-
Καλοταξιδο !!
-
' Καλορίζικο! ' ...
( Κάτι μου λέει ότι από Δευτέρα θα συνεχιστεί το θεϊκό τρολάρισμα.
Εν τω μεταξύ να μη ξεχνιόμαστε και να περνάμε από το τόπικ να γράφουμε... )
-
To trolarisma DEN proketai na synexistei.Ta exo kanonisei OLA kai tin Paraskevi pao gia Kia Rio Sedan...
-
-
Θελουμε φωτο και να φαινεσαι και εσυ να δουμε αν εισαι ρωσσος..Αν οντως ειναι ολα αληθεια τοτε καλοταξιδο.Παντως σου αξιζει ενα λαντα.. Και μη κωλωσεις ισως χρειαστεις ενα δευτερο αυτοκινητο μια μερα...
-
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Στα τελείως σοβαρά παρ' όλο που νομίζω ότι το θέμα δεν ανοίχτηκε με σκοπό την αγορά Lada αλλά με στόχο να γίνει επικό τρολλάρισμαΈτσι ακριβώς....
Το επόμενο θέμα θα είναι 'Moskvitch ή Wartburg?' -
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Το επόμενο θέμα θα είναι 'Moskvitch ή Wartburg?'Κι ομως, ο συγχωρεμενος ο παππους μου ειχε ενα ταξι Moskvitch 1500cc με ενιαιο το μπροστινο καθισμα...φιλε με πηγες πολυ πισω στο χρονο..
Ο αδερφος του παππου μου, συγχωρεμενος κι αυτος, ειχε ενα wartburg station με τον αθανατο διχρονο κινητηρα.. ο ηχος του ηταν σαν καρβουδιστιρι...
Ο πατερας μου (ειναι εν ζωη) αγορασε πριν 2 χρονια ως δευτερο οχημα, για το βουνο, ενα lada 2105 του '88 !!! Δεν στριβει, δεν φρεναρει, τερματιζει στα 100 km\hr κι απλα τσουλαει αλλα εχει κατι αναρτησεις απο θεμα ανεσης που θα τις ζηλευε και citroen! Ειναι μακραν οτι χειροτερο εχω οδηγησει, ενα τρακτερ ειναι πολυ πιο ευκολοδηγητο και με καλυτερη οδηγηκη συμπεριφορα! Και να φανταστεις οτι αυτοι οι ανθρωποι που το κατασκευασαν εχουν κατακτησει το Διαστημα..! -
Rio.... δεν πρέπει να είναι από τα αυτοκίνητα που τα ξεφορτώνεσαι εύκολα.... οπότε κάπου υπάρχει τώρα κάποιος ο οποίος τα κατάφερε .... τρελλή γιορτή θα κάνει ο τύπος από τη χαρά του!!
Τελικά έχει δίκιο ο αδελφός μου για τον ερωτικό-συναισθηματικό τομέα που λέει ότι για όλους υπάρχει κάποιος.... έτσι και για τα αυτοκίνητα... για όλα υπάρχει κάποιος να τα αγοράσει!! -
Ο χρήστης CHRIS-ASTRA έγραψε:
Το επόμενο θέμα θα είναι 'Moskvitch ή Wartburg?'
Κι ομως, ο συγχωρεμενος ο παππους μου ειχε ενα ταξι Moskvitch 1500cc με ενιαιο το μπροστινο καθισμα...φιλε με πηγες πολυ πισω στο χρονο..
Ο αδερφος του παππου μου, συγχωρεμενος κι αυτος, ειχε ενα wartburg station με τον αθανατο διχρονο κινητηρα.. ο ηχος του ηταν σαν καρβουδιστιρι...
Ο πατερας μου (ειναι εν ζωη) αγορασε πριν 2 χρονια ως δευτερο οχημα, για το βουνο, ενα lada 2105 του '88 !!! Δεν στριβει, δεν φρεναρει, τερματιζει στα 100 km\hr κι απλα τσουλαει αλλα εχει κατι αναρτησεις απο θεμα ανεσης που θα τις ζηλευε και citroen! Ειναι μακραν οτι χειροτερο εχω οδηγησει, ενα τρακτερ ειναι πολυ πιο ευκολοδηγητο και με καλυτερη οδηγηκη συμπεριφορα! Και να φανταστεις οτι αυτοι οι ανθρωποι που το κατασκευασαν εχουν κατακτησει το Διαστημα..!Μη το δουν τα 'παιδια' αυτο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
κι απλα τσουλαει αλλα εχει κατι αναρτησεις απο θεμα ανεσης που θα τις ζηλευε και citroen! Ειναι μακραν οτι χειροτερο εχω οδηγησει, ενα τρακτερ ειναι πολυ πιο ευκολοδηγητο και με καλυτερη οδηγηκη συμπεριφορα! Και να φανταστεις οτι αυτοι οι ανθρωποι που το κατασκευασαν εχουν κατακτησει το Διαστημα..!
Μη το δουν τα 'παιδια' αυτο..Κι ομως παιδες, περναει πανω απο ''πηγαδια'' και ''ρεματιες'' και δεν το παιρνεις ειδηση καν...ας με συγχωρισουν τα 'παιδια' της citroen αλλα η Διαστιμικη τεχνογνωσια των Ρωσων μεταφερθηκε στις αναρτησεις του 2105..!!
-
wartburg πραγματικά ο διχρονος κινητήρας έκανε σαν καβουρδιστήρι και η εξάτμιση έβγαζε καπνούς δύσωσμους αλλά δεν μάσαγαν με τίποτα!α ρε αθάνατη ανατολική Γερμανία
Όσο για τις αναρτήσεις του lada.... ασχολίαστο -
Δεν πρέπει να είναι οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι που κατακτήσαν το διάστημα αυτοί που προσπάθησαν να κατακτήσουν την γη... και τις αγορές αυτοκινήτων... εκτός αν ο δεύτερος τομέας έχει περισσότερες απαιτήσεις... είναι και ο ανταγωνισμός βλέπεις... που έχει πάνω από έναν....
Και φυσικά, όλη η τεχνογνωσία του διαστημικού προγράμματος πέρασε μέσα από διαφανείς διαδικασίες πού αλλού, στον καθημερινό χρήστη μέσω των αυτοκινήτων.... Προσοχή εσείς, καμιά ώρα τα αυτοκίνητά σας θα απογειωθούν!Αστεία αστεία το Samara το βρίσκω πολύ πιο ευχάριστο οδηγικά από πολλά μεταγενέστερα Opel...
Και έχει και χώρους και απόσταση από το έδαφος με μεγάλες διαδρομές ανάρτησης (και αν θυμάμαι καλά είναι και σχεδιασμένο από τον Giugiaro)!! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Rio.... δεν πρέπει να είναι από τα αυτοκίνητα που τα ξεφορτώνεσαι εύκολα.... οπότε κάπου υπάρχει τώρα κάποιος ο οποίος τα κατάφερε .... τρελλή γιορτή θα κάνει ο τύπος από τη χαρά του!!
Τελικά έχει δίκιο ο αδελφός μου για τον ερωτικό-συναισθηματικό τομέα που λέει ότι για όλους υπάρχει κάποιος.... έτσι και για τα αυτοκίνητα... για όλα υπάρχει κάποιος να τα αγοράσει!!το πιο καινουργιο rio ειναι το οποιο ενταξει δεν ειναι και κακο αυτοκινητο...ειναι απλο αλλα καλο!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αστεία αστεία το Samara το βρίσκω πολύ πιο ευχάριστο οδηγικά από πολλά μεταγενέστερα Opel...
Και έχει και χώρους και απόσταση από το έδαφος με μεγάλες διαδρομές ανάρτησης (και αν θυμάμαι καλά είναι και σχεδιασμένο από τον Giugiaro)!!και η αναρτηση του ειχε σχεδιαστει απο την porsche !!! για αυτο σ φανηκε και οντως ηταν ΠΑΡΑ πολυ καλο στον δρομο για την εποχη του...
-
Ο χρήστης JimmyGR94 έγραψε:
Επειδη πριν απο λιγες ωρες πηρα μερικα παραπανω λεφτα,βρηκα ενα καλο αμαξι και το εκλεισα.Ειναι ενα Κια Ριο Σενταν του 2006 με abs,6 a/b,a/c,υ/τ,ηλ.παραθυρα-κλειδαριες,προβολεις ομιχλης,radio-cd και immobilizer,με κινητηρα 1400 κ.εκ.,16 βαλβιδων και 98 ιππων,με περιπου 20.000χλμ,6500ΕΥΡΩ!!!.Οποτε,τι lada και παπ...ες.Φίλε έχασες ευκαιρία.. έβγαινε τότε και το Kia Rio RS... από το τελευταίο αρκτικόλεξο, κρίνω ότι πρέπει να ήταν γλήγουρο και στριφτερό
Πάντως 6500 ευκαιρία... αν φανταστείς ότι κάπου τόσο κάνει ένα καινούριο kiaΚαι μιας και δεν αγόρασες το lada που πάντα ήθελες, δες το παρακάτω αφιέρωμα σ'αυτά τα θαύματα της αυτοκίνησης
-
ρε σεις μην κοροιδευεται εναν ανθρωπο που παιρνει ενα αυτοκινητο το οποιο ειναι πανω απο το μετριο...
ειμαστε με τα καλα μας τωρα????εχω οδηγησει το kia rio (το καινουργιο) και ηταν ενα καλο κορεατικο...δεν ειναι κακο αυτο....
αχ αυτα τα 1,100 κυβικα -
Αυτά που βλέπω με αφήνουν άναυδο!!!!Το αυτοκίνητο που είχαμε το Samara δηλαδή είχε ανάρτηση που είχε σχεδιαστεί από την Porsche;;;;Απίστευτο.....Εγώ πάντως θυμάμαι ότι έτριζε σαν τρελό όταν μπαίναμε στο χώμα...
-
Λοιπον
Πηγα και πηρα το Κια Ριο Σενταν.Ειναι και γαμω τα αμαξια!Τεραστιοι χωροι,πλουσιος εξοπλισμος(ΑBS,6 Αεροσακοι,A/C,Y/T,Ηλεκτρικα Παραθυρα-Κλειδαριες-Καθρεπτες,Ραδιο-CD,Immobilizer,προβολεις ομιχλης),πολυ καλη οδικη συμπεριφορα και πανω απ'ολα:ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.Να σας πω επισης οτι ενας φιλος μου θα αγορασει το Ντατσια Λογκαν ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ απο την Ρενω την αλλη εβδομαδα και επειδη θα παει για τεστ ντραιβ,θα με παρει μαζι του.Το Λογκαν φαινεται καλο απ'οσο το εχω δει σε φωτο,βιντεο κλπ,αλλα πιστευω οτι το Αξεντ,το Αβεο και το Ριο δεν τα φτανει με τιποτα.Να αναφερω οτι Ντατσια 1310 του 1986 ειχε παλια ενας θειος μου και το αυτοκινητο ηταν σκυλι.Εκανε περιπου 160.000 χιλιομετρα μεχρι και το 2003 οταν το εδωσε και πηρε το Ρενω Θαλια... -
Ε βέβαια!
'Καλοτάξιδο'!
Πρόλαβες μάλιστα και το βρήκες 'πολύ οικονομικό' !...Σ' ευχαριστούμε φίλε που υπάρχεις!!!
Μια φορά να μπαίνεις τη βδομάδα να ξεθάβεις το θέμα, θα ρίχνουμε πολύ γέλιο.' Επί της ουσίας ' ...
μήπως να ανοίξεις και άλλο τόπικ για το Ντάτσια ή μας αρκεί εδώ για να μιλάμε σοβαρά ; -
Thanks για το κια.Δεν θα ανοιξω αλλο τοπικ.Αλλωστε γνωριζω οτι το κια ειναι σκαλες ανωτερο απο το ντατσια...
Lada 110/111/112