-
Κατ'αρχην συγχαριτήρια στον Αρη και τον Λωρη για το πρωταθλημα. Θα ήθελα τα σχολια σας για το παρασκηνιο που ολοι γνωριζουν στην Α5.
Κυκλοφορει η εξης φήμη. Ενσταση στο Κοστσικη για να κλεισει το πρωταθλημα στον Παζη ετσι ωστε να αποδεσμευτει στο Παλλαδιο και να οδηγησει το αυτοκινητο του Καπνια για να παρει την 3η θεση απο τον Μαστρογιαννη.
Τι ειναι αυτα ρε παιδια ?? Μεχρι εκει φτανει η ξεφτιλα σας ?? Δε γνωριζω κανεναν απο τους 4. Ειμαι νεος οδηγος (μερικα σπριντακια) και σκεφτομαι να μπω στο πρωταθλημα το 2010. Ολη τη χρονια παρακολουθουσα την Α5 και μαθενα-ακουγα ετσι ωστε να προετοιμαστω για του χρονου. Δηλαδη η προσπαθεια μου θα ειναι χαμενη απο χερι.
Δε λεω, επιτρεπει ο κανονισμος να αλλαζουν οδηγοι αλλα οχι επι τουτου. Δηλαδη αν πληρωσω τον Giacommenico Basso (λεμε τωρα ) δηλωμενο συνοδηγο και τελικα οδηγησει και παρω τα βαθμουδακια θα ειναι σωστο ?? Αυτο ειναι το πρωταθλημα ?? Μεχρι και φορμες αλλαξανε καποιοι. (το ειδα με τα ματια μου, οταν επαθαν βλαβη στην ειδικη και βγαλανε τα κρανη)
Τα αυτοκίνητα τωρα. Σιγουρα τα Yaris (ειδικα απο Β.Ελλαδα) ειναι εντος homologation σιγουρα καποιοι εκμεταλευονται την αδυναμια μερικών να πληρωσουν το χαρατσι για ενσταση, οι τεχνικοι εφοροι δε το καταλαβαινουν ?? ή ειναι και αυτοί κομματι της 'παραγκας'.
Το ξαναλέω, ειναι ξεφτιλα, ξεφτιλα , ξεφτιλα.
Κυριοι προτατεψτε τους αγωνες. Ειμαστε πολυ λίγοι και απογοητευμενοι απο τη κατασταση αν συνεχιστει ετσι.
ΕΚΤΟΣ και αν ολα αυτα ειναι απλες φημες και διαψευστουν
Οι πιο πολλοι στο forum ειστε παλιοι και σιγουρα γνωριζεται τερισσοτερα απο μενα. Θα ηθελα παρακαλω τα σχολια σας γιατι το θεμα με καιει. Αν ειναι οντως ετσι τα πραγματα θα ξαναγυρισω στις μηχανες. -
Κατ'αρχην συγχαριτήρια στον Αρη και τον Λωρη για το πρωταθλημα. Θα ήθελα τα σχολια σας για το παρασκηνιο που ολοι γνωριζουν στην Α5.
Κυκλοφορει η εξης φήμη. Ενσταση στο Κοστσικη για να κλεισει το πρωταθλημα στον Παζη ετσι ωστε να αποδεσμευτει στο Παλλαδιο και να οδηγησει το αυτοκινητο του Καπνια για να παρει την 3η θεση απο τον Μαστρογιαννη.
Τι ειναι αυτα ρε παιδια ?? Μεχρι εκει φτανει η ξεφτιλα σας ?? Δε γνωριζω κανεναν απο τους 4. Ειμαι νεος οδηγος (μερικα σπριντακια) και σκεφτομαι να μπω στο πρωταθλημα το 2010. Ολη τη χρονια παρακολουθουσα την Α5 και μαθενα-ακουγα ετσι ωστε να προετοιμαστω για του χρονου. Δηλαδη η προσπαθεια μου θα ειναι χαμενη απο χερι.
Δε λεω, επιτρεπει ο κανονισμος να αλλαζουν οδηγοι αλλα οχι επι τουτου. Δηλαδη αν πληρωσω τον Giacommenico Basso (λεμε τωρα ) δηλωμενο συνοδηγο και τελικα οδηγησει και παρω τα βαθμουδακια θα ειναι σωστο ?? Αυτο ειναι το πρωταθλημα ?? Μεχρι και φορμες αλλαξανε καποιοι. (το ειδα με τα ματια μου, οταν επαθαν βλαβη στην ειδικη και βγαλανε τα κρανη)
Τα αυτοκίνητα τωρα. Σιγουρα τα Yaris (ειδικα απο Β.Ελλαδα) ειναι εντος homologation σιγουρα καποιοι εκμεταλευονται την αδυναμια μερικών να πληρωσουν το χαρατσι για ενσταση, οι τεχνικοι εφοροι δε το καταλαβαινουν ?? ή ειναι και αυτοί κομματι της 'παραγκας'.
Κυριοι προτατεψτε τους αγωνες. Ειμαστε πολυ λίγοι και απογοητευμενοι απο τη κατασταση αν συνεχιστει ετσι.
Οι πιο πολλοι στο forum ειστε παλιοι και σιγουρα γνωριζεται τερισσοτερα απο μενα. Θα ηθελα παρακαλω τα σχολια σας γιατι το θεμα με καιει. Αν ειναι οντως ετσι τα πραγματα θα ξαναγυρισω στις μηχανες. -
Θα μου επιτρέψεις να σου πω, πως η δημοσίευσή σου (ειδικά για πρώτη) είναι απαράδεκτη και κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ. Ομως επειδή (λες ότι) είσαι νέος αγωνιζόμενος και ελπίζοντας σε καλύτερο μέλλον, ιδού:
- Δεν έγινε καμία ένσταση στον Κοτσίκη αλλά αυτεπάγγελτος τεχνικός έλεγχος σύμφωνα με τα προβλεπόμενα (1ος γενικής, 2οι πρώτοι F/2 και Α/5, πρώτος Α/6). Τα αποτελέσματα θα τα μάθετε την Πέμπτη ή Παρασκευή, όταν και θα ανακοινωθούν.
- Τα περί νομιμότητας του Yaris του Πάζη είναι τελείως Λοιπόν, έχει ελεγχθεί κατά καιρούς (και περισσότερες από μία φορές) σε βάρος, κυβισμό, πεταλούδα, πολλαπλή εισαγωγής (όχι εξυπνάδες εδώ παρακαλώ ), βολάν, κιβώτιο, φρένα, χειρόφρενο, αμάξωμα. Δεν έχει βρεθεί κάτι επιλήψιμο. Για περαιτέρω απορίες, όποιος θέλει να μάθει 'πλερώνει' και ευχαρίστως θα εξυπηρετηθεί._
Τα σενάρια συνομωσίας είναι πάντως για αλλά και για
Αν θέλεις τη συμβουλή μου, αντί να χάνεις το χρόνο σου στο καφενείο, πήγαινε στο βουνό για καμία προπόνηση, περισσότερο θα σε ωφελήσει και οδηγικά και σωματικά και ψυχικά. -
Δε σας γνωριζω αλλα φαινετε οτι γνωριζετε πολλα. Ισως να εκφραστηκα λιγο δυσαρεστα για 1ο post αλλα απλα εγραψα αυτα που ακουγονται στο βουνο (αν αυτο ενοειτε καφενειο) Σαφως και κανω προπονησεις αλλα αναρωτιεμαι αν ειναι ματαιο. Γι'αυτο αλλωστε εγραψα εδω, ελπιζοντας καποιος να το ξεκαθαρισει.
Το οτι ξερερε τοσα πολλα δείχνει ή οτι είστε τεχν. εφορος ή οτι ειστε κολλητός του Παζη. Το περιεργο ειναι οτι και γω Yaris εστησα με οτι ακριβώς λέει η homologation αλλα σε καμμια περίπτωση δε παει τοσο γρηγορα και ειδικα δεν ακούγεται τοσο δοαφορετικα απο ολα τα αλλα.
Anyway ευχαριστω για την απαντηση και τις οδηγιες.
Θα ηθελα να δω ομως και σχολια αλλων φιλων. -
Φιλε μας καλε. Αν εισαι νεος, κατσε να πολεμησεις, αν εισαι μεγαλυτερος και κουρασμενος, γυρνα στις μηχανες...
Στα 30 χρονια της εμπλοκης μου ,εκτος των αλλων εμαθα τα παρακατω:
1.Το καφενειο-ειτε του βουνου ,ειτε του καμπου- ηταν, ειναι και δυστυχως θα ειναι η μεγαλυτερη πληγη των Ελληνικων αγωνων.
2. Ποτε κανεις δεν κερδισε γιατι ειχε χερια, ποτε κανεις δεν εχασε γιατι εφταιγε ο ιδιος η τα ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. Και η πικρα εβγαινε στο καφενειο.
3. Το ποσο γρηγορο ΦΑΙΝΕΤΑΙ ενα αυτοκινητο, εξαρταται απο το ποσο γρηγορα ΒΓΑΙΝΕΙ απο τη στροφη. Και το ποσο γρηγορα βγαινει, εξαρταται κυριως απο την καρδια και τα χερια. Που συνηθως οι θαμωνες των καφενειων δεν εχουν.
4. Για τον Παζη τωρα, τον οποιο Αγωνιστικα ΑΝΤΙΠΑΘΩ (Μονο αγωνιστικά), γιατι οπως θα σου εξηγησω πιο κατω, φερεται αντικοινωνικα και αντιαθλητικα. Ο συγκεκριμενος οδηγος λοιπον, στον αγωνα ΟΔΗΓΑΕΙ, ξερει και μπορει να παιρνει 1000 ρισκα, γιατι ομως? Γιατι κανει δοκιμες σε ρυθμο αγωνα, με αυτοκινητο αρκετα κοντινο με το αγωνιστικο του και ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. Εξ'ου η αντιαθλητικη συμπεριφορα, αλλά και οι χρονοι και το γεματο μοτερ, αφου ο αγωνας ειναι μια επαναληψη ενος καλοδιαβασμενου μαθηματος. Και βεβαια γιατι 'το εχει'. Κανεις κουλος δεν μπορει να παει ετσι...
Αυτα τα παραπανω συνδυασε τα, και θα σε οδηγησουν στο συμπερασμα οτι τ αποτελεσματα ερχονται με πολλη δουλεια-του ταλεντου παροντος- με κλειστα αυτια και με αντιπαλο μονο τη σκια σου. Στις αδικιες που μοιραια γινονται, λυση δεν υπαρχει, γιατι ουτε διαθεση ουτε τα κοτσια διατιθενται. Συνεπως...αυτο το πικρο ποτηρι θα το πιεις, αν θελεις να τρεχεις.
Ο Nass σου απαντησε κοφτα, σαν τον μπαμπα που του αδικουν τα παιδια του. Θεμιτο και αναμενομενο απο τον συγκεκριμενο αξιο ανθρωπο που σπανια ομως παραδεχεται τα λαθη του. Εσυ ξερε οτι κι οι τεχνικοι εφοροι ανθρωποι ειναι και κανουν λαθη και παραλειψεις (εεεχουν κανειειει, ουουουου!!!), αλλα κι εδω ισχυει οτι στα αντικλεπτικα και τα αναβολικα: Η τεχνικη του κλεφτη παντα προηγειται! Επεται η αντιμετωπιση.
ΔΕς λοιπον το δικο σου αυτοκινητο ναναι παντα ΝΟΜΙΜΟ να μην φοβασαι κανεναν και συνειδητοποιησε οτι το ιδιο νομιμο αυτοκινητο, μπορει να ειναι αργο η γρηγορο, αναλογα με τις γνωσεις τις δικες μας και του μηχανικου μας.
ΑΡΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ΄
Καλο κουραγιο.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΟΥ.(ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ)
-
Αγαπητέ νέε φίλε,
άκου το 'γέρο' πιο πάνω και κλείσε τα αυτιά σου σε μπούρδες και λόγια του καφενείου. Κι εγώ άκουγα ένα σωρό βλακίες πριν 12 χρόνια για εκείνο το 205 Ν1 του Κατζούρη που έκανε 2ο χρόνο γενικής στον Αη Γιάννη. Μέχρι που μπήκα μέσα και διαπίστωσα ότι ήταν τουλάχιστον 15 άλογα λιγότερα από το N1 με το οποίο συμμετείχα εγώ και είχε μια θεομάλακη και παμφθηνη ανάρτηση της PTS που όμως ήταν πολύ αποτελεσματικότερη από την πανάκριβη δική μας Proflex της οποίας ήταν σχεδόν αδύνατον να βρεις τη σωστή ρύθμιση.
Επιπλέον, αν έβλεπες τον Πάζη πριν από 2-3 χρόνια (φέτος έχει κόψει ρυθμό) θα έβλεπες ότι ήταν ένα από τα 2-3 καλύτερα περάσματα σε κάθε αγώνα.Υ.Γ. Για αποφυγή παρεξήγησης, τον Πάζη τον ξέρω μόνο φατσικά από τις απονομές. Αυτό που ξέρω καλά, όμως, είναι τα λόγια του καφενείου.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Αγαπητέ νέε φίλε,
άκου το 'γέρο' πιο πάνω και κλείσε τα αυτιά σου σε μπούρδες και λόγια του καφενείου. Κι εγώ άκουγα ένα σωρό βλακίες πριν 12 χρόνια για εκείνο το 205 Ν1 του Κατζούρη που έκανε 2ο χρόνο γενικής στον Αη Γιάννη. Μέχρι που μπήκα μέσα και διαπίστωσα ότι ήταν τουλάχιστον 15 άλογα λιγότερα από το N1 με το οποίο συμμετείχα εγώ και είχε μια θεομάλακη και παμφθηνη ανάρτηση της PTS που όμως ήταν πολύ αποτελεσματικότερη από την πανάκριβη δική μας Proflex της οποίας ήταν σχεδόν αδύνατον να βρεις τη σωστή ρύθμιση.+1000 για τον Κατζουρη.Ισως το πιο χρεπι αγωνιστικο που υπηρξε ποτε.
Υποκληση στους χρονους του που εγιναν αποκλειστικα και μονο με τα χερια του,αν και σε αντιπαλη ομαδα τοτε.Και τοτε λεγονταν πολλα,αλλα αρκουσε να δεις σαν θεατης μια ειδικη και τοτε σου εφευγαν ολες οι αποριες. -
Για ΚΥΡΙΟ Κατζούρη +100000000.......
Ας πη κάποιος και σε τι ηλικία έκανε χρονάρες -
Καλησπέρα,
μιας και εκκρεμεί η απόφαση των αγωνοδικών δεν θα πω τίποτα για το θέμα των σχέσεων του Polo (δεν φοβάμαι να πω μετά). Ωστόσο, αναφορικά με τα σχόλια του φίλου που έγραψε πιο πάνω, θα πω μόνο δυο πράγματα:- Επιβεβαιώνω τον Νάσσο (επικεφαλή Τεχνικό Έφορο του Αγώνα) ότι επρόκειτο απλώς για ένα τυπικό τελικό τεχνικό έλεγχο, όπου τίποτα το πρωτότυπο δεν ελέγχθηκε (πεταλούδα, κυβισμός, σχέσεις).
- Ο κ. Πάζης, για τον οποίο έχω πεί διάφορα κατά το παρελθόν (βλ. Αχαιός), αν μη τι άλλο οδηγεί πολύ γρήγορα, και μάλιστα στους τελευταίους αγώνες με ένα αυτοκίνητο που δεν είναι κάτι το τρομερό (το Yaris του κ. Μακαρώνη). Όποιος βλέπει τα video των αγώνων (όπως λές ότι παρακολουθείς την Α/5) θα καταλαβαίνει ότι ο συγκεκριμένος οδηγός κερδίζει τόσα δλ. στις στροφές που δεν του χρειάζονται οι ευθείες (βλ. παράνομα μοτέρ κλπ).
Προτείνω να έρθεις πρώτα στις ειδικές διαδρομές και να προσπαθήσεις να 'χορέψεις' σε ρυθμούς Α/5. Όταν καταφέρεις να είσαι λιγότερο από 1 δλ. το χιλιόμετρο αργότερος από τον Πάζη ή τον όποιο Πάζη, τότε ξεκίνα να αναζητάς κινητήρες πιο δυνατούς και αναρτήσεις ρυθμιζόμενες κλπ.
Κ. Φούκης
-
Πραγματι οταν καθεσαι σπιτι και βλεπεις αποτελεσματα , οι χρονοι του κ.Παζη μοιαζουν 'υποπτοι' ,
οταν ομως ανεβεις στο βουνο και δεις τα περασματα του , καταλαβαινεις γιατι ειναι παντα τοσο ψηλα , οχι μονο στη κλαση του αλλα και στη γενικη
Θελει basketballs για να πιεσεις ετσι το yaris και αυτο το πληρωμα τα εχει -
Φίλε μου καλέ,
Χωρίς να σε γνωρίζω (λόγω ψευδωνύμου), θα μου επιτρέψεις να σου πώ δυό πραγματάκια.
Όπως αναφέρεις ο ίδιος , όσα περιγράφεις είναι λόγια του καφενείου, ο δε χαρακτηρισμός σου 'ξεφτίλες'
είναι επιεικώς απαράδεκτος. Αν τώρα που είσαι υποψήφιος οδηγός αναφέρεσαι με τέτοιους χαρακτηρισμούς για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καν, τότε αργότερα τι να περιμένουμε απο σένα. Όπως σου λέι και ο τζένλεμαν των Ελληνικών αγώνων γιατρός, βγές στο βουνό κάνε την προπόνησή σου και άσε τους άλλους να 'σφάζονται'. Όσο αναφορά για το Παλλάδιο που αναφέρεις, ο κ. Πάζης - επειδή και αυτόν δεν τον γνωρίζεις - είναι αδύνατον να μην τρέξει ό ίδιος και ο λόγος είναι οτι ο άνθρωπος αυτός οδηγεί το δικό του αυτοκίνητο σε κάθε αγώνα και προσπαθεί να κερδίζει έστω και αν αυτός είναι φιλικός.
Σχετικά τώρα με το Μαύρο Ρόδο και τα περί ενστάσεως - εδώ φαίνεται η απειρία σου - σε κάθε αγώνα οι αγωνοδίκες ελέγχουν αυτεπάγγελτα τα πρώτα αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας.Ελπίζω απο του χρόνου να σε γνωρίσω στους αγώνες και να πούμε περισσότερα.
Φιλικά Δ. Καπνιάς
-
Φίλε μου κ. Καπνιά
Τελικά μου φαίνεταο οτι μιλάς όπως οι πολιτικοί. Δηλαδη για τη ταμπακιερα τιποτε. Και η ταμπακιερα ειναι το οτι δεν απαντας ευθεως αν στο Αχαιος και το Μαυρο Ροδο οδηγησε ο συννοδηγος σου κ. Κουγιας αντι για σενα, οντας γνωστο εκ των αποτελέσματων οτι ειναι ενας πολυ ταχυτερος οδηγος απο σενα. Και ο πλεον αδαης μπορει να το καταλαβει αυτο συγκρινοντας τα αποτελεσματα σου στο ΕΛΠΑ που οδηγησες εσυ με τον Αχαιο και το Μ.Ροδο. (για να μη λες οτι βλεπω τους αγωνες απο το σπιτι μου)
Προφανως ειναι νομοτυπο αυτο που εκανες αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι ξεφτιλα οταν γινεται προγραμματισμενα οπως ανεφερα και στο αρχικο μου ποστ. Εξ' ου και ο τιτλος του threat.
Σε προκαλω λοιπον ευθειως επειδη μου δινεις και συμβουλες σα μεγαλυτερος να δηλωσεις αν στο Αχαιος και στο Μ.Ροδο οδηγησες εσυ ή ο συνοδηγος σου.
Οσον αφορα το κ. Παζη σε πληροφορω οτι δεν ειχα καμμια προθεση να θιξω τον ανθρωπο τον οποιον εκ των αποτελεσματων του παραδεχομαι και θαυμαζω σαν οδηγο οπως αλλωστε ολοι, αλλα τονιζω και παλι οτι το θεμα μου δεν ηταν ο κ. Παζης .
Τελος σ'ευχαριστω για τη προτροπη σου να ακολουθησω τις συμβουλες του γιατρου αλλα νομιζω οτι πρωτα θα επρεπε να τις ακολουθησεις εσυΦιλικά
Ειναι το νομιμο και ηθικό ??
-
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
Πραγματι οταν καθεσαι σπιτι και βλεπεις αποτελεσματα , οι χρονοι του κ.Παζη μοιαζουν 'υποπτοι' ,
οταν ομως ανεβεις στο βουνο και δεις τα περασματα του , καταλαβαινεις γιατι ειναι παντα τοσο ψηλα , οχι μονο στη κλαση του αλλα και στη γενικη
Θελει basketballs για να πιεσεις ετσι το yaris και αυτο το πληρωμα τα εχειΣυμφωνω απόλυτα μαζί σου. Δεν είπα κατι το αντίθετο. Είναι καταπληκτικος οδηγός με οτι τρεχει.
-
Ο χρήστης A5Addiction έγραψε:
Φίλε μου κ. Καπνιά
Τελικά μου φαίνεταο οτι μιλάς όπως οι πολιτικοί. Δηλαδη για τη ταμπακιερα τιποτε. Και η ταμπακιερα ειναι το οτι δεν απαντας ευθεως αν στο Αχαιος και το Μαυρο Ροδο οδηγησε ο συννοδηγος σου κ. Κουγιας αντι για σενα, οντας γνωστο εκ των αποτελέσματων οτι ειναι ενας πολυ ταχυτερος οδηγος απο σενα. Και ο πλεον αδαης μπορει να το καταλαβει αυτο συγκρινοντας τα αποτελεσματα σου στο ΕΛΠΑ που οδηγησες εσυ με τον Αχαιο και το Μ.Ροδο. (για να μη λες οτι βλεπω τους αγωνες απο το σπιτι μου)
Προφανως ειναι νομοτυπο αυτο που εκανες αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι ξεφτιλα οταν γινεται προγραμματισμενα οπως ανεφερα και στο αρχικο μου ποστ. Εξ' ου και ο τιτλος του threat.
Σε προκαλω λοιπον ευθειως επειδη μου δινεις και συμβουλες σα μεγαλυτερος να δηλωσεις αν στο Αχαιος και στο Μ.Ροδο οδηγησες εσυ ή ο συνοδηγος σου.
Οσον αφορα το κ. Παζη σε πληροφορω οτι δεν ειχα καμμια προθεση να θιξω τον ανθρωπο τον οποιον εκ των αποτελεσματων του παραδεχομαι και θαυμαζω σαν οδηγο οπως αλλωστε ολοι, αλλα τονιζω και παλι οτι το θεμα μου δεν ηταν ο κ. Παζης .
Τελος σ'ευχαριστω για τη προτροπη σου να ακολουθησω τις συμβουλες του γιατρου αλλα νομιζω οτι πρωτα θα επρεπε να τις ακολουθησεις εσυΦιλικά
Ειναι το νομιμο και ηθικό ??
ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ( ΓΡΑΦΕΙΣ 1η ΦΟΡΑ...ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ( ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΑΝΤΑ) ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!
ΑΦΟΥ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Ο ΠΑΖΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ 3ος Ο ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ .......( ΕΙΤΕ ΕΙΣΕ Ο ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ!!!!?????)
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑΡΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΧΑΙΟΣ???!!!! ( Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ!!!)
ΑΡΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΜΙΑ!!!! ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ!!ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!! ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ .....ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕΣΙ!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ
ΕΠΩΝΥΜΩΣ
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ -
Ο χρήστης A5Addiction έγραψε:
Οι πιο πολλοι στο forum ειστε παλιοι και σιγουρα γνωριζεται τερισσοτερα απο μενα. Θα ηθελα παρακαλω τα σχολια σας γιατι το θεμα με καιει. Αν ειναι οντως ετσι τα πραγματα θα ξαναγυρισω στις μηχανες.ΑΝ ΕΣΥ ( ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ) ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Α5 ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ , ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ Α5 ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΛΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ!! ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΒΑΛΛΩ ΕΓΩ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ! ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..... ΜΗ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ...ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΣΟΥ!
ΑΥΤΑ ( ΕΠΩΝΥΜΟΣ )
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ -
Tωρα εκλεισε το καρε. Και ποιος σου ειπε οτι βγαζω το Μαστρογιαννη απ'έξω. Το επισημανα πολλες φορες παραπανω και μαλιστα το εγραψα και με κοκκινο για να το δειτε. Να τα πω ενα ενα. Ο κανονισμος το αναφερει.Αν καταλαβαινω καλα μπορει να οδηγει ο συνοδηγος σε περιπτωση αναγκης. Αν εγω του χρονου πρωτα ο Θεος ακολουθησω το πρωταθλημα και δηλωσω συνοδηγο τον Giacomenico Basso και οδηγει αυτος φυσικα, (γιατι αυτο θεωρειτε εσεις οτι ειναι ΝΟΜΟΤΥΠΟ) και παρω την Α5 θα θεωρουμαι πρωταθλητης ?? Για πειτε το μου να το καταλάβω.
Εγω εθεσα ενα ερωτημα για κατι που ακουσα και σεις αρχισατε να αμυνεστε και να υπερασπιζετε ο ενας τον αλλο και θες να μου πεις οτι δεν ειστε κλικα ?? Τι να μου πεις, που το ειπες κιολας''ΑΝ ΕΣΥ ( ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ) ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Α5 ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ , ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ Α5 ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΛΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ!! ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΒΑΛΛΩ ΕΓΩ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ! ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..... ΜΗ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ...ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΣΟΥ!''
Δηλαδη τι θελει να πει ο ποιητης ?? Να φοβηθω ?? Να μη μπω στα χωραφια σας. Μη σωσω και μπω και να το χαρειτε το πρωταθληματακι σας ετσι που το κανατε. Και στο κατω κατω εσυ που εμπλεκεσαι? Ανεφερα το ονομα σου πουθενα και αμυνεσαι ?? ή οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.
Και οσον αφορα τη ταυτοτητα θα τη μαθεις συντομα. Παντως οχι στον επομενο αγωνα γιατι δεν ειμαι ετοιμος. Και γω που νομιζα οτι θα με βαλετε στη Yiaroπαρεα σας . Μαλλον τη πατησα
-
ρε παιδια μην τρελενεστε οποιος εχει αμφιβολιες πληρωνη ανοιγη και βλεπη ετσι ειναι αυτα ολα τα αλλα ειναι μαλακιες να περναει η ωρα...
-
κατα τη γνωμη μου παντα καντε κανα αγωνα και καμοια προπονηση παραπανω να μαθετε να οδηγητε τα οσα εχει το πραμα σας και μετα ψαχτε τα υπολοιπα...
-
Συγνώμη, αλλά κάθεστε και ασχολείστε με τη συνομωσία κατά του Μαστρογιάννη???? για να χάσει τη τεράστια διάκριση της τρίτης θέσης της Α/5!!!
Έχουμε χάσει κάθε μέτρο!
ΔΙΑΠΛΟΚΗ