Jul 9, 2002, 8:05 PM

Καλοκαιρακι ειναι Syele τι πιο ωραιο να πηγαινεις με το ΙΧ στη δουλεια σου και να κανεις και κολυμπι? Ας σοβαρευτουμε τωρα. Λοιπον εχω δει καποια φρεατια να καθαριζονται απο την ΕΥΔΑΠ το φθινοπωρο. Λογικο ειναι βεβαια γιατι μεχρι τοτε δεν εχουν αρχισει οι βροχες. Ομως το κλιμα της γης αλλαζει. Εδω στην Ελλαδα εχουμε ηδη τροπικο κλιμα, δηλαδη γιναμε Αφρικη και στο κλιμα, γιατι ειναι γνωστο οτι σε ολα τα αλλα ειμαστε τριτοκοσμικοι. Στο θεμα φρεατιων εχω να πω οτι τα φρεατια εστω και καθαρα να ηταν, παλι θα βουλωναν απο τα αμετρητα σκουπιδια που θα παρεσυρε το νερο και θα τα εγκλωβιζε πανω τους οπως και εγινε. Γι αυτο ποιος φταιει? Σε αυτη την περιπτωση ισως το φταιξιμο εχει ο Δημος για μενα. Τωρα γιατι δεν κανουν κατι να μην πλημμυριζει ο Κηφισος οταν βρεχει ρωτηστε τους. Εγω εχω να προτεινω στις αυτοκινητοβιομηχανιες να βγαλουν αυτοκινητα ειδικα για την Ελλαδα που με ενα διακοπτη (η στα πιο ακριβα μοντελα με αισθητηρα), να μετατρεπονται σε μικρες λεμβους δηλαδη να επιπλεουν και να κινουνται αυτοδυναμα στο νερο. Ειμαι σιγουρος οτι με την σωστη διαφημιση θα ηταν πρωτα σε πωλησεις στην Ελλαδα , φυσικα οχι για αυτο που προσφερουν, αλλα για το image και μονο.