]