-
φαμεζ σαμπιονα δε γρες
-
Stoukerman τα νεφρα μου ρε φιλε...
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΛΑ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΙΑΣΕΙ!ΑΥΤΑ
ΦΙΛΙΚΑ
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣκ. Αγγελέτο
Σε προειδοποίησα οτι θα εκτεθείς αλλά συνεχίζεις να με προκαλείς. Ζήτησα λίγο χρόνο μήπως και φιλοτιμηθούν οι εμπλεκόμενοι να κλείσουν το θέμα απο μόνοι τους αλλά μέχρι στιγμής δε το κάνουν.
Λοιπόν ρίξε μια ματιά για αρχή εδώhttp://www.photorallypress.gr/index.php ... y=35&hit=1
και σύντομα, αφού επεξεργαστώ το υλικό που έχω θα το ανεβάσω για να ξεστραβωθείς.
Ακόμη απορώ γιατί καίγεσαι. Μήπως έχεις και συ λερωμένη τη φωλιά σου ??Hannibal έγραψε:
A-TEC den milaw ston an egine h oxi. Milaw panw sto 8ema sto giati 8ewreitai alloiwsh.Ολοι καταλαβαν γιατι μιλώ, εκτός απο σενα Αγγελετο. 'Η δε σου φτάνει το μυαλό να καταλάβεις ή δε θέλεις για κάποιο λόγο που πολύ θα θέλαμε να μάθουμε. Ποιόν και γιατί θες να καλύψεις
Ακόμη όμως και τώρα σε πάιρνει να κάνεις τουμπεκί . -
και τι βλεπουμε απο αυτη την φωτο????
-
Ο χρήστης nikors έγραψε:
και τι βλεπουμε απο αυτη την φωτο????KAPNIAS - KOUGIAS η KOUGIAS-KAPNIAS.
-
Ο χρήστης A5Addiction έγραψε:
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΛΑ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΙΑΣΕΙ!
ΑΥΤΑ
ΦΙΛΙΚΑ
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣκ. Αγγελέτο
Σε προειδοποίησα οτι θα εκτεθείς αλλά συνεχίζεις να με προκαλείς. Ζήτησα λίγο χρόνο μήπως και φιλοτιμηθούν οι εμπλεκόμενοι να κλείσουν το θέμα απο μόνοι τους αλλά μέχρι στιγμής δε το κάνουν.
Λοιπόν ρίξε μια ματιά για αρχή εδώhttp://www.photorallypress.gr/index.php ... y=35&hit=1
και σύντομα, αφού επεξεργαστώ το υλικό που έχω θα το ανεβάσω για να ξεστραβωθείς.
Ακόμη απορώ γιατί καίγεσαι. Μήπως έχεις και συ λερωμένη τη φωλιά σου ??Hannibal έγραψε:
A-TEC den milaw ston an egine h oxi. Milaw panw sto 8ema sto giati 8ewreitai alloiwsh.Ολοι καταλαβαν γιατι μιλώ, εκτός απο σενα Αγγελετο. 'Η δε σου φτάνει το μυαλό να καταλάβεις ή δε θέλεις για κάποιο λόγο που πολύ θα θέλαμε να μάθουμε. Ποιόν και γιατί θες να καλύψεις
Ακόμη όμως και τώρα σε πάιρνει να κάνεις τουμπεκί .ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ..... ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΕΤΣΙ ....ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΕΚΕΙ .... ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟ ( ΔΛΔ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ) ... ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ.
ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ!!
Τέλος τα προσωπικά [Mod]
-
ρε σύ άλφα πέντε αντίκτίντ μήπως ρε σύ είσαι ο καπνιάς ο ίδιος ρε????γιατί όπως ξέρουμε και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση !!!αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια εμμονή !!!! έλεος!!!!
υ.γ ωραίο το πεζάκι μου!!!μου έλειψε πολύ!!!την Κυριακή θα του πιω το αίμα στη μακρυράχη!!!
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
... ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ.ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ!!
...ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΕΙΑ Η ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΔΗΛΑΔΗ??
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ 'ΔΑΡΔΟΥΦΕΣ'.........
ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Νο 3.
...ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΑΝΤΩΣ! -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
... ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ.
ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ!!
...ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΕΙΑ Η ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΔΗΛΑΔΗ??
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ 'ΔΑΡΔΟΥΦΕΣ'.........
ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Νο 3.
...ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΑΝΤΩΣ!+1000
Πρωτη φορα συμφωνουμε Μ(Τ)ΑΚΗ... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
+1000
Πρωτη φορα συμφωνουμε Μ(Τ)ΑΚΗ......ΚΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ??
...ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 'ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ' ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ 'ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ'!!!
ΤΟΤΕ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ CORROLA -
Ενα που ξερω, ειναι οτι η ιστορια αυτη με τις διαφορες Ομοσπονδιες που θυμιζουν εξωκοινοβουλευτικη αριστερα , διασπασεις και σχετικα ανεκδοτα της φοιτητικης μου εποχης, μας εχει (σαν σπορ) κανει ρεζιλι κι αποδεικνυει οτι ο καθενας θελει το δικο του τσιφλικι, αδιαφορωντας για την ουσια.
Κι η ουσια ειναι η προκοπη του σπορ μεσα απο δημοκρατικες διαδικασιες, τετοιες που ουτε ο Ενας, ουτε ο Αλλος, κι ουτε κι ο τριτος ο σκουροτερος και οι συν αυτω, μας εχουν δειξει οτι γνωριζουν και σεβονται.
Εγω ξερω οτι για να συστησεις δημοκρατικη ομοσπονδια, καθεσαι μαζι με τους αλλους γυρω απο ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ τραπεζι (χωρις ακμες και κεφαλες), αραδιαζει επανω οτι εχει καθενας χωρις προαπαιτουμενα, κι η καλπη βγαζει τους αρχηγους.
Ολα τ άλλα ειναι για ...φτυσιμοΟπως για φτυσιμο ειναι κι αλλα που γινονται συνεχεια, δημοσιευονται και περνανε απαρατηρητα. Αλλά τι να περιμενω? Στην περιοδο που διανυουμε, οπου θα επρεπε να βραζει το καζανι για να βγει η σουπα του 2010, κλικαρω το site της ΕΘΕΑ και το τελευταιο που διαβαζω εχει ημερομηνια 11/11/2009 και γραφει για τιμωριες!
Κοιμηθειτε λιγο ακομα ρε παληοφιλοι, αφου δεν λυποσαστε τα ιδια σας τα παιδια......που βρισκουνε το κουραγιο να φτιαξουνε ομαδα!!!
-
Aυτη η εβδομαδα εσπασε το μαλακομετρο του φορουμ σε ολα τα θεματα ..... και δεν ειχα ουτε ορεξη να διαβασω ........μπουεεεεε ...σιχαμαρες , φτηνοπαπαριες , κι αηδιες .
Αλλα ρε Τρουλη , αυτα που εγραψες ομως, τωρα , με αγγιξαν πολυ , και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχεις αδικο σε τιποτα απ'ολα τα παραπανω ...........
Ενα μικροφωνο μονον λειπει ,δυστυχως , για την ιστορια που θα γραφτει καποτε των σημερινων , κατω απ'το τραπεζι της Δροσιας ,και ενα αλλο μαλλον σε τηλ\νικο κοριο , γιατι σιγουρα πολλοι που θα διαβαζουν τοτε .....δεν θα πιστευουν τις αληθειες των τους .......
Και γαμω την ρατσα μας ......που λενε
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και τίμιοι αγώνες με ασφάλεια.
Είπα να επιστρεψω στο θεμα της παραποίησης αποτελεσματων μιας και πλησιαζει η ημερομηνια απονομής τιτλων για το 2009 και δε μου καθεται καλα αυτο που συμβαινει. Ετυχε να παρακολουθω την Α5 κατηγορια. Δε γνωριζω αν και στις υπολοιπες συμβαινει το ιδιο.
Υπάχει αναρτημενο στο internet φωτογραφικο υλικο που αποδεικνειει οτι καποιοι αλλαζαν μεταξύ τους ...κτλ. κτλ
Τις μερες των γιορτων ειδα ολα τα Video των αγωνων του Καραπετσανου και φαινεται και εκει τι συνεβαινε, γιατι τα προσωπα φαινονται καθαρα.Προτεινω και να δω αν συμφωνειτε, να γινει μια αναφορα ή ανοικτη επιστολή στην ΕΘΕΑ η οποια να ερευνησει το θεμα και να αφαιρεσει τους βαθμους απο τα πληρωματα που αποδεδειγμενα εκαναν αυτη τη τριπλα.
Αλλοιως θεωρω και την ΕΘΕΑ συνεννοχη στο συμβάν.
ΔΙΑΠΛΟΚΗ